Mjesečni horoskop Bik veljača 2024

Lotosi će uživati ​​ili patiti u ambivalentnom mjesecu, ovisno o orijentaciji kojoj su se odlučili posvetiti svojim životima. Merkur i Venera, stacionirani u vašoj kući X, području profesije, omogućit će vam postizanje izvanrednih postignuća sve dok ne ustrajete u tome da postanete vlasnici istine, kao da ste jedini razumni pojedinci na ovom planetu . Mars će sa svoje strane sponzorirati sve aktivnosti vezane uz međunarodne odnose. Također će biti veći interes za vjerske predmete i sveučilišne studije. Od 17. prijateljske veze će dobiti relevantne dimenzije, a isto će se dogoditi i sa grupnim aktivnostima. Horoskop Bik veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Kuća karijere, statusa za Bikove je aktivirana tijekom ovog mjeseca. Dobivat ćete pohvale, otvarat će vam se šanse za napredovanje. Pregrupiranje ciljeva je također aktualno. Neki od vas će konačno dobiti zasluženu pažnju. Moguća je priča o napredku. Venera i Mars učinit će vas popularnim među suradnicima i kolegama, ali i nadređenima. Svaki timski rad se sada vrednuje i ima više šanse za uspjeh. Gledajući šire od ovog mjeseca, polje novca vam je jako dobro postavljeno kada su dugoročni ciljevi u pitanju. Usmjerenje i fokus na postojeći posao ili proširenje istog će se u vremenu isplatiti. Veljača je dobar za financijske transakcije, posebno one koje su već na čekanju i od poslova koji su već završeni i odrađeni. Horoskop Bik veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Veljača će za Bikove biti plodan mjesec u smislu osobnih postignuća. Bit će u dobroj poziciji za poslovanje u kojem njihova inicijativa igra istaknutu ulogu. Ali izdaje i prijevare će ih vrebati. Stoga će biti potrebno postupati razborito i zatražiti savjet prije potpisivanja ugovora u slučajevima u koje nisu potpuno sigurni. Najbolja faza za posao protezat će se od trećeg dana sve dok izbjegavaju rasprave s kolegama i nadređenima. Horoskop Bik veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ima poletnu energiju i povoljno okruženje da ostavi dojam. Ako su pregovori na redu, izdržite. Ako želite krenuti naprijed s projektom koji bi vas mogao osloboditi, budite spremni iskoristiti svaku priliku da proširite svoje horizonte. Želite doživjeti obogaćujuća iskustva koja će vašu destinaciju učiniti više u skladu s vašim očekivanjima i evolucijom koju ste postigli tijekom vremena, stoga računajte na Mars (od 20.) da će potaknuti vašu energiju i vaše ambicije.

Novac

Računajte na poletnu energiju i okruženje koje ga podržava da biste ostavili dojam. Ako su pregovori na dnevnom redu, izdržite. Ako želite napredovati s projektom koji bi vas mogao osloboditi, budite spremni iskoristiti svaku priliku da proširite svoje horizonte. Želite imati obogaćujuća iskustva koja će vašu sudbinu više uskladiti s vašim očekivanjima i evolucijom koju ste postigli tijekom vremena. Računajte na Mars (od 20.) za povećanje vaše energije i ambicija.

Financije

Astrologija u veljači 2024. potiče vas da otvorite svoj um dok planirate svoje financije. Budući da financijski uspjeh mnogima ovih dana postaje nedostižan, promjena u načinu razmišljanja mogla bi biti glavna odrednica. Financijski horoskop za 2024. želi da imate promjene u načinu razmišljanja o novcu koje će se isplatiti.

Odnosi

Bik: Do 20. Venera čini da izgledate slatko. On stavlja vaše ljubavi u one osjećaje i zadovoljstva u kojima toliko uživate. U ovoj gotovo idiličnoj klimi pronaći ćete povjerenje u sebe i budućnost. 21. atmosfera se pretvara u buru ukoliko ne smirite svoju legendarnu posesivnost.

