Mjesečni horoskop Lav travanj 2024

Moguće je da se Lavovi suočavaju s nemogućom misijom: neutralizirati negativne učinke Marsa koji se nalazi u svom suprotnom znaku. Međutim, Merkur, Venera i Jupiter priskočit će im u pomoć i bit će im potrebno samo da minimaliziraju trvenje sa svojim partnerom ili partnericama i usmjere pažnju na aktivnosti koje ih raduju, poput putovanja, susreta s bliskom rodbinom ili uranjanja u sebe. u proučavanju predmeta od vašeg interesa. Nažalost, od 16., Venera će započeti kvadrat s Marsom i to će pogoršati sukobe. Morat će razviti svoju samokontrolu kako bi izbjegli nepotrebne raskide. Horoskop Lav travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Kuća karijere i statusa ima podršku Marsa koji se našao u ovom sektoru. Ići ćete ka svojim ciljevima jako, izravno želeći stabilizujete sve što već neko vrijeme planirate. Od 11.aprila Venera prelaskom u znak Blizanca vam u tome pomaže. Ona će vam ujedno pomoći na popularnosti, podršci od strane bitnih ljudi. Poduzmite akcije kroz dobro osmišljene ciljeve. Ne zaboravite Mars traži pravo usmjerenu energiju inače dolazi do sukoba i kritičnih momenata. Horoskop Lav travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Vlastita intuicija bit će najprikladniji vodič kojeg će Lavovi slijediti kako bi krenuli prema svojim radnim i profesionalnim ciljevima. Iako će biti mnogo ideja koje bi ih mogle zavesti, bit će zgodno da iskoriste dobre planetarne utjecaje koji će se širiti u ovom mjesecu travnju za finaliziranje dogovora i potpisivanje ugovora, posebno onih koji se odnose na strane tvrtke ili aktivnosti koje odvijati u inozemstvu. Međutim, trebat će im savjet kako bi izbjegli moguće prijevare. Horoskop Lav travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Želite ubrzati tempo promjena i izvršiti pritisak na svoje trgovinske partnere. Ako tražite financijsku pomoć (zajam, kredit) ili očekujete povrat uloženog, upotrijebite svoju nemilosrdnu energiju za uvjeravanje, ali izbjegavajte prisilu. Ne manjka vam argumenata da izrazite svoje ambicije i pokažete da ste zainteresirani za povjerenje. Iskoristite svoj šarm da utječete na one oko sebe u svoju korist i nastavite s finoćom. Ima inspirativnu astralnu konjunkturu koja otvara put idealu koji se oblikuje i postaje jasniji, uspjeh koji se očekuje krajem mjeseca.

Novac

Želite ubrzati promjene i izvršiti pritisak na svoje poslovne partnere. Ako tražite financijsku pomoć (zajam, kredit) ili očekujete povrat ulaganja, upotrijebite svoju nemilosrdnu energiju da uvjerite, ali izbjegavajte prisilu. Ne manjka vam argumenata da prenesete svoje ambicije i pokažete da je u vašem interesu da vam se vjeruje. Upotrijebite svoj šarm kako biste utjecali na one oko sebe u svoju korist i nježno se podignite za čizme. Računajte na nadahnjujuću astralnu konjunkturu koja će otvoriti put ka idealu koji se oblikuje i postaje očitiji. Uspjeh se očekuje krajem mjeseca.

Financije

Budite oprezni sa svojim financijama. Mjesečna predviđanja za 2024. pozivaju vas da potrošite više novca na osnovne potrebe. Usredotočite se najviše na stvari koje su vam potrebne da preživite, a ne na stvari u kojima možete uživati.

Odnosi

Lav: Od 12. s Venerom u Blizancima, vaše ljubavi pronalaze tu radost koja vas čini ugodnijim za život. Da bi se ova idilična klima nastavila, ograničite svoju posesivnost. U malim dozama laska, ali kada se ničim ne manifestira, postaje zagušljiv.

