Mjesečni horoskop Bik prosinac 2024

Mnogi Bikovi će proći kroz fazu tuge i nemoći, što će biti posljedica prethodnih propusta ili grešaka. U svakom slučaju, prisutnost Merkura u VIII kući, počevši od 12. prosinca, pružit će vam priliku da shvatite dobar dio svojih unutarnjih procesa i razmislite o egzistencijalnim pitanjima. U ljubavi će najbolji dani biti oni u prvom dijelu mjeseca. Tada bi im polje posla moglo trošiti više energije nego inače, što će ih spriječiti da se posvete romantičnim vezama. Mars, koji je u svom znaku i kreće se retrogradno do 11., kod papiga će odrediti pad vitalnosti. Horoskop Bik prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U polju poslovne svakodnevice tranzitira Mars, koji će tijekom ovog razdoblja biti u dosta nepovoljnim aspektima. Ono što nećete moći izbjeći je stres kroz odgovornost i obveze, ali čak i iz ovakve situacije možete izvući najbolje za sebe. Neke će dogovore biti potrebno promijeniti, neke suradnje se mogu podići na višu razinu, ali ništa od ovoga neće ići na miran način. Dobro je što i vi i druga strana umijete prepoznati zajednički interes i što će i poslije bura i oluja koje će najviše donijeti sredina ovog razdoblja, biti moguće nastaviti dalje ka istom cilju. Ono što vam se neće baš svidjeti je materijalni momenat. Ne sporim da će novca biti, ali obzirom na količinu rada koju ulažete, nećete biti zadovoljni. Što je najgore, neke stvari će doći na naplatu onda kada vam to najmanje odgovara. Ukoliko ste privatnik, osigurajte se, jer ćete vjerojatno teže nego ranije uspijevati naplatiti svoja potraživanja. Moguće uzimanje bankarskog kredita. I vas poslovni dogovori mogu voditi put stranih tvrtki i suradnji s inozemstvom. Horoskop Bik prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Urođenici Bikovi morat će ozbiljno razmotriti tvrdnje svojih partnera. Moguće je da su te tvrdnje usmjerene na sporost kojom se Bik razvija. Iz tog razloga, ništa bolje nego ubrzati njihove napore kako bi ušutkali te zahtjeve. Od drugog dijela mjeseca, oni domoroci koji integriraju društva uživat će u blagodatima povećanja svoje dobiti. U svakom slučaju, morat će biti razboriti, izbjegavati razmetljivost i kloniti se onih koji pokazuju da im zavide. Horoskop Bik prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter je u sjeni vašeg znaka. Radi se o dovršetku, dovršetku pripreme projekta koji će se roditi od svibnja 2024. U međuvremenu, ne bojte se razmišljati na veliko i glasno od 21. (ne previše 22.).

Novac

Jupiter je u sjeni vašeg znaka. U pitanju je dorada, završetak pripreme projekta koji će se roditi u svibnju 2024. U međuvremenu, nemojte se bojati razmišljati na veliko i visoko od 21. (ne previše 22.).

Financije

Kada želite steći bogatstvo, počnite s ulaganjem u sebe. Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da povećate svoje znanje jer je ono pokretač vašeg bogatstva. Financijski horoskop za 2024. želi da iskoristite novac koji imate kako biste živjeli život po svojim uvjetima. Izbjegavajte planirati novac koji nemate u retrogradnom Merkuru 2024.

Odnosi

Bik: Ovog mjeseca netko tko vam znači dobro pokazuje vam sve prednosti koje biste dobili prihvaćanjem prosidbe. Bik! Ako želite okončati situaciju koja je dugo bila sklerotična, bilo bi mudro pomiriti se s promjenom. Time biste mogli steći onaj dugo očekivani mir koji ste usput izgubili. S financijske strane situacija je povoljnija. Vaši dnevni troškovi su osigurani, kao i oni u blagdanskoj sezoni. Ako, pak, planirate napraviti vrlo važan trošak, nemojte se uzrujati ako se to odgodi.

