Mjesečni horoskop Jarac rujan 2024

Jarci će se suočiti s pozornicom koja će im ponuditi nenadmašne prilike za njihovo profesionalno i afektivno ispunjenje. Što se ljubavi tiče, morat će se povezati srcem sa srcem, odričući se svoje sklonosti izolaciji. Stoga će izazov u svim područjima života za Jarce biti da se emocionalno posvete svemu što rade, ostavljajući iza sebe svoje uobičajeno aseptično ponašanje, kocka će biti bačena i uživat će u važnim postignućima tijekom mjeseca, sve dok dosljedni su u svom nastupu. Horoskop Jarac rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Dragi moji Jarčevi – za sve ono što želite pokrenuti, obavite ili završite – koristite prvu polovicu mjeseca. Tada su još i otvorene šanse za neku vrstu promjene ili riješiti zaostatke koje imate. Situacija od polovice rujna kreće nizbrdo. Doduše, vjerojatnije je da ćete je vi osobno tako doživjeti i da realno gledano – sve i nije toliko loše, ali ne može se osporiti da je pred vama jedan dosta naporan period. Vladar polja poslovnih obveza i svakodnevice, Merkur, kreće retrogradnim hodom i vi ćete se naći pred dvojakom situacijom – ili ništa nećete moći učiniti jer će se neke situacije non stop postavljati ispred vas i kočiti vas (uglavnom sitnice) ili ćete pak raditi bez predaha samo da bi shvatili da ništa niste uspjeli postići tolikim trudom. Čak i da ne bude baš ovoliko komplicirano, poenta vam je jasna – težina, prepreke, problemi s papirima, problemi u komunikaciji i sa dogovorima, probijanje rokova i tako dalje i tako dalje … Što se financijskog dijela tiče, on i neće vam zadaje toliko muke – na vrijeme platiti sve što imate i nemojte zaboravljati niti preskakati neke obveze jer će sigurno morati dođu na dnevni red. Horoskop Jarac rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Jarcima koji se bave poslom ili onima koji imaju neriješene financijske probleme s partnerima, bivšim partnerima ili rođacima bilo bi dobro da započnu mjesec s najvećim oprezom. Najbolje je ako se trude odvojiti svoje emocionalne potrebe od financijskih. Ovu ne baš ohrabrujuću panoramu neutralizirat će izvrsna perspektiva koja će se nuditi iz inozemstva. Moguća putovanja oduševit će domorodce Jarca koji će bez oklijevanja spakirati kofere i krenuti na nova odredišta. Horoskop Jarac rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ne bojite se zasukati rukave i služiti zajednici početkom mjeseca. Međutim, imajte na umu da bi od 10. tekući razgovori s vašim nadređenima mogli doći u zastoj. Nemojte ništa forsirati i strpljivo pričekajte listopad da se razgovori nastave.

Novac

Ne bojite se već početkom mjeseca zasukati rukave i staviti se u službu zajednice. Međutim, imajte na umu da bi od 10. nadalje tekući razgovori s vašim nadređenima mogli doći u slijepu ulicu. Nemojte ništa forsirati i strpljivo pričekajte do listopada da ponovno počnu pregovori.

Financije

Horoskop za Jarac za 2024. predviđa razdoblje financijskog obilja. Vaš naporan rad i odlučnost konačno vam daju financijsku slobodu i stabilnost kakvu toliko želite. Ovaj mjesec vidjet ćete da želite napraviti velika ulaganja. Prije nego što to učinite, pametno je konzultirati se sa stručnjakom kako biste dobili ispravne upute.

Odnosi

Jarac: Venera još uvijek ima suptilan utjecaj na vaše ljubavne odnose. Nažalost, neke smetnje mogu iskrsnuti i uhvatiti vas nespremne. Ovog mjeseca razvoj vašeg ljubavnog života ovisi o vašoj sposobnosti da pronađete pravi kompromis. Usklađivanjem privatnog i profesionalnog života sve će biti u redu.

