Mjesečni horoskop Blizanci studeni 2024

Blizanci će se morati odgovorno ponašati prema svojim partnerima i partnericama. Ako tako postupe, događaji će se odvijati bez većih problema; inače će biti previše zauzeti rješavanjem napetosti naslijeđenih iz prošlog mjeseca. U svakom slučaju, u ljubavi će požnjeti veliko zadovoljstvo, posebno na intimnom planu. S druge strane, oni koji imaju nepodmirena dugovanja moći će ih podmiriti, a oni koji su zatražili kredit će ga i dobiti. Horoskop Blizanci studeni 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Tranzit vašeg vladara kroz polje svakodnevnih poslovnih obveza govori o velikoj energiji koju ćete ulagati i želji da unaprijedite i pokrenuti neke poslovne suradnje i projekte. Najbolja šansa za tako nešto je druga dekada studenog, kada trud iz prethodnog razdoblja može dati dobre rezultate kroz financije ili kroz pokretanje ozbiljnog posla sa jakim ljudima. Ovaj period je i materijalno, financijski najisplativiji i sve što u tom trenutku aktivirati ima šanse za uspjeh. Generalno postavke mnogo bolje nego za prethodni mjesec, ne može vam se obećati lakoća, jer nje neće biti, ali se vidi da ćete podršku za svoje planove imati, pa vam jedino ostaje da radite i da ne odustajete od onoga što ste namjerili. Treća dekada donosi nezaposlenima najbolje mogućnosti da prekinu razdoblje stagnacije, posao koji dobivate biće sa velikim obvezama i možda jačom odgovornošću od one koju ste željeli, ali obećava dugotrajniju stabilnost za vas. Vrijedi ulagati trud u pokretanje poslova i suradnji sa stranim tvrtkama, jer imate dobre predispozicije da se ostvarite i na ovom polju. Horoskop Blizanci studeni 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Nakon neaktivnog prvog razdoblja, u kojem će pažnja Blizanaca biti usmjerena na romantične veze, svoju će energiju odlučiti usmjeriti na radno polje. Na taj će način postići i više nego zadovoljavajući napredak, dobivajući priznanje okoline za iskazane zasluge. Blizanci će također pokazati svoj veliki talent za pregovore, pa će se njihovi sugovornici osjećati vrlo ugodno tijekom razmjene mišljenja i sklapanja posla na obostranu korist. Horoskop Blizanci studeni 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ako se Jupiter krajem listopada udaljio i neki od vaših projekata su na čekanju (do 20. prosinca?), možete računati na svoj istančan smisao za komunikaciju ovog mjeseca za kreativne i produktivne razmjene s poslovnim partnerima, kolegama i šefom. Samo da vaša budućnost traje!

Novac

Brzo ćete sudjelovati i uključiti se. U studenom biste trebali pokazati dobru volju za suradnjom, što bi uvelike trebalo povećati vašu popularnost unutar grupe, tvrtke! Nećete se bojati pokrenuti korisne rasprave, a da pritom ostanete otvorenog uma i slušate sve, i nećete štedjeti svoje napore da učinite svoj dio!

Financije

Godišnja astrološka prognoza za 2024. poziva vas da dobro iskoristite svoje financije. Vaše osnovne potrebe važnije su od svega u vašem životu. Usredotočite se na njih, a onda nakon toga možete odvojiti novac za druge stvari.

Odnosi

Blizanci: Disonance koje proizlaze iz Jupitera i Marsa kompliciraju stvari. Zahtijevaju od vas novi napor ako želite postići svoje ciljeve. Nažalost, ovo vam se možda neće svidjeti i možda ćete izabrati lakši način. Blizanci! Ići lakšim putem uspješno je za vas, ali samo kratkoročno. Dakle, ako želite da vaši projekti budu održivi, ​​zasučite rukave i učinite što god je potrebno! S financijske strane, ista borba! Dakle, ako želite izgurati mjesec bez stezanja remena, budite štedljiviji, pogotovo kada su u pitanju uzaludne i beskorisne kupnje.

Ljubav

Venera u prvoj dekadi studenog ulazi u vaš polje ljubavi i znak Vage. Sigurno je da će se pojaviti jedna, a možda i više osoba koje će vam biti interesantne i koje će vas svojom šarmantnošću jako privlačiti. No, tek od polovice mjeseca ćete vi pokušati učiniti nešto malo više po tom pitanju, a i to će biti vrlo oprezno ili možda čak preko posrednika. Možete se preko zajedničkog prijatelja ili kolege raspitivati ​​o ovoj osobi ili slati signale da ste zainteresirani. Previše možda analizirate je li pravi trenutak, previše sebe opterećujete nebitnim sitnicama, pa je moguće da će se ovo vaš “muvanje” razvući bez prijeke potrebe. Tek posljednja dekada mjeseca vam donosi potrebnu sigurnost u sebe i želju učiniti nešto konkretnije. I pored ovog odugovlačenja, bit će vam bitno da se nešto događa i da imate osobu o kojoj možete razmišljati i maštati. Oni u emotivnim vezama i brakovima povremeno će imati osjećaj težine u odnosima s partnerom, što je posljedica Saturna koji oporbom gleda na vaš znak. I pored toga, ovog bi se mjeseca mogla ostvariti dosta dobra komunikacija i povezanost s partnerom, ali će zaista biti potrebno prilagođavanje. Voljena osoba može neke stvari i probleme preuveličavati, a vaš bi zadatak bio da budete smireni i ne dozvolite da vas sve ovo izbaci iz takta. Na žalost, ili na sreću – od vašeg ponašanja u ovom periodu zavisi da li ćete mirnije prolaziti kroz odnose ili će biti napetosti.

