Mjesečni horoskop Blizanci srpanj 2024

Blizanci će ovog mjeseca biti još nemirniji nego inače. U njihovim aktivnostima pratit će ih braća, prijatelji i poznanici, a svi će uživati ​​u ugodnim trenucima. Mars i Venera, planeti ljubavi, skupit će svoju energiju za dobrobit ovih domorodaca. Komercijalne aktivnosti, potpisivanje ugovora, poslovna putovanja ili studiranje će se intenzivirati, a rezultati će biti više nego zadovoljavajući. U ljubavi će imati više razloga za slavlje. Od 25. srpnja moglo bi doći do obiteljskih nesuglasica. Horoskop Blizanci srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Sve ono vezano za posao i zarade postavljeno je prilično solidno tijekom srpnja. Pošto će Sunce veći dio razdoblja tranzitirati kroz ovo polje, a polovicom mjeseca imamo i Mlad Mjesec u istom znaku, uložite više sebe jer su velike mogućnosti da će vam se sve ovo i isplatiti. Stoji da će nazočnost Marsa davati povremeno jednu nervoznu “notu” u vašim poslovnim relacijama, ali to je nešto na što ćete morati naviknuti i pokušate smirujete napete situacije. Mars je vladar vaših poslovnih obveza, kolega, au istom polju je i retrogradni Saturn, tako da svakako ne računajte na neku veliku pomoć od ljudi s kojima radite na dnevnoj bazi. “Svaki čovjek za sebe” – bi otprilike bilo geslo tijekom srpnja, pa ako do sada niste naučili da se najbolje snalazite i funkcionirate sami sa sobom, ovo će vam sada biti potpuno jasno. Stoje vam velike obveze, ali i dobre mogućnosti za zarade, naročito preko novih suradnji i ugovora. Financijski dio je znatno bolji nego ranije a možete regulirati i neka dugovanja i to u drugom dijelu srpnja. Horoskop Blizanci srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Ako Blizanci obavljaju aktivnost koja im je ugodna, ništa neće spriječiti njihova postignuća. Ali ako su nezadovoljni poslom koji rade, ovo će biti taj! vremena za promjenu koja im omogućuje da se osjećaju ugodno s nečim tako važnim kao što je posao. Dobar utjecaj Marsa omogućit će vam da jasno otkrijete svoje želje i bit će zgodno da iskoristite ovu energiju koja zrači s crvenog planeta kako biste zacrtali nove prilike za posao. Posebno je to razdoblje u kojem će morati igrati cijeli. Horoskop Blizanci srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter potiče vaše inicijative i projekte, znate kako postupiti da mobilizirate one koji brane vaše interese, ali ne iskorištavate ovu potporu da trošite više od očekivanog, ovakav stav vam donosi kritike. Vaši će argumenti biti mnogo uvjerljiviji 23. i 31. jer vaša sposobnost da djelujete kao dobar strateg čini čuda. Izmjerite učinak svojih riječi na kraju mjeseca, moguće greške mijenjaju vašu vjerodostojnost. Radije izložite svoje talente i mogućnosti nego se igrajte svojim šarmom i izbjegavajte izravno suprotstavljanje nekome tko je jači od vas.

Novac

Jupiter favorizira vaše polete mašte! Ali nemojte iskorištavati svoju trenutnu popularnost da biste nametnuli svoje ideje i metode, suptilno promicali svoje pijune i vješto branili svoje interese. Slijedite ciljeve koji će promijeniti vašu sudbinu i dati joj novi smjer. Ako vam ne nedostaje ni domišljatosti ni odvažnosti u osmišljavanju i promicanju vaših planova, stvarate pritisak na one koji financiraju vaše projekte. Možda biste radije intervenirali s više nijansi kako biste promijenili stvari u svoju korist. S druge strane, ako ustrajete u svome, vjerojatno nećete postići nikakav napredak.

Financije

Predviđanja mjesečnog horoskopa predviđaju da ćete imati mjesec pun izazova kada su u pitanju vaše financije. Morate se naučiti štedjeti. Uvijek imajte novac sa strane za crne dane. Neće sve vrijeme novac teći u vašu korist.

Odnosi

Blizanci: Uspjeh vaše ljubavi leži u vašoj sposobnosti da ne prekoračite ograničenja koja su vam nametnuta, od 11. Marsa do mjeseca ožujka u Djevici. Ako poštujete njihove uvjete, planeti u Lavu obećavaju vam mjesec bogat emocijama i prekrasnim izjavama ljubavi.

