Mjesečni horoskop Blizanci travanj 2024

Prisutnost Jupitera u srodnom znaku Vage značit će za mnoge Blizance, posebno za one rođene u drugom dekanu, velike mogućnosti na polju umjetničkog izražavanja i nenadmašne prilike u ljubavi. Mnogi Blizanci bit će zainteresirani za tečajeve književnosti ili izvedbenih umjetnosti. Mars, stacioniran u znaku Vodenjaka, proširit će horizont vaših interesa izvan vašeg uobičajenog okruženja i dat će vam vitalnost i poticaj da svoje brojne interese provedete u praksi. Ovaj tranzit će također koristiti putovanju. Horoskop Blizanci travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U prvoj polovici travnja imamo značajnu podršku Sunca i Merkura (vašeg vladara) koji će vam dati podršku i sreću na ovom planu. Mnogi od vas će se tijekom tog razdoblja zaposliti, a neki će podići svoj poslovni status na višu razinu. Novine i promjene su aktuelne.Ni drugi dio mjeseca nije loš na polju posla, ali će većini Blizanca misao s poslovnih projekata skrenuti sentimentalan plan gdje će se više fokusirati. Horoskop Blizanci travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Svaki projekt koji imaju u ruci imat će naklonost Marsa i Venere koji će štititi domorodce u Blizancima tijekom mjeseca travnja. Samim tim, njima će biti zgodno da iskoriste ovu povoljnu situaciju i ne odugovlače u režiji svojih najskupljih projekata. Osim toga, spontano će se pojaviti nove mogućnosti širenja. No, morat će biti vrlo oprezni s potpisivanjem ugovora i sporazuma što ne može biti olako jer će postojati sklonost da budu prevareni. Zatražite savjet prije. Horoskop Blizanci travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Odlučni ste dobiti ono što želite i učvrstiti svoju poziciju. Počevši od 20., pročistit ćete svoje planove prije nego što poduzmete akciju u svibnju. Projekt zahtijeva opsežne rasprave i blisku razmjenu poruka s vašim kolegama, nadređenim ili poslovnim partnerima, vjerujte svojoj briljantnosti da zavedete koga god želite, da primijenite svoje strategije i napravite razliku. Služenje cilju koji vas nadilazi, ispunjavanje misije koja vas nadahnjuje, to je sada. Nebo otvara prazninu u vašem životu u koju je bolje da uskočite jer obećava da će vam donijeti postignuća na kraju mjeseca.

Novac

Uložit ćete sebe u svoje aktivnosti kako biste ostavili dojam. Mars vas obdaruje voljom za napredovanjem i snagom da nadmašite sami sebe. Razmjene vas mobiliziraju na profesionalnom planu. Namjeravate da se čuje za vas. Težili ste proširiti svoje perspektive, čak i ako to znači upustiti se u projekt koji uključuje rizike. Ovaj vas izazov ne plaši! Ponovno pokrećete stagnirajuće pregovore kako biste konačno pronašli sporazum koji će zadovoljiti sve. Računajte na ovu inspirativnu situaciju da biste slijedili ideju i prikupili glasove oko svoje potrage.

Financije

Novac vam ne bi trebao zadavati probleme ovaj mjesec jer imate druge puteve koji osiguravaju pouzdan protok novca u vašem životu. Uvijek imajte stvari sa strane koje donose dodatni novac.

Odnosi

Blizanci: Ovaj sektor održava vaš talent za skretanje pažnje kada se pojave problemi. Od 12. Vaš šarm čini čuda. Vaše društvo je ugodno i traženo. Međutim, čak i ako se nađete u vrtlogu zavođenja koji vas zadovoljava, možete osjetiti osjećaj usamljenosti.

Ljubav

Prvih desetak dana Blizanci će sa svojim partnerom raditi dosta na smislu veze. Mnogi od vas će se baviti dugoročnim ciljevima kao što je stabilizacija kuće, možda kupnja stana, renoviranje postojećeg. Parovi će biti društveno aktivni tijekom ovog razdoblja. Od 11. travnja planeta ljubavi kreće put vašeg znaka i tada vam donosi lepršavost i dinamizam koji će prijati vašem srcu poslije nekih teških momenata koji ste imali tijekom prethodnog razdoblja. Želja za romansom, zabavom će postati aktualna. Neodoljivi i zavodljivi ćete biti tijekom druge i treće dekade mjeseca. Mnogi od vas će krenuti u novu sentimentalnu vezu tijekom tog razdoblja.

