Mjesečni horoskop Lav lipanj 2024

Samo u ekstremnim slučajevima, Lavovi gube kontrolu nad svojim reakcijama i, ovog mjeseca, neke od ovih stvari će se dogoditi zbog kvadrata koji će Mars napraviti prema Merkuru. Ove impulzivne reakcije mogle bi dovesti vaše buduće projekte u krizu. Stoga, ništa bolje nego spriječiti nedostatak razboritosti da izazove pustoš. Neki predstavnici znaka pristat će vam dati skrivene podatke koji će im omogućiti rješavanje pravnih pitanja u svoju korist. Oni domoroci koji namjeravaju putovati u inozemstvo ili obavljati aktivnosti vezane uz inozemstvo dobro će pažljivo procijeniti njihovu pogodnost. Horoskop Lav lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Vladar polja posla će do 11.-og lipnja ići retrogradno, ali će ipak cijelog mjeseca boraviti u vašem polju veza, potpore, ostvarenja želja, tako da sam sigurna da ćete s problemima koji se budu javljali ipak izlaziti na kraj. Polovina mjeseca donosi nesigurnost oko nekih plaćanja, kredita – ali ovo je kratkotrajno i može se regulirati, pogotovo što se vidi da su i sretne okolnosti na vašoj strani. Pogoduje vam poslovno ulazak Venere u vaš znak (novac) pogotovo što vlada vašim poljem karijere, pozicija, nadređenih, ali i načinom na koji komunicirate, izražavate se, sklapate poznanstva i dogovore. Honorarcima drugi dio mjeseca iznimno plodan, nezaposleni neka se tada pokrenu – velika vjerojatnost dobivanja radnog mjesta. Generalno od tada Lavovima stoji podrška drugih ljudi za njihove ciljeve, koju će oni itekako umjeti iskoristiti. Otvaranje poslova s ​​inozemstvom, s državnim i javnim institucijama. Veliki novčani preokret na bolje u posljednjem tjednu mjeseca …. ipak taj Jupiter ume da obraduje, zar ne? Horoskop Lav lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Lipanj će započeti nekim nesporazumima s nadređenima. Međutim, te se neugodnosti mogu izbjeći sve dok se starosjedioci Lava ne pokušavaju nametnuti ni na koji način. Od drugog tjedna nadalje, timski projekti i prijateljski odnosi kompenzirat će navedene poteškoće. Međutim, rezultati neće biti trenutni i Lavovi će morati ojačati svoje strpljenje kako bi postigli svoje ciljeve unatoč kašnjenjima i zastojima. Već u zadnjem tjednu u mjesecu ovi će domoroci uživati ​​u velikoj vitalnosti da se bore za postizanje svojih ciljeva. Horoskop Lav lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Računajte da će Mars uvjeriti vaše nadređene da ste najbolji. Penjete se na vrh. Odlučni i šarmantni, zalažete se za širenje vidika, no krajem mjeseca smanjite očekivanja. Ako vam netko nešto ponudi ili iznenadni događaj promijeni tijek stvari, ne nedostaje vam energije ni odlučnosti da zgrabite svaku priliku, afirmirate se i iskoračite. Od trećeg dana neke rasprave nastavljaju normalan tijek nakon razdoblja stagnacije. Slobodno raspravljajte kako biste promijenili stvari, ali ne pokušavajte forsirati problem jer će to utjecati na vašu vjerodostojnost. Učvrstite svoje pozicije uz korist vremena.

Novac

Računajte da će Mars uvjeriti vaše nadređene da ste najbolji. Penjete se na vrh. Odlučni i šarmantni, protivite se širenju svojih horizonata, ali smanjujete svoja očekivanja na kraju mjeseca. Ako vam netko da ponudu ili ako iznenadni događaj promijeni tijek stvari, ne nedostaje vam ni energije ni odlučnosti da iskoristite bilo koju priliku, afirmirate se i idete u višu brzinu. Od 3. nadalje, neke rasprave nastavljaju svojim uobičajenim tijekom nakon razdoblja stagnacije. Nemojte se ustručavati raspravljati kako biste promijenili stvari, ali ne pokušavajte se na silu ubaciti jer će to utjecati na vaš kredibilitet. Potvrdite svoje pozicije uz korist vremena.

Financije

Astrologija lipnja 2024. potiče vas da naučite kako razviti svoj trgovinski plan. Vaše lipanjske strategije moraju uključivati ​​više financijskih otkrića. Ne bježite od rizičnih investicijskih planova koji bi mogli imati visoke povrate. Financijski horoskop za 2024. želi da dodatno istražite investicijske planove prije nego što krenete u njih.

