Mjesečni horoskop Lav kolovoz 2024

Po cijenu će to postati posebno značajan mjesec za Lavove, budući da će Saturn nedavno postavljen u njihov znak zahtijevati od njih zrelost i odgovornost. Korištenje njihovih glumačkih vještina bit će bezvrijedno ako ne nastave s iskrenošću i korektnošću. Intenzivna aktivnost koju će Lavovi biti prisiljeni razvijati na profesionalnom polju mogla bi kod njih uzrokovati fizičke poremećaje. Za vrijeme trajanja Venere u slučaju II, prihod će biti značajan; u svakom slučaju, bit će potrebno izbjegavati otpad i voditi računa o zdravlju. Horoskop Lav kolovoz 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Nakon godinu dana boravka u vašem znaku, Jupiter prelazi u Djevicu i vaš polje posla i zarada. Ovo zaista jesu dobre vijesti, obzirom da će se ova moćna planeta tu zadržati godinu dana. Ono što je dosta naglašeno tijekom kolovoza jeste stelijum planeta u vašem znaku, što potencira da se “budite” i da ste spremni da se borite za ono što želite. Pa dobro ste se i sjetili …. No, pošto je vama i malo vremena dovoljno da pokažete od kakvog ste materijala sazdani, uopće ne sumnjam da ćete ovo uspjeti iskoristiti. Povremeno ćete teže dolaziti do konkretnih dogovora sa suradnicima a i financijski momenat će biti dosta promjenljiv. Ono što je dosta naglašeno jeste da sada možete dobiti poziciju koju ste svojim radom zaslužili u prethodnom razdoblju. Bit će potrebno i raditi na očuvanju iste pa vodite računa da nekim nepromišljenim postupcima ne izgubite svoje mjesto. Pod budnim ste okom nadređenih osoba i zato morate i na dalje zadržati razinu rada na koji ste ih navikli. Ne brinite, tranzit Marsa kroz vaš znak davaće vam dovoljno energije, pokretnine, entuzijazma, inicijative. Horoskop Lav kolovoz 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Kolovoz će započeti uz podršku ljudi voljnih riješiti ideje domorodaca Lava. Tako će im biti lakše doći do novčane potpore. S druge strane, Marsova energija će dodati dobrobiti, jer će Lavovi imati pojačanu vitalnost koja će im omogućiti obavljanje više aktivnosti bez znakova iscrpljenosti. Nepovoljni čimbenici koji će utjecati na ove domorodce imat će svoje podrijetlo u zloj volji likova koji će im lažima i prijevarama pokušati nauditi. Stoga će morati ostati u stanju pripravnosti. Horoskop Lav kolovoz 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter vam povećava šanse da proširite svoje horizonte i ostvarite svoje ambicije. Moći ćete iskoristiti ovaj utjecaj da impresionirate ljude oko sebe i zavedete ih. Ali ako se borite da projekt poprimi oblik, izbjegavajte prisiljavanje bilo koga. Početkom mjeseca imat ćete posla s odvažnošću, odlučnošću, fantazijom, originalnošću i strategijama koje se provode u sjeni. Usredotočite se na inicijative za usmjeravanje svoje budućnosti. Zasučite rukave i stavite svoju snagu u službu zajednice.

Novac

Jupiter vam povećava šanse da proširite svoje horizonte i ostvarite svoje ambicije. Moći ćete iskoristiti ovaj utjecaj da biste ostavili dojam na one oko sebe i zaveli ih. Ali ako se borite da projekt poprimi oblik, izbjegavajte forsirati bilo koga. Početkom mjeseca imat ćete posla s odvažnošću, odlučnošću, fantazijom, originalnošću i strategijama koje se provode u sjeni. Usredotočite se na inicijative kako biste svoju budućnost postavili na pravi put. Zasučite rukave i uložite svoju snagu u rad za zajednicu.

Financije

Novčana pitanja stvarat će vam stres ovaj mjesec. Do novca je teško doći jer ekonomija ne ide tako dobro zbog pandemije. Usredotočite se na zarađivanje prije nego što upadnete u dugove iz kojih se ne možete izvući. Potražite smjernice financijskog savjetnika o tome kako ulagati u značajne poslove. Nemojte žuriti da postignete financijsku slobodu i stabilnost. Idite korak po korak i na kraju ćete stići tamo.

Odnosi

Leo: Euforiju i uspjeh posljednjih nekoliko tjedana zamjenjuju neizvjesnosti. Vaša će ljubav proći kroz razdoblje neizvjesnosti. Možda ćete biti u iskušenju da forsirate stvari. Nažalost, to ne bi dalo željene učinke. Iskoristite priliku da sagledate svoje osjećaje i želje.

