Mjesečni horoskop Djevica veljača 2024

Miroljubivi Virginijci teško da će biti pomirljivi tijekom prvog tjedna mandata. Nešto slično dogodit će se i s vašom obitelji, budući da će u vašim domovima lebdjeti atmosfera otvorene agresivnosti. Srećom, Mars će vas prestati gnjaviti i 6. će započeti svoj povoljan utjecaj, koji će se protezati kroz preostale tjedne u mjesecu. Energija Marsa potaknut će, za neke Virginije, strastvenu romansu i kreativnost. S Venerom u kući VI iz krila 3, zdravlje onih koji pate od nekih bolesti će se poboljšati. Horoskop Djevica veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Imat ćete dosta energije za suradnju na polju posla. Nećete se ustezati kada u timskom radu. Sunce i Merkur će tijekom većeg dijela mjeseca biti u vašoj kući posla, svakodnevice, rada sigurno ćete biti dosta fokusirani na svoj posao, ali sa zadovoljstvom. Merkur je retro u prvoj polovici pa je potrebno da stare navike izbacite, kao i sve što je nezavršeno da dovedete kraju. Financije jesu dobre, ali je moguće da ćete nekontrolirano trošiti. Bolje vam je da sređujete dugove ili platiti račune. Horoskop Djevica veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Dobar posao u inozemstvu, dobar studij, neprekidna aktivnost i definicija za one koji biraju poziv.Profesionalno i poslovno bit će to veljača mjesec sreće, možda besparice, ali podjednako pozitivne jer su najsnažnije blagodati će žeti u vrlo bliskoj budućnosti. Na svom radnom mjestu ovi će domorodci ostvariti izvrsnu komunikaciju sa svojim suradnicima što će pogodovati njihovom raspoloženju, a posljedično i zdravlju. Oni koji uče postići će izvanredne intelektualne rezultate. Horoskop Djevica veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Trošite puno energije kako biste svojim partnerima nametnuli svoj stil, svoje metode i želje. Ne odgađate, odlučni da prekoračite svoje granice, poboljšate se, isprovocirate svoje profesionalno okruženje. Vaša odvažnost i vaša sposobnost predlaganja različitih projekata donose vam bodove. Od 4. ponovno pokrenite raspravu i branite svoje ideje, izrazite svoju kreativnost. Nećete imati poteškoća u zavođenju svojih partnera i sugovornika koji će postati vaši obožavatelji, vaš šarm i vaša privlačnost činit će čuda.

Novac

Trošite puno energije nametajući svoj stil, metode i želje partnerima. Ne odgađate, odlučni ste pomaknuti svoje granice, nadmašiti sami sebe, isprovocirati svoju profesionalnu pratnju. Svojom odvažnošću i sposobnošću predlaganja različitih projekata osvajate bodove. Od 4. nadalje ponovno pokrenite raspravu, branite svoje ideje i izrazite svoju kreativnost. Nećete imati poteškoća zavesti svoje partnere i sugovornike koji će postati vaši obožavatelji. Vaš šarm i vaša napadna snaga učinit će čuda.

Financije

Astrologija veljače 2024. potiče vas da učinite da vaš novac radi za vas tako da ga uložite. Vaš novac nije namijenjen samo kupnji stvari. Počnite razmišljati o načinima na koje možete zaraditi svoj novac. Financijski horoskop za 2024. želi da istražite kako možete izgraditi svoje bogatstvo svojim novcem.

Odnosi

Djevica: Energije Riba pokušavaju od vas pridobiti obvezu. Zauzvrat, ova perspektiva će vas vjerojatno natjerati da propustite trenutak! Umjesto da se branite, opustite se i razmislite. To će vam pomoći pronaći pozitivan kompromis koji ispunjava vaše želje.

Ljubav

U veljači Mars i Venera se nalaze u vašem polju partnerstva. Na neki način ovaj mjesec na emotivnom polju ćete biti izričiti. Dešavaće se nekim Djevicama da nastave dalje, dok će druge u trenutku riješiti da prekinu odnos. To će najviše ovisiti kakva vam je natalna karta. Uglavnom je došao trenutak za “ili-ili” u partnerskim odnosima. Slobodni neće biti oprezni. Biće uporni da dođu do osobe koja im se dopada. Činit će im se da nemaju granice ni u čemu.

Zdravlje

Neki stari zdravstveni problemi mogu ponovo pojaviti, a nije nemoguće da se i nove bolesti odjednom javljaju tijekom ovog mjeseca. Morate biti jako pažljivi u ovom polju i da “slušati” što vam tijelo govori.

Obitelj

Iako nije baš jednostavno, ovaj mjesec dolazi do poboljšanja. Vaš posao vam se čini manje napornim. Činite to s malo više optimizma. Međutim, velike su šanse da imate vremena i želite promjenu. Nažalost, ono što vam se nudi ne ispunjava u potpunosti vaša očekivanja. Djevica! Ako želite da se stvari u ovom sektoru promijene, sagledajte prednosti onoga što vam se nudi umjesto da razmišljate o onome što nije u redu. S financijske strane, ako kupnja zahtijeva značajno financiranje, sreća vam se smiješi. Ali to nije razlog za zloporabu. Obećanje?

Zaključke

Potrebno je da počnete slušati druge, ovaj put vlastiti ponos treba ostaviti po strani i važno je da se pojavi poniznost. Posljednji tjedan u mjesecu općenito može biti vrlo koristan, trebali biste doći na pozitivan način i prihvatiti prethodne promjene.Mars će prolaziti kroz vašu 12. kuću do lipnja i ovaj tranzit može donijeti neke probleme. Prolazak crvenog planeta kroz taj sektor znači razdoblje napora i možda neke žrtve. Moguće je da ćete se ponekad morati odreći puno privlačnijih stvari od ispunjavanja svojih obveza. Možete iskoristiti Mars ako njegovu energiju koristite za vrlo detaljnu pripremu aktivnosti i projekata koje morate razvijati i braniti, kako osobno tako i na poslu. Ne žurite sa zaključcima, pokušajte razmisliti o koracima koje morate poduzeti i dobro isplanirajte svoje postupke. Ova faza je pogodna za rješavanje neriješenih problema, kako poslovnih tako i osobnih. Nema sumnje da će to zahtijevati malo truda, ali ne zaboravite da sada imate veliku osobnu moć, ogromna sposobnost da uspješno radite ono što želite i posebno izoštreno šesto čulo. Iskoristite ovu veliku struju kreativnosti i inspiracije da budete svoji i još više povećate tu osobnu snagu koja će vam omogućiti postignuća kakva niste ni zamišljali. Pazite što jedete i pijete jer sada ste osjetljiviji na ono što unosite u organizam pa svaka zlouporaba može biti opasna. Sada možete saznati da vaše tijelo loše reagira na neke namirnice. Pazite što jedete i pijete jer sada ste osjetljiviji na ono što unosite u organizam pa svaka zlouporaba može biti opasna. Sada možete saznati da vaše tijelo loše reagira na neke namirnice. Pazite što jedete i pijete jer sada ste osjetljiviji na ono što unosite u organizam pa svaka zlouporaba može biti opasna. Sada možete saznati da vaše tijelo loše reagira na neke namirnice.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Djevica studeni 2024

Djevice će započeti mjesec osjećajući hitnost svojih voljenih, koji će pokušati nametnuti svoje kriterije. Srećom, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)