Mjesečni horoskop Bik siječnja 2024

VIII kuća Bika bit će vrlo prometna tijekom prvih deset dana mjeseca siječnja. Ovo astrološko polje upravlja financijskim odnosima između partnera ili sa supružnikom. S druge strane, seksualnost će dobiti utjecaj Venere i Merkura. Shodno tome, ulaganja koja se ostvaruju s drugima i intimne veze para bit će teme koje će apsorbirati dobar dio pozornosti toreadora u prvom dijelu razdoblja. Nakon toga, pažnja ovih domorodaca će se usredotočiti na mogućnost uživanja ili studijskih putovanja u inozemstvo, u kojima će se tijekom njihovog razvoja pojaviti važne romanse. Horoskop Bik siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Neke situacije imaju svoj redoslijed događaja i vi tu nešto posebno ne možete utjecati. U drugom tjednu siječnja je vrlo moguće da ćete ući u konflikt s nekim od nadređenih. Ne možete imati potpuni uvid u priču koja vam se nameće, pa pazite kako reagirate, jer neke vaše riječi, ai potezi mogu biti bez smisla. Imajte povjerenje u sebe da možete iz svake situacije da izvucite maksimum, samo ako smireno i stabilno reagirate. Horoskop Bik siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Loše i dobre vijesti. One borbe s bikovima koje slijepo vjeruju bez poduzimanja mjera opreza loše će se provesti kad dođe do navale. Prijevare i volja čekaju male pronicljive Bikove. Oni Bikovi koji čekaju neki važan sastanak mogli bi se razočarati. S druge strane, od ulaska Merkura i Venere u slične znakove, domorodci Bikovi neće samo odahnuti, već će i ostvariti mnoge ciljeve koje su si zacrtali, nadoknadivši navodno izgubljeno vrijeme. Horoskop Bik siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Na početku godine nemate vremena za gubljenje. Potaknuti dobronamjernim Jupiterom, ne bojte se upustiti se u nove avanture, usuditi se, poduzimati i sanjati. Trenutno imate sredstva za brz i dobar razvoj. Ne propustite priliku iskoristiti priliku, izraziti svoju izvornu prirodu i objasniti svoju žeđ za upravljanjem planom karijere. Krajem mjeseca stišajte glas kako ne biste naštetili svojoj popularnosti. Nadahnuti i karizmatični, potičete ljude oko sebe da se pridruže vašem snu. Ali nemojte biti previše pohlepni ili napadni kada govorimo o financijama: možete braniti svoje ambicije i interese, samo se morate pojaviti.

Novac

Na početku godine nemate vremena za gubljenje. Potaknuti dobronamjernim Jupiterom, ne bojte se upustiti se u nove avanture, usudite se, poduzmite i sanjajte. Trenutno imate sredstva za brz i zadovoljavajući razvoj. Ne propustite priliku iskoristiti svoju priliku, izraziti svoju izvornu prirodu i objasniti svoju žeđ za upravljanjem planom karijere. Na kraju mjeseca stišajte glas kako ne biste oštetili svoju popularnost. Nadahnuti i karizmatični, skloni ste privući one oko sebe na svoj san. Ali nemojte biti previše pohlepni ili uporni kada razgovarate o financijama: možete braniti svoje ambicije i interese, samo budite pristojni!

Financije

Astrologija Bika 2024. uvjerava vas da je nedostatak budžeta jedan od načina da upadnete u financijske probleme. Ako radite bez budžeta, iznenađenja će vas šokirati. Moguće je stvoriti ciljeve štednje i ulaganja znajući koliko trošite svaki mjesec. Financijski horoskop za 2024. potiče vas da izbjegavate impulzivnu kupnju zbog koje biste mogli završiti u dugovima.

Odnosi

Bik: Između 4. i 27. pokušajte ne nositi svoje profesionalne probleme kući. U međuvremenu, koristite strpljive energije Merkura u Jarcu. 28. s Venerom kao prijateljicom moći ćete se oporaviti ako su, nažalost, vaši voljeni pretrpjeli kolateralnu štetu.

