Mjesečni horoskop Bik kolovoz 2024

Na iznenađenje mnogih, Bik je razvio intenzivnu aktivnost. Mars stacioniran u vašem znaku dat će vam energiju, vitalnost, vjeru u sebe i veću sposobnost za dinamičnost i spontanost. Uronjeni u vrtlog novih stvari, bit će daleko od smirenosti i spokoja koji ih karakteriziraju. Na polju ljubavi sve će biti zadovoljavajuće. S druge strane, u domaćoj sferi, nedostatak dijaloga će generirati nesporazum. Ova situacija će stvoriti dosta napetosti tijekom prvog dijela mjeseca; osobito ako nefleksibilnost obuzme članove obitelji. Već u posljednjoj dionici ove etape doći će do izrazitog opuštanja. Horoskop Bik kolovoz 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Poslovno, situacija je dosta zategnuta, naročito u prvoj polovici kolovoza. Vezani ste nekim teškim i kompliciranim suradnjama, onemogućeni da napravite pravi pokret, morate se posvetite zaostacima s kojima nikako da izađete na kraj a ljudi s kojima radite vam ne olakšavaju situaciju ni malo. Privatni poslovi su doduše, postavljeni dosta bolje, ali ni ovdje ne biste trebali da se suviše opustite. U prvoj dva tjedna mjeseca dobro povedite računa o tome kakve dogovore sklapate i proučite svaku, pa i najmanju sitnicu u ugovoru. Vrlo lako vam može promaći nešto što će vam poslije zakomplicirati život. Generalno, vladar polja posla i novca, Merkur, ići će brzim hodom iz znaka u znak, tako da ne biste ipak trebali brinuti pretjerano. Imat ćete faze, uspone i padove, ali ni u jednom trenutku ne vidim ozbiljniju problematiku s kojom ne biste mogli izaći na kraj. Kada Jupiter pređe u znak Djevice, bit ćete spremniji na racionalan način raspolažete svojim novcem, tako da ni u jednom trenutku nećete ostati “bez cvonjka” u džepu. Horoskop Bik kolovoz 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Biku bi bilo dobro obratiti pažnju na prijedloge za posao koji dolaze od članova vlastitog okruženja ili bliskih rođaka. Ovi prijedlozi mogu biti vrlo zanimljivi, posebno za one rođene u Biku koji su zainteresirani za promjenu posla. U svakom slučaju, bit će im zgodno odgovoriti na svoju prirodu i odvojiti malo vremena prije nego što odluče. Projekti koje generiraju ovi domoroci odisat će kreativnošću iz svih kutova i moći će ih nametnuti zahvaljujući svojim energičnim akcijama. Horoskop Bik kolovoz 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Kolovoz vas poziva da se opustite i podijelite dobre trenutke s obitelji i prijateljima, pod zaštitom blagonaklonog neba za vaš emocionalni razvoj. Počevši od 20., Mars vas potiče da se vratite na pravi put. Trebali biste očekivati ​​povratak na posao pod velikim kozmičkim stresom. Do 4. namećete svoja pravila onima oko sebe: želite autonomnije upravljati običnim stvarima. Oslonite se na svoje talente i originalan ton kako biste osvojili sve. Saturn će zakočiti kretanje tako da svoje inicijative utemeljite na čvrsto tlo, čak i ako to znači da se (privremeno) osudite na stvaranje vode.

Novac

Kolovoz vas poziva da se opustite i podijelite dobre trenutke s obitelji i prijateljima pod zaštitom neba naklonjenog vašem emocionalnom razvoju. Od 20. Mars vas potiče da se vratite na pravi put. Trebali biste očekivati ​​da ćete se vratiti na posao pod visokom kozmičkom napetosti. Do 4. namećete svoja pravila onima oko sebe: želite autonomnije upravljati običnim stvarima. Oslonite se na svoje talente i originalan ton kako biste osvojili sve. Saturn će zakočiti kretanje tako da svoje inicijative utemeljite na čvrsto tlo, čak i ako to znači da se (privremeno) osudite na gaženje vode.

Financije

Financije Astrološka prognoza otkriva da ćete pronaći velike dobitke u poslovima i imovini. Vaš fokus trebao bi biti nastavak ulaganja u tvrtke koje će vam nastaviti donositi profit. Uz veliku financijsku disciplinu, moći ćete živjeti udobnim životom. Nikada ne prihvaćajte ne kao odgovor ako želite nešto učiniti od svog života. Osigurajte da tijekom ulaganja ostanete iskreni prema sebi. Prepustite se poštenom poslovanju i nikada nećete imati razloga za brigu.

Odnosi

Bik: Situacija obećava da će biti komplicirana s disonancama i degradacijom Venere! Međutim, ako se slažete, možete izbrisati sve te smetnje. Ovaj mjesec je vrijeme da učinite nešto od sebe u svojoj nepopustljivosti. Smirite svoju legendarnu posesivnost i otpustite se kad postane teško.

