Mjesečni horoskop Djevica lipanj 2024

Virginijci će izmjenjivati ​​trenutke velikog zadovoljstva sa svojim partnerima, sa situacijama neuobičajene nervoze na profesionalnom planu, povoljni uvjeti na romantičnom polju ojačat će veze između supružnika ili članova para, dok će, u obavljanju svojih zanimanja, činit će se da će nedostatak kontrole preuzeti događaje. Od 11. lipnja njihovi će partneri zahtijevati više pažnje, no rođeni Djevice to neće biti u poziciji pružiti i napetost će rasti. Horoskop Djevica lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Tijekom cijelog mjeseca, Merkur, vladar vašeg znaka, biće u polju karijere, pozicije, nadređenih, javnosti, a do 11.-og će ići retrogradnim hodom, tražeći od vas da se dobro fokusirate na to polje. Naime, neki prošli potezi dolaze na preispitivanje, jeste da ćete se povremeno osjećati kao da ne možete pohvatate konce dešavanja, ali će sve ovo imati i jednu dosta pozitivnu stranu, koju ćete primijetiti tek kasnije. Naime, 16.-og lipnja Mlad Mjesec je baš u vašem polju karijere i njegov utjecaj otvara vam priču o napredovanju koju toliko priželjkujete. U tom periodu se i Saturn vraća retrogradno u vaš polje komunikacije, razmišljanja, kretanja, a Venera, koja je vaš vladar posla i novca, ali i polja ekspanzije, planova, inozemstva, ide ka Jupiteru u znaku Lava. Pred Djevicama će se pokrenuti neki značajni poslovni poduhvati, projekti, otvoriti neka vrata koja su do sada bila zatvorena, i ovo je sanskim koju morate iskoristiti. Na sve ovo – da zašećerite – novčani priljevi u drugom dijelu lipnja su dosta poboljšani, taman onoliko riješiti dugovanja kojima ste opterećeni. Možda nekim Djevicama malo riskiranja donese i neki ekstra profit …. ali, ne pretjerujte … Horoskop Djevica lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Pretvaranje dobrih izgleda za posao ove Merkurove djece u konkretna postignuća ovisit će o njihovoj umjerenosti kritike i tolerantnosti prema onima koji ne misle ili ne djeluju kao oni. Na taj će način uspjeti proći svoj put bez većih neugodnosti i ostvariti zaslužene pogodnosti. Sve što rade na polju struke imat će kratkoročno ili dugoročno pozitivne rezultate. Od 22. lipnja dobit će potporu utjecajnih ljudi koji će prepoznati njihove zasluge i omogućiti im pristup više od jedne važne pozicije. Horoskop Djevica lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter uzrokuje događaje koji mogu ubrzati promjene, a Mars pojačava ovaj trend. Usredotočite se na komunikaciju i pregovore kako biste postigli svoje ciljeve. Izbjegavajte forsirati svoj put, čak i ako nebo poljulja vaše navike i ponovno rasplamsa želju da se oslobodite ograničenja koja vas sputavaju. Kada se pojavi prilika da obnovite svoj život, ne oklijevajte. Mars povećava vašu odlučnost i rasprave o vašim ambicijama ponovno se pokreću od 3. Ako vam se teret čini preteškim, ne očekujte da će odmah olakšati, radite sa strpljenjem i otporom da ga savladate bez trzanja.

Novac

Jupiter donosi događaje koji ubrzavaju promjene, a Mars pojačava ovaj trend. Usredotočite se na komunikaciju i pregovore kako biste postigli svoje ciljeve. Izbjegavajte se probijati na silu, čak i ako nebo potresa vaše navike i ponovno budi želju da se oslobodite ograničenja koja vas koče. Kada se pojavi prilika da obnovite svoj život, ne oklijevajte. Mars povećava vašu odlučnost, a rasprave o vašim ambicijama ponovno se pokreću od 3. Ako smatrate da je teret pretežak, ne očekujte da će odmah olakšati, radite sa strpljenjem i izdržljivošću da ga prebrodite bez trzanja.

Financije

Prestanite kupovati stvari kako biste impresionirali ljude koji vam se ne sviđaju. Trebali biste potrošiti svoj teško zarađeni novac na produktivne stvari. Lipanjska astrologija 2024. potiče vas da tražite kapital za pokretanje posla. Nemojte biti pod stresom zbog poteškoća u dobivanju zajma. Financijski horoskop za 2024. želi da svoju malu ušteđevinu iskoristite za pokretanje malog poduzeća.

