Mjesečni horoskop Blizanci listopad 2024

Blizanci će uživati ​​u jednom od najzadovoljnijih razdoblja 2024. godine. Imat će dobar dio mjeseca priliku pobjeći od rutine i zahtjeva života. S druge strane, otvorit će im se mogućnosti obnove na polju rada koje će dokazati njihovu sposobnost da se uspješno nose sa svim situacijama. Što se tiče međuljudskih odnosa, listopad će biti razdoblje posebno bogato sastancima, zbog prisutnosti Venere u sedmoj kući domorodaca Blizanaca. Horoskop Blizanci listopad 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ne može se poreći da će dosta Blizanaca u ovom razdoblju itekako razmišljati o pokretanju privatnog posla. Ne samo da je ulazak Jupitera u ovo polje pokrenuo vaše misli u tom pravcu, već će tijekom listopada i tranziti Marsa i Venere još više potencirati na ovom usmjerenju. Doduše, za one koji se odluče za ovu “matematiku” stoji savjet – za pokretanje privatnog posla je mnogo bolja druga polovica mjeseca. Što se tiče onih koji se već duže bave privatnim poduzetništvom – stagnacija koja je krenula tijekom prošlog mjeseca imat će svoju eskalaciju do sredine druge dekade listopada. Nekih dugova ćete se riješiti, a uspjeti i naplatiti potraživanja. Značajan novi ugovor, nov suradnik i dobra financijska injekcija u drugom dijelu mjeseca. Oni Blizanci koji rade za nekog još uvijek imaju nadoknaditi neke zaostatke, ali će se s time relativno brzo izaći na kraj. Loša komunikacija sa suradnicima i kolegama obilježit prvu dekadu listopada. Mogućnost novog posla ili dobivanja značajnog projekta sredinom ovog perioda. Ono što vas muči je materijalni segment koji je dosta loš u prvom dijelu mjeseca i tek će kasnije početi pokazivati ​​neke znakove oporavka. Horoskop Blizanci listopad 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Tijekom prvog dijela listopada emotivna nestabilnost Blizanaca odrazit će se i na radno mjesto. Određena nevoljkost štetit će vašem učinku i odnosu sa suradnicima. Međutim, oni domoroci koji se bave kreativnim aktivnostima postići će nevjerojatna postignuća. Počevši od sredine mjeseca, komunikacija Blizanaca s okolinom značajno će se poboljšati, a zatim će njihov rad biti optimiziran, te će dobiti široko priznanje. Domišljatost ovih domorodaca ostavit će svoj nepogrešiv pečat. Horoskop Blizanci listopad 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Neće vam nedostajati ideja ni briljantnosti u predstavljanju vaših projekata okolini koja bi trebala podržati vaše prijedloge koji su zaista vrlo atraktivni. Oslonite se na svoju trenutnu briljantnost i žar da uvjerite i zavedete, imajući na umu da će od 28. Jupiter biti u pomrčini i da će se horoskopski div ponovno pojaviti u vašem vidnom polju tek od 20.!

Novac

Dinamizirajući utjecaj Jupitera na vaš profesionalni status smanjuje se od 28. Ovaj divovski planet zodijaka tek će se od 20. prosinca vratiti (pozitivnom) naboju da dovrši započeto (osigurali ste izvrsno priznanje)! U međuvremenu, mjerite svoj napredak i učinite sve da ga konsolidirate!

Financije

Ovaj mjesec vam je povoljan trenutak za velika i nova ulaganja. Na taj ćete način svoje financije koristiti na način koji nije rasipan. Financije Astrološka predviđanja za Raka otkrivaju da ćete potrošiti nešto novca za organizaciju velikog obiteljskog događaja.

Odnosi

Blizanci: Vaš šarm uvijek čini čuda. Uvijek uspiješ. Nažalost, može biti zajedljiv iz sasvim pogrešnih razloga. Ovaj mjesec da ljubavne veze izgledaju najbolje, okružite svoje prijatelje ili partnera. Ispunite njihova očekivanja umjesto da ih kritizirate.

Ljubav

Krajem prve dekade ovog mjeseca, vladar vašeg znaka se pokreće izravno kroz polje ljubavi. Imali ste priliku ispraviti neke greške iz prošlosti, imali ste priliku da se ponovno ujedinite s ljudima s kojima ste izgubili kontakt i sada je vrijeme da nastavite dalje … hm..da li? Sve ovo što sam napisala bi itekako imalo smisla da se u trenutku vašeg pokušaja “čupanja” iz okova prošlosti, sama vladarica vašeg polja ljubavi, Venera, ne hvata u koštac sa kvadratom od strane tranzitnog Saturna … Moguće je da ste vi spremni pustite i zauvijek zaboravite nekog, ali druga strana to neće dozvoliti tek tako. Obzirom da ćete u manjoj ili većoj mjeri kroz cijeli ovaj mjesec imati preispitivanja, ne bih rekla da će neka poglavlja biti lako zatvoriti. U svakom slučaju dosta burno, dosta neizvjesno i samo od postavke u vašim osobnim natalnim kartama ovisi kako ćete proći kroz sve ovo. Za slobodne je pogotovo ovo zbunjujuć razdoblje jer u jednom trenutku mogu pomisliti da su našli svoju srodnu dušu, ljubav svog života, da bi se u sljedećem već suočili s padom druge strane u svojim očima. A kako će kroz ove bure i oluje proći oni u dužim emotivnim vezama i brakovima? Moram napomenem da tranzit Marsa kroz polje doma i obitelji donosi jednu prilično napetu energiju i tenziju u familijarnim relacijama. Da bi se ova energija nekako transformirala u poticajnu, vi i bračni partner napravite neke dobre planove o preuređenju ili izmjenama u zajedničkom kućanstvu. Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu se naprečac odlučiti na zajednicu i to u drugom dijelu listopada.

