Mjesečni horoskop Lav veljača 2024

Lavovi će igrati na sve svoje ljubavne karte do 6. Isto tako, njihova će kreativna energija slobodno teći i natjerat će umjetnike znaka da postignu značajna postignuća. Njihove će emocionalne potrebe biti u središtu pozornosti i posvetit će maksimalnu pozornost afektivnim zahtjevima. Ako u ovom prvom tjednu postignu jačanje afektivnih i međuljudskih veza u drugim područjima kao što je posao, imat će koristi od prednosti koje će im se pružati kroz ovo razdoblje. S Marsom uspostavljenim u vašoj 6. kući, iskoristit ćete pozitivne utjecaje na radnom mjestu bez oklijevanja ili straha. Horoskop Lav veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Novac će biti glavna preokupacija tijekom veljače. Tempo posla će mnogo ovisiti od vaše želje da se financijski stabilizujete. Djelovat ponekada sebi kao mašina koja bez prestanka radi. Veći dobici će čekati neko drugo vrijeme, ali će definitvno poslovi da se pokrenu na pravi način. Inozemstvo, kulutrno i obrazovana zanimanja biće dobro promovirana tijekom ovog mjeseca, ako ste pripadnik ovog vatrenog znaka. Horoskop Lav veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Oluja dolazi, istinski inteligentni Lavovi znat će kako je spriječiti. Prije svega, morat će izbjeći rizike. Sumnjive i nejasne poslove morat će se potpuno isključiti. Ako dođe do komplikacija s vašim suradnicima, najbolja opcija bit će odgoditi bilo koju važnu odluku dok se ovi nepovoljni tranziti ne završe; što će se dogoditi sljedeći mjesec. Za sada će biti potrebno ostati u iščekivanju i ne uvoditi promjene. Poslovanje u inozemstvu ima povoljne izglede. Horoskop Lav veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Podrška Jupitera pomoći će vam da podržite svoje poslove, svoje udruge i očekujete zasluženi povrat ulaganja. Početak ovog mjeseca vam je naklonjen ekspanziji, težite promjeni pozicije, posla, pa i života. Ima povoljan kontekst za vašu evoluciju da ubrza vašu transformaciju i preuzme kontrolu nad vašom sudbinom. Blokade će se razriješiti i moći ćete učinkovitije djelovati iz dana u dan, obavljajući svoje zadatke bez osjećaja smetnje u kretanju. Na kraju mjeseca osjećat ćete se vođenim prema putu koji je više u skladu s vašim željama i evolucijom koju ste napravili.

Novac

Podrška Jupitera pomoći će vam da podržite svoj posao i svoje udruge te da se nadate zasluženom povratu ulaganja. Početak ovog mjeseca je povoljan za vaše širenje. Težite promijeniti svoj položaj, posao, čak i život. Računajte na kontekst koji podržava vašu evoluciju kako biste ubrzali svoju transformaciju i preuzeli svoju sudbinu u ruke. Blokade će se razriješiti, a vi ćete svakodnevno djelovati učinkovitije, obavljati svoje zadatke bez osjećaja smetnji u kretanju. Na kraju mjeseca osjećate se vođenim prema putu koji je više u skladu s vašim željama i evolucijom koju ste postigli.

Financije

Nikada nemojte bježati od pregovaranja za bolju plaću na poslu. Astrologija veljače 2024. potiče da tražite ono što s pravom zaslužujete. Financijski horoskop za 2024. želi da potražite sporednu gužvu nakon posla ili tijekom vikenda. Možete imati sporednu gužvu koja ne zahtijeva vašu fizičku prisutnost cijelo vrijeme. Počnite s malim i vidite kako će ići. Dobro je imati više od jednog izvora prihoda.

Odnosi

Lav: Ako želite da ovaj sektor bude spašen od dubokog i neželjenog ispitivanja, iskoristite to da napravite neke prilagodbe. Budite pažljivi prema željama drugih ili svog partnera. Pokušajte, koliko god je to moguće, odgovoriti na njih umjesto da ih modificirate u svoju korist.

Ljubav

Veljača je za Lavove obilježen raspravama, razgovorima na temu prošlosti, pogreškama kada je sentimentalan život u pitanju. Pazite kakve odluke donosite do sredine mjeseca jer retrogradni hod Merkura kroz polje partnerstva donosi riječi zbog kojih ćete se kasnije kajati. Svaki problem čiji su korijeni prošlost mogu biti tema br.1 za vas Lavove. Uporni ćete biti dobiti odgovore na pitanja koje vas muče. Shvatite da tada nije pravo vrijeme. Kako bude mjesec odmicao, psoebno od ulaska Venere i Marsa u znaku Ovna dobivamo totalno drugačiju energiju i postaje živo i kvalitetno u ljubavnim, ai erotskim odnosima.

Zdravlje

U polju bolesti imamo dva kvadrata koja ne trebamo zanemariti. Tranzitni Pluton koji se nalazi u polju bolesti je i dalje na udaru od strane nepredvidljivog Urana iz Ovna, pa će druga dekada dosta trpjeti utjecaj nepredviđenih bolesti, ali će i treća dekada znaka to osjećati. Saturn vladar polja bolesti kod Lavova prima udarce Neptuna koji na tihi i podmukli način donosi bolesti kojima se ne zna uzrok, a i teško ih je definirati. Budite jako oprezni što se tiče zdravlja tijekom druge polovice mjeseca.

Obitelj

U olimpijskoj ste formi! Spreman za borbu, ispališ sva drva. Vaši argumenti destabiliziraju vaše konkurente. Vaš napredak i uspjeh uvijek su zajamčeni! Nažalost, ljudi ne dijele nužno vaše ideje i način na koji radite stvari, što je ponekad neuobičajeno. Dakle, ako naiđete na razočaranja, nemojte misliti da sudbina traje. Usporite i ne stavljajte ljude pred svršenu stvar. Budite diplomatskiji i sve će biti u redu. Financijski je sve u redu. Ipak, čuvajte se punog Mjeseca jer vas tjera da mislite da ste bogatiji nego što stvarno jeste.

Zaključke

Ovaj mjesec je dobro vrijeme da likvidirate ili prodate one stvari koje ne koristite, dobro očistite otpad i ostavite mjesta. Riješite se onih stvari koje vam nisu potrebne i ne trošite na suvišne stvari. S druge strane, Lav će imati dobar društveni život tijekom ovog mjeseca, to će mu omogućiti uspostavljanje kontakata, što bi mu moglo pomoći s njegovim financijama na srednji rok.Sve do početka lipnja Mars će biti u vašem znaku. Ovaj planet, koji se smatra brzim, s vremena na vrijeme na duže vrijeme “parkira” u nekom znaku i sada ste vi na redu. Morate biti vrlo oprezni, jer Mars označava ključnu fazu za preispitivanje načina na koji ćete koristiti svoju osobnu snagu, upravljati svojim idejama i boriti se za ono što želite u životu. Način na koji ćete živjeti Marsove energije ovisit će o tome kako ih