Zdravlje

Sve vezano za zdravstvenu simboliku je dosta dobro tijekom studenog, naročito ako vi budete poklanjali punu pažnju sebi i ne dozvolili da neke sitnije tegobe prerastu u veće. Zbog simbolike Škorpiona kroz koju će tranzitirati vaš vladar, čuvajte se prehlada, virusa, infekcija, čuvajte urinarni trakt, ženama mogući ginekološki problemi.

Obitelj

Disonance koje proizlaze iz Jupitera i Marsa kompliciraju stvari. Traže od vas da se više trudite ako želite postići svoje ciljeve. Jao, moguće je da vam to ne odgovara i da odaberete lakšu opciju. Blizanci! Ići lakšim putem je uspješno, ali samo kratkoročno. Dakle, ako želite da vaši projekti budu održivi, ​​zasučite rukave i učinite potrebno! S financijske strane, ista borba! Dakle, želite li završiti mjesec bez stezanja remena, budite štedljiviji, pogotovo u pogledu uzaludnih i nepotrebnih kupnji.

Zaključke

Predznak ljubavi je sreća prvih dana u mjesecu. Naš odnos se može učvrstiti ili ako smo sami to je dobra prilika da upoznamo osobu koja nas ispunjava. Stvari postaju sve kompliciranije kako napredujemo kroz mjesec, morate biti oprezni i ne pokušavati pod svaku cijenu nametnuti svoje kriterije. Vrijeme je da budemo otvoreni za dijalog i iznad svega da damo ustupke za dobrobit para. Užurbana situacija na poslu učinit će vas umornima i razdražljivima, važno je da se to ne iskaljujete na partneru. Dobro je da se bavite nekom aktivnošću koja vam omogućuje da se odvojite od posla, na primjer, sportom ili meditacijom. Ovaj vrlo bipolarni mjesec ljubavi, s dobrim početkom, a zatim prilično prorijeđenom atmosferom, to se mora smatrati fazom učenja koja nam daje priliku da budemo bolji ljudi. Na poslu će biti konfliktnih situacija, morat ćemo biti oprezni jer zvijezde ukazuju da bi moglo doći do vrlo ozbiljnih sukoba. Prepustite se savjetima šefova i kolege, Konflikti će doći iz inozemstva, loš odnos s klijentom, može imati opasne posljedice, ako ne znamo kako pravilno upravljati.Nemojte brzo odlučivati ​​i, prije svega, činite to umjereno. Poduzimanje mjera koje su kontradiktorne ili se temelje na lošoj vjeri značit će da problem neće biti riješen, već će se upravo suprotno pojačati. . Dobar je mjesec da se okružite prijateljima, to će vas odvojiti od stresnih situacija, a također će vam omogućiti da obogatite svoj društveni život. Ne treba zaboraviti ni na obitelj. pa je dobro da napravite ručak ili večeru sa svojim najdražima. Možete se baviti nekom slobodnom aktivnošću kojom se niste bavili neko vrijeme, na primjer otići u kino, pogledati predstavu, otići na mjuzikl ili posjetiti muzeje. Omogućit će vam da smirite svoju mentalnu aktivnost te ćete se osjećati odmornije i napunjenih baterija.Nije da će stvari postati tako teške kao u prošlim vremenima, ali ovo zlatno doba će malo ocrniti. Mars će vam se suprotstavljati tijekom cijelog mjeseca, a kada ovaj planet postane ratnik, stvara napetosti, sukobe i sve vrste neuspjeha. Vama posebno to više ide na živce i čini vas ekspeditivnijim i zajedljivijim. Trebali biste izbjegavati sukobe i pokušati svojoj agresivnosti dati pozitivan odljev. Koristite bilo koji sustav opuštanja koji znate, izbjegavajte nepotrebne rizike koliko god je to moguće i nemojte se stresirati. Ovaj planet obično djeluje kao okidač za stagnirajuće situacije, stoga dobro usmjerite svoju energiju da mobilizirate sve što vas zanima umjesto da je rasipate na napadanje bližnjega ili sebe. Nisu drugi krivi što još niste ostvarili svoje snove. Možda ste krivci vi koji na neki način sabotirate svoje napore ili ne dovršite uvođenje potrebnih promjena za ostvarenje tih snova. Ili, možda, vaše vrijeme nije došlo. U svakom slučaju, nemojte kriviti druge i koristite te astralne energije za postizanje svojih ciljeva. Sada nije vrijeme da idete okolo, već da idete izravno prema svojim ciljevima, ali ne uzimajući one koji vam smetaju.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Blizanci veljača 2024

Blizanci vole biti sa svima i svugdje i stoga se klone ljubavnih obveza koje im …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)