Mjesečni horoskop Bik lipanj 2024

Dobar dio mjeseca toreadori su uživali u U društvu i podršci svojih prijatelja. Njihove će projekte podržati vrlo entuzijastični ljudi koji su im pomogli da ubrzaju vremena i izbjegnu stagnaciju. Ekonomski, koristi će biti brojne zahvaljujući povoljnim utjecajima Merkura i Venere. Preko njega će moći sklopiti vrlo povoljne ugovore koji će im značajno povećati prihode. Pozicionirani u III kući Blizanaca, ovi osobni pioniri pozitivno će utjecati na međuljudske odnose Blizanaca zahvaljujući činjenici da će promovirati dijalog i komunikaciju općenito. Horoskop Bik lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Jun započinjete s stelijum planeta u polju posla i novca – Sunce, Mars i Merkur u retrogradnom hodu, koji je u isto vrijeme i vladar ovog vašeg životnog segmenta. Lako je moguće da u prvoj polovici mjeseca teško uspijevate pohvatate konce dešavanja i da ćete više puta biti prinuđeni da u hodu uređivati ​​ili se preorijentiše. U ovom periodu ne vjerujte obećanjima, i dobro vodite računa o novčanim transakcijama, osobito o ulaganjima u neprovjerene projekte. Samo će pojedini uspjeti iz rizičnih situacija izađu sa punim džepovima. Od polovice mjeseca Saturn se vraća u vaš polje poslovnih partnera i vrši opoziciju na vaš znak. Sigurna sam da se dobro sjećate teških i ograničavajućih dešavanja iz prošle godine, zato ćete sada pokušavati na potpuno drugačiji način prilazite poslovnoj problematici. I ovo će se isplatiti. Privatnicima jake prilike i znatno poboljšanje financijskog segmenta, dok će Bikovima generalno ovaj drugi dio lipnja donijeti bolje priljeve, rješavanja dugova i prava ulaganja koja vam donose jake dobiti. Horoskop Bik lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Dobri će biti rezultati koje će Bik postići na profesionalnom planu tijekom cijelog lipnja. Međutim, morat će ojačati svoju urođenu ustrajnost zbog retrogradacije njihovog vladajućeg planeta, Venere. Neki Bikovi moći će zaključiti nasljedne postupke, ostvariti važne pogodnosti. S druge strane, Bikovi će vrlo aktivno putovati s jednog mjesta na drugo kako bi proširili svoju klijentelu. Određeni pad vitalnosti uzrokovat će da ovi domorodci mjesec lipanj zaključe s vidljivim padom radnog tempa. Horoskop Bik lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Razmislite prije nego što napravite korak. Od 13., vidjet ćete stvari jasnije jer financijski pregovori ponovno izlaze na vidjelo s mogućnošću da usmjerite rasprave u svoju korist. Izbjegavajte tražiti previše i odvojite vrijeme da prilagodite svoj cilj, da revidirate svoju kopiju, nemojte forsirati stvari, nemojte žuriti i pregovarajte o sredstvima koja su vam potrebna. Od 3. bit ćete sposobni tečnije komunicirati, iskoristiti priliku da potvrdite svoje ambicije i izrazite svoju žeđ za evolucijom. Zatim uvjerite svoju hijerarhiju pokazujući razboritost i zrelost. Ovako možete napredovati na najbolji način.

Novac

Razmislite prije nego što napravite korak. Od 13. nadalje stvari ćete vidjeti jasnije jer se ponovno pokreću financijski pregovori, uz priliku da usmjerite rasprave u svoju korist. Izbjegavajte tražiti previše i odvojite vrijeme da prilagodite svoj cilj, pregledate svoju kopiju, nemojte forsirati stvari, ne požurujte stvari i pregovarajte o sredstvima koja su vam potrebna. Od 3. možete komunicirati fluidnije. Iskoristite ovo da potvrdite svoje ambicije i izrazite svoju žeđ za razvojem. Zatim uvjerite svoju hijerarhiju pokazujući razboritost i zrelost. Na taj ćete način moći proći najbolje.

Financije

Je li pandemija poremetila vaš financijski život? Vjerojatno jest i presudno vas je naučilo zašto je važno imati fond za hitne slučajeve. Astrologija u lipnju 2024. potiče vas da pokrenete fond za hitne slučajeve i živite život spremni za hitne slučajeve. Financijski horoskop za 2024. želi da potražite stabilnu instituciju u koju možete uložiti svoj novac.

