Mjesečni horoskop Jarac srpanj 2024

Jarci će ovog mjeseca imati privilegiju uvesti značajne i duboke promjene u svoje uobičajeno ponašanje. Ove izmjene bit će povoljne i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve u kraćem vremenu. Prihvatit će komentare i kritike, uvjereni da će im pomoći da isprave slabe točke svoje osobnosti. U ljubavi će erotika zauzeti središnje mjesto, a strogi Jarci pokazat će da mogu biti i vrlo strastveni. Ulagat će u renoviranje svojih domova i osjećat će se emocionalno obnovljeno. Horoskop Jarac srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Srpanj vas može dovesti točno na onu poziciju koju želite. Ako se nadate unapređenju ili poboljšanju financijskog momenta – tu je. Ako želite promijeniti posao, bilo da je u pitanju samo radno mjesto unutar postojeće tvrtke ili prelazak negdje drugdje – tu je. Ako želite poboljšati svoje suradnje i način funkcioniranja u poslovnim krugovima – tu je. Sve u svemu, jedan prilično dobar poslovni mjesec, što potvrđuje i pozicija Mladog Mjeseca u polju poslovnih partnerstava. Što je začkoljica i da li ona uopće postoji? Pa naravno da postoji – vaš vladar ide retrogradnim hodom kroz znak Škorpiona i praviće neke prilično neugodne aspekte na planete koje vas podržavaju. Neka prosta simbolika bi bila – suviše oklijevanja, suviše proračunatosti, suviše nesigurnosti i straha da se odvažite u promjene, pokrenuti – može vas usporiti i izmaknuti vam neke prilike ispred nosa. Vaš sustav nije da odlučujete na brzinu, ali sada morate prepoznati što je prava prilika za vas i iskoristiti je. Budite odlučni, budite mudri! Horoskop Jarac srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Prisutnost planeta Venere u VI kući, koja odgovara planu rada, osigurava važne dobrobiti Jarcima; s kojima će postizati jedan uspjeh za drugim u različitim aktivnostima koje razvijaju. Bez velikog napora, oni će zacrtati najbolje strategije za proširenje svojih profesionalnih horizonata. Srpanj će biti plodan mjesec i dovest će ih u kontakt s nadređenima i zaposlenicima koji će im trajno pokazivati ​​iskreno prijateljstvo. Ova ohrabrujuća panorama kompenzirat će komplikacije koje će ovi domoroci pretrpjeti u drugim područjima. Horoskop Jarac srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Možete računati na to da će Mars potvrditi vaše ambicije i pokazati svoje talente i zasluge: svoju nepokolebljivu odlučnost da se potvrdite, zatražite mišljenje i započnete dijalog. Vaše napadne strategije zajedno s pozornim slušanjem drugih urodit će plodom, a vaši će talenti zavoditi. Nije vam teško prikupiti podršku za svoje prijedloge. Suprotno tome, ako se opustite i mislite da možete prijeći bijelu crtu, možda ćete na kraju platiti za to. U obitelji ili na poslu, vaš pristup svijetu i drugima zamagljen je impulsima i manifestacijom vašeg unutarnjeg svijeta koji je nekima teško razumjeti. Kako biste poboljšali razmjenu, povežite se sa svojom intuicijom.

Novac

Možete računati da će Mars potvrditi vaše ambicije i pokazati svoje talente i zasluge: svoju nepokolebljivu odlučnost da se održite, tražite povratne informacije i započnete dijalog. Vaše napadačke strategije u kombinaciji s pažljivim slušanjem drugih urodit će plodom, a vaši će talenti zavoditi. Nemate problema s prikupljanjem podrške za svoje prijedloge. S druge strane, ako se smirite i mislite da smijete prijeći bijelu crtu, možda ćete na kraju platiti za to. U obitelji ili na poslu, vaš pristup svijetu i drugima zamagljen je impulsima i manifestacijom vašeg unutarnjeg svijeta koji je nekim ljudima teško razumjeti. Kako biste poboljšali razmjenu, povežite se sa svojom intuicijom.

Financije

Financijski horoskop za 2024. predviđa mjesec pun lekcija o zdravim financijama. Naučit ćete kako koristiti novac na pravi način. Moći ćete uštedjeti za crne dane. Također, naučit ćete ne odgađati sređivanje troškova kada imate novac u rukama.

Odnosi

Jarac: Venera vas suptilno poziva da budete svjesni malih stvari koje su fundamentalno vrlo važne. Ako želite da vaša ljubav evoluira, izađite iz svoje zone udobnosti. Unesite dašak radosti u svoje postojanje. Također, nemojte se opirati neočekivanom. Prepustite se graciozno.