Ljubav

Težina počinje napušta obiteljske i bračne relacije direktnim kretanjem Saturna u vašem polju doma i obitelji od početka kolovoza. Međutim, sigurno je da ćete povremene posljedice prethodnog teškog razdoblja između vas i bračnog partnera osjećati i na dalje, mada će od kraja prve polovice mjeseca tenzija definitivno krenuti popuštati. Još jedan, nešto jači sukob volja biće u posljednoj tjednu ovog razdoblja, ali će, na svu sreću, trajati jako kratko i to samo iz razloga što ćete biti spremniji popustite i prilagoditi se partneru. Oni u emotivnim vezama će kolebljivo. Povremeno ćete imati opterećujući komunikaciju s voljenom osobom. Mars u tranzitu kroz vaš znak čini se osjećate jakim i nepobjedivim, a drugoj strani može smetati što suviše potencirate na tome da ste u pravu i što se, za njegov pojam, ponašate nadmeno i agresivno. Problem je što se nećete svađati oko krupnih stvari, već oko sitnica koje će samo u tom trenutku izgledati nevjerojatno značajne. Vodite računa o svojim emotivnim vezama, da ne bi nakon ovog razdoblja ušle u zastoj koji neće biti moguće ispraviti. Što se slobodnih tiče, možda bi najbolje bilo i da ostanete slobodni tijekom ovog razdoblja. Naime, teško je da se sada može ostvariti stabilnost, mada će vam se u pojedinim momentima činiti da je osoba koju ste upoznali baš po vašoj mjeri i baš za vas. Obratite pažnju na sam kraj ovog razdoblja – u posljednjih tjedan dana zaista dolazi do jednog značajnog poznanstva i moguće je da je to to što ste priželjkivali.

Zdravlje

Iako ste u prethodnih godinu dana povremeno imali zdravstvenih tegoba, ipak vas je Jupiter svojim utjecajem i prolaskom kroz vaš znak dosta čuvao. Sada ste ovu zaštitu izgubili i na dalje će biti potrebno ozbiljno se posvetiti sebi. Prvo što ćete morati promijeniti je prehrana, a potom i da se više krećete i bavite rekreacijom.

Obitelj

Vaša evolucija je na dobrom putu od 11. Ista je stvar ako čekate rješenje problema ili dolazak objekata. Zahvaljujući Marsu u Djevici, otkrivate najbolje od sebe. Vaša strategija se isplati. Donosite prave odluke u pravo vrijeme. Kada je potrebno, pomičete granice mogućeg i uspijevate sjajno. S financijske strane, neobične okolnosti zahtijevaju veća sredstva. Možete slušati svoje srce, ali samo ako razum ima riječ. U protivnom ćete napraviti izbor koji će vas koštati više od očekivanog.

Zaključke

U romantici morate čvrsto izraziti svoje želje. S druge strane, nemojte ništa kompromitirati. Ovo će vam donijeti značajnu korist, dobre informacije koje pruža mjesečni horoskop za kolovoz 2024. za Lava. Ova unutarnja promjena može povoljno utjecati i na posao, budući da ćemo otkriti što stvarno volimo raditi, kao i spoznati svoje najjače sposobnosti da budemo produktivni, a poboljšati one koje su nam manje jake.Mars i Saturn su ušli u vašu kuću III. Prvi će napraviti prilično brz posjet, ali Saturn će se zadržati oko dvije godine. Uran i Jupiter su pak u vašoj 9. kući, pa će se uspostaviti težak par. Bit ćete podvrgnuti vrlo kontradiktornim energijama. Tendencija ka revolucionarnijoj i originalnijoj misli, inkorporiranju novih ideja i vrijednosti srušit će se o energiju Saturna koja nameće formalniju i strukturiraniju misao. Do sada stečeno znanje suočit će se s drugim, inovativnijim pristupima koji će do vas doći kroz ljude, čitanje, putovanja ili medije. Morate izbjegavati rigidnost ili pretjeranu kritičnost i trebali biste jako paziti na način na koji komunicirate, jer u ovim trenucima možete se više zamarati zbog načina na koji govorite stvari nego zbog stvari koje govorite. Iako ste po prirodi diplomatski, sada možete imati određeni nedostatak takta koji vas može dovesti u nevolje. Vaši će mentalni refleksi biti vrlo brzi, a jezik još brži i nije zgodno reći sve što vam padne na pamet. Kontrolirajte ovu mentalnu hiperaktivnost i nemojte se ošamutiti. Dajte pozitivan odjek svojim idejama, usmeno i pisano.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav prosinac 2024

Urođenici Lavovi osjećat će se pomalo obeshrabreno tijekom prvih deset dana prosinca. Primijetit će određenu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)