Mjesečni horoskop Blizanci rujan 2024

Kombinirani pozitivni aspekti Vaga donijet će Blizancima puno kreativnosti. U rujnu ćete imati priliku, a poželjno je da je u potpunosti iskoristite, unijeti veći stupanj osjetljivosti u svim aspektima. Blizanci obično teško dolaze do materijalnih postignuća, jer općenito nisu baš ustrajni u svojim ciljevima. No, ovoga puta uspjeh će vam biti na dohvat ruke sve dok ustrajete na svojim projektima i ne odustajete rano. Horoskop Blizanci rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Pojedini Blizanci okreću se privatnom poslu. Obratite pažnju na dokumentaciju i na ugovore koje sklapate, vodite računa o legalnim tokovima i ne očekujte zaradu na brzinu. Nemojte padati u dubiozu ako rezultati budu daleko ispod očekivanih. Ovo je tek početak, a ovaj mjesec donosi da realno sagledate gdje ste i što vam je potrebno da biste funkcionirali i uspjeli. Generalno, poslovna situacija je prilično razočaravajuća. Doduše, ne treba smetnuti s uma da ste jednim velikim dijelom baš vi krivi za trenutno stanje. Naime, kada je bilo prilika da se neke stvari isprave i pokrenu, vi ste ih odlagali za neko drugo vrijeme, sve sa devizom “lako ćemo”. Pa, zbog čega sada toliko kukanja zbog gomile poslova koje morate završiti a vremena je jako malo. Sada navalite i ispravite sve ono što je trebalo odavno učiniti. Ne zanosite se nekim “bajnim” šansama za brze financijske priljeve jer je skoro pa sigurno da od toga neće biti ništa. Shvatite da u nekom duljem vremenskom razdoblju sva zarada ide kroz naporan rad i trud. Horoskop Blizanci rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Tijekom rujna, Blizanci će imati priliku dati konačni oblik svojim najambicioznijim projektima. Nakon procesa poliranja u kojem će moći unijeti potrebne korekcije, moći će ih primijeniti u praksi. Ulazak Jupitera u srodni znak zaključit će fazu punu pogrešnih koraka uzrokovanih učincima stalnosti ovog planeta u kvadratu sa znakom Blizanaca. Već uz vjetar u prilog, Blizanci će ostvariti iznenađujuće pomake. Horoskop Blizanci rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Zasigurno vam početkom mjeseca ne nedostaje energije ili odlučnosti da promovirate neki projekt i da ga ostvarite. Ako se nakon 10. tempo razmjene uspori, nemojte paničariti. Nastavit će vrlo glatko sljedećeg mjeseca. Zadržite zalet ali nemojte previše žuriti sa sugovornicima.

Novac

Pretpostavimo da Jupiter nastavlja favorizirati vašu profesionalnu ekspanziju. U tom slučaju, radit ćete od početka mjeseca s oštroumnošću, odlučnošću i diskrecijom kako biste služili svojim interesima i utvrdili svoju situaciju. Za sada nema govora o otkrivanju karata, nego o tome da se tajno, ali ništa manje učinkovito, krene prema vrhu.

Financije

Urođenici Rakovi trebaju biti oprezni pri ulaganju. Nemojte samo ulagati svoj novac u investiciju koja vam neće donijeti odgovarajući povrat. Ekonomija se suočava s brojnim usponima i padovima zbog pandemije; stoga, morate biti oprezni.

Odnosi

Blizanci: Vaše ljubavi su naklonjene. Što god radite, uspješni ste. Tvoj šarm čini čuda. Vaši fanovi traže vaše društvo i spremni su na sve što privuče vašu pažnju. Sve je moguće, samo da slušate želje i osjećaje drugih.