Ljubav

Pun Mjesec je u vašem znaku početkom mjeseca, a polovicom srpnja u polju ozbiljnih partnerstava je Mlad Mjesec. Obzirom da će tu tranzitirati i Sunce, Mars i Merkur tijekom ovog razdoblja, jasno je da će sve ono što je bitno, ozbiljno, što može odolijeva zubu vremena Jarčevima postati važno. Naravno, pričamo o onima koji su spremni obvezati ili onima koji žele svoje duže emotivne veze pretvore u sada zaista ozbiljne priče. Ne kažem da će ovo biti lagan proces, jer se vidi da će iskakanja iz stabilnosti biti, ali – vrijeme vam je. Neki će Jarčevi shvatiti da promjena koja se događa kod partnera pozitivno utječe i na njih i bit će spremni da se prilagođavaju novonastalim situacijama. Što se slobodnih tiče, vladar polja ljubavi, Venera, u konjukciji je sa Jupiterom i to u polju strasti. Zar treba dodatno naglašavati da je sve otvoreno da uletite u nešto burno, neuobičajeno, nešto što će vam ponovo dati želju za životom, za pokretom, nešto od čega će vam srce pjevati? Samo naglašavam da ukoliko ste već u nekom odnosu, a imate ovakve porive, dobro razmislite što vam je bitnije – očuvati vezu u kojoj ste ili da se provedete dobro? Uključite se i ne čekajte mnogo, vaša vladarica srca kreće retrogradno u posljednjoj dekadi srpnja, neke propuštene šanse više nećete moći povratiti, a emotivno možete krenuti nizbrdo …. ovaj posljednji dio rečenice je posvećen najviše onima koji su se odlučili za avanturu i pored postojeće emotivne veze …

Zdravlje

Dosta dobar mjesec kada je zdravstvena simbolika u pitanju. Jedino što je potrebno je da se dovoljno odmarate i da ne opterećujete sebe onim na što ne možete utjecati.

Obitelj

Vaša evolucija je na dobrom putu od 11. Ista je stvar ako čekate rješenje problema ili dolazak objekata. Zahvaljujući Marsu u Djevici, otkrivate najbolje od sebe. Vaša strategija se isplati. Donosite prave odluke u pravo vrijeme. Kada je potrebno, pomičete granice mogućeg i uspijevate sjajno. S financijske strane, neobične okolnosti zahtijevaju veća sredstva. Možete slušati svoje srce, ali samo ako razum ima riječ. U protivnom ćete napraviti izbor koji će vas koštati više od očekivanog.

Zaključke

Horoskop za srpanj 2024. govori vam da ćete postići dobar profesionalni uspjeh. Moguće je da sebe vidite u okviru profesionalnog projekta u kojem vam je dana važna odgovornost da ga vodite. Sve ukazuje na to da će biti uspješan i da će vaša osoba biti jako ojačana. Povoljno je vrijeme za promociju vašeg znanja, ne okomito nego horizontalno. Nemojte se ustručavati razmjenjivati ​​informacije s drugim ljudima. Slušajte jer sigurno možete doći do znanja koje s vremenom možete iskoristiti za vlastitu korist unutar mjesečnog horoskopa.Ovaj i sljedeći mjesec vjerojatno će biti najproblematičniji u godini. Činit će vam se da se cijeli Svemir udružio protiv vas i nažalost tako i jest. Teži i snažniji planeti međusobno stvaraju neharmonične aspekte i izravno utječu na vaš znak. Morat ćete upotrijebiti svoju upornost, otpor i ostale svoje najbolje kvalitete kako biste izdržali ovo bombardiranje kozmičkih energija koje postavljaju tako različite trendove. Saturnom, budući da je vaš vladajući planet, dobro se nosite i on vam uvelike pomaže da sakrijete svoje slabe točke. Pomaže vam podići obranu kako biste se zaštitili od boli. Ne volite da se vaše slabosti i nedostaci primjećuju i izbjegavate ih ostaviti na vidiku. Do sada ste to mogli, ali od sada, pa u sljedeće dvije godine, bit će vam jako teško. Pluton u vašem znaku loše aspektiran sa Saturnom stavit će sve vaše obrane na kušnju tako da ćete se morati suočiti sa svim strahovima, nedostacima i slabostima koje pokušavate sakriti. Vjerojatno ćete biti prisiljeni osloboditi se svih ograničenja koja ste sami sebi nametnuli. Vaš osjećaj sigurnosti, pa čak i identiteta, može se srušiti ili, barem, poljuljati. Pazite na svoje zdravlje, osobito ako bolujete od nečeg kroničnog. Obavite odgovarajuće preglede. osobito ako bolujete od nečega kroničnog. Obavite odgovarajuće preglede. osobito ako bolujete od nečega kroničnog. Obavite odgovarajuće preglede.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Jarac veljača 2024

Jarci će živjeti u fazi izrazitog prosperiteta u svim redovima. Morat će prebroditi samo prvi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)