Mjesečni horoskop Jarac veljača 2024

Jarci će živjeti u fazi izrazitog prosperiteta u svim redovima. Morat će prebroditi samo prvi tjedan u mjesecu, tijekom kojeg će im i dalje nedostajati energije. Dana 6., Mars će ući u vaš znak i pružit će vam vrhunsku vitalnost. Od tog trenutka više neće biti prepreka koje su nepremostive. Venera će pratiti Mars na njegovom putovanju i obdariti formalne Kobre neograničenom strašću i zavođenjem. U ostalim će područjima višestruko povećati brzinu reagiranja na neočekivano i uspjeti zauzeti čelne pozicije u svim područjima. Horoskop Jarac veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Sve je u informacijama, komunikaciji tijekom ovog mjeseca kada je polje posla u pitanju. Čak što više ne morate delate, ali skupljajte i širite informacije, dogovarajte se, pa će vremenom sve to prerasti u realnu akciju. Polje posla je inače na samom početku mjeseca jako napeto, čak i kaotično, ali se Sunce nalazi u polju novca ,, pa će novac će pristizati nevezano od toga. Horoskop Jarac veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Tijekom veljače bit će izvrsnih utjecaja koji će im omogućiti da se vrlo dobro pozicioniraju u svojoj struci, zahvaljujući izuzetnoj kreativnosti i dobrim ekonomskim povratima od svojih poslova. U svakom slučaju, neće biti povoljan trenutak za uspostavljanje novih veza. Jarcima će biti dobro da ostanu blizu svojih uobičajenih kontakata, izbjegavajući na neko vrijeme povećanje kruga poznanika. Venera iz Ovna će izazvati ljubomoru i zavist među nekim od vaših kolega zbog stalnih postignuća ove Saturnove djece. oprezno. Horoskop Jarac veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ne manjka vam odvažnosti ni hrabrosti da se čuje za vas. Oslonite se na ovu iznimnu silu kako biste prenijeli svoje važne poruke, potvrdili svoj autoritet i pronašli nove saveznike koji će podržati vaše inicijative. Želite li svoje aktivnosti obojati fantazijom, humorom, čak i provokacijom, računajte da će Mars biti odvažan, a Jupiter da će vam bezbrižno prenositi poruke. Ostavit ćete dojam bez da se ikoga protivite, a zaustavljene trgovine ponovno će se pokrenuti produktivnije počevši od 4. Na kraju mjeseca računajte na svoju borbenu energiju i neporeciv šarm kako biste impresionirali i osvojili bodove.

Novac

Ne manjka vam smjelosti ni hrabrosti da se čujete za sebe. Oslonite se na ovu iznimnu snagu kako biste prenijeli svoje važne poruke, potvrdili svoj autoritet i pronašli nove saveznike koji će podržati vaše inicijative. Želite li svoje aktivnosti obojati fantazijom, humorom, čak i provokacijom, računajte da će Mars biti odvažan i Jupiter da će bezbrižno prenijeti vaše poruke. Ostavit ćete dojam, a da nikome ne smetate. Razmjene koje stagniraju bit će ponovno produktivnije pokrenute od 4. nadalje. Na kraju mjeseca računajte na svoju borbenu energiju i neosporan šarm kako biste ostavili dojam i skupili bodove.

Financije

Imate li financijske ciljeve? Astrologija u veljači 2024. potiče vas da postavite specifične ciljeve kako biste lako mogli postići financijsku slobodu. Ciljevi će djelovati kao radni koraci prema uspjehu. Oni su razlog zbog kojeg ćete se svaki dan buditi i ulagati naporan rad u sve što radite. Financijski horoskop za 2024. želi da imate kratkoročne ili dugoročne ciljeve. Kratkoročni ciljevi mogu imati mjesečni rok, dok dugoročni ciljevi mogu imati godišnji rok.

Odnosi

Jarac: Zahvaljujući energijama koje su u prijateljskim znakovima, dostupniji ste za svoje voljene koji se snalaze. Do 20. iskoristite priliku da obnovite veze oštećene sukobima. Ako želite da se mir nastavi, od 21. nemojte više ponavljati iste greške.

Ljubav

Kako ćete biti vični koketiranju i flertu tijekom ovog mjeseca, posebno do 20.februara. Konjunkcija Venere i Marsa se našla u polju komunikacije, pa će riječi biti na mjestu, a pritom obojene erotikom i strasnim emocijama. Vaša volejna osoba može dobivati ​​takve ljubavne poruke da neće znati što vam se dogodilo. I Neptun je tu, pa možete ostati samo na riječima, jer Neptun ne zna što je akcija. Pri dani veljače mogu ipak biti značajni za vas Jarčeve kada je ljubav u pitanju. Poznanstvo ili dovođenje veze na višu razinu.

Zdravlje

Umor će vas stići tijekom ovog mjeseca. Saturn nije u dobrom kontaktu sa vašim poljem bolesti, pa će se javljati problemi u zdravlju i to oni koji su više zanemarivani.

Obitelj

Vrlo ste aktivni u ovom sektoru. Ne brojite svoje sate da biste postigli svoje ciljeve. Jedina caka u ovom blagotvornom programu jest da vas može napasti stres. U takvim okolnostima vaše se raspoloženje može iznenada promijeniti i zbuniti vaše poslovne partnere. Kako biste to izbjegli, suosjećajte s onima koji nemaju vašu izdržljivost. Dajte im vremena koje im je potrebno, a da ne postanete nestrpljivi. Ako je potrebno, prenesite svoju stručnost. S financijske strane, novac i dalje pristiže. Međutim, možda ćete otkriti da se kašnjenja produljuju. Nemojte sami sebi stvarati pritisak. Sve će biti u redu.

Zaključke

Ovo je mjesec komunikacije za one koji su rođeni u znaku Jarca, ako budete tako radili, doći će vam mnoge prilike koje ste očekivali. Obitelj je važan aspekt za one koji su rođeni u ovom znaku, tako da nema druge nego raditi na tome s velikom pažnjom i predanošću.Saturn će se, do svibnja, nalaziti u vašoj X kući, odakle vam pravi dosta napete aspekte. Ovaj planet, znate, ukazuje na to da sve morate činiti s razboritošću, redom, disciplinom i osjećajem dužnosti. I bit će bolje da sve radite savjesno jer će ova nova faza uvjetovati vašu budućnost. Morat ćete se ponašati vrlo zrelo i čak preuzeti više odgovornosti nego što ste do sada imali. Pokušajte na pozitivan način integrirati snažne planetarne utjecaje koje imate ove godine, jer ako to ne učinite na taj način, nećete se dobro provesti. Primijetit ćete prepreke i blokade, ali i određeni osjećaj usamljenosti. Pazite na svoje tijelo, odmor i hranu jer vam energija i obrambene snage mogu jako pasti. Nekako ćete biti skloniji umoru i malodušnosti. Obavite pregled i osmislite dobar program tjelesne i psihičke skrbi. Kada Saturn pravi teške aspekte, to ne znači da će sve krenuti po zlu ili da ne ispunjavate ciljeve, već da vam ništa neće biti dano i da će ono što postignete biti uz više truda nego inače. Srećom, ovaj je planet vladar vašeg znaka i, kako ga dobro poznajete, bolje ćete od drugih znati riješiti probleme i izazove s kojima se morate suočiti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Jarac studeni 2024

Jarci će mjesec studeni započeti na krivoj nozi. Činit će se da gotovo sve radi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)