Ljubav

Mars ulazi u vaš polje doma, ali ovdje je u jakoj poziciji i donijet će lijepa i pozitivna dešavanja u obiteljskom okruženju (da ne pričamo o tome da ovo može označi i da vam rođak ili komšija svraća na kavu sa drugarom koji će biti baš “pravo muško “). Nikad se ne zna, zar ne? Pošto je Mars i vladar polja braka imamo sliku da bračni partner počinje ponašati potpuno drugačije nego do sada. Veseliji je, raspoloženiji i za dogovor i za pružanje ljubavi (koja vam je sada taaaako potrebna) …. U isto vrijeme, Saturn je iz polja braka krenuo izravno, i vidi se da neku problematiku lagano ostavljate za sobom. Sve bi baš bilo u redu da vaša vladarica (vi) ne ide retrogradno. Koliko god se stvari odvijale kako treba, vi se ne osjećate baš dobro, naročito ćete u prvom dijelu mjeseca biti stegnuti i nesigurni. Možda je ovo posljedica svega onoga što se u prethodnom razdoblju događalo, kao da se bojite da se opustite i shvatiti da je sve ok. A možda samo u svojim mislima tražite razloge za ono što je bilo, smatrate da ste napravili i vi velike pogreške, pa sada pokušavate ispravite ono što je vaša krivnja. Što reći za vas koji ste slobodni? Stegnuti ste prošlošću, okovani u mislima nekim izgubljenim ljubavima i kao da se ne usuđujete zakoračite u nešto novo. Susrešćete se s vladarom polja ljubavi, Merkurom, i to u prvoj dekadi mjeseca. Možda je ovo ponovni susret bivših ljubavnika? Kada “naleću” jedno na drugo pod zrakama sunca (u znaku Lava), ostvaruju kratak kontakt i ponovno odlaze jedno od drugog. A možda tada i upoznate nekog novog, shvatite da vam se neizmjerno sviđa, ali da sada ne možete imati ništa s njim. Dok ne završite neke stvari, dok ne raščistite sami sa sobom. Shvatili ste poantu – u ovom mjesecu ONO PRAVO se započinje teško. Jupiter koji je ušao u vaš polje ljubavi tek će vam donijeti prilike za sreću. Hajmo prvo da završimo s karmičkim obvezama i dužnostima ….

Zdravlje

Pošto Venera vlada i vašim poljem ličnosti, ali i poljem zdravlja, ovo njeno retrogradno kretanje savjetujem da iskoristite na taj način što ćete uraditi sve potrebne analize. I sami ste svjesni da se određeni simptomi ponavljaju i da bi se ozbiljnije trebalo pozabaviti tom problematikom. Ne čekajte.

Obitelj

Iako vam svakodnevni život nije lak, uvijek sretnete pravu osobu u pravo vrijeme. Kao rezultat toga, poteškoće imaju svoje rješenje. Vaša evolucija također nailazi na ovu priliku koja joj daje mali poticaj. U ovoj povoljnoj klimi nemate se, dakle, razloga žaliti na svoju sudbinu. Ako je tako, provedite malo općenito preispitivanje svoje duše. Ona će vam vratiti onaj optimizam koji ste usput izgubili. S financijske strane, nije legenda, volite se zabavljati. Ovaj mjesec budite oprezni jer vas ovaj hobi može izbaciti iz posla.

Zaključke

Pun Mjesec, koji se nalazi u zviježđu Raka, učinit će da se osjećate bliže svojoj obitelji ili bliskim prijateljima, pa bi ovog mjeseca moglo biti dobro otići ih posjetiti, ostati u kontaktu s njima, pogotovo ako niste bili u blizini dugo, vidiš ih Možda je dobro vrijeme da napravite malu reformu u svojoj kući, poput bojanja ili promjene uređenja prema načelima feng shuija, to će vam donijeti dobre vibracije za ostatak godine.Saturn i Mars su napustili vašu 5. kuću i ušli u 6. Mars će uskoro nestati, ali Salí će se zadržati na njemu otprilike dvije godine. Iz ovog sektora ti planeti ne čine aspekte posebno teškima za vas, ali nisu ni laki.Ono što se događa je da kad god planeti uđu u sektor, oni mobiliziraju probleme vezane uz njega. Šesta kuća je kuća posla, dnevnih zadataka i zdravlja. Morat ćete promijeniti navike i običaje te organizirati svoje vrijeme na drugačiji način kako vaše zdravlje ne bi bilo narušeno lošim navikama ili stresom na poslu. Vaša životna filozofija mora se prilagoditi vašim novim potrebama. Iako vam ovi planeti ne štete nešto posebno, oni su u opoziciji s Uranom i Jupiterom u vašoj 12. kući. Ove zodijačke kuće imaju snažan utjecaj na pitanja tjelesnog i mentalnog zdravlja, s čime možete pretrpjeti privremeni problem povezan s tim. Također, želja za promjenom može se prilično kositi s vašom željom za stabilnošću. Teško ćete pronaći i trenutke intimnosti jer će mnoštvo dnevnih događaja zahtijevati puno vašeg vremena i energije. Nećete imati drugog izbora nego se organizirati na drugi način kako biste se mogli suočiti s ovim planetarnim zahtjevima.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik veljača 2024

Lotosi će uživati ​​ili patiti u ambivalentnom mjesecu, ovisno o orijentaciji kojoj su se odlučili …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)