Zdravlje

Mars kao vladar vaše kuće bolesti će se naći u vašem 12. polju tijekom ovog mjeseca pa možete imati iznenadne zdravstvene probleme. Ne smijete olako shvatiti svaki alarm tijela. Moguće upale, akutne bolesti, infekcije.Od 21.aprila do kraja tekućeg mjeseca pozornost treba biti udvostručena.

Obitelj

Saturnov odlazak iz Vodenjaka ostavlja vas s Jupiterom u Ovnu. Problem je u tome što vas disonance koje emaniraju s Marsa imaju tendenciju destabilizirati. Strijelac! Sada nije vrijeme za zabavu, iako je iskušenje jako! Pokušajte, što je više moguće, ostati usredotočeni na svoje ciljeve. Ako slučajno osjetite da se rokovi iznenada produljuju, iskoristite priliku za usavršavanje. Imajte mudrosti poslušati što vam se kaže. S financijske strane, ako ne možete reći ne, netko će vam izbrisati ušteđevinu! Dakle, naučite ovu riječ napamet, što prije.

Zaključke

BLIZANCI TRAVANJ 2024. Možda je također vrijeme da se distanciramo s onim ljudima koji nam ne daju mnogo, vrijeme da otpustimo ljude u našim životima. Ako nas osoba ne ispunjava kao par, vrijeme je da razmislimo o vezi. Naprotiv, možemo se otvoriti novim društvenim odnosima kako bismo prihvatili nove ljude, koji nas čine sretnijima unutar našeg mjesečnog horoskopa za Blizance. Vrijeme je za odlične odluke, ako smatrate da vaš sadašnji partner ne ispunjava uvjete, možete ga ostaviti i potražiti voljenu osobu koja vam zaista odgovara. Život je lijep i treba ga znati cijeniti. Ako odlučite ostati sa svojim trenutnim partnerom, možete biti vrlo pažljivi i velikodušni prema njemu kako bi se osjećao voljenim. Detaljima punim ljubavi i strasti pokušajte stabilizirati trenutnu vezu. Mjesečni horoskop nam govori da u ljubavi morate biti velikodušni prema drugoj strani, ako nemate partnera možda je dobro vrijeme da nekoga upoznate preko interneta. Možete provesti malo vremena flertujući na internetu, očekuju vas ugodna iznenađenja, sve dok se ponašate iskreno.Oslobodili ste se Saturna, ali ovog mjeseca planet se vraća u Djevicu, odakle vam čini disonantan aspekt. Ne treba ga živjeti na negativan način, već na konstruktivan način, i tako ćete uspjeti dovršiti uspostavljanje onih osnova koje još uvijek nedostaju u vašem domu i vašem intimnom životu. Ako to već niste učinili, još uvijek možete ojačati strukture i definirati pozicije čak i ako vam to nije lako i podrazumijeva više odgovornosti. Možda ćete ipak morati napraviti neke revizije svoje prošlosti i svojih korijena, a ovaj će zadatak biti vrlo terapeutski za vas. Općenito, primijetit ćete da se stvari opet usporavaju i da se u vašim projektima promjena pojavljuju prepreke i prepreke svih vrsta. Činilo se da sve ide dobro, a odjednom sve postaje teže. Imajte malo strpljenja jer će za nekoliko mjeseci sve opet raditi uz manje napora. Iskoristite svoju sposobnost prilagodbe okolnostima. Zdravstveni problemi ponovno su prioritet, kako za vas tako i za starije ljude oko vas. Određeni aspekti, o kojima možda niste dobro zbrinuti ili kojih niste bili svjesni, sada mogu isplivati ​​na površinu ukazujući na to da nitko nije imun na bolest ili bol. Pazite na svoje emocije kako ne bi proizvele psihosomatske bolesti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Blizanci srpanj 2024

Blizanci će ovog mjeseca biti još nemirniji nego inače. U njihovim aktivnostima pratit će ih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)