Mjesečni horoskop Bik travanj 2024

Gotovo na rubu živčanog sloma, smireni Bikovi morat će ojačati svoju prirodnu vedrinu kako ne bi pali u očaj. Ova kritična situacija nastavit će se i tijekom prvog dijela travnja, razdoblja u kojem će vas Merkur, Venera i Mars nemilosrdno maltretirati ako se ne opustite. Ovo je zahtjevan test koji će natjerati domorodce Bikove da svoju tvrdoglavost ostave za druge instance. Na profesionalnom polju osjećat će se napadnutima od strane svojih nadređenih, a na romantičnom bi mogli i prevariti i biti žrtve prijevare. Već u drugoj polovici ove faze poteškoće će popustiti i u ljubavi će sve biti više nego povoljno. Horoskop Bik travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Mars će vam dati poriv za konkretnom akcijom na profesionalnom planu. Bit će vam dobar suradnik i trener koji će vas bodriti da uspijete u svojim planovima i prijekt tijekom ovog mjeseca. Nećete se plašiti konkurencije. Bit ćete prodorni i jaka ambicija će vas gurati naprijed. U ovom mjesecu možete korigirati svoje želje, a da pritom ne pogriješite u izboru. U bilo kojem smjeru krenuti na profesionalnom planu biće dobro. Nezaposleni imaju više šanse nego inače da nađu stabilan posao. U prvih desetak dana isticat se timski rad. I sa financijama je je stabilno. Prihodi su redovan, a imate šanse da nešto novca ostavite “sa strane”. Horoskop Bik travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Skriveni neprijatelji i nelojalni stavovi, vaši ili tuđi, stvarat će neizvjesnost tijekom mjeseca travnja. Stoga će Biku biti dobro naglasiti taj oprez koji je uvijek prisutan u njihovim postupcima. I rođenim Bikovima i onima oko njih nedostajat će dovoljna širina kriterija s kojima dijalozi neće uspjeti. Međutim, drugi čimbenici, poput značajne doze sreće i akumuliranih zasluga tijekom vremena, natjerat će tvrtke da postignu pozitivne rezultate. Horoskop Bik travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ako su se pojavile nove prilike za profesionalni razvoj, pričekat ćete do 20. da nešto poduzmete. Mars pojačava vašu volju da promijenite stvari i uvjerite svoje sugovornike. Iskoristite energiju travnja da izrazite svoja očekivanja na drugačiji način. Saslušani ste i vaše želje ispunjene. Oduševljeni ste ovim izgledima jer značajno proširuju vaše horizonte. Ako mjesec počinje sporo, vi ćete preuzeti odgovornost i ostvariti san.

Novac

Ako su se pojavile nove prilike za profesionalni rast, pričekat ćete do 20. da biste nešto poduzeli. Mars jača vašu volju da promijenite stvari i da uvjerite svoje sugovornike. Iskoristite energiju travnja da drugačije izrazite svoja očekivanja. Saslušani ste, a vaše želje ispunjene. Oduševljeni ste ovim izgledima jer značajno proširuju vaše horizonte. Ako mjesec počinje sporo, preuzet ćete uzde i ostvariti san.

Financije

Ako želite imati stabilne financije, morate naučiti umijeće trošenja novca na stvari koje su toga vrijedne. Više se usredotočite na brigu o svojim potrebama, a ne o željama. Horoskopska predviđanja za 2024. pozivaju vas da budete discipliniraniji tako što ćete se pobrinuti za sve svoje troškove prije nego što se usredotočite na druge stvari.

Odnosi

Bik: Sa Saturnom u blizini, tražite stabilnu vezu. Vaše ljubavi moraju dati smisao vašem postojanju. Znate što želite, a što više ne želite. Vi ste zahtjevniji. Zauzvrat ste spremni dati sve od sebe.

Ljubav

Kako se planet izbor, akcije, strasti tijekom travnja nalazi u vašem znaku imaćete aktivan ljubavni život. Mnogi Bikovi će podleći strasti koja će ih obuzeti prema postojećem ili novom partneru. Imat ćete više iicijative za osvajanja nečijeg srca bez obzira da li ste se tek upoznali ili ste već dugo u vezi ili braku. Venera na početku mjeseca će vam pomoći u zavođenju i šarmu koji je toliko očigledan kod vas sada. Bračni ne bi trebali zaboraviti da tijekom ovog mjeseca grade temelj svoje veze.

