Mjesečni horoskop Djevica ožujak 2024

Ožujak će biti vrlo povoljan mjesec za Djevice, ako se usude to iskoristiti. Imaju volju testirati svaku prepreku i imat će dovoljno energije da žive život bez gubljenja minute. Bit će usmjereni na usavršavanje na poslu, što im neće oduzimati vrijeme od posvećivanja ljubavi. Međutim, kreativna snaga ovih domorodaca trebat će disciplinu kako bi uspješno izvršila svoje zadatke. Ako tako učine, postići će ono što su naumili. Od 21. bit će zgodno posvetiti vrijeme brizi za svoje zdravlje. Horoskop Djevica ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Financije su jako bitan segment za Djevice tijekom početka mjeseca. Venera, Mars, a nakon 21.marta i Sunce ulazi u vaš prirodno osmo polje, jedno od financijskih polja za vas Djevice i donosi vam reorganizaciju kroz novac koji dolazi kroz druge ljude, bilo da su oni suradnici ili su članovi obitelji, familije. Vaša ulaganja će biti aktualna sada. Ipak ne zaboravite da je Uran tu već prisutan i svaki rizik može biti loša investicija, posebno kada ga Pluton kvadrira između 12.i 19.marta. Vaš vladar kao i vladar vašeg polja karijere nakon 13.marta ulazi u vaš prirodno sedmo polje, pa u suradnji sa Suncem možete imati dobre pregovore za partnerske poslove. Ortakluci mogu biti dobra investicija ako je plan jasan i precizan. Jedan bitan savjet -ne žurite. Horoskop Djevica ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Ožujak će biti povoljan mjesec za Djevice da duboko uđu u probleme na poslu i da ih ne ignoriraju. Trajni planetarni utjecaji do sredine mjeseca pogodovat će njihovoj potpunoj posvećenosti analizi ekonomskih neravnoteža, ispravljanju učinjenih pogrešaka, smanjenju troškova ili odabiru primjerenijih strategija u okviru onoga što već rade. Radni odnosi će biti složeni u prvom dijelu mandata zbog nevjere; tada bi ih profesionalna ljubomora i izdaje mogle iznenaditi Horoskop Djevica ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Vrlo je vjerojatno da ćete ostaviti dobar dojam na svoje kolege, nadređene i sugovornike pokazujući svoju spremnost da podržite zajednički trud. Od 20., da biste pregovarali ili promijenili svoj status, morate se osloniti na strategiju, slušanje, dijalog i konsenzus, umjesto da pokazujete metode koje otuđuju vaše sugovornike. Privlači pozornost onih koji se žele družiti s vama. Uvjerite svoje sugovornike da je vaša ideja prava i da vam trebaju vjerovati i slijediti vas.

Novac

Najvjerojatnije ćete ostaviti dobar dojam na svoje kolege, nadređene i sugovornike tako što ćete pokazati spremnost da poduprete zajednički napor. Od 20. nadalje, da biste pregovarali ili promijenili svoj status, trebali biste se osloniti na strategiju, slušanje, dijalog i konsenzus, a ne na metode koje će udaljiti vaše sugovornike. Privucite pozornost onih koji se žele udružiti s vama. Uvjeravate svoje partnere da je vaša ideja prava i da vam trebaju vjerovati i slijediti vas.

Financije

Novac je svakodnevnica u vašem životu. Uvijek tražite način da zaradite više novca i da možete ugodno živjeti. Horoskopski znak za ožujak 2024. govori vam da vas zarađivanje novca ne bi trebalo dovesti u iskušenje da se uključite u nepoštene poslove. Pobrinite se da zaradite svoj novac na pošten način. Budite iskreni prema sebi i na kraju ćete se upustiti u poštene poslove.

Odnosi

Djevica: Unatoč vašoj dobroj volji, komplicirano je osim ako se ne složite da stvari vidite drugačije. Energije u Ribama vrše pritisak na vas, a Venera u Biku čini da izgledate slatko. Ovaj mjesec, suprotno onome što mislite, imate izbor i možete donijeti odluku.

Ljubav

Mnoge Djevice će se uvući u svijet snova kada je ljubav u pitanju. Sunce će do 21.marta biti u vašem polju partnerstva donoseći idealizam, sanjarenje, maštu na ovom planu, jer je udružen s Neptunom. Očekivat svjetlost i toplinu jer Sunce je upravo to, ali nekako sve može biti dovoljno sumnjiv da nemate pravu predstavu što vam se događa na ovom polju. Solarna eklipsa 20.marta će se dogoditi u vašem polju partnerstva pa očekujte neke oscilacije, konfuzije, turbulencije, a možda i neočekivane rastanke u ljubavi. Vaš vladar Merkur će 13.marta zakoračiti u znaku Riba, au ovom slučaju u vašem polju partnerstva, javnosti, braka gdje će se prvo susresti sa Neptunom i donijeti prevelika opterećenja u vezama, odnosima. Iluzija ili prava slika odnosa biće još uvijek neotkrivena za vas Djevice. Zbunjujuće situacije, pogrešni emotivni izbori bilo da ostajete u kontaktu ili ste pošto-poto riješili izaći iz svoje ljubavne priče. Savjet zvijezda vam je da vodite računa o odlukama, mislima, pričama u drugom dijelu ožujka mjeseca, posebno nakon 13.marta.

