Mjesečni horoskop Bik svibanj 2024

Postoje okolnosti u kojima su kozmičke energije predstavljene na način da pogoduju punom smijehu ili određenom horoskopskom znaku. U ovom mjesecu, Bik će moći uživati ​​u zanimljivim pogodnostima ako njegovi domoroci budu voljni ili ako ih iskoriste. Mars, koji se nalazi u kući XI, promovirat će njihove projekte i dovesti ih u kontakt s ljudima koji će ih podržati kako bi mogli konsolidirati svoje profesije. Do 11. svibnja Merkur, koji se nalazi u neisplativoj poziciji, izazivat će nesporazume koji neće ići dalje, zahvaljujući pomoći vladara Venere. Ljubav će vladati do 10. svibnja; tada će morati poduzeti određene mjere opreza. Horoskop Bik svibanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Bit ćete u ubrzanju na ovom polju do 11.maja. Akcija, realizacija – sve je dio ovog sektora i bit ćete uspješni u tome. Mars vas napušta nakon 11.maja i neće se razumjeti sa Saturnom pa će vam manjkati organizacije i dosljednosti. Borit ćete se neprijateljski nastrojenim ljudima, okolnostima koje stavljaju prepreku na vašem putu. Projekti mogu zatajiti. Financije mogu izostati u onom željenom obliku. Teško je da ćete naći pravu podršku, ali zapamtite da je Sunce tih dana u vašem znaku pa osloniti na sebe. Nagle promjene, rizične situacije će vas pratiti gotovo čitavog mjeseca. Obratite pažnju na rashode, jer prihodi mogu biti smanjeni ili će se pak dogoditi da vas nenadani troškovi iznenade. Horoskop Bik svibanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Mnogi će od 16. svibnja biti Bikovi koji će jako napredovati u karijeri. Neki će predavati posljednje predmete plana studija koji studiraju. Ostali domorodci znaka bit će zapaženi u izvanrednom obavljanju svoje profesije. Kratkotrajna putovanja bit će na dnevnom redu. Nagrade i poticaji stići će neočekivano kao priznanje za njihov izvanredan rad, a očekuju ih i neka iznenađenja na radnom i financijskom planu. Ta ćete zadovoljstva podijeliti sa svojim partnerom, obitelji i prijateljima. Horoskop Bik svibanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter i Mars vam govore da je vrijeme da razmislite o radnjama koje kasnije želite poduzeti kako biste ponovno pokrenuli ili proveli projekt o kojem ste razmišljali. Barem do 11. nećete popustiti pod pritiskom. Svojom nepokolebljivom odlučnošću usuđujete se osloboditi svega što je prije moglo kočiti vaš zamah, vašu jurnjavu naprijed i vašu žeđ za slobodom i neovisnošću. Posebno ste napadni i želite snažno udariti kako biste izveli projekt koji će promijeniti tijek stvari i vašu sudbinu. Ne štedite truda i pokazujete nemilosrdnu odlučnost kada je u pitanju utjelovljenje vašeg ideala. Računajte na svoju energiju i entuzijazam u službi svoje svrhe.

Novac

Jupiter i Mars vam govore da je vrijeme da razmislite o radnjama koje kasnije želite poduzeti kako biste ponovno pokrenuli ili realizirali projekt o kojem ste razmišljali. Barem do 11. nećete popustiti pod pritiskom. Svojom nepogrešivom odlučnošću usuđujete se riješiti svega što vas je prije moglo kočiti u vašem poticaju, vašoj trci naprijed i vašoj žeđi za slobodom i neovisnošću. Osobito ste aktivni i željni žestokog udara kako biste ostvarili projekt koji će promijeniti tijek stvari i vašu sudbinu. Ne štedite napore i pokazujete nemilosrdnu odlučnost kada je u pitanju utjelovljenje vašeg ideala. Računajte na svoju energiju i entuzijazam da biste služili svom cilju.

Financije

Financije neće biti problem ovaj mjesec. Imate druge poslove koji vam donose novac. Međutim, morate se posavjetovati s financijskim savjetnikom kako biste mogli bolje iskoristiti svoje financije. Uvijek štedite kako biste osigurali svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih.

Odnosi

Bik: Od 8. s Venerom u Raku, stvari izgledaju dobro. S Merkurom su razmjene i osjećaji puni nježnosti i razumijevanja. Vaše ljubavi smjestile su se u obavijajuće i nježno okruženje. Od 17. sreća vam se smiješi i možete se ukrcati.

