Mjesečni horoskop Blizanci lipanj 2024

Blizanci će započeti mjesec s Marsom pozicioniranim u njihovoj Kući X i iz tog razloga će njihove profesionalne aktivnosti imati nevjerojatan tempo. Mars u kvadratu s Merkurom uzrokovat će nesanicu i živčane poremećaje koji mogu uzrokovati glavobolje i neuralgije. Važno je da se opuštaju tjelesnim aktivnostima u dodiru s prirodom. U ljubavi ćete u prvom dijelu mjeseca dočekati ugodna iznenađenja. Intenzivna potreba za duhovnim i fizičkim stapanjem preuzet će ove urođenike. Horoskop Blizanci lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

2.-og lipnja, Pun Mjesec u znaku Strijelca i vašem polju poslovno-parterskih odnosa daje veliki poticajni impuls i želju da na nov način aktivirati poslovnu tematiku. Iako ćete povremeno biti nesigurni na koji način postupiti i suviše obuzeti nekim prošlim neuspjesima (ne zaboravite vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom!) Više je nego očito da se sada mogu pokrenuti i uspostaviti jake suradnje. Neki detalji će svakako morati da se preispitaju, i sigurno je da ćete imati problema u prvoj polovici mjeseca da uspješno pohvatate konce dešavanja, ali stvari će lagano početi dolaze na svoje mjesto. Mlad Mjesec baš u vašem znaku 16.-og lipnja samo pokazuje koliko je vaša inicijativa, jasnoviđenje i akcija neophodna i bitna da bi se događaji pokrenuli. Drugi dio mjeseca je odličan za one koji tek traže posao, a i honorarni i dodatni poslovi donijet će vam veće svote novca i to u posljednjem tjednu lipnja. Retrogradni Saturn vraća se u polje obveza, odgovornosti – naporan rad, ali onaj koji donosi materijalni rezultat. Horoskop Blizanci lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Prisutnost Saturna u II kući Blizanaca natjerat će ih da postupaju razborito kada je riječ o upravljanju svojim financijama. Općenito, ovi urođenici su daleko od kontrole svojih troškova i kao izravna posljedica njihovog nemara nalaze se u ozbiljnim problemima jer troše iznad svojih mogućnosti. S druge strane, ovog će mjeseca lipnja usvojiti odgovorno ponašanje koje će pozitivno utjecati na njih te će njihov trud biti nagrađen, ostvarujući povećanje ušteđevine. Ako uspijete kontrolirati svoje troškove, živjet ćete sve mirnije. Horoskop Blizanci lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Mars vas potiče na djelovanje, a Jupiter vam stavlja važan projekt na nišan. Imate karizmu da utječete na one koji vam mogu pomoći, ali nemojte prekoračiti budžet. Neumorno radite kako biste dovršili projekt i nametnuli svoje metode timovima koji vas slijede. Nije u pitanju podaništvo, vi označavate svoj teritorij. Počevši od 3., nastavljaju se razgovori o projektu koji je u tijeku nakon stresne pauze, prilika da se stvari konačno preokrenu, ali nemojte zamijeniti svoje snove sa stvarnošću. Krećite se polako prema svojim ciljevima kako biste bili sigurni da ćete ih postići.

Novac

Mars vas potiče da potvrdite svoje ambicije, dok Jupiter umnožava prilike za napredak. Bilo da se radi o dobivanju boljeg posla ili unapređenju, pokazujete što možete. Ne bojite se progovoriti kako bi se vaš glas čuo na poslu, a Mars vam pomaže da impresionirate gomilu. Vaši nadređeni osjetljivi su na vaše argumente i odlučnost. Ako imate neuobičajene ideje, ako određeni pregovori stagniraju od prošlog mjeseca, od 3. će se sve ponovno pokrenuti. Ali zadržite potrebnu distancu kako biste procijenili posljedice svojih inicijativa i odluka.

Financije

Lipanjska astrologija 2024. potiče vas da izbjegnete upadanje u financijske probleme tako da imate proračun. Vjerojatno ćete lagati sami sebi ako kažete da nikada niste napravili neke financijske pogreške. Financijski horoskop za 2024. želi da znate koliko novca trošite mjesečno.

Odnosi

Blizanci: Do 12. je još malo monotono, ali budite sigurni da ćete uspjeti nadoknaditi propušteno. Zahvaljujući Marsu i Veneri u Lavu, vaše ljubavi pronalaze tu živost koja vas tjera da vibrirate. Vaši najmiliji vam pružaju zadovoljstvo izlazaka, zavođenja, viđanja s prijateljima.