Ljubav

Pomrčina Sunca u polju doma i obitelji Blizancima koji su u bračnim odnosima donosi mogućnost da kroz emotivnu, otvorenu komunikaciju s partnerom konačno prevaziđu krizu koja već izvjesno vrijeme postoji. Moguće je da i vi i partner dugo priželjkujete baš ovakav tip razgovora – trenutak u kojem ćete “istresti” sve ono što vas je do sada boljelo i dati jedno drugom priliku za nov početak. Obratite samo pozornost na posljednju nedjelju rujna, jer tada može doći do nekih konfliktnih dešavanja ponovo. U emotivnim vezama biće dosta varijabli situacija i teško je da ćete moći da se pohvalite stabilnim odnosom s voljenom osobom. Pošto vladar vašeg znaka kreće retrogradno, i to baš u polju ljubavi očito je da će neki propusti u vašoj vezi početi izlaziti na vidjelo. Vratit će se stare rasprave, sto puta već prežvakana problemi, sitnice koje i vama i dragom vam biću smetaju da sve bude baš kako treba. Na svu sreću, smatram da je malo vjerojatno da će do prekida emotivnih odnosa doći, ali će vam vaša veza povremeno izgledati kao mrcvarenje bez kraja i konca. Što se slobodnih Blizanaca tiče – vas ne može u ovom trenutku zaobići podsjećanje na prošlost. Sredina mjeseca donosi obnavljanje komunikacije i ponovne susrete s bivšim emotivnim partnerom. Što će od cijele ove matematike ispasti, to ćemo tek vidjeti. U prvom dijelu mjeseca možete pomiješati ljubav i prijateljstvo i biti s nekim koga odavno poznajete.

Zdravlje

U prvom dijelu mjeseca problemi sa slabijim imunitetom, u drugom dijelu s umorom i iscrpljenošću. Kako god okrenuli – morate paziti na svoje zdravlje. Ono što je dobro je da se ne vide neka drastična “iskakanja” iz kolosijeka, već prije tegobe koje su ipak lako rešive. Ne čekajte posljednji trenutak.

Obitelj

Vaš napredak leži u vašoj sposobnosti da redovito vodite računa i da se ne zanosite. Blizanci! Iako vam to nije u prirodi, uzmite si vremena i razmislite prije nego bilo što učinite. Prije slanja datoteke provjerite da niste ništa zaboravili. Uzmite bilježnicu i zapišite sve što trebate učiniti. Kad osjetite da ste zapeli, ne nastavljajte dalje misleći da će se sve riješiti samo od sebe. Pronađite rješenje. S financijske strane ista borba uz dodatni detalj. Zabranite skupe troškove, jer će vam oni dovesti u minus.

Zaključke

Što se tiče zdravlja, već ste neko vrijeme zabrinuti zbog svog zdravlja ili zdravlja nekoga koga volite, vrijeme je da posjetite stručnjaka ili promijenite liječenje, što je točka koju treba uzeti u obzir u mjesečnom horoskopu za rujan 2024. Blizanci. Na poslu, vaša spontanost i pričljivost pomoći će vam da dobijete povišicu ili odsustvo koje ste toliko dugo priželjkivali.Mars će nastaviti tranzit kroz vašu V kuću nekoliko dana, zbog čega želite živjeti i zabavljati se. Dobro vrijeme da se razvijete kao osoba. Tražite nove načine da se ispunite i ojačate svoju osobnost, dajte mašti na volju i ne postavljajte ograničenja, život će se pobrinuti da vam ih postavi. Vaša vitalnost i fizička energija nastavljaju rasti tako da možete provoditi vrijeme baveći se sportom. Drugi važan događaj je povratak Urana u Ribe, vašu X kuću, gdje će ostati nekoliko mjeseci. Sljedeće godine će ući u Ovna i tamo će biti otprilike sedam godina. Tijekom vremena dok je Uran bio u Ribama bit ćete nemirniji i nervozniji nego inače, ali planet vam je pokazao i pozitivne stvari za vašu budućnost. Ako još niste poduzeli potrebne korake, u narednim mjesecima moći ćete to učiniti, Blizanci. Još uvijek se možete razvijati na drugi način. Osim toga, sada nemate Saturna koji vas koči ili opterećuje obavezama i bit će vam ugodnije unijeti te promjene u svoj život i svoju osobnost, čak ćete moći uživati ​​u uzbuđenju koje one proizvode. Nalazite se u dobroj fazi da potvrdite svoj identitet. Možda je došlo vrijeme da se oslobodite svega što vas guši i riješite se uvjetovanosti iz prošlosti kako biste učinili posljednji korak prema otkrivanju svog potencijala.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Blizanci veljača 2024

Blizanci vole biti sa svima i svugdje i stoga se klone ljubavnih obveza koje im …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)