Zdravlje

Bit ćete jako napeti i pod stresom posebno na emotivnom polju što će dovesti vaš organizam do iscrpljenosti. Nađite unutarnji balans kroz jogu, meditaciju ili pak neki drugi vid aktivnosti, a za vas dobar način za stabilizaciju energije tijekom ovog mjeseca. Bit će vam i te kako potrebna.

Obitelj

Ako imate osjećaj da vam je horizont blokiran, taj osjećaj možete staviti na račun Saturna. Osim što vas potpuno demotivira, pojačava izazove koje šalje Mars u Blizancima. Djevica! Doduše, ovaj mjesec ožujak nije mjesec ludog veselja. Međutim, možete ga doživjeti i drugačije. Kako? Prestankom traženja savršenstva. Time ćete uštedjeti puno vremena i život će vam biti lakši. S financijske strane, znatna svota, koja je dugo kasnila, može napuniti vašu kasicu prasicu i dugo vas umirivati.

Zaključke

Ovo je dobar mjesec da budemo otvoreni za nove promjene, posebice u ponašanju, vrijeme da se počnemo prilagođavati i biti fleksibilni. Zvijezde nas upozoravaju da biste se sredinom mjeseca zbog položaja Mjeseca mogli osjećati izrazito aktivno. Dobro je vrijeme da oslobodite svoju kreativnost.Pet planeta će proći kroz vašu VII kuću ovog mjeseca, stoga će vaše učenje i osobni razvoj ovisiti o vašim odnosima s drugima i načinu na koji živite svoje osobne veze. Potraga za istinom i znanjem može vam puno pomoći, kao i dijalog. Morate biti vrlo oprezni u stvarima vezanim uz zdravlje, budući da vam opozicija Marsa i Neptuna u vašoj 6. kući može uzrokovati probleme. Morate puno promatrati i osluškivati ​​svoje tijelo jer će vas ono vrlo jasno o svemu obavijestiti. Također ćete moći primijetiti kako vaše tijelo reagira na različite ljude i situacije. U određenim kućama ili mjestima možete se osjećati radosno i ekspanzivno, dok se u drugima možete osjećati nelagodno ili napeto. Posebno ste osjetljivi na ljude, okolinu i sve što jedete i pijete. Ako u ovoj fazi imate zdravstvenih problema zbog kojih morate zatražiti dopust, smatrajte da ova stanka može biti vrlo pozitivna. Sada će svaki zdravstveni problem biti katalizator zahvaljujući kojem ćete moći procijeniti svoj život i postići stupanj psihološkog ili duhovnog razumijevanja koji prije niste imali. Ovih dana možete se osjećati nervozno i ​​nemirno, pomalo rastreseno i teško se smiriti. Možda vam se čak čini da ste izgubili kontrolu nad sobom. Vaša mentalna aktivnost je pokrenuta. Ne bi bilo loše da prakticirate neku vježbu koja će vam pomoći da opustite svoj um. Sada će svaki zdravstveni problem biti katalizator zahvaljujući kojem ćete moći procijeniti svoj život i postići stupanj psihološkog ili duhovnog razumijevanja koji prije niste imali. Ovih dana možete se osjećati nervozno i ​​nemirno, pomalo rastreseno i teško se smiriti. Možda vam se čak čini da ste izgubili kontrolu nad sobom. Vaša mentalna aktivnost je pokrenuta. Ne bi bilo loše da prakticirate neku vježbu koja će vam pomoći da opustite svoj um. Sada će svaki zdravstveni problem biti katalizator zahvaljujući kojem možete procijeniti svoj život i postići stupanj psihološkog ili duhovnog razumijevanja koji prije niste imali. Ovih dana možete se osjećati nervozno i ​​nemirno, pomalo rastreseno i teško se smiriti. Možda vam se čak čini da ste izgubili kontrolu nad sobom. Vaša mentalna aktivnost je pokrenuta. Ne bi bilo loše da prakticirate neku vježbu koja će vam pomoći da opustite svoj um.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Djevica veljača 2024

Miroljubivi Virginijci teško da će biti pomirljivi tijekom prvog tjedna mandata. Nešto slično dogodit će …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)