Zdravlje

Tijekom travnja ste puni energije, ali zapamtite da možete svoje tijelo da iscrpite. Netko će to uraditi prevelikim abgažovanjem, dok drugi Bikovi će se prepustiti životnim zadovoljstvima. Prvih dvadeset dana ovog mjeseca stoji upozorenje na ovom polju za vas. Mnogi Bikovi će se baviti njegom tijela i krenuti intezivnije da posjećuju kozmetičare, masere.

Obitelj

Dolazak Saturna u Ribe djeluje kao umirujući melem. Osjećate se lakše iskoristiti svoje talente koji su tako brojni. Horizont se razbistri. Osjećate da možete ići prema svom cilju, a da vas nitko ne ometa. Ako vam na kraju mjeseca netko ponudi neočekivanu ponudu, prihvatite je bez razmišljanja. Nećete požaliti jer će vam to povećati financijske prihode. S financijske strane, iako ovaj sektor ne predstavlja poseban problem, dobro bi došlo njihovo poboljšanje. Pa ako sreća prođe i krene u ovom smjeru, nemojte si postavljati egzistencijalna pitanja.

Zaključke

Ako imate sukobe s trećim stranama na poslu, dobro je vrijeme za pristup ili pregovore o prekidu neprijateljstava. Mjesečni horoskop vam govori da nije vrijeme za rat već za mir. Ako to ne učinimo na ovaj način, možemo oslabiti sami sebe i prije svega to će utjecati na naše životne planove kao što su posao ili ljubav. U vašem radnom području važno je da izbjegavate probleme i sukobe, uvijek budete ponizni i ispričavate se kada mislite da ste pogriješili. Uvijek tražite sklad u onome što radite i želite, ovo nije vrijeme za svađe i sukobe, vrijeme je da s dužnim strpljenjem tražite uspjeh. Mjesečni horoskop nam govori da su vam zvijezde naklonjene da riješite ove sukobe, budući da i Merkur i Sunce krajem ovog mjeseca ulaze u znak Bika. To će vam dati priliku da uskladite svoje okruženje, posebno u smislu osobnih odnosa, i kao par i kao profesionalac. BIK ZDRAVLJE TRAVANJ 2024. Na kraju mjeseca možete imati puno nesvjesnih aktivnosti, odnosno možete imati mnogo snova. Vaše zdravlje ovog mjeseca izgleda izvrsno, samo se pobrinite za svoj emocionalni aspekt uz mir i dobar odmor. Koliko je to moguće možete ih zapisati, sigurno vam mnoge od njih daju odgovore na mnoge izazove koji su pred vama. Obavljajte zdrave i rekreativne aktivnosti koje vam omogućuju održavanje izvrsne duhovnosti i meditacije. Kada analizirate sve svoje vrline, možete pronaći uspjeh koji zaslužujete u svim aspektima života. Vaša nutrina je mudra, vaša nutrina vam govori, stoga je preporučljivo slušati je. U fizičkom pogledu, U optimalnom ste trenutku i velike ste snage. Vaše zdravlje je prilično dobro.Najvažnije planetarno kretanje ovog mjeseca je povratak Saturna u vašu V kuću, odakle vam daje neke pozitivne aspekte. Planet prstenova će vam pomoći da postignete stvari koje su predodređene da traju, da se učvrstite u svom životu i uspostavite čvršće strukture u svakom pogledu. Vaše samopoštovanje i samopouzdanje rastu. Nova znanja koja ćete steći imat će pozitivan učinak te će vam dati više mudrosti i iskustva o tome što je najbolje za vaše tijelo i vaš um. Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vašu 12. kuću poziva vas da tražite trenutke samoće i razmišljanja. Tražite u sebi, jer tamo će biti rješenja zagonetke ili brige trenutka. Osim toga, dobro će vam doći i odmak od svakodnevne rutine na nekoliko dana, pa ako si to možete priuštiti, Priuštite si odmor na idealnom mjestu. Zvijezde favoriziraju fazu napora, introspekcije i pripreme za ono što će biti novi životni ciklus od dana vašeg rođendana. Slušajte svoje tijelo i svoj um, obratite pažnju na njih i prepustite se onome što vas pitaju i govore. Oboje trebaju odmor i popravak i vi im to morate dati.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik veljača 2024

Lotosi će uživati ​​ili patiti u ambivalentnom mjesecu, ovisno o orijentaciji kojoj su se odlučili …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)