Ljubav

I eto vaš vladarice Vener u znaku Škorpiona i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Obzirom na aspekte koje će praviti tijekom ovog mjeseca, i ne izgleda mi da ćete proći baš loše. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili braku, vi podržavate partnera, partner podržava vas. Slika lijepa da ne može biti ljepša. No, zbog povremene nervoze s partnerove strane, moram upozoriti da malo povedete računa kada ga uhvate njegove “lutke”. Budite blagi i smirujte situaciju, začinite sve ovo u spavaćoj sobi i ne upuštajte se u besmislene rasprave i svađe, stvarno im nije mjesto u ovom razdoblju, kada na lakši način možete riješiti sve. Vidjet ćete da dosta toga ovisi o vama, a sada baš vi možete drugoj strani pronaći pravu caku i učiniti da sve dolazi na svoje mjesto iu najturbulentnijem momentima. Što se vas slobodnih tiče, nikako nemojte zaboraviti da je tranzitni Jupiter ipak u vašem polju ljubavi. Doduše, baš se i niste ovajdili nešto od njega u prethodnom razdoblju, ali ovo bi mogao biti trenutak da vas sreća ipak više posluži. Potrebno je da se samo sve kockice nekako sklope, tamo negdje polovinom ovog mjeseca i očas posla vi upada u zalljubljenost prvo, a onda, itekako moguće – u jak emotivni odnos. Sjetite se samo upozorenja iz uvodnog teksta -možda ćete morati poljubite par žaba, prije nego što naletite na princa. Stvarno je tih prinčeva nešto malo u ovom vremenu, pa je pronalazak istog velika stvar. A zaista bi bilo lijepo da u nastupajuću godinu konačno uđete u odnosu koji ima predispoziciju trajati. Držimo palčeve ….

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz polje zdravlja au isto vrijeme vaša vladarica na putu kroz znak Škorpiona. Pored stresa, koji će i dalje biti glavni okidač za bolesti, čuvajte se prehlada, virusa, temperature, a naročito urinarnih infekcija i problema s reproduktivnim organima. Ne bi valjalo ulaziti u nezaštićene seksualne odnose, jer postoji mogućnost i seksualno prenosivih bolesti.

Obitelj

Ovog mjeseca netko tko vam znači dobro pokazuje vam sve prednosti koje biste imali prihvaćanjem prosidbe. Bik! Ako želite okončati situaciju koja je dugo bila sklerotična, bilo bi pametno da se pomirite s promjenom. Čineći to, možda ćete dobiti onaj željeni mir koji ste usput izgubili. S financijske strane situacija je povoljnija. Vaši dnevni troškovi su osigurani kao i oni u blagdanskoj sezoni. Ako pak planirate napraviti vrlo velik trošak, nemojte se uzrujati ako se on odgodi.

Zaključke

Od 1. do 6. prosinca u svom životu imat ćete puno kreativnosti za realizaciju svojih projekata, što će vam omogućiti financijski uspjeh. No, morate biti oprezni na datume od 7. do 21. prosinca, jer neki od ciljeva koje ste si postavili mogu zbog sudbine stagnirati. Od 22. prosinca pa do kraja godine zajamčeno vam je veliko životno blagostanje jer će Merkur u Biku djelovati s velikim uspjehom.Godinu ćete završiti s vrlo pozitivnim planetarnim aspektima, budući da će Merkur, Mars i Sunce posljednjih dana proći kroz vašu 9. kuću odakle vam čine vrlo povoljne aspekte i pridružuju se Plutonu, koji je također u tom sektoru. Napori koje ste uložili da preoblikujete svoju viziju života i svoja uvjerenja i filozofske ideje bit će nagrađeni ovog mjeseca. Možete čak i otići na putovanje kako biste dovršili usavršavanje svog znanja i proširili ga na druge više razine. Sada vam je zgodno provesti u praksi sve nove ideje koje ste usvojili tijekom godine kako biste konačno bili načisto što morate promijeniti ili odbaciti kako bi se vaš ljubavni život i vaše samopouzdanje poboljšali u istoj mjeri u kojoj se vaš osobna sigurnost raste. , materija koja je za vas kapital. Osim u određenim trenucima, trendovi koji su obilježili ove posljednje mjesece obilježit će i nadolazeću godinu jer, osim Neptuna, nijedan od sporih planeta neće praviti teške aspekte vašem znaku. Faza koju doživljavate nije faza vanjskih promjena, već unutarnjih transformacija i evolucija koje će postati vidljive malo kasnije. U to vrijeme ćete se osjećati dobro i imati dovoljno energije i jasnoće za postavljanje ciljeva za sljedeću godinu.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik ožujak 2024

Energija borbe bikova bit će usmjerena prema stranim zemljama i kulturama ili će njegov profesionalni …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)