Odnosi

Djevica: Događaji ili reakcije drugih vas tjeraju da sumnjate u svoju moć zavođenja. Osjećate se izvan koraka s ljudima za koje mislite da su najuspješniji. Vjerojatno se osjećate kao da ste izgubljeni. Srećom, svjetlo se pojavljuje od 22.

Ljubav

Pun Mjesec u polju doma, stabilnosti, obiteljskog okruženja u prvim danima lipnja, Djevicama daje potrebu da srede svoj status i usuglase se s bračnim partnerom. Ovo je sada zaista teško izvesti, jer mi se čini da ste neke prilike propustili, a osim toga i vi i druga strana ste prilično utvrđeni u svojim mišljenjima i ponašanjima i dosta je problematično naći kompromisno rješenje i srediti situaciju. Do posljednjeg tjedna lipnja teškoće, ali tada imate pred sobom prostor da se zajednički organizirati. Ni vas neće mimoići pozitivan utjecaj konjukcije Jupitera i Venere, jer ćete i bračni partner i vi tada staviti ipak ljubav i zajedništvo na prvo mjesto. Generalno, Djevice imaju prilično nejasnu i mutnu ljubavnu situaciju tijekom lipnja … Venera će prijeći u vaš polje tajni, što pogoduje onima koji se zanimaju za neobavezne ili skrivene odnose, ali vam u isto vrijeme daje nesposobnost da se emotivno otvoriti prema osobi koja vas interesuje, pa će čak i emotivne veze u jednom dijelu lipnja funkcionirati vrlo klackavo. Obzirom da je i vladar vašeg znaka, Merkur, u retrogradnom kretanju do 11.-og lipnja, moguće je da ćete potencirati vraćanje na neke već prežvakane teme i “nabijati” partneru na nos greške iz prošlosti. Dobro razdoblje za nova poznanstva kreće od 21.-og, a od 25.-og će vaša inicijativa biti mnogo jača.

Zdravlje

Točno je da vas nazivaju hipohondrima, ali ipak vi ovog mjeseca obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje i nemojte biti sam svoj liječnik. Stres može pojedinima donijeti probleme s kožom, a reagirat i na ujede insekata i izloženost suncu mnogo jače nego uobičajeno. Sklonost alergijama.

Obitelj

Stiže dugoočekivano malo pojačanje, ali neće učiniti sve! Djevica! Želite li stvarno da se neke stvari promijene? Dakle, umjesto da se fokusirate na ono što nije u redu, pogledajte svoje brojne talente i nadmašite sebe! U tom trenutku to se može činiti nepremostivim, ali ako si date vremena, stići ćete tamo s zbunjujućom lakoćom. Čineći to, dobit ćete ono zadovoljstvo koje očekujete. S financijske strane, svakodnevica je osigurana, no zvijezde vas stavljaju na dijetu s obzirom na suvišno.

Zaključke

Idealno vrijeme da budete iskreni i ne skrivate svoje osjećaje, ljubav koju pružate mora biti prava da biste pronašli punu sreću. Vrijeme je da budete iskreni prema svom intimnom partneru i partnerici. Dajte ljubav ne očekujući ništa zauzvrat.Zdravlje i odmor bit će pitanja o kojima treba voditi računa. Ako zlorabite svoje energije i ne upravljate njima dobro, možete doživjeti mali kolaps. Moguće je da primijetite pad vitalnosti ili iluziju. Morate osvijestiti svoje tijelo i dušu i popraviti sve što ne radi dobro. To je vrijeme ozdravljenja u globalnom smislu. Upotrijebite svoj kritički osjećaj i tu urođenu sposobnost uočavanja neuspjeha i nesavršenosti. S druge strane, nemojte se zanositi strahom od neuspjeha jer ćete se morati suočiti s nepredviđenim događajima. Vaša potreba da se otvorite svijetu i raskrstite s mnogim stvarima koje vas zamaraju svakim je danom sve jača. Suočavate se s izazovom da možete održati svoju stabilnost i sigurnost dok rastete, pronalazite svoj identitet i otkrivate sebe. Vaša živčana napetost i nemir će rasti, ali pokušajte ni u čemu ne srljati i ne riskirati nepotrebno. S druge strane, možete stvoriti uvjete da radite stvari onako kako želite. Nalazite se u razdoblju izgradnje i kovanja. Ne uništavajte ništa ako nemate bolji budući projekt. Niti je potrebno sve bacati u vodu, ponekad je dovoljno restrukturirati ili preurediti ono što već imate i dati mu novi izgled.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Djevica veljača 2024

Miroljubivi Virginijci teško da će biti pomirljivi tijekom prvog tjedna mandata. Nešto slično dogodit će …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)