Ljubav

Moram podsjetiti drage Lavove da je prva polovica godine dobro postavljena za vaš ljubavni život i da tu činjenicu ne zaborave i da ne shvate olako šanse koje im se pružaju u ovom sektoru. To potvrđuje pozicija Saturna vladara vašeg polja partnerstva i braka koji se nalazi u kući emocija, strasti, a Jupiter vladar tog polja je u vašem znaku. U prvoj polovici travnja spomenuta pozicija biće ojačana trigonom od strane Sunca koji se formira sa Jupiterom i Saturnom. Emotivna ispunjenja su na redu. Društveni statusi, obrazovanje, kulturni i duhovni projekti bit će aktualni tijekom ovog perioda.Venera će iz znaka Blizanca (od 11.aprila) dati podršku ovoj “vatrenoj” priči. Većina vas će se stabilizirati u ovom trenutku, a neke će život upravo odvesti tamo gdje treba, a to će saznati u dogledno vrijeme.

Zdravlje

Sa Jupiterom u vašem znaku ne može biti loše. Ipak, Jupiter može reći “lako ću” tako da je to ona “kvaka” koja može vas zavara kada je razina energije u pitanju. Zdravlje je generalno dobro tijekom cijelog mjeseca, ali opreznost je potrebna.

Obitelj

Odlazak Saturna iz vašeg znaka dobro pristaje vašim poslovima. Vaš manevarski prostor se povećava. Niste više zaglavljeni u kutovima. Sreća koja nikada ne dolazi sama, Jupiterov učinak također preuzima sve svoje učinke. Kao rezultat toga, prilike koje se pojavljuju su zanimljivije. Neki vas mogu dovesti do tog dugo očekivanog uspjeha. Ako nešto iskrsne oko 3, možete skočiti na to. Nećeš biti razočaran. S financijske strane, ovaj bi sektor mogao doživjeti mali neočekivani pad. Nemoj se uvrijediti. Gledajte na ovo kao na priliku da mudrije upravljate svojim financijama.

Zaključke

LAV TRAVANJ 2024. Ovaj mjesec vrlo je aktivan na seksualnom planu, a kako kažu dobri poznavatelji seksologije, spolni član par excellence je glava, stoga potaknite svoju maštu. Travanj će biti vrlo aktivan mjesec na seksualnom planu. Iskoristite priliku da sa svojim partnerom ispunite fantazije i podignete svoju maštu na višu razinu. Ako imate partnera, dobro je vrijeme da sve svoje fantazije ostvarite. Tražite li partnera, iskoristite svoje simpatije i maštu za upoznavanje novih ljudi. Ako još nemate partnera, ovaj mjesec će biti savršen za upoznavanje novih ljudi. Vrijeme je za eksperimentiranje s novim osjećajima.Ne zaboravite da ste još uvijek pod utjecajem Marsa i njegovih energija, pozitivnih i negativnih, i da će vam, ovisno o tome kako ih usmjerite, dobro ići. Imate veliku potrebu da se afirmirate, da se afirmirate, želite ići za onim što želite, ali to morate učiniti bez napadanja, bez agresivnosti i bez tvrdoglavog slijeđenja svog puta ne vodeći računa o potrebama i osjećajima drugih. Mars također pravi opoziciju vašem znaku, tako da morate biti još oprezniji jer je vjerojatno da će vas neka zabuna spriječiti da jasno vidite kako se nositi s tim energijama i svojim impulsima. Možda imate neku ideju o tome što želite učiniti, au isto vrijeme vam je teško započeti. Najpozitivniji način da doživite kontakt Marsa i Neptuna je ne činiti stvari samo kako biste potvrdili svoju individualnu moć ili nahranili svoj ego, i ne prepuštati se ekstremnim ili pogrešnim razlozima. Dobra politika za konstruktivno usmjeravanje ove energije je pošteno djelovati u svim svojim odlukama. Nemojte se ponašati ludo ili kompulzivno jer ćete požaliti. Morate i dalje voditi posebnu brigu o svom fizičkom i psihičkom zdravlju. Budite pažljiviji u načinu na koji se afirmirate i poštujte želje drugih kako ne biste uzrokovali štetu.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav studeni 2024

Rasprave na profesionalnom polju uzrujat će Lavove i mogu utjecati na njih psihički. Kako biste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)