Mjesečni horoskop Lav prosinac 2024

Urođenici Lavovi osjećat će se pomalo obeshrabreno tijekom prvih deset dana prosinca. Primijetit će određenu paralizu na svim područjima i, iako neće biti zastoja, sve će stagnirati. Stoga bi bilo preporučljivo rezervirati njihove energije kako bi ih primijenili nakon ovog datuma, kada se Merkur i Mars vrate u svoje izravno kretanje. Najpozitivniji dio ovog prijelaznog razdoblja sastojat će se od toga da posvetite vrijeme poboljšanju veza sa svojim suradnicima i partnerom. Što se tiče njegovog fizičkog stanja, ovo će biti više nego povoljno. Horoskop Lav prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Najbolja preporuka za ovaj mjesec vama bi bila – ulažite što više u sebe. Razdoblje je odličan da se neke ustaljene stvari promjene, naročito za one Lavove koji se odluče da se okrenu privatnim poslovima i da se više angažiraju oko onoga što je njima bitno. Neće ovaj početak biti spektakularan, ali će vam itekako dati dobru osnovu da možete planirati za narednu godinu i da vidite da ste kao stvoreni za privatnog poduzetnika. Generalno, ovo je mjesec kada se dosta radi, ali taj rad ima svoje rezultate i to naročito u novim suradnjama ili dizanju starih na jedan jači i viši nivo. Vuku vas suradnje sa stranim tvrtkama i inozemstvom generalno i nemojte zazirati od toga – ono što imate ponuditi prihvatljivo je za ulagače s drugih prostora i vaše ideje mogu naći put do zainteresiranih. Sa Marsom u polju komunikacije imate potrebnu prodornost i sposobnost da prezentirate svoje prijedloge, samo obuzdajte nestrpljivost koja će povremeno biti vaš problem. Strah od probijanja rokova i kašnjenja. Horoskop Lav prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Osnovne poteškoće koje će utjecati na rođene Lava tijekom prvog dijela prosinca imat će jasne reperkusije na polju rada. Njihov učinak bit će lošiji, nedostajat će im strpljenja, a izostat će ono što se naziva srećom. Članovi vaše obitelji mogli bi sabotirati vaše planove omalovažavanjem vaših sposobnosti. Neposredno prije posljednjeg tjedna ove faze, uvjeti će se promijeniti i Lavovi će moći pokazati svoje kandže i koristiti svoju kreativnost u svakodnevnom radu. Horoskop Lav prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Pokazat ćete puno dobre volje (između 10. i 18.) da surađujete u timu i služite zajedničkoj stvari. Od 20., vaše osobne ambicije dolaze u prvi plan vaših briga. Tada će se raditi o prevladavanju sebe. Pazite (22.) da ne otudite svoje kolege previsoko postavljenim letvicama.

Novac

Pokazat ćete puno dobre volje (između 10. i 18.) da surađujete unutar tima i služite zajedničkoj stvari. Od 20. nadalje, vaše osobne ambicije dolaze u prvi plan vaših briga. Tada će biti pitanje nadmašivanja samog sebe. Pazite (22.) da ne otudite svoje kolege previsoko postavljenim letvicama.

Financije

Znate li svoju neto vrijednost? Horoskop za prosinac 2024. potiče vas da obratite pažnju na razliku između svoje imovine i dugova. Ovo je najbolji način da saznate svoj financijski položaj. Financijski horoskop za 2024. želi da radite na povećanju svoje neto vrijednosti.

Odnosi

Lav: Ako se ovaj mjesec nosite sa sumnjama, budite uvjereni, neće potrajati. Držite se do 21. prosinca. Ako trebate ohrabrujuće znakove, promatrajte što se događa oko vas. Čitajte između redaka i tumačite signale koji vam se šalju. Čineći to, shvatit ćete da će obećanja koja su vam dana biti ispunjena. Zato imajte otpor, nećete požaliti. U financijskom aspektu sreća je na vašoj strani da provedete povoljnu financijsku operaciju. Pa ako ga želite ozbiljno spasiti, prihvatite ponudu.