Ljubav

Već ste ušli u novu godinu, a još niste sveli račune s nekim ljudima. Nemojte gubiti entuzijazam koji se pojavio nakon nekog razdoblja. Nastavite taj trend. Dobro vam stoji, što će vam pokazati komplimenti kojim ćete biti obasuti na nekim skupovima. Početak mjeseca iako buran i pun događaja, vi ćete se osjećati usamljenim. Iako ne volite iznenađenja, ipak ćete biti obradovani gestom jedne Djevice. Poznati ste probirač, ali ovog puta nećete imati zamjerki ni na ponašanje te osobe, a posebno ne na poklon koji ćete dobiti. Moguć je put udvoje između 13. i 26.januara. Bez obzira na ugođaj kojim vas partner obasipa, bit ćete nervozni i napeti i uglavnom ćete tražiti razlog za svađu tijekom posljednje dekade siječnja.

Zdravlje

Već duže vrijeme imate problem s kroničnim bolestima. Ti problemi mogu se iskomplikuju tijekom sredine ovog mjeseca. Oni koji imaju problem s viškom kilograma trebalo bi da nešto urade po tom pitanju.

Obitelj

Ovaj mjesec nije u dobroj formi. Imate osjećaj da vaša aktivnost opada i da sve propada. Kad vam je tmurno raspoloženje, mislite da neki ljudi sve ruše svojim revolucionarnim idejama. Bik! Skinite tamne naočale! Čineći to, vidjet ćete da ti koncepti koji vas ljute imaju neke prednosti i da mogu služiti vašim interesima štedeći vam vrijeme. S financijske strane, ovaj je sektor podložan nepredviđenim fluktuacijama. Ako morate uložiti novac u svoju ušteđevinu, nemojte od toga raditi veliku stvar jer će to biti samo privremeno.

Zaključke

Siječanj će biti mjesec u kojem biste se trebali usredotočiti na više vrednovanje svojih prijatelja, zapamtite da su dobra prijateljstva važna za uspjeh u životu. Jedan od glavnih savjeta za Bikove je da se u mjesecu siječnju fokusiraju na odmor. Bik će ovog mjeseca predstavljati mnoge promjene u vašem životu, stoga morate biti vrlo sigurni kako biste uvijek bili učinkoviti i poduzetni. Zvijezde vam preporučuju da koristite najbolje strategije kako biste postigli uspjeh koji zaslužujete. Ako želite dobiti izvrsne savjete, možete održati lijepo prijateljstvo s Djevicama, one će vam biti od velike pomoći dajući vam dragocjene savjete kojih se trebate pridržavati.Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vašu 9. kuću, gdje se nalazi Pluton, naglašava sve što je povezano s ovim sektorom i čini Plutonovu transformativnu prirodu očiglednijom. Imat ćete nove intelektualne brige i veliku želju za učenjem ili produbljivanjem određenih znanja. Vaša trenutna životna filozofija nije vam dovoljna i morat ćete ugraditi nove pristupe koji će vašem postojanju dati veće ispunjenje. Neke promjene u vašem načinu razmišljanja ili u vašim uvjerenjima mogu vam biti malo teške. Ako vas obuzme tjeskoba, dajte si malo vremena dok ponovno ne steknete čvrste reference jer napuštanje određenih uvjerenja prati osjećaj praznine. Prolazak brzih planeta bit će poticaj za vašu mentalnu aktivnost, učenje i druge intelektualne zadatke. Imat ćete otvoren um agilni i kreativni te ćete se aktivirati i moći ćete razvijati originalne ideje i tražiti rješenja za humanitarne i filozofske probleme koje imate. S druge strane, Saturn će ostati u vašoj 6. kući do travnja, što znači da ako ne želite imati problema, trebate se ozbiljno pobrinuti za svoje zdravlje. Morat ćete drastično promijeniti svoje navike jedenja, pijenja, vježbanja i odmora kako biste ispravili pogrešno ponašanje.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik srpanj 2024

Kućni sukobi mogli bi biti izvan kontrole domorodaca Bikova, koji će biti ograničeni u svojim …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)