Mjesečni horoskop Bik studeni 2024

Bik će biti u poziciji da aktivira sve što je vezano za obrazovanje, kako sa strane učenika tako i sa strane prosvjetnih radnika. Iako će planet Mars biti stacioniran u znaku Laura, njegova retrogradacija će otežavati realizaciju projekata, jer će se pojaviti prepreke i doći će do usporavanja različitih aktivnosti. Do 16. studenog Bikovi će imati mogućnost otplate dugova i otkazivanja kredita. Tada će Merkur početi ili biti retrogradan i bit će bolje za Bikove da poduzmu mjere opreza. U ljubavi će lijepa vremena biti svakodnevna stvar. Horoskop Bik studeni 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U ovom razdoblju bi se mogla bitnije poboljšati financijska situacija, naročito kroz nove poslove i suradnje. Mjesec dobar za nezaposlene da se aktiviraju i potraže nešto za sebe, naročito njegova prva i druga dekada. Možda ovo neće biti baš savršeno zaposlenje, ali ćete prekinuti razdoblje stagnacije koji vas je pratio, a imate priliku da se na pravi način dokažete odmah na početku rada. Tranzit vaš vladarice kroz polje svakodnevnih poslovnih obveza u ovom periodu je po vas prilično dobar, jer ćete lakše završavati sve ono što vam se da u zadatak, a i odnosi s kolegama bi trebali funkcionirati bez većih problema. Treća dekada studenog može donijeti povećan stres, tempo rada će se ubrzati a šefovi postati prilično zahtjevni prema vama. Napetosti će biti iu suradnjama sa strancima, pa treba izbjeći veće pogreške. Sve ono što pokušate pokrenuti tijekom ovog razdoblja ima šanse za uspjeh, ali ne računajte da će proći bez vašeg velikog uloženog truda. Ako u nečemu ne uspijete se ostvarite, izvršite potrebne izmjene, prilagoditi svoje planove trenutnim okolnostima i pokušati opet, na malo drugačiji način. Horoskop Bik studeni 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Prepoznati po svojoj radišnosti, Bikovi će se suočiti s pozornicom koja će im ponuditi izvrsne izglede vezane uz posao. Ti će domorodci doživjeti višestruka zadovoljstva koja će ih potaknuti da ustraju u razvoju svojih aktivnosti dok ne postignu svoje najambicioznije ciljeve. U tu će svrhu imati vrlo dobru fizičku kondiciju i povećanu vitalnost. Od 11. studenog Bikovi će pogriješiti nametanjem svojih stajališta ne uzimajući u obzir stajališta svojih suradnika. Horoskop Bik studeni 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Od sredine svibnja, Jupiter vam pomaže da razvijete planove i strategije za otvaranje novog ciklusa ekspanzije sljedeće godine, ali od kraja listopada, divovski planet zodijaka prestao je utjecati na vaš dekan. To vas neće spriječiti da u studenom razmišljate o sredstvima (financijskim?) za pomicanje redova kako biste u svibnju 2024. bili spremni za nove izazove.

Novac

Od sredine svibnja, Jupiter vam pomaže razviti planove i strategije za otvaranje novog ciklusa širenja sljedeće godine. Ipak, od kraja listopada, divovski planet zodijaka prestao je utjecati na vaš dekan. To vas neće spriječiti da u studenom razmišljate o sredstvima (financijskim?) za pomicanje linija kako biste u svibnju 2024. bili spremni za nove izazove!

Financije

Ovaj ćete mjesec imati problema s financijama jer vam posao ne ide dobro. Plaća će vam kasniti i zbog uspona i padova s ​​kojima se gospodarstvo suočava zbog učinaka pandemije.

Odnosi

Bik: Povratkom Jupitera u Ribe, trebali biste se ponovno nasmiješiti! Nažalost, ovo stanje milosti može biti ugroženo prisutnošću planeta u Škorpionu. Bik! Ne okreći se protiv onoga što nisi očekivao! Neke ljude primite ljubazno. Time ćete se ugodno iznenaditi njihovim dobrim namjerama i planovima koje imaju za vas, a to bi trebalo unaprijediti vaše poslovanje. Financijski, iako ste prirodno štedljivi, ovog mjeseca možete prekršiti pravilo upuštajući se u razne kupnje. Budući da je ova pojava rijetka, s vašim računima bi se trebalo moći rukovati bez ikakvih problema.

Ljubav

Venera, kao planeta koja vlada ljubavlju, ali i vladarica vašeg znaka, izaći će u prvoj dekadi ovog mjeseca iz polja ljubavi i preseliti se u polje svakodnevice i poslovnih okolnosti i znak Vage. Primijetit ćete da više obraćate pažnju na sebe, da ste se prolepsala i da drugi žele biti u vašem društvu. Više ćete se smijati, biti opušteniji, flertovati i uživati ​​u svakodnevnim životnim čarima i ljepotama. Za partnerske odnose, bilo da su u pitanju veze ili brakovi, ovaj mjesec će biti opušteniji, mirniji, lakši. Veći sklad, bolja komunikacija i okolnosti koje vam kao paru idu na ruku. U trećoj dekadi mjeseca očekujte izvjesnu problematiku, možda ćete morati boriti sa sumnjom od strane emotivnog partnera, na koju će itekako utjecati vaše ponašanje, a pojedine Vage tada mogu zaista i biti uvučene u vrtlog jednog strasnog fatalnog odnosa koji po svojoj prirodi neće moći trajati dugo. Ukoliko volite avanturu i želite strast bez ograničenja, što da vam kažem – to su trenuci kada sve ovo možete i dobiti na dlanu. Što se onih slobodnih tiče, druga i treća dekada studenog najviše aktivnosti donose na polju posla pa je lako moguće da se u ovom segmentu i nađe osoba s kojom imate međusobno privlačenje. Ne bih preporučila ulazak u bilo kakvu vrstu tajnih odnosa ili veze s osobama koje nisu slobodne, jer vam ovo, sem neobaveznih kontakta, neće donijeti ništa značajnije.