Ljubav

Vaš vladar Sunce je u tranzitu kroz polje ljubavi sve do posljednje dekade ovog mjeseca i sigurno je da će itekako pripomoći onima koji su slobodni da se dobro zabave, uživaju i pronađu nekoga po svojoj mjeri. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se više osoba mota u vašoj blizini i da svoju pažnju rasipate, a da li će se neko izdvojiti i na koji način od njih, to će već pokazati vrijeme. Naravno, o tome će odlučiti i vaša zainteresiranost i mogućnost da se s nekim uklopite. Iznutra će vas goniti strasti i mora se priznati da bi vaša odluka mogla se bazira i na toj, seksualnoj komponenti, tj na kemiji koja radi između vas i neke osobe. Što se onih u brakovima tiče, i pored intenziteta koji će povremeno provejavati kroz odnos s partnerom, a uglavnom donositi neke sitnije rasprave i razmimoilaženja, ipak je polje doma pod tranzitom Venere koja će smirivati ​​situaciju i činiti da se vas dvoje uvijek na kraju dogovorite šta i kako dalje. Oni koji su u dužim emotivnim vezama relativno će lako proći kroz ovaj period. Vi i voljena osoba ste u nekom prethodnom vremenu prošli kroz neke događaje koji su vas dodatno povezali i teško je da ćete dozvoliti da se bilo što umiješa u vaš odnos. Biće oko vas osoba koje će pokušavati na neki način da se umiješaju u vašu vezu, ali će se to uglavnom zaustavljati baš samo na pokušajima. Vas dvoje se držite zajedno, a pojedini parovi mogu početi i planirati ozbiljnije definiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje

Najveći problem kod Lavova će tijekom ovog mjeseca biti varijanta da svoje zdravlje zanemaruju na uštrb svega ostalog. Nemate vremene da još i na to obraćate pažnju i to ostavljate za neka bolja vremena. Nemojte zaboraviti da je Saturn u ovom vašem polju i da će zanemarivanje i nebriga imati svoje posljedice. Makar pokušajte se malo više kretati i korigirati svoju prehranu.

Obitelj

Ako se ovaj mjesec probijate kroz sumnje, budite uvjereni da neće potrajati. Izdržite do 21. prosinca. Ako trebate ohrabrujuće znakove, promatrajte što se događa oko vas. Čitajte između redaka i tumačite znakove koji su vam poslani. Pritom ćete shvatiti da će obećanja koja su vam dana biti ispunjena. Zato budite strpljivi, nećete požaliti. S financijske strane, sreća je na vašoj strani da izvršite povoljnu financijsku transakciju. Dakle, ako se želite ozbiljno spasiti, možete prihvatiti ponuđeno.

Zaključke

Lavovi uvijek traže uspjeh i napredak u svom poslu. U ovom mjesecu prosincu Lavovi mogu očekivati ​​puno uspjeha i ugodno financijsko iznenađenje vezano uz posao. To može biti isplata za neočekivano postignute ciljeve ili prilika za novi i unosniji posao.Mars će još nekoliko dana biti u vašoj V kući, pored Sunca, stoga nastavljate održavati dobru vitalnost i želite slaviti i zabaviti se. Općenito, ovo sigurno nije bila teška godina i možete je završiti prilično pozitivno. Ako procijenite, čak i ako ste morali svladati neke prepreke, vjerojatno je da je vaš trud nagrađen. Ovog mjeseca Pluton u vašoj 6. kući bit će prilično aktiviran, tako da možete poboljšati svoje kućne uvjete i svoje zdravlje. Ukratko, imat ćete priliku poboljšati kvalitetu života. Obraćanje pozornosti na male detalje pomoći će vam da postignete ta poboljšanja. Budite spremni na velike promjene koje se spremaju za sljedeću godinu i koje mogu biti pozitivne i konstruktivne za vas. Formirati će se planetarni aspekti koji su međusobno prilično sukobljeni i ove napetosti će utjecati na sve znakove, na ovaj ili onaj način, ali vi ćete biti jedan od najmanje pogođenih ovim napetostima, pa čak i ako su vanjske okolnosti teške, vi moći ćete prevladati prepreke i na kraju ćete izaći jači i postići ćete uspjeh i osobne ciljeve. Naravno, pripremite se na veliku revoluciju u svojim idejama, uvjerenjima i životnoj filozofiji, jer tu će biti ključ da se na drugačiji način suočite sa stvarnošću, imate druge prioritete i slijedite druge ciljeve.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav studeni 2024

Rasprave na profesionalnom polju uzrujat će Lavove i mogu utjecati na njih psihički. Kako biste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)