Mjesečni horoskop Lav siječnja 2024

Lavovi će imati povećanu sposobnost zavođenja u prvih deset dana 2024. godine. Egzaltirani romantičari obožavat će ljubav kroz odnos koji uspostave s osobom koja uspije pobuditi njihov interes. Oni koji se profesionalno posvete nekoj umjetničkoj djelatnosti imat će veliku inspiraciju koja će im osigurati prepoznatljivost okoline. Od 9., Merkur i Venera će ući u VI kuću ovih domorodaca, favorizirajući ih na polju rada i najavljujući moguća unapređenja. Odnos s podređenima i s vršnjacima bit će favoriziran. Horoskop Lav siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U ovom periodu dobivate pojačanu energiju koju upotrebljavate za obavljanje napornih poslova. Pazite samo da u tome ne pretjerate. Morate naći vremena za odmor. Bit ćete fristrirani od prenatrpanog posla, iako ste svjesni da ste zastoj sami izazvali. Ali što je tu je. Dani praznika će uglavnom biti vaši radni dani. Lavovi koji nisu u radnom odnosu, a cekaju informacije, mogu se obradovati u drugoj polovici mjeseca. Ugodno iznenađenje nakon razdoblja tapkanja u mjesto. Horoskop Lav siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Planetarna panorama najavljuje najveće dobrobiti u prvom dijelu razdoblja. Konkrecije će biti nešto manje do 6. zbog retrogradnog Merkura, ali će od tog trenutka nagrade za vaš trud biti jednako zapažene kao i kreativnost primijenjena na radnu specijalnost kojoj se posvećujete. Dobar utjecaj Merkura iz Kuće VI pogodovat će razumijevanju s podređenim osobljem. Vaši partneri će surađivati ​​kako ništa ne bi ukaljalo vaš napredak. Od 14. siječnja pojavit će se poteškoće koje će se morati pomno kontrolirati. Horoskop Lav siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Saturn prestaje blokirati vaše razmjene, a Jupiter pojačava vaš učinak. Vrijeme je da umnožite svoje uspjehe i s povjerenjem iščekujete sočne povrate svojih ulaganja. Ugovori se isplate, posao ide dobro, a vi ulažete energiju u zajedničku stvar, sve kako biste uspjeli. Nažalost, teško prihvaćate da vam se govori što da radite i ponekad pokrećete neprijateljstva umjesto da trpite svoje kolege. Usredotočite se na razvoj svojih vještina umjesto da pokušavate sve pokrenuti.

Novac

Saturn prestaje blokirati vaše razmjene, a Jupiter pojačava vaš učinak. Ovo je vrijeme da umnožite svoje uspjehe i s povjerenjem čekate sočne povrate svojih ulaganja. Ugovori se isplate, poslovi idu dobro, a vi ulažete energiju u zajedničku stvar, sve da uspijete. Nažalost, teško prihvaćate da vam se govori što da radite. Ponekad započnete neprijateljstva umjesto da naiđete na dobru stranu svojih kolega. Usredotočite se na razvoj svojih vještina umjesto da pokušavate sve pokrenuti.

Financije

Lavov horoskop za siječanj 2024. predviđa novi ulazak u posao. Budite oprezni i shvatite da kao novi vlasnik tvrtke stvari neće brzo doći na svoje mjesto. Nećete početi zarađivati ​​gotovo odmah nakon što ste pokrenuli posao. Morate razumjeti punu cijenu poduzetništva. Predviđanja zodijaka za 2024. govore vam da bi vašem poslovanju moglo trebati više vremena da se stabilizira i koštati više nego što očekujete.

Odnosi

Lav: Ako želite da sve bude najbolje, prihvatite mišljenja drugih. Dogovorite se da ne usmjeravate onoliko koliko želite. Pokušajte se ne osjećati sustavno napadnutima. Nakon što to bude učinjeno, bit ćete ugodno iznenađeni preokretom u kojem će krenuti vaša ljubav.

Ljubav

Vrlo ste nervozni, iako promjene idu željenim tijekom. U partnerstvu ste prošli najkritičniju fazu i nema bojazni da će se ista ponoviti. Potrudite se da ne potencirate na prošlim nedoumicama, jer to nema smisla, već samo izazaiva napetost kod oboje. Oprezno u prijateljstvima, ako želite da se neki odnos produbi ili nastavi. Kod nekih ljudi ste izgubili povjerenje i teško je da ćete ga ikada moći povratiti. Možda je vrijeme da sami sa sobom stavite točku i da u novoj godini krenete s novim “ja”.

Zdravlje

Mogući su problemi s krvnim tlakom, glavoboljom, bolovima u nogama i glavi. Redovito uzimajte propisane lijekove.

Obitelj

Kontinuitet ovog sektora osiguravaju i energiziraju Jupiter i Mars. Uspješni ste u svemu što radite. Vaše ideje su izvrsne. Jao, sve ovo može ugroziti Saturn u Vodenjaku koji vas navodi da učinite previše u krivo vrijeme. Lav! Ako želite da ovaj mjesec bude uspješan, ne vršite pritisak na druge. Dajte im vremena potrebno da vam odgovore. S financijske strane, ovaj mjesec izgleda dobro, ali pod uvjetom da ne slušate one stare demone koji vas tjeraju da živite iznad svojih mogućnosti.

Zaključke

Početak mjeseca s određenim napetostima, s druge strane, otvorit će vam se razne prilike kojih morate biti svjesni jer o njima u velikoj mjeri može ovisiti uspjeh sljedećih mjeseci. Na društvenom planu od sredine mjeseca ćete zablistati, profesionalni odnosi, prijateljstvo i partner, samo nove promjene morate prihvatiti na bolji način. Toliki život u društvu može donijeti određene ekscese, ako se zanesete možda ćete morati dati puno više nego što biste mogli dobiti u budućnosti, pokušajte postići stabilnost i harmoniju. Obiteljski i prijateljski odnosi od vas traže malo više pažnje, krajem mjeseca prepustite se pretjeranom laskanju.Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vašu 6. kuću stavlja u prvi plan sve što je vezano za ovaj sektor, a još više sada kada je Pluton u njemu. Nije dovoljno sanjati veliko, morate naučiti ići korak po korak i voditi računa o detaljima. Morate naučiti više poštivati ​​svoje tijelo. Vrijeme je da napravite važne promjene u svojim navikama i običajima. Počinjete doživljavati zanimljivu revoluciju u svemu što utječe na vaš svakodnevni život, odnos između rasporeda i metoda rada i vremena za odmor, hrane itd. Dobro vrijeme za stvaranje pozitivnih stavova na vašem radnom mjestu. Pokušajte stvoriti skladnije fizičko okruženje. Morate osigurati da vas posao ne mijenja i da nema negativan utjecaj na vaše zdravlje. Također možete stvoriti ugodniju atmosferu u svom kućnom okruženju. Razmislite o aspektima svog svakodnevnog života koji zaslužuju poseban trud i posvećenost. Pluton će vam pomoći da upoznate sebe i napredujete iz dana u dan. Ovaj planet može biti vrlo terapeutski i potaknuti vas da se poboljšate. Dobra faza za početak zdrave prehrane i tjelovježbe ili bilo što drugo što vam pomaže da postignete svoju idealnu težinu. Jako će vas zanimati sve vezano uz njegu tijela i ne bi škodilo da krenete na dijetu za čišćenje.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav studeni 2024

Rasprave na profesionalnom polju uzrujat će Lavove i mogu utjecati na njih psihički. Kako biste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)