Mjesečni horoskop Djevica rujan 2024

U ovom mjesecu Virginjani su zajednički uživali u blagodatima Merkura, Venere i Marsa, koji će im omogućiti da se osjećaju vitalno i sigurno. Ovi blagotvorni utjecaji donijet će vam uspjeh u svemu što naumite. Bit će od velike pomoći ako uspijete izvući maksimum iz ovog razdoblja da jasno definirate svoje ciljeve i projekte. U ljubavi će osjetljivost i jednostavnost domorodaca Djevica naglasiti njihovu nježnost. S druge strane, učenici znaka će postići svoje ciljeve i dobiti priznanje ili svoje zasluge. Horoskop Djevica rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Pomrčina Sunca i Mlad Mjesec u vašem znaku mogu donijeti Djevicama promjenu koja im je potrebna. Ukoliko ste sami sebe kočili u nekim stvarima, ustručavali se da se u potpunosti zauzmete za sebe (narodski rečeno – da lupite šakom o stol) sada ćete shvatiti da je sve mnogo lakše kada sebe stavite na prvo mjesto. Neke stvari vam tijekom ovog mjeseca odgovaraju, neke ne. Pošto vladarica polja posla i novca Venera kreće izravno, u tom segmentu ćete osjetiti olakšanje. Međutim, u drugom dijelu rujna vladar vašeg znaka, Merkur, kreće retrogradnim hodom i to baš u polju pod vlašću Venere. Netko bi rekao – taman ste se malo zalaufao i krenuli kako treba, kad eto nekih odlaganja i prolongiranja opet. No, dobro – tu je u posljednjoj dekadi mjeseca podrška od strane Marsa koji ulazi u vaš znak i to taman kada Sunce prijeđe u Vagu. Opet se pred vas postavlja poticajno vrijeme kada osobnim angažiranjem možete prevladati neke prepreke. Financije tijekom ovog razdoblja promjenljivo, što vas može “natjerati” da spas potražite u nekoj zaradi sa strane. Pazite samo da ovo bude legalno i pazite se prevara. Horoskop Djevica rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Predisponirane za rad od izlaska do zalaska sunca, Djevice će nastojati što prije doći do željenog cilja. Mars, smješten u znaku Djevice, obdarit će vas vitalnošću i inicijativom. Neće biti prepreka koje vam mogu smetati na putu. Napredovat će sa sigurnošću koju imaju samo oni koji jasno znaju svoje ciljeve. Međutim, morat će ostati vrlo oprezni kako bi spriječili skrivene neprijatelje da potraže i preuzmu ono što im ne pripada. Iznad svega, ne bi trebali vjerovati onima koji su pretjerano pažljivi. Horoskop Djevica rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ovo je područje na kojem ćete prvenstveno raditi u rujnu, gdje ćete se boriti za razvoj svoje djelatnosti ili čak statusa. Nije riječ o vegetiranju. Iskoristite utjecaj Jupitera, koji ima tendenciju ubrzavanja kretanja promjena, uskočite u kolo, obranite svoje interese i pozicionirajte se kao donositelj odluka, čak i kao vođa.

Novac

Ovo je područje na kojem ćete u rujnu raditi prioritetno. Teško ćete razvijati svoju aktivnost ili čak svoj status. Nema govora o vegetiranju. Iskoristite utjecaj Jupitera koji teži ubrzanju kretanja promjena! Uskočite u pokret, branite svoje interese i pozicionirajte se kao donositelj odluka, čak i kao vođa.

Financije

Ovo nije dobar mjesec za preuzimanje financijskih rizika. Bolje iskoristite svoje financije. Možete uštedjeti ili čak odlučiti podmiriti važne troškove nego ulagati u posao zbog kojeg ćete izgubiti sav svoj novac.

Odnosi

Djevica: Loša sjećanja isplivaju na površinu. Uskoro će vaše ljubavi krenuti na pravu nogu, očišćene od prošlosti, od svojih pritužbi i razočaranja. U međuvremenu, pokušajte se ponovno nasmiješiti i vjerujte sebi.