Ljubav

Interesantan mjesec za romansu za pripadnike ovog znaka, posebno do kraja vladavine znaka Vodenjaka, jer će se tada vladar polja partnerstva i odnosa nalaziti blizu Venere vladarice srca i planeta ljubavi i to u polju romanse i emocija. Sklad mogu vam remete misli koje se vraćaju na prošle događaje. Dani koji su povoljni za izlaske s prijateljima. Slobodni mogu započeti neku zanimljivu priču ali do sredine mjeseca nema mogućnosti da se stabiliziraju u istoj i svaki kontakt je sklon vrlo brzom rastanku. Partnerstva mogu se učvrste ako se u prvoj polovici mjeseca ne potencira na prošle problematične događaje. Zadnja dekada znaka Bika će više naginjati samoći. Nespokojstvo vas tjera da se izolirati i da na miru tražite odgovore. Pojedini ove dekade mogu imati neugodne susrete s nekadapnjim ili sadašnjim partnerom.

Zdravlje

U prvih dvadeset dana veljače Bikovi će imati obilje energije, s manjim fazama depresije. Već nakon 20.februara se situacija mijenja i imamo jedan problematičan period čiji uzroci mogu biti na psihološkoj osnovi. Pazite se povreda, trovanja hranom.

Obitelj

Saturn nastavlja kočiti vašu karijeru. Dakle, mislite da trenutno stvarno nemate sreće. Iako to nije sasvim pogrešno, postoji nešto što možete učiniti. Bik! Iako vam to nije navika, pokušajte unijeti svježe ideje u svoj način obavljanja stvari. Dok to činite, uvidjet ćete da je napredak dobar i da vas može pomaknuti naprijed brzo i bez napora. S financijske strane, zaostaci mogu destabilizirati vaš proračun. Samo ako ostanete ravnodušni, pronaći ćete dogovor koji će svima odgovarati.

Zaključke

Tijekom drugih četrnaest dana postoji period u kojem će biti nekih prolaznih poteškoća, neka prođu jer će nestati same od sebe. Za Bikove je karakteristično da su izuzetno tvrdoglav znak, što im često stvara nesreću, pa vam ovaj mjesec savjetujemo da budete otvoreniji. Nemojte žuriti s donošenjem odluka, bez sumnje vam u ovom mjesecu veljači zvijezde poručuju da prepustite da vas savjetuju ljudi s više iskustva.Mars će ostati u vašoj 4. kući do lipnja i njegovi će učinci biti vidljivi jer iz tog sektora čini da izgledate neharmonično. Općenito, ovaj planet je brži, ali svake dvije godine ostaje u znaku dugo vremena da favorizira ili stvara sukobe za druge. Pa, ove godine ste morali biti u ratu s Marsom. Ovaj planet ponekad djeluje kao okidač za svaku krizu kroz koju prolazite. Obično donosi neuspjehe i sukobe bilo kojeg reda. Tijekom ovih mjeseci morate kontrolirati agresivnost i ni u čemu ne srljati. Način borbe protiv crvenog planeta jest usmjeriti svu tu dodatnu energiju prema konstruktivnim pitanjima, jer vam Mars može dati potreban poticaj da učinite stvari koje želite, čak i da prekinete situaciju koja vas frustrira ili paralizira. Mogli biste malo poraditi i na svojoj agresivnosti i proučiti što vas iritira i što vas ponekad ljuti. Ako to učinite, možete otkriti da su uzroci nevažni ili da je uzrok dublji i da odgovara na neriješena pitanja. Ako morate iznijeti svoje pritužbe, učinite to umjesto da šutite, kao što to Bik obično čini, da bi potom pobjesnili i napravili kaos.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Bik studeni 2024

Bik će biti u poziciji da aktivira sve što je vezano za obrazovanje, kako sa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)