Ljubav

Prva dekada mjeseca je savršena za emotivne relacije, jer imate inicijativu, imate šarm i točno prepoznajete kada treba delati i na koji način. Ovo je razdoblje da slobodni uđu u jedan zanimljiv odnos, koji može krenuti jako dobro u početnoj fazi, međutim – ukoliko želite i da ga zadržite vrlo brzo ćete shvatiti da je partner možda zahtjevniji nego što ste to u početku pomislili. Ispostavi se da su neke od tek započetih veza više u formi ljetne zabave nego nešto što ćete moći zadržati. Ipak, biće izuzetaka i od ovog pravila. Bit ćete dosta emotivniji i mekši većim dijelom srpnja, pa ćete povremeno imati osjećaj da bračni partner ili netko s kim ste u dužem emotivnom odnosu manipulira vama i “vrti vas oko prsta”. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, nalazi se u znaku Lava i vašem polju komunikacije, pa ćete brzo shvatiti da je ključ za zajedništvo i funkcioniranje odnosa to da s dragom osobom razgovarati o svemu što vas muči. Pošto u posljednjem tjednu mjeseca Venera kreće retrogradno, moguće je da će sve emotivne relacije od tog razdoblja biti pod pritiskom i da ćete teško nalaziti zajednički jezik s partnerom. Ne treba zanemariti ni to da će vaš promjene raspoloženja i stavova biti jako naglašene, da ćete se često osjećati sputano u vezama i da ćete željeti mijenjati nešto. Malo više razumijevanja i priče …

Zdravlje

U prvom dijelu mjeseca dobro, dok od druge polovice srpnja, što zbog neadekvatne i pretjerane prehrane, što zbog nerviranja – imate probleme s trbušnom regijom. Potražite savjet nutricioniste.

Obitelj

Ovaj mjesec nije najavljeno ništa ohrabrujuće. Rutina vam dosadi više nego ikada. Imate osjećaj da je svaki dan isti. Ako slučajno pokušate krenuti naprijed, inicijativa vas vraća na početak. Blizanci! Iako to nije vaša šalica čaja, kladite se na vrijeme kako biste postigli svoje ciljeve. Dok ste već kod toga, držite se svog cilja umjesto da idete dalje. S financijske strane, novac vam klizi kroz prste. Pokušajte odrediti proračun za svako područje svog života i pridržavajte ga se, osim ako ne želite ostati bez novca.

Zaključke

Na emotivnoj razini za ovaj mjesečni horoskop, uz navedeno, osjetit ćete veliko oslobođenje koje će vam omogućiti da uživate u ljudima iz vašeg najbližeg kruga, poput prijatelja ili obitelji. Poradite na odnosima s tim osobama, to će vam pomoći da poboljšate svoju emocionalnu stabilnost, koja je ponešto promijenjena prethodnih mjeseci. Ovaj horoskop za srpanj 2024. trebali biste shvatiti kao vrata koja se zatvaraju, gdje ste napredovali u svim aspektima svog života i spremni ste poduzeti buduće projekte koji će vas učiniti mnogo sretnijim. Nemojte sumnjati u sebe i odaberite one stvari koje vas čine najsretnijima. Na poslu nećete primijetiti velike promjene, ali možete razmisliti o napredovanju unutar tvrtke ili ga potražiti negdje drugdje. Ako ste poduzetnik, možete pokušati otvoriti nove aktivnosti ili poslovne prilike,Dogodilo se nekoliko događaja koje ćete ovog mjeseca jako primijetiti. Jedna od njih je da je Uran prešao u drugi znak i prestao vas činiti lošim, a iako će to trajati samo neko vrijeme, značit će manje stresa jer želja za slobodom i želja za novitetom više neće biti tako jaka . Također ne želite pod svaku cijenu eliminirati sve što vas frustrira ili sprječava u razvoju. Dakle, sada ćete biti u mogućnosti pratiti, bez toliko dualnosti, zahtjeve Saturna koji se odnose na obveze koje morate ispuniti prije nego što poduzmete korake prema tim novim horizontima. Ali kao i uvijek, postoji ali. Mars vam je objavio rat cijeli mjesec i ovaj planet uvijek donosi napetost, trzavice i živce. Sveukupno, trebali biste imati još malo strpljenja i nastaviti s vježbom i jogom. Uskoro će se stvari vratiti u određenu normalu i osjećat ćete se bolje i optimističnije. Ublažite svoje porive i kontrolirajte agresiju te ne činite stvari koje bi vam mogle naškoditi. Ako dobro kanalizirate energiju Marsa, imat ćete dovoljno hrabrosti suočiti se sa situacijama ili događajima s kojima se do sada niste suočili. Možda je ovo najkonfliktniji mjesec do sada u ovoj godini, ali može biti vrlo važan i za rješavanje zastoja.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Blizanci veljača 2024

Blizanci vole biti sa svima i svugdje i stoga se klone ljubavnih obveza koje im …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)