Ljubav

Djevice u bračnim odnosima dobivaju “poklon” tijekom ovog mjeseca -Ulazak Saturna u polje doma i obitelji. Ne brinite se, nije vrijeme za kukanje, ipak će se sve tijekom ovog razdoblja odvijati poprilično dobro (možda malo dosadno) između vas i bračnog partnera. Jedan savjet – ne zvocajte baš mnogo i ne opterećujte ni sebe ni drugu stranu konstantnim prigovaralo jer bi vam posljednja nedjelja ovog mjeseca mogla donijeti burnije rasprave i zahlađenje odnosa. Pokušajte bacite malo više naglasak na to učiniti da vam bude lijepo i sve će biti baš potaman. Što se onih u emotivnim vezama tiče, baš se i nećete proslaviti nekim značajnim dešavanjima. Možda je ovo i dobro, jer ćete i vi i voljena osoba moći posvetiti svojim poslovima i date prioritetno mjesto onim situacijama koje zaista treba rješavati i gdje se treba potruditi maksimalno. Vaša veza nije ugrožena, ali će vama u drugom dijelu rujna ipak zafaliti malo “žara”, ipak ćete osjetiti potrebu da se osjećate voljeno i željeno. Nemojte se baš odmah okrenuti nekoj rezervnoj varijanti koja služi da vas s vremena na vrijeme “prodrma”. Ako već varate, nemojte se žaliti ako se u nekom narednom periodu suočite s istom situacijom od strane voljene osobe … Slobodni bi možda nešto staro, a možda bi i nešto novo, a najvjerojatnije je da uopće nisu sigurni što bi zaista. Da ćete imati prilika – hoćete … a da li ćete ih iskoristiti, to je već druga stvar. Moguće je da ovaj mjesec prođe bez nekih konkretnijih ljubavnih dešavanja (avanturu ne računam u to).

Zdravlje

Slaba točka tijekom rujna su trbuh i parni organi – bubrezi, jajnici, pluća. Pored ovoga možete imati problema i sa kožom, ekcemima. Zadnja dekada mjeseca je nešto problematičnija i tada treba više obratiti pažnje na sebe. Strogo vam je zabranjeno konzumiranje većih količina alkoholnih pića.

Obitelj

Ovog mjeseca zvijezde vam daju sve potrebno vremena za razmišljanje o prosidbi. Ovo je stoga savršeno vrijeme da zaobiđete pitanje i uzmete sve informacije koje vam nedostaju. Na taj ćete način moći donijeti odluku bez ičijeg utjecaja. Ako vam se iznenada zaželi pospremiti papire ili računalo, učinite to, ali nakon 16. S financijske strane, njihova ravnoteža leži u vašoj sposobnosti da donosite poštene i pravične odluke. A ako slučajno vaše ljubavne veze zatraže vašu podršku, budite razumni.

Zaključke

Ovaj mjesec također predstavlja veliki napredak za vaše cjelokupno gospodarstvo, ali uvijek biste trebali napraviti odličan proračun. Ne dopustite da vas obuzme nervoza u poslu kada vam se ukaže prilika da tražite ono što zaslužujete. Nađite pravo vrijeme za razgovor s nadređenima ili klijentima i tražite od njih veći novčani iznos za svoje usluge. U ovom mjesecu imate Jupiter u sazviježđu Djevice, što će vam dati veliki optimizam, karizmu i simpatiju, tako da je dobar mjesec za promicanje vaših društvenih odnosa, koji vam mogu otvoriti vrata na svim poljima života, posebno u profesionalnom. .Napetost zvijezda je malo pala, au isto vrijeme Sunce i Merkur posjećuju vaš znak, pa je vaše raspoloženje svakim danom sve pozitivnije i veselije te želite da i drugi dijele vašu radost. Pokušajte ovim energijama dati konstruktivan izlaz. Započinjete novu astralnu godinu i dobro je napraviti nove životne projekte i dobro programirati ciljeve za postizanje ove godine. Sada kada ste se oslobodili tereta Saturna, u boljem ste stanju da cijenite dobro koje imate i što vam život daje. Imat ćete jasnije i dublje razumijevanje svog života i problema koji vas zanimaju. Nalazite se u fazi u kojoj vam meditacija, introspekcija, psihoterapija ili rad na snovima mogu pomoći otkriti svjetove za koje prije niste mislili da su mogući. Možete dosegnuti unutarnje razine koje prije niste ispitali i otkrit ćete vrlo zanimljive stvari. Od prošlog mjeseca zdravlje vam se dosta popravlja, ali prije svega poboljšava se raspoloženje. Osjećajući se sretnijim, pozitivnijim i privlačnijim, bolovi i neuri nestaju. Vaše samopoštovanje je veće i osjećate da ste napravili dobar korak u procesu sazrijevanja.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Djevica veljača 2024

Miroljubivi Virginijci teško da će biti pomirljivi tijekom prvog tjedna mandata. Nešto slično dogodit će …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)