Mjesečni horoskop Jarac prosinac 2024

Početak mjeseca iznenadit će Jarce zahtijevajući od njih dodatne napore. Merkur, uznemiren Saturnom, zaustavit će aktivaciju njihovih projekata i možda ih udaljiti od prijatelja. Bilo kako bilo, ovu situaciju će više nego nadoknaditi povoljan učinak Venere u Jarcu. Zahvaljujući svom utjecaju, Jarci će se pobrinuti za osobni imidž, nekima će obnoviti garderobu, a nekima napraviti estetske tretmane. Od 12. prosinca pokušat će uživati ​​u trenucima samoće kako bi izbjegli psihičku iscrpljenost. Horoskop Jarac prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Poslovno je ovaj mjesec naporan po vas. Mars u polju karijere i pozicije u isto vrijeme je i dobar i loš, ali će se njegov najnegativniji utjecaj osjećati naročito u drugoj dekadi ovog prosinca. U prvom i trećem dijelu mjeseca davaće dobar vjetar u leđa vašim planovima. Tranzitna Venera se nalazi u polju zarade od profesije, što uopće nije loše po vas, koliko god njen utjecaj u znaku Škorpiona bio slab. Ako ni na što drugo, makar možete računati na to da ćete svoj rad uspijevati naplatiti. Ono što je loše je to što će sve što budete radili ići uz veliku dozu napora ili pokušaje drugih da vas na neki način zakoče ili osujete. Ovo će postati bolje tek u trećem dijelu prosinca koji je još i najbolji po vas. Tada Jarčevima idu prilike da ostvare jednu brzu suradnju ili obave posao koji im može donijeti veći novac za jako kratko vrijeme. Iako će to biti maltene pred novogodišnje praznike, sigurna sam da se nećete buniti da sami sebi isporučite lijep financijski poklon za ulazak u novu 2016-u. Horoskop Jarac prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Uvjeti za rad će dobar dio razdoblja biti optimalni. Osobni odnosi bit će osnova na kojoj će se temeljiti profesionalna budućnost Jarca. Vlasnici izražene emocionalne ravnoteže postići će bitnu objektivnost u rješavanju teških situacija i prevladavanju neugodnosti. Ova ohrabrujuća slika prestat će biti od sredine prosinca. Postignuća koja su postigli ovi domorodci izazvat će zavist manje sposobnih koji će pokušati spriječiti njihov put prema gore. Horoskop Jarac prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Merkur pojačava vašu komunikaciju između 6. i 13., Venera uzdiže vašu dominaciju nad ljudima oko vas između 10. i 18., a od 20. Sunce vas poziva da otvorite novi ciklus ekspanzije. To je savršen način da završite mjesec uz dobru notu. Samo izbjegavajte (22.) vjerovati da ste previše nepobjedivi.

Novac

Merkur jača vašu komunikaciju između 6. i 13. Venera povećava vaš utjecaj na ljude oko vas između 10. i 18. Od 20., Sunce vas poziva da otvorite novi ciklus širenja. Ovo je savršen način da završite mjesec uz dobru notu. Samo izbjegavajte (22.) vjerovati da ste previše nepobjedivi.

Financije

Nastojte da budete plaćeni koliko vrijedite. Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da uvijek budete spremni izraziti svoju vrijednost u skladu sa svojim sposobnostima. Također biste se trebali naučiti da trošite manje od onoga što zaradite. Financijski horoskop za 2024. želi da slijedite svoj mjesečni budžet.

Odnosi

Jarac: Jupiterov povratak u Ribe je u vašem interesu. Planet sreće i ekspanzije nudi vam način da preuzmete uzde svoje aktivnosti na svoj osobni način. Međutim, morat ćete se suočiti s vanjskim nepredviđenim okolnostima. Pod određenim okolnostima morat ćete biti susretljivi kako biste izbjegli povrijediti određene osjećaje. Nakon 21., ako osjećate da stvari postaju teške, ostanite opušteni. To je jedini način da se smire posvađani umovi. S financijske strane, nakon što ste bili na suhoj dijeti, vaše su financije spremne ponovno stati na pravu nogu iu dobru formu.