Odnosi

Lav: S Marsom i Venerom u vašem znaku, vaša ljubav dobiva drugu dimenziju. Izazivaju munje, velike izjave ljubavi i intenzivne želje. Loša strana je što će se te strasti sukobiti sa stvarnošću.

Ljubav

Za Lavove je lipanj ispunjen promjenama. Ovaj put, nadamo se na bolje – jer, iako je benefik Jupiter u vašem znaku još od prošlog ljeta, čini vam se da se i niste baš nešto ovajdili od njegovog utjecaja … ovaj period kao prvo započinjete s Punim Mjesecom u polju ljubavi koji baca jedan veliki naglasak na ovo životno polje i govori o drastičnim preokretima koji će početi da se dešavaju. U prvom tjednu lipnja i Venera ulazi u vaš znak, aktivirana od strane retrogradnog Saturna konačno Lavovima otvara one priče na koje su čekali i kroz koje su patili toliko dugo. U ovom trenutku pričamo io prošlim emotivnim vezama, ali io novim ljubavima koje će se pojaviti. Rješavanja karmičkih priča, sudbinski susreti, ljubavi od kojih zastaje dah – au centru svega – baš vi, na životnoj pozornici u glavnoj ulozi, kao i uvijek …. Od polovice lipnja, Saturn, vladar vaših ozbiljnih partnerstava, bračnih veza – ulazi u polje doma i obitelji. Onima koji su već u braku nagovještava da je vrijeme da vi i partner zasuču rukave i počeli da sređujete svoj odnos, čistite ga od onoga što ne valja, da biste i dalje mogli ostati zajedno. No, onima koji su u dužim vezama ova pozicija odgovara savršeno – vi i voljena osoba ste dovoljno spremni, dovoljno zreli, dovoljno prošli kroz kojekakve problematične situacije da sada zaista smatrate da pripadate jedno drugom zauvijek. Jednostavno rečeno, dragi Lavovi – vrijeme vam je da se udajete i ženite …. sretno!

Zdravlje

Kombinacija Jupiter – Venera je prilično zaštitnička prema vašem znaku tijekom lipnja. Ipak, zbog sklonosti ka konzumiranju veće količine hrane, naročito slatkiša – oprez sa šećerom, kao i sa krvnim žilama.

Obitelj

Vaš svakodnevni život i vaša evolucija podređeni su ljudima koji vam se čine ograničenima. U ovakvom stanju uma, najmanje što možemo reći je da ne stavljate izglede na svoju stranu! Lav! Iako vam to ne odgovara, imat ćete posla s pragmatičnim partnerima. Zato idite u njihovom smjeru i prepreke koje vam stoje na putu nestat će. S financijske strane, ista borba! Ako vam treba velika svota, nemojte je forsirati. Imajte poštene argumente i računajte na vrijeme. Bit će sigurnije.

Zaključke

Nije dobar mjesec za zaljubljene Lavove, možda ćemo morati donijeti važne odluke, odvojiti vrijeme za razmišljanje i meditaciju. Trenuci velike koncentracije da budete sretni.Tijekom sezone Jupiter i Uran će se smjestiti u Ovnu, vašoj 9. kući, odakle vam prave vrlo povoljne aspekte. Spori planeti ograničavaju životne cikluse i uvijek mijenjaju, na neki način, sektor kroz koji tranzitiraju i signaliziraju promjene i transformacije koje su više ili manje lake ili teške, ali koje, dobro obavljene, vode osobnoj evoluciji. Kuća IX opisuje potragu za smislom i vrijednostima na kojima možete temeljiti razvoj svog svakodnevnog života. Tijekom ove faze vaša će se vizija svijeta i način na koji pristupate životu jako promijeniti. Jupiter će vam ponuditi optimističniju viziju svijeta punu nade. Uran vas tjera da se razvijate i širite na drugačiji način od uobičajenog. Bit ćete voljni otvoriti se, istraživati ​​život i eksperimentirati s njim. Možete iskoristiti ove tranzite planeta da ojačate svoj identitet i sposobnost da se izrazite. Također će vam dati priliku da se oslobodite prošlih uvjetovanosti i riješite se onoga što vas guši. Uključit ćete nove načine viđenja života. Ako znate prihvatiti i upravljati ovim doprinosom energije i napraviti potrebne promjene, na najdiplomatičniji mogući način, imat ćete priliku rasti na svim područjima svog života. Također, još nekoliko dana imate energiju Marsa u svom znaku. Imat ćete priliku rasti u svim područjima svog života. Također, još nekoliko dana imate energiju Marsa u svom znaku. Imat ćete priliku rasti u svim područjima svog života. Također, još nekoliko dana imate energiju Marsa u svom znaku.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav veljača 2024

Lavovi će igrati na sve svoje ljubavne karte do 6. Isto tako, njihova će kreativna …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)