Ljubav

Velika životna energija, volja da osvojite i predstavite sebe u najboljem svjetlu, zbog prisutnosti Sunca i Marsa u vašem znaku, koji će tu biti do 21.-og i 25.-og lipnja. Međutim, sve do 11.-og vladar vašeg znaka, Merkur, u retrogradnom je hodu kroz polje ličnosti, tako da će pojedini Blizanci imati problem s tim da stupaju u akciju prema osobi koja im se sviđa ili prema emotivnom partneru – u pogrešnom trenutku ili na pogrešan način. U jednom dijelu mjeseca ćete biti skloni manipuliranju ili prikrivanju istine, čak ćete možda kriti komunikaciju i susrete seksualnog tipa. Ovo može jako postati aktualno od 6.-og lipnja i ulaska Venere u znak Lava, kada će i napraviti aspekt s retrogradnim Saturnom iz partnerskog polja i aktivirati i vaš polje ljubavi, ali i polje tajni. I vaš znak može tada upasti u iskušenje ponavljanja grešaka iz prošlosti, na taj način što ćete dozvoliti bivšoj ljubavi da vam ponovno “pomrsi konce”. Oni u brakovima i dužim emotivnim vezama neka čuvaju svoj odnos s voljenom osobom, jer se iskušenje pojavljuje – ali se istom može i odoljeti. Od 24.-og je slobodnima otvoreno sve za ulazak u jak ljubavni odnos – polje komunikacije, komšiluka, kratkih putovanja, izlazaka u obližnje bašte i restorane i okupljanja na javnim mjestima, čak i poznanstva preko prijatelja – mjesta su gdje možete upoznati budućeg partnera.

Zdravlje

Tijekom ovog mjeseca stoje problemi s plućima i sa respiratornim organima. Sklonost alergijama je pojačana, kao i virusne infekcije grla, koje – ako ne budu liječene na adekvatan način, mogu dovesti do problema s bronhima.

Obitelj

Iako nije ohrabrujuće, Saturn je preuzeo ovaj sektor. Vrijeme vam je dugo, jer obećanja koja su vam dana još uvijek nisu ispunjena. Nemojte misliti da je prokletstvo još stiglo! Umjesto toga, sortirajte sve što vam se nudi. U svemu tome prilika je uvijek prisutna i ako želite, možete je oživjeti. S financijske strane, do 11. imate priliku ažurirati svoje račune. Učini to! Nećete požaliti čak i ako vam bude dosadno.

Zaključke

Upamtite da su opraštanje i zaborav najoslobađajući osjećaji koji postoje, oni će vas učiniti slobodnima i otvorenima za sreću.Ovog mjeseca prolazak Sunca i Merkura kroz vaš znak može vam dati više energije i dati vam pozitivniju viziju života. Astrološka situacija je povoljnija za veze. Mentalna aktivnost, u najvećoj mjeri, kao i vaša sposobnost da govorite, komunicirate i izražavate svoje ideje i osjećaje. Povoljni dani za afirmaciju i akumulaciju energije, za donošenje odluka o svojim poslovima i vezama. Možete imati inspiracije koje povećavaju vašu kreativnost i vaše uspjehe i imati neke uspjehe ili doživjeti određeno zadovoljstvo u bilo kojem području svog života. Nekako ćete htjeti više uživati ​​u životu, trošiti na sebe, baviti se osobnim interesima i raditi stvari na svoj način. Blizanci imaju dar govora, mogu razgovarati o svemu na bilo kojem mjestu iu bilo koje vrijeme. Možda ne postoji ništa što volite više od dobrog razgovora, pogotovo ako možete nešto i naučiti ili poučiti. Pa, trenutno su sve te karakteristike Blizanaca posebno pojačane, stoga ih konstruktivno iskoristite. Ne smijete zanemariti ni svoje zdravlje ni živčani sustav koji je uzrok gotovo svih vaših fizičkih i psihičkih problema. Joga ili Tai-Chi pomoći će vam da kontrolirate svoje živce i bolje spavate. Saturn vas može učiniti starijim, ali ne slušajte ga, čim ode vratit ćete se u svoje biće. Joga ili Tai-Chi pomoći će vam da kontrolirate svoje živce i bolje spavate. Saturn vas može učiniti starijim, ali ne slušajte ga, čim ode vratit ćete se u svoje biće. Joga ili Tai-Chi pomoći će vam da kontrolirate svoje živce i bolje spavate. Saturn vas može učiniti starijim, ali ne slušajte ga, čim ode vratit ćete se u svoje biće.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Blizanci srpanj 2024

Blizanci će ovog mjeseca biti još nemirniji nego inače. U njihovim aktivnostima pratit će ih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)