Zdravlje

Saturn se sklonio iz vašeg polja zdravlja, što je svakako dobra vijest. No, vladar ovog polja je u tranzitu kroz znak Djevice, koji općenito vlada baš zdravstvenom simbolikom i ne može se poreći da vas neće tek tako lako ostaviti neki problemi koje vučete. Sredinom mjeseca možete naći pravo rješenje za svoje probleme ili kontaktirati dobrog i pouzdanog liječnika koji vam može pomoći.

Obitelj

Disonance koje proizlaze iz Jupitera i Marsa kompliciraju stvari. Traže od vas da se više trudite ako želite postići svoje ciljeve. Nažalost, moguće je da vam to ne odgovara i da odaberete lakšu opciju. Blizanci! Ići lakšim putem je uspješno, ali samo kratkoročno. Dakle, ako želite da vaši projekti budu održivi, ​​zasučite rukave i učinite potrebno! S financijske strane, ista borba! Dakle, želite li završiti mjesec bez stezanja remena, budite štedljiviji, pogotovo u pogledu uzaludnih i nepotrebnih kupnji.

Zaključke

Početak listopada za Blizance će biti vrlo kompliciran u svemu što se tiče ljubavi, jer će biti loše vrijeme, uz stalne svađe i svađe, koje će najčešće biti zbog nevažnih stvari. Već u drugom tjednu listopada stvari će se popraviti i naš će odnos postati podnošljiviji, pogotovo ako budemo poticali dijalog i razumijevanje. Ako nemate partnera, ovaj mjesec listopad ukazuje da nije dobro vrijeme za započinjanje bilo kakve veze. Još uvijek možete pokušati, ali morat ćete ići polako, slušajući drugu osobu, a posebno obraćajući pažnju na male detalje, kako biste vidjeli je li ta osoba prava za vas. U seksualnoj sferi također nije dobar mjesec, bilo da imate partnera ili želite izlaziti s novim ljudima. Ovo nije vrijeme za isprobavanje novih stvari. koliko god je to moguće pokušajte potaknuti naklonost, možda će im to pomoći da stimuliraju svoj bijed i tako imaju ugodnije seksualne odnose. . Na poslu možemo imati vrlo komplicirane situacije, budući da ćemo imati veliku odgovornost na zaduženju, a to će značiti da ne donosimo prave odluke. Ponekad ćemo imati osjećaj da smo preopterećeni, zbog čega ćemo izgubiti sposobnost prosuđivanja prilikom donošenja poslovnih odluka. Moramo biti precizni kada prenosimo naredbe ostalim kolegama i podređenima. Bit ćemo dovoljno umorni da imamo društveni život, pa ćemo nastojati biti kod kuće i odmoriti se. To može biti dobra mjera a priori, ali moramo se potruditi izaći i komunicirati. Povoljno je vrijeme za izlazak s obitelji ili odlazak u posjet bliskim osobama, koje dugo nismo vidjeli. Ostanite sa starim prijateljima i bavite se razigranim aktivnostima koje će vas natjerati da se odvojite i opustite. Dobro će vam doći da povratite mentalnu bistrinu.Uran je još uvijek u Ribama i nastavlja vas pozivati ​​da rastete. Sada se ne bojite promjena, novog ili iznenađenja koja vam život može ponuditi. Za sobom ste ostavili svoje strahove i mnoge stvari koje su vas vezale za prošlost. Budite otvoreniji prema mogućim iznenađenjima koja se mogu pojaviti u bilo kojem području vašeg života. Zato je važno imati agilnost i sposobnost za promjene koje su potrebne. Imate neke vrlo prikladne kozmičke utjecaje za proučavanje kako razviti svoj život i svoje zadatke na način koji vam više odgovara. Možete postati dublje i osobnije uključeni u svoje aktivnosti i iz njih izvući unutarnje zadovoljstvo koje proizlazi iz toga što ste zadovoljni onim što radite. Saturn, kroz vašu V kuću, pogoduje vašem razvoju prema stvarnim i praktičnim ciljevima. U svemu što radite bit ćete vrlo domišljati i kreativni i uživat ćete u predanosti onome što radite. Živjet ćete razdoblje sreće jer ćete uživati ​​u šestom čulu koje će vam omogućiti da uočite stvari koje niste primijetili. Sada ste vrlo prijemčivi za misli i osjećaje koji kruže u atmosferi. Također ćete imati lakši pristup mudrosti svog nesvjesnog.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Blizanci studeni 2024

Blizanci će se morati odgovorno ponašati prema svojim partnerima i partnericama. Ako tako postupe, događaji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)