Ljubav

Ulazak tranzitne Venere u polje prijatelja i društvenih mreža slobodnim Jarčevima može donijeti ugodne trenutke i zanimljiva nova poznanstva. Iskreno rečeno, nisam sigurna da ćete uspjeti nešto konkretnije da ostvarite po pitanju osobe koju upoznate, ali da ćete se lijepo družiti, imati zanimljive i poticajne razgovore i shvaćati koliko toga zajedničkog imate – to da. Za ostvarenje ćete morati pričekati neki drugi period pošto decembar u tom smislu baš i nije najpoticajnije za vas. Slobodni se mogu realizirati u ovom trenutku samo s osobom koja je zauzeta, što nije realizacija u emotivnom, već u seksualnom smislu, ako ćemo pravo. I sigurno je da vam neće donijeti potrebnu stabilnost. Oni koji su u bračnim odnosima moraju pretrpe drugu dekadu mjeseca koja je najintenzivnija po vas. Vi i bračni partner već neko vrijeme pokušavate spasiti svoj odnos, ali ni jedna ni druga strana se tu baš ne pretrže u potpunosti. Možda će vam ovi momenti, koji će biti baš naporni, donijeti i to da shvatite što je sve potrebno da oboje učiniti da biste opstali. Što se tiče onih Jarčeva koji su u dužim emotivnim vezama, vi imate prilično mirnu situaciju. Neke ste probleme prevazišli i sve češće uspijevate se uskladite, pa čak i isplanirate zajedničke događaje. Vama dvoma bi također prijalo otputovati negdje zajedno, ako obveze dozvole.

Zdravlje

Vi se držite relativno dobro, ali da se ne lažemo – zdravlje baš i nije bajno i u posljednje vrijeme sve češće osjećate neke tegobe. Tijekom ovog mjeseca bi trebalo obratiti pažnju i na svaku vrstu mehaničkih ozljeda, opeklina, posjekotina, čak i padova. Sve ovo će biti najaktuelnije do kraja druge dekade prosinca.

Obitelj

Povratak Jupitera u Ribama služi vašim interesima. Planet sreće i ekspanzije nudi vam sredstva da preuzmete uzde svog poslovanja na svoj način. Međutim, morat ćete se nositi s vanjskim nepredviđenim okolnostima. U određenim okolnostima, morat ćete biti susretljivi kako biste izbjegli povrijediti određene osjetljivosti. Nakon 21., ako osjećate da stvari postaju teške, ostanite opušteni. To će biti jedini način da umirite svadljive duhove. S financijske strane, nakon što ste bili na suhoj dijeti, vaše su financije spremne započeti s pravom nogom i dobrog raspoloženja.

Zaključke

U drugoj polovici prosinca moći ćete ispuniti neke odluke vezane uz vaš financijski život. Čak i ako imate problema na poslu, možete imati uspješan prosinac. Morate shvatiti da će vam radna grupa vaše tvrtke pomoći u ostvarenju svih vaših profesionalnih i radnih ciljeva. Uvijek cijenite svoje suradnike, oni su vam važna emocionalna podrška.Ovaj mjesec bit će vrlo važan kako biste godinu mogli završiti na konstruktivan način. Sunce, Merkur i Mars dat će vam veliku energiju koja vam može pomoći da doživite nezaboravna iskustva. Način na koji pregovarate, komunicirate svoje potrebe i upravljate individualističkim impulsom ili enormnom potrebom za oslobođenjem koju imate vrlo je važan jer sve što jeste ili želite biti može se sukobiti s potrebama, zahtjevima ili hitnostima profesionalne i obiteljske sfere. Morate biti vrlo razboriti u svom ponašanju, inače se možete uplesti u opasne, složene i teško kontrolirane emocije ili situacije u bilo kojem segmentu vašeg života. Konjunkcija Plutona i Marsa u vašem znaku vrlo je moćna i može u vama zapaliti neočekivani poriv za moći ili veliku potrebu da se izrazite. Ovi dani bit će vrlo važni za vašu budućnost jer možete otkriti što stvarno želite u životu i pokrenuti volju i energiju potrebnu da te želje provedete u praksi. Vrijeme je da donesete važne odluke i to bez agresije. Vježbajte kako biste potrošili adrenalin jer ako ne preuzmete te snažne energije na pozitivan način, one mogu imati negativan utjecaj na vaše zdravlje. Podsvijest će biti u punom žaru. Vaši snovi mogu nositi važne poruke. Analiziraj ih. Vježbajte kako biste potrošili adrenalin jer ako ne preuzmete te snažne energije na pozitivan način, one mogu imati negativan utjecaj na vaše zdravlje. Podsvijest će biti u punom žaru. Vaši snovi mogu nositi važne poruke. Analiziraj ih. Vježbajte kako biste potrošili adrenalin jer ako ne preuzmete te snažne energije na pozitivan način, one mogu imati negativan utjecaj na vaše zdravlje. Podsvijest će biti u punom žaru. Vaši snovi mogu nositi važne poruke. Analiziraj ih.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Jarac studeni 2024

Jarci će mjesec studeni započeti na krivoj nozi. Činit će se da gotovo sve radi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)