Odnosi

Bik: Od prošlog mjeseca vaše ljubavi su u skladu s vašim željama. Ovog mjeseca se ne želite zadovoljiti ljubavlju. Morat ćete izaći iz velike igre kako vas ne bi zatrpali prijekori i pritužbe.

Ljubav

Mjesec započinjete s, još uvijek retrogradnim Merkurom (vladarem polja ljubavi) u svom polju osobnih vrijednosti i vašom VLADARKA, Venerom u polju kontakata, komunikacije, blizine. Obzirom da se i tranzitni Mjesec nalazi u znaku ozbiljnih partnerstava, imamo jednu sliku koja prvenstveno ukazuje na susrete ili priču s bivšim emotivnim partnerima. Eskalacija dešavanja je u prva dva tjedna lipnja, kada dolazi do jednog presjeka, od čijeg će ishoda zavisiti u kom pravcu nastavljate dalje. Neke prošle emotivne priče u ovom će se trenutku ponovno obustaviti, dok će pojedini Bikovi uspjeti učvrstiti ovaj odnos i da možda od njega naprave nešto za što je vrijedilo boriti se. Od tog razdoblja kreće i intenzivno jačanje postojećih emotivnih odnosa, stabilizacija u brakovima u kojima će biti potrebno da raščistite neke bolne teme s partnerom da biste mogli gradite svoj odnos na dalje. Od prelaska Sunca (vladar vašeg polja doma, obitelji, stabilnosti) u topli, emotivni znak Raka od 21.-og lipnja sve više idete ka onome što želite s voljenom osobom – neka bitna pitanja će biti pokrenuta između vas i partnera, a najviše ćete biti usmjereni na početke zajedničkog života ili planiranje braka. Slobodnima od drugog dijela lipnja idu jaka poznanstva, koja će se najviše vezivati ​​za izlaske s prijateljima ili za veća okupljanja.

Zdravlje

Moguće aktiviranje kroničnih bolesti. Svakako u drugom dijelu lipnja obratite pažnju na srce, ali i na probleme s pijeskom i kamenom u bubrezima. Ženama slaba točka štitnjača i hormonski status.

Obitelj

Vaš razvoj je osiguran kao i vaš svakodnevni rad. Sve je u redu. Nažalost, morat ćete se pomiriti s odlukama nekoga s kim ne dijelite iste ideje. Bik! Ulazak u sukob neće pomoći vašem poslu. Umjesto toga, na ovu osobu gledajte kao na saveznika. Čineći to, uštedjet ćete vrijeme umjesto da ga gubite oslanjajući se na svoje prosudbe koje izazivaju neprijateljstva. S financijske strane, ovaj sektor vam nije glavna briga, ali to može postati jer se netko u vašoj blizini može upustiti u skupe troškove. Ostani zen.

Zaključke

U ljubavi, Bik ima sve da bude sretan, bilo da imate partnera, budući da ovaj mjesec možete ojačati svoju vezu s tom posebnom osobom s kojom ste, ili ako ste slobodni.Vjerojatno najbolja vijest ovog mjeseca je da konačno Mars napušta vašu 4. kuću i prestaje ratovati s vama, davati vam štap i smetati vam sve vrijeme. Naprotiv, sada će vam biti jako naklonjen i dat će vam svoju najpozitivniju energiju, lišenu agresivnosti. Iz vaše V kuće, planet prstenova je vrlo poticajna energija koja će vas osloboditi mnogih pritisaka i potaknuti vas da budete zainteresirani za vlastitu ekspanziju i unutarnji razvoj. Htjet ćete se više afirmirati, vaša radost života bit će veća i moći ćete izvesti svoje unutarnje dijete u šetnju i uživati ​​u nekim stvarima kao kad ste bili mali. Još jedno važno planetarno kretanje ovih dana je ulazak Saturna u Ovna, vašu 12. kuću. Napravit će samo mali upad jer se do sljedeće godine u njemu neće smjestiti sedam godina. svejedno, Kako se radi o moćnom planetu, moći ćete primijetiti njegove učinke i dobiti predodžbu o tome što će tražiti od vas u nadolazećim godinama. Kada Uran prolazi kroz 12. kuću, on tjera neke nesvjesne komplekse i tjera da uđu u svijest. Razotkrit će dio onoga što se krije u najudaljenijim kutcima vaše duše. Morat ćete duboko zaroniti u nesvjesno iz čega će izroniti pozitivni potencijali koji još nisu istraženi.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik studeni 2024

Bik će biti u poziciji da aktivira sve što je vezano za obrazovanje, kako sa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)