Zdravlje

Ulazak Marsa u polje zdravlja i vaš svakodnevice nagovještava da biste trebali više da se čuvate, voditi računa o prehrani, da se oblačite shodno vremenskim prilikama. Ovo je jedna jaka energija koja može donijeti temperature, ali i ozljeđivanja, naročito posjekotine i opekline. Budite oprezni u obavljanju nekih dnevnih aktivnosti – primjerice – u kuhinji ..

Obitelj

S povratkom Jupitera u Ribe, trebali biste se opet nasmijati! Nažalost, ovo stanje milosti može biti ugroženo prisutnošću planeta u Škorpionu. Bik! Ne idi protiv onoga što nisi planirao! Pozdravite određene ljude s ljubaznošću. Pritom ćete biti ugodno iznenađeni dobrim namjerama i projektima koje su planirali i koji bi trebali posložiti vaše poslove. S financijske strane, iako ste po prirodi štedljivi, ovog biste mjeseca mogli odstupiti od pravila upuštajući se u razne i raznolike nabave. Budući da je ovaj fenomen rijedak, vaši bi ga računi trebali podržavati bez problema.

Zaključke

Osobe rođene u znaku Bika imaju veliki magnetizam u ovom mjesecu, što će ih učiniti vrlo poželjnim među ostalim znakovima zodijaka. Dobar je trenutak za odabir među brojnim kandidatima koji će se predstaviti Biku. Ako Bik ima partnera, može razviti sav svoj šarm kako bi ojačao trenutnog partnera. Ona će vam biti zahvalna, budući da su ovog mjeseca Bikovi na visokoj razini vibracija, zbog čega će svi poželjeti biti u njihovoj blizini. Za one koji imaju partnera, nedvojbeno je dobar mjesec za istraživanje svih aspekata para, od privrženosti preko vrlo burnih i seksualnih trenutaka, sve do postizanja kulminacije ili duhovnog rasta oba člana.Bik može učiniti da se ljubav ponovno rodi zaboravljenom, ili pronaći partnera kojeg su tako dugo tražili.Na poslu, Bik mora biti izuzetno oprezan, budući da mogu postojati neobične i nove situacije koje zahtijevaju vrijeme za donošenje najbolje odluke. Bitno je da Bik ne žuri i da odluke donosi inteligentno. Dobro je da se prepustite savjetovanju stručnih ljudi. . U financijama morate ulagati u sigurne proizvode, ovo nije vrijeme za rizike, zvijezde ne predviđaju dobre rezultate rođenima u horoskopskom znaku Bika. Ovaj mjesec, zajedno s magnetizmom koji smo već spomenuli, Bikovi će osjetiti potrebu zadubiti u svoju duhovniju stranu, pa je možda vrijeme da prisustvuju predavanjima ili tečajevima koji rade na ovom unutarnjem aspektu. Također bi bilo dobro upoznati ljude s jasnom duhovnom predispozicijom. Ako Bik počne kopati duboko u sebi, mnoge sposobnosti,Mars vam je prestao davati negativne aspekte, s kojima ćete se vratiti u neku normalu i povratiti svoj prilično smiren i težak temperament. Nešto što ne smijete zaboraviti je da vas već nekoliko godina Neptun čini napetim, a ovaj planet stvara zbrku i loš kontakt sa stvarnošću. To proizvodi pretjerani optimizam i lažne iluzije i vrlo je neugodno kada taj idealni balon koji ste stvorili pukne. Možda ćete imati trenutke obeshrabrenja i osjećati se rastreseno, i iako se pokušavate osjećati bolje, možda nećete moći pomoći, ali se ponekad raspadnete. Ovaj loš aspekt Neptuna s vašim natalnim Suncem potkopava vaše samopouzdanje, jasnoću i snagu te vas ponekad može čak i paralizirati. Budući da je to vrlo spor planet, to se događa vrlo povremeno, ali kada se dogodi, ne smijete dopustiti da vas porazi. Neptun vas može povući da izgubite nadu i vjeru u život, ali, u isto vrijeme, ako se opirete, moći ćete postići veću objektivnost u suočavanju s onim što vam se događa. Istina je da je ovaj tranzit dug, ali nije vječan. Možda u ovoj fazi nešto mora umrijeti u tebi da na kraju izađeš druga osoba. Imat ćete više empatije prema drugima i moći ćete se lakše otvoriti svojoj okolini.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik veljača 2024

Lotosi će uživati ​​ili patiti u ambivalentnom mjesecu, ovisno o orijentaciji kojoj su se odlučili …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)