Ljubav

Početak svibnja na neki način obilježava Pun Mjesec u znaku Škorpiona, znaku koji je se nalazi u vašem polju partnerstva i braka i time stavlja akcenata koliko je to polje značajno za vas. Nešto se mora završiti i zaokružiti ako mislite da možete lakše funkcioništu dalje. Ili ćete vezu i brak podići na višu razinu ili će se neki odnosi privesti kraju bez povratka. Vama je potreban mir i ravnoteža u životu. Vladar vašeg polja ozbiljnih partnerstu i braka ostaje u vašem znaku do 11.maja naglašavajući i dalje značajne događaje i odnose na ljubavnom planu. Imat ćete manje takta za partnera, ali ćete isto biti stimulirani strašću željom na ovom planu, posebno oni iz treće dekade ovog znaka. U međuvremenu vladar vašeg znaka Venera ulazi od 7.svibnja u znak Raka i to kroz polje misli, komunikacije, bliskog okruženja. Vaš mentalni sklop poprima neke značajne okrete. Imat ćete potrebu da iskažete svoje misli i osjećaje s okolinom. Misliti slobodno, iskazujte ono o čemu razmišjate. U ljubavi će vam biti potrebna laka i opuštajuća komunikacija s partnerom. Biće dugih razgovora preko telefona, skype-a, uživo i upravo s osobom koja vam prija i dopada vam se. Kako Mars uđe u sljedeći znak, znak Blizanca nakon 11.maja imamo malo izmijenjenu energiju komunikacije i tijeka misli. Obuzeće vas strahovi, blokade. Osjetit ćete se nestabilno, zbunjeno. Bit će prisutna razna razočarenja i sve to zbog loših aspekata sa Saturnom i Neptunom. I Merkur vladar vašeg polja ljubavi i emocija, ali i djece će praviti zbrke pogotovo kada krene retrogradno (18.maja). S obzirom da će se nalaziti u polju financija dosta ćete biti usmjereni na novac, a oko vas će se osjećati zanemareni. Pojedinim Bikovima će biti jasno da ih bližnji gledaju kao “kasicu prasicu”. 18.maja u vašem znaku se također događa Mlad Mjesec I time naglašava vašu odlučnost da neke stvari započinjete na drugačiji način. S obzirom da se dešava u isto vrijeme kada se i Merkur pokreće unatrag ovo možete shvatiti kao drugu šansu bilo da se odnosi o obnovi veze i partnerskih odnosa te poslovnih ideja (Merkur kroz 2) bilo da je osobno za vas novi početak u svakom smislu te riječi.

Zdravlje

Sve dok Sunce bude u vašem znaku imat ćete energije i bit ćete u dobroj formi. Pozitivne misli, osjećaj lakoće donijet će i vladarica vašeg znaka kada se bude našla u znaku Raka (6 svibnja). Savjet je da ipak budete oprezni na ovom planu. Južni Mjesečev čvor i Uran se nalaze u 12-polju i mogu pogoršati situaciju koju ne shvaćate ozbiljno.

Obitelj

Stvari izgledaju sve bolje i bolje. Od 17. sreća vam se smiješi. Dugo očekivane prilike stižu vam zahvaljujući ljudima koji vas dugo poznaju. Dakle, ako vam netko od njih ponudi zanimljiv prijedlog, pažljivo ga promotrite jer ima sav potencijal da ispuni vaša očekivanja. Štoviše, od 21. ne okrećite se protiv osobe pod izlikom da je smatrate površnom. S financijske strane, ovom sektoru još uvijek ide jednako dobro, čak i ako imate skroman način života usredotočen na bitno.

Zaključke

To je mjesec u kojem moramo poraditi na odnosima s ljudima, ne samo osobno ili kao par, već i na poslu ili u drugim područjima našeg života. Idealno je i preporučljivo vrijeme za poticanje dobrih osobnih odnosa. Morate održavati učinkovitu komunikaciju s partnerom, prijateljima i suradnicima. Jedan od pozitivnih aspekata ovog mjeseca je da ćete imati sav kapacitet za donošenje najboljih odluka, zapamtite da ćete svojom mudrošću moći postići predložene ciljeve. Tijekom ovog mjeseca, sunce će proći kroz vaš znak, što će vam dati inicijativu i jasnoću za donošenje informiranih odluka koje poboljšavaju kvalitetu vašeg života u mnogim njegovim aspektima. U ovom mjesecu će vam se probuditi seksualne fantazije, posebno s ljudima iz prošlosti, To može biti znak da morate riješiti neke neriješene probleme.Mjesec je odgovornih ljubavnih veza, ako vam padne na pamet prošla ljubav, vrijeme je za rješavanje neriješenih pitanja s bivšim partnerom. To ne znači da se morate vratiti u njegovo zagrljaj, ali bilo bi dobro da on zatvori neriješena pitanja koja imate s tom osobom. Također je dobar mjesec za sporadične veze, stoga nemojte razmišljati o tome i uživajte u svim dobrim stvarima koje vam život nudi u svibnju.Iako Mars i dalje pred vas stavlja sukobe i neuspjehe, u ovom trenutku oni nisu ništa više od izazova koje možete lako prevladati. Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vaš znak dobar je znak za sve. Otvara se svijet mogućnosti za pregovore, putovanja i prilike za napredak. Tranzit ovih planeta kroz vaš znak označava obnovu vašeg godišnjeg ciklusa. Iznad svega, Sunce ulijeva energiju, vitalnost i pozitivno raspoloženje. Na sve ćete gledati s više nade i osjećat ćete se sposobnijima obavljati svoje uobičajene zadatke i poduzimati nove u kojima možete izraziti svoje najistinskije ja. To je razdoblje koje pogoduje samoizražavanju i afirmaciji vaših najosobnijih karakteristika. Osjećat ćete se sitima i željet ćete jesti svijet, učinite to ali na miran način, bez agresivnosti i arogancije. Sada će vam početi biti jasno kako pristupiti promjeni u životu koju ste dugo pripremali. U ovom trenutku, kroz iskustva proživljena u prethodnim mjesecima, bit ćete u poziciji da napravite sintezu ugrađenog znanja i učenja učinjenog kako biste poboljšali svoju osobnost. Možete doživjeti vrlo ugodne osjećaje jer napredujete na pravom putu, iako još uvijek imate faze do postizanja svojih ciljeva.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik studeni 2024

Bik će biti u poziciji da aktivira sve što je vezano za obrazovanje, kako sa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)