Ljubav

Vladarica polja ljubavi kreće direktnim hodom u prvom tjednu rujna. I? I to bi otprilike bilo to …. šalim se, naravno – iako se vi baš i nećete osjećati bajno, vidi se da će neke emotivne prilike ipak malo krenuti na bolje. Moguće je da u prvoj polovici mjeseca bude nekih lijepih flertova i poticajnih novih susreta, samo je problematično što vrlo vjerojatno sve može ostati samo na tome. Ukoliko se vi žestoko ne potrudite – samo što je vama truda i gubitaka i gubljenja vremena na “promašene” ljude već preko glave. Nemojte biti baš toliko u dubiozi, svjesna sam da ste se u prethodnom razdoblju suočavali samo sa razočarenjima na planu ljubavi, ali dopustite sebi da makar pokušate. Polako, pa vidite u kojem smjeru ide sve ovo … možda budete ugodno iznenađeni. U bračnim odnosima će u većem dijelu mjeseca biti dosta dobro ali ovo je prividan mir koji lako može biti narušen. Vi već izvjesno vrijeme vučete težinu zbog nekih problema s bračnim partnerom i na rubu ste napraviti neki drastičniji potez. Zadnja dekada ovog mjeseca baš donosi još jednu konfliktnu situaciju u kojoj ni vi ni bračni partner nećete željeti popustite. Pazite, Pomračenje Mjeseca se događa baš u vašem polju doma i obitelji, razmislite prije nego odlučite. Što se emotivnih veza tiče, najbolje bi bilo da prvi dio rujna iskoristite i dodatno emotivno učvrstite vaš odnos, jer vam drugi dio donosi teže situacije i moguće zahlađenje. voljena osoba i vi morate neka pitanja riješiti da biste mogli nastaviti funkcionirati i dalje.

Zdravlje

Nešto bolje zdravstvene prilike nego u prethodnom razdoblju, ali sada ćete biti pod većim psihičkim opterećenjem. Naročito je komplicirana posljednja dekada mjeseca kada stres može biti dosta intenzivan. U tom razdoblju pokušajte se više odmarate i rasteretite.

Obitelj

Ovaj će mjesec ovaj sektor uskoro dosegnuti veliku prekretnicu. Nažalost, ovu dobru vijest mogu osujetiti umovi koji ne dijele vaše ambicije i ideje. Jarac! Po prirodi blistate svojom izdržljivošću i pragmatizmom. Ovog mjeseca ove vam kvalitete nisu od koristi. Dakle, budite diplomatski s određenim ljudima i ako je potrebno, recite im ono što žele čuti. Na taj ćete način lako postići svoje ciljeve. S financijske strane, ako namjeravate kupiti nešto neuobičajeno, možete to učiniti, ali nakon 16. koji označava kraj retrogradnosti Venere.

Zaključke

Ovaj mjesec imate Jupitera u 10. kući, idealno vrijeme za ulaganje u inozemstvo ili za učenje nove karijere. No, trebali biste biti oprezni u odnosu s roditeljima ili nadređenima. Mjesečni horoskop za rujan 2024. Jarac imate Jupitera u 9. kući, idealno vrijeme za poslove u inozemstvu.Također može predstavljati da se preselite u drugu zemlju zbog dobre ponude za posao ili zbog velike ljubavi. Možemo reći da je u ovom mjesecu Jarac kralj svih znakova, naći će se u trenutku obilja, koji će se vrlo vjerojatno nastaviti do kraja godine.Barem je Mars prestao ratovati s vama i razina napetosti će dosta pasti, ali situacija sa zvijezdama je i dalje delikatna. Svijet vam se može činiti prilično kaotičnim i morat ćete potražiti novi smisao svog života. Sunce i Merkur kroz vašu 9. kuću pomoći će vam da shvatite događaje koji vas okružuju i koji utječu na vas. Moguće je da vam stvari koje ste podržavali i kojima ste davali smisao svom životu više ne služe i da se možete osjećati frustrirano pa čak i izdano, ali neće proći dugo da pronađete druge načine i druge temelje na kojima ćete podržati sebe i to nova perspektiva učinit će da se osjećate osvježeno. Ne napuštajte svoj osjećaj za realnost i svoj analitički duh jer konjunkcija Jupiter-Uran dovoljno naginje utopiji i neće biti da svoju novu viziju života temeljite na nerealnim stvarima. I dalje vodite veliku brigu o svom tijelu i svom zdravlju, jer ponekad je tjelesna bolest posljednje utočište psihe da shvatite potrebu uvođenja određenih promjena u svoj život. Ako je tako, nemoj jadikovati nad svojom sudbinom niti kriviti druge ljude. Bolje je da shvatite što proživljavate i tada možete konstruktivno iskoristiti ovo razdoblje. Prolazak Sunca i Merkura kroz vašu IX kuću pomoći će vam da dublje shvatite stvari koje ste već znali.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Jarac veljača 2024

Jarci će živjeti u fazi izrazitog prosperiteta u svim redovima. Morat će prebroditi samo prvi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)