Mjesečni horoskop Lav rujan 2024

Uvijek prvi Leo! Ovo će biti mandat koji će upravljati leoninima tijekom cijelog mjeseca. Mars, smješten u Kući X, natjerat će vas na borbu bez zadrške kako biste prevladali svoja profesionalna ograničenja. S druge strane, Venera će u suradnji s Jupiterom predložiti izlete koji će, iako kratki, biti vrlo povoljni. Također, bit će u poziciji poboljšati veze sa svojom braćom i sestrama zahvaljujući fluidnoj komunikaciji. Na gospodarskom polju do 19. rujna bit će teško i teško. Horoskop Lav rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Vladar vašeg znaka, Sunce, tranzitira kroz polje posla i zarada ali na samom početku mjeseca pravi dosta problematične aspekte koji prvenstveno govore o tome da ako planirate neku zaradu na brzinu, dobro razmislite je li sve baš toliko isplativo. Ne kažem – neki će Lavovi u ovome proći dobro, ali budite ipak oprezni. I posljednja dekada mjeseca je u istom stilu s tim što tada samo i isključivo morate voditi računa o legalnosti svojih poslova. Generalno, iskoristite ipak prvi dio rujna za bilo šta što planirate, jer će već kasnije sve ići mnogo sporije i otežanije, uz zastoje i vraćanja da se neke stvari ponovo odrade. Pomrčina Sunca (vi) u polju posla upozorava vas da vodite računa koga imate oko sebe i kome dajete povjerenje ili pričate o svojim namjerama, željama. Čuvajte svoje intelektualno vlasništvo i nemojte drugima davati ideje “na pladnju”. Retrogradno kretanje vladara polja posla i zarada, Merkura – u drugom će dijelu rujna donijeti izvjesnu stagnaciju u oba segmenta. Ipak, ništa nije nerješivo, samo će biti potreban intenzivniji trud i upornost s vaše strane. Horoskop Lav rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Mjesec rujan započet će s prisutnošću neprijatelja koji čuče iza kulisa. Oni će čekati bilo kakvu smetnju od Lava kako bi im oduzeli ono što su zaradili u dobrom zakonu. Posljedično, Lavovi će morati izbjeći iznenađenje. Srećom, od 6. rujna pogodnosti će se nizati jedna za drugom. Imajući inicijativu i jasnoću, bit će u poziciji donositi vrlo pravovremene odluke koje će im omogućiti da prošire svoje radne horizonte i značajno povećaju svoje prihode. Horoskop Lav rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Bit ćete u potpunosti posvećeni projektu koji vas motivira i čiji ćete legitimitet početkom mjeseca gorljivo braniti. Iako je Jupiter trenutno naklonjen vašoj ekspanziji, ako stvarno želite pobjedu, pripazite da ne pokažete izljeve entuzijazma koji bi mogli zabrinuti one koji vas promatraju i neće vas slijediti bez pravih i konkretnih garancija.

Novac

Bit ćete u potpunosti posvećeni projektu koji vas motivira i čiji ćete legitimitet početkom mjeseca gorljivo braniti. Iako je Jupiter trenutno naklonjen vašoj ekspanziji, ako stvarno želite pobijediti, pripazite da ne pokažete nikakve izljeve entuzijazma koji bi mogli zabrinuti one koji vas promatraju i neće vas pratiti bez stvarnih i konkretnih garancija.

Financije

Važno je da dobro koristite svoje financije, predviđa horoskop za rujan 2024. Morate osigurati da imate dovoljno novca da podmirite svoje troškove. Vaše osnovne potrebe moraju biti sortirane prije nego što možete razmišljati o bilo čemu drugom.

Odnosi

Lav: Vaš odnos s obožavateljima ili s partnerom je dobar. Vaš šarm izaziva fascinaciju. Ovog mjeseca vaše se ljubavi vraćaju u svoje boje zahvaljujući nagrađivanom društvenom životu. Kao rezultat toga, neizvjesnosti su potisnute kako bi se napravio prostor za povjerenje, osjećaje i strast.

