Mjesečni horoskop Bik ožujak 2024

Energija borbe bikova bit će usmjerena prema stranim zemljama i kulturama ili će njegov profesionalni svijet biti vezan uz eksterijer. Isto tako, um Bika će kipjeti. Djeca Venere će tijekom mjeseca produbiti interes za ozbiljno učenje. Također, bit će odlučni branitelji svojih ideala i imat će apsolutno povjerenje u svoja uvjerenja i sposobnost da se bore u obrani svega za što vjeruju da je ispravno. Ova intelektualna jasnoća omogućit će im da traže istinu na najtežim putovima. S parkinga Marsa u Kući X, Bikovi će pokušati evoluirati u smislu svoje karijere. Horoskop Bik ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Tijekom ožujka mnoge akcije na poslovnom planu neće moći da se ostvaruju na pravi način. Puno će raditi, ali rezultati koje očekuju neće biti tu. Jednostavno većinu vremena na ovom polju ćete biti nezadovoljni. Tijekom jednog razdoblja doživjet ćete od nekih ljudi otvorenost i podršku što će za vas biti lijepo iznenađenje, ali nećete smjeti previše se oslanjati na nečija obećanja. Neki od vas će biti neučinkoviti na poslovnim projektima, dok će drugima “otimati” poslove. Financije su jasne i ima dobrih priljeva. Pazite u što ulažete i gdje ga trošite. I naravno ne bavite se ničim ilegalnim. Horoskop Bik ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Bikove će najviše iznenaditi ogromna aktivnost koju će razviti, a koja će im omogućiti postizanje izvrsnih rezultata u rekordnom vremenu. Uživat će u neuobičajenoj sposobnosti da se uspješno ponašaju u ulozi vođa kada ih Mars, postavljen u Biku, liši te škrtosti koja ih općenito sprječava da napreduju najbolje što mogu. Bit će to pogodno razdoblje za početak nove aktivnosti. Od 5. ožujka nadalje imat će inicijativu u svim financijskim poslovima, posebice u nekretninama. Horoskop Bik ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Zalažete se za svoje vrijednosti i blistate u društvu. Svoju snagu i šarm koristite kako biste izložili svoje ideje i projekte koje ste razvili kako biste upravljali svojim životom s maksimalnom autonomijom. Aktivist ste i koristite šarm i uvredljive argumente kako biste promijenili stvari. Vaše ambicije su velike, a snovi golemi, u svoj svemir uključujete kolege, suradnike i hijerarhiju.

Novac

Zalažete se za svoje vrijednosti i blistate u društvu. Upotrijebite svoju snagu i šarm da iznesete svoje ideje i projekte koje ste razradili kako biste upravljali svojim životom s maksimalnom autonomijom. Aktivni ste aktivist i koristite jednako šarm kao i uvredljive argumente da promijenite stvari. Vaše ambicije su velike, a vaši snovi golemi. U svoj svemir uključujete kolege, suradnike i hijerarhiju.

Financije

U ožujku ćete se susresti s nekim izazovima u svojim poslovima. Možda ćete malo zaraditi, ali ne biste trebali brinuti jer kako godina bude odmicala, stvari će ići na bolje. Uvijek se podsjetite da štedite za crne dane.

Odnosi

Bik: Od 8. stvari počinju da se popravljaju, ali od 17. sve se vraća u normalu. Odmiču oblaci koji zamračuju tvoje ljubavi. Uspostavlja se klima nježnosti i razumijevanja. Sva svjetla su zelena tako da imate ljubavni život koji vam najviše odgovara.

Ljubav

Bikovima predstoji sreća u ljubavnim odnosima ako usklade tajnost i akciju. Hmm … više nego teško. U suštini ono što je u vašoj podsvijesti nema veze s realnošću. Mnogi od vas kriju osjećaje, dok drugi uživaju u zadovoljstvima tajne veze ne misleći na posljedice. Neki drugi Bikovi su uglavnom u rasulu jer ne mogu pomiriti da ih je ljubav njihovog života “ostavila”. Još neki trzaj u kontaktu može produljiti njihove otkucaje srca, a oni nisu svjesni da je to samo agonija. Pojedini Bikovi su koncentrirani na rješavanja problema koja su ih zadesila u obitelji ili familiji. Uviđaju da nisu dobri kao diplomati. Slobodni sanjaju o velikoj ljubavi, au realnosti nema ničega. Sa Venerom i Marsom u 12.kuća na početku ožujka mjeseca, Bikovima će teško biti da se osjećaju sretno, stabilno i zadovoljno. Drugi dio mjeseca imaju na svojoj strani Veneru koja će im podariti šarm, zadovoljstvo, sposobnost zavođenja, ali i dalje će na ovom planu biti u “sjeni”.

Zdravlje

Tijekom ovog mjeseca imate dobru energiju na zdravstvenom planu i neće biti većih problema iako se preporučuje oprez. Moguće su ozljede kostiju ili prijelomi.

Obitelj

Dolazak Saturna u Ribe oživljava vaš odnos i vaše iskustvo. Iznenada, zahvaljujući sretnim okolnostima, nađete ljude koje ste izgubili iz vida. Osjećate se opuštenije i povrh svega, vraća vam se radna sposobnost. Ovog mjeseca ono za što ste mislili da je definitivno ugroženo oživljava u svjetlijem svjetlu. Nestaje osjećaj da je sve gotovo. U takvim okolnostima, postoji velika vjerojatnost da ćete htjeti ponovno uložiti sebe u ono što radite. S financijske strane, s te strane je sve u redu, jer radite ono što je potrebno s iznimnom briljantnošću.

Zaključke

Znamo kakvi su Bikovi, pa ne želite da budete u pravu, možete si postaviti sljedeće pitanje, što biste radije bili u pravu ili sretni? Vi birate, svi ste moćni. Na obiteljskom planu analizirajte određene promjene koje se mogu dogoditi kod bliskih osoba u krugu vaše obitelji. Koliko god je moguće, budite što više dijaloški, kao prijatelji, roditelji, djeca ili kao partner.Najznačajniji je planetarni naboj u vašoj kući XI i ratnički Mars u vašoj kući IV. Možda vam ukazuju na to da biste trebali promijeniti nešto vezano za te sektore. Pazite da vam nagle i impulzivne radnje ne zakompliciraju život, već je zgodno da imate odlučnosti i odluke da postignete svoje ciljeve. Izbjegavajte žurbu, iritaciju i pretjeranu strast u raspravama. Ako niste umjereni u načinu na koji se izražavate, možete izazvati napetosti. Također morate kanalizirati energiju Marsa kako ne biste imali zdravstvenih problema i morate biti vrlo oprezni sa svim aktivnostima koje uključuju rizik. Ne morate zaboraviti da je Saturn, u vašoj 6. kući, u opoziciji s Uranom i ovaj aspekt može imati neke negativne posljedice po vaše zdravlje. Pazite na sebe i pobrinite se da vam događaji koji se mogu dogoditi na profesionalnom ili obiteljskom planu ne uzrokuju stres jer mogu narušiti vaše zdravlje više nego što mislite. Također budite iznimno oprezni kada ste za volanom. Pluton nastavlja utjecati na vašu duhovnost i označava onu dugu fazu stjecanja znanja koja bi mogla promijeniti vašu ljestvicu vrijednosti i vaš sustav vjerovanja.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik srpanj 2024

Kućni sukobi mogli bi biti izvan kontrole domorodaca Bikova, koji će biti ograničeni u svojim …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)