Mjesečni horoskop Djevica prosinac 2024

Mars i Venera, retrogradni, odgodit će putovanja, poslove i procedure svih vrsta. U svakom slučaju, toj će stagnaciji 10. prosinca doći kraj. Od tog trenutka rođenim Djevicama ništa neće biti naklonjeno, pa će se odlučno uključiti u prvorazredno nadmetanje na profesionalnom planu, na ljubavnom planu imat će podršku Venere, a povučeni Virginjanci otkrit će Odjednom je njihova karizma veća nego što su mislili i odvažit će se biti autentični i izraziti svoje emocije. Horoskop Djevica prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

I sami ste svjesni da ste u razdoblju kada sve vezano za posao funkcionira dosta promjenjivo. Kao da ne možete u jednom trenutku postignete potrebnu stabilnost i da tako nastavite. Non stop ste čas u usponu, čas u stagnaciji. Priviknite se na ovaj tempo, jer će vas on pratiti i tijekom prosinca. Ako pogledate realno, na gubitku niste, jedini je problem što nikako da izađete na “zelenu granu” ni po pitanju nekih suradnji, ali ni po pitanju financijskog momenta. Sve je tu, na dohvat ruke, ali nikako da se realizira na pravi način. Oko svojih privatnih poslova ćete se u velikoj mjeri angažirati u prvoj dekadi, nadajući se da ćete s te strane uspjeti ostvariti neki jači priljev. Što da vam kažem, uglavnom će to ostati samo na nadama. Dobre šanse daje Venera u polju komunikacije i dogovora, pa će se neki novi ugovori i dogovori realizirati, ali ne treba zaboraviti na Marsa u polju posla, koji vas tjera da žurite onda kada žurbi mjesta nema. Nemojte zbog nestrpljivosti umanjite sebi neke šanse za nove poslovne priče. Horoskop Djevica prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Radna aktivnost Djevice bit će rasipna u laskanju i zadovoljavanju. Vaša će ustrajnost nadvladati sve prepreke i bit će samo stvar primjene zdravog razuma, što je vrlo uobičajeno kod ovih domorodaca. Osim toga, otvorit će im se nova vrata u stalnim aktivnostima ako se usude promovirati svoje pothvate. Od 16. prosinca morat će se pobrinuti za one koji se žele okoristiti njihovom dobronamjernošću. Bit će to vrlo dobro otvoriti oči i zahtijevati sva pojašnjenja koja smatrate potrebnima. Horoskop Djevica prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Neće vam nedostajati kreativnosti ni želje da impresionirate. Ako Venera (između 10. i 18.) i Sunce (od 21.) imaju tendenciju da uzvise vaše sposobnosti, od 20. Jupiter vam omogućuje da uberete sočne plodove iskustava proživljenih ovog mjeseca ili (i) između 10. svibnja i kraj listopada.

Novac

Neće vam nedostajati kreativnosti niti želje da impresionirate. Venera (između 10. i 18.) i Sunce (od 21.) imaju tendenciju da uzvise vaše sposobnosti od 20. U tom slučaju, Jupiter vam omogućuje da izvučete sočne plodove iskustava proživljenih ovog mjeseca ili (i) između 10. svibnja i kraja listopada.

Financije

Ako nemate dovoljno novca, smanjite svoje želje. To je razlog zašto se ljudi uvijek potiču na proračun za svoje prihode. Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da izbjegavate stvari koje će vam biti stresne zbog nedostatka novca. Financijski horoskop za 2024. želi da shvatite kako trošite novac.

Odnosi

Djevica: Ovu godinu završavate s izazovima. Dok se to dogodi, mogli biste biti potpuno obeshrabreni. U najgorim danima, možete misliti da nikada nećete uspjeti. Djevica! Nemojte se podcjenjivati! Suprotno onome što mislite, imate mnogo talenata koje ne koristite. Dakle, umjesto da se samosažalijevate, iskoristite svoj puni potencijal i završit ćete ovu godinu na vrhu svijeta! Financijski, vaša ravnoteža ovisi o vašoj sposobnosti da se nosite s pritiskom koji dolazi sa svih strana. Zato nastavite biti zen pa će i vaše financije biti.

Ljubav

Polje doma i obiteljskih relacija lijepo je postavljeno Djevicama koje su u brakovima većim dijelom ovog mjeseca. Možda će u prvih desetak dana biti suprotstavljenih stavova između vas i bračnog partnera, ali bi ulaskom Venere u Škorpiona i vaš polje komunikacije i to trebao krenuti na bolje. Lakše ćete se dogovoriti po svim pitanjima, a ova pozicija obećava i da biste zajedno mogli isplanirati neki kraći putić, možda baš za novu godinu. U dužim emotivnim vezama je dosta slična situacija s tim što vas dvoje morate malo više poraditi na emotivnoj sponi. Pretvorili ste se u osobe koje u najvećoj mjeri imaju okupiranost svojim poslovnim segmentom i zajedničko vrijeme s partnerom oboje koristite za žaljenje i jadikovanje nad svojim problemima, umjesto da se prepustite uživanju i ljubavi. Ovo bi trebao krenuti na bolje krajem prve dekade, da bi se u potpunosti opustili početkom treće dekade prosinca. I sami ćete vidjeti – problemi su nešto što svakako stoji, ali ljubav mora biti začin životu i kada je imamo – sa svim ostalim bolje izađemo na kraj. Slobodni pripadnici ovog znaka će, opet zaslugom Venere u znaku Škorpiona, dobiti na komunikativnosti. Kroz razgovor ćete osvajati i zavoditi i malo je onih koji će odoljeti vašem šarmu. Obzirom na tranzit Sunca i Merkura kroz polje ljubavi, malo je vjerojatno da ćete ostati usamljeni i neispunjeni po pitanju emocija. Sad, da li će se iz svega ovoga izroditi neke priče koje mogu biti trajnije, pokazat tek naredni period kada se vidi koliko je čvrsto ono što ste tek započeli.

Zdravlje

Definitivno slabiji imunitet tijekom ovog razdoblja, a vi ćete još više utjecati na to, jer ne stajete i ne odmarate se, gubite energiju a ne odmarate se dovoljno. Budite spremni ćete zbog neke infekcije ili virusa biti prisiljeni odležite par dana, ali to bi još trebalo da vam bude najmanja briga. Vodite računa o stanju svoje kralježnice, naročito su aktualni problemi i bolovi u rukama.

Obitelj

Ovu godinu završavate s izazovima koje morate svladati. U to vrijeme možete biti potpuno obeshrabreni. U najgorim danima, možete misliti da nikada nećete uspjeti. Djevica! Nemojte se podcjenjivati! Suprotno onome što mislite, imate mnogo talenata koje ne koristite. Dakle, umjesto da se žalite na svoju sudbinu, iskoristite svoj puni potencijal i završit ćete ovu godinu na vrhuncu! S financijske strane, njihova je ravnoteža podređena vašoj sposobnosti da se nosite s pritiskom koji izvire sa svih strana. Stoga ostanite zen pa će i vaše financije biti zen.

Zaključke

Dobar vam je mjesec na poslu. Ima gotovo sve što možete tražiti da biste uspjeli. Mušterije i telefonski pozivi zauzet će vas ovaj mjesec. Sigurno ćete dobiti dobro zadovoljstvo na poslu, ali morate znati prestati. Vrijeme je za odmor i uživanje sa svojim najdražima.Godinu završavate s dosta povoljnim aspektima jer će za nekoliko dana Sunce i Mars s Merkurom prijeći u vašu V kuću, gdje vam je Pluton, pa ćete imati vrlo povoljne dane za uživanje u životu. Bit ćete vrlo spremni iskoristiti intuiciju i sreću koja će vas na neki način pratiti ovog mjeseca. Završavate ciklus da biste započeli novi, ali ako još uvijek imate labav kraj, vrijeme je da stavite točku na one aspekte svog života koji vam više ne služe i gledate u budućnost s optimizmom i prihvatite novo što dolazi.. Ne dopustite da išta uspori vaš osobni napredak. Vaš kreativni kapacitet i sposobnost stvaranja iluzija uvelike su poboljšani, stoga iskoristite ovo bogatstvo koje ćete doživjeti da izgladite svaku malu napetost koja se može pojaviti u nekom sektoru vašeg života. Možete jasno i glasno reći “nova godina novi život” jer tako će biti sve dok i vi nešto učinite sa svoje strane. Osjećat ćete se vrlo dobro i vrlo snažno. Bit ćete vedri, optimistični i strastveni. U sve što radite uložit ćete entuzijazam i kreativnost. Dobro je vrijeme da uživate u životu punim plućima i da budete u mogućnosti izraziti svoje emocije, osjećaje i iluzije i živjeti trenutke punine. Sada možete njegovati vještine za prevladavanje problema, učiti i razvijati se. osjećaja i iluzija i živih trenutaka obilja. Sada možete njegovati vještine za prevladavanje problema, učiti i razvijati se. osjećaja i iluzija i živih trenutaka obilja. Sada možete njegovati vještine za prevladavanje problema, učiti i razvijati se.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Djevica studeni 2024

Djevice će započeti mjesec osjećajući hitnost svojih voljenih, koji će pokušati nametnuti svoje kriterije. Srećom, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)