Ljubav

Bili slobodni ili ne, tijekom ovog mjeseca bi bilo lijepo otputovati “negdje daleko” pa makar i na par dana. Zašto? Pa zato što vam drugi prostori donose mogućnost jedne osvježavajuće, vatrene, strasne priče. Da napomenem – od ovoga ako želite neku konkretniju vezu i stabilnost nema ništa, ali to ne umanjuje činjenicu da ćete se bar na kratko osjećati kao na vrhu svijeta. A ako imate partnera pa ste se malo “pronevaljalili” …. pa dobro, ono što ne zna ni ne može ga boljeti. A vi ćete se potruditi da ne sazna. U bračnim vezama imate u prvom dijelu mjeseca par jako lijepih trenutaka s partnerom. Moguće je da će nekim svojim potezima bukvalno da vam izmakne tlo pod nogama. Sada vam je to toliko potrebno, da malo zaboravite svakodnevicu i probleme. U emotivnim odnosima vi i partner pričate istim jezikom, ali se uopće ne razumijete. Jako vas nervira što njemu / njoj “svaka dlaka smeta” a druga strana vas optužuje za iste stvari. Što se slobodnih Lavova tiče, vi ste postali prilično izbirljivi. I dalje vam itekako odgovara da se drugi motaju oko vas pokušavajući vas osvoje, ali ne žurite nigdje. svakog potencijalnog “Kandidata” ćete itekako dobro provjeriti kroz priču, kroz iščačkavanje kakva je to osoba i što želi. Ukoliko niste u fazonu da sada stvarate dugotrajnije odnose, imate prilike za avanturu i seksualne kontakte. No, i pored želje za slobodom, možda ćete krajem mjeseca ipak pomisliti da je došlo vrijeme da se smirite.

Zdravlje

Moguće je da ste se u prethodnom razdoblju malo prepali od nekih simptoma koji su počeli da se javljaju i sada vrlo vodite računa o sebi. Šteta je samo što vas ovo neće držati dugo … Ipak i ovo malo vremena je dovoljno promijeniti neke loše navike i da više osluškujete svoj organizam i njegove potrebe.

Obitelj

Vaš napredak je znatno usporen. Dakle, forsirate prolaz. Nažalost, to neće dati željene učinke. Lav! Pomicanje neba i zemlje kako biste ostvarili svoje projekte ili ideje dovest će vas u nevolju. Ako imate vremena, nemojte vršiti pritisak na druge. Iskoristite priliku da usavršite svoje datoteke i svoj način rada. Budite konkretniji i prije svega dajte ljudima vremena da razmisle i odgovore vam. S financijske strane, iako nije najavljeno ništa alarmantno, ovaj sektor vas posebno zabrinjava. Oslobodite se straha da ćete ostati bez novca.

Zaključke

U obiteljskoj sferi utjecaj Saturna može generirati donekle konfliktne situacije, ali ako ih tretirate diplomacijom i lijevom rukom, sve će se preusmjeriti kako treba, u konačnici ćete biti sjedinjeniji s članovima svoje obitelji. Vaše je zdravlje izravno povezano s vašim samopoštovanjem, stoga morate prihvatiti sebe, možda je dobro vrijeme da odete kod stručnjaka koji će vam pomoći da pravilno upravljate svojim emocijama. Posjet psihologu bio bi odlična opcija, kao što je utvrđeno mjesečnim horoskopom Lava za rujan 2024.Nakon ovog malog prodora u vašu 9. kuću, Jupiter i Uran su se vratili u vašu kuću gdje će ostati do kraja 2024. Ovaj povratak može biti pozitivan i pomoći će vam da riješite određene probleme u ovom sektoru koje još niste riješili. Ako imate neriješenih problema iz prošlosti, požurite ih zatvoriti jer će u suprotnom biti prepreka vašem razvoju i prosperitetu. Obratite pozornost na svoje najdublje emocije jer se one mogu uzburkati u vama i morate ih naučiti prepoznati ili možda reinterpretirati. Sada se vaši osjećaji mogu pomiješati s materijalnim ili ekonomskim problemima i ova zavrzlama može biti jako neugodna ako je ne možete ispravno poništiti i prevladati. Svi ovi trendovi već su se dogodili u posljednjih nekoliko godina, ali ako sada nisu dobro riješeni, ponovno će se pojaviti s većom snagom i nećete imati drugog izbora nego suočiti se s njima i završiti razjašnjavanje stvari. Ako te okolnosti na to ne potaknu, Leo, ili to ne učiniš dobrovoljno u nadolazećim mjesecima, moguće je da ćeš još tko zna koliko dugo vući određene balaste. Važno je da zaronite u dubine svoje psihe i da poznajete svoje duhove jer problemi koje sada imate s drugima mogu imati svoje podrijetlo u programiranju ugrađenom u djetinjstvo. Mala terapija bi ti pomogla. Važno je da zaronite u dubine svoje psihe i da poznajete svoje duhove jer problemi koje sada imate s drugima mogu imati svoje podrijetlo u programiranju ugrađenom u djetinjstvo. Mala terapija bi ti pomogla. Važno je da zaronite u dubine svoje psihe i da poznajete svoje duhove jer problemi koje sada imate s drugima mogu imati svoje podrijetlo u programiranju ugrađenom u djetinjstvo. Mala terapija bi ti pomogla.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav veljača 2024

Lavovi će igrati na sve svoje ljubavne karte do 6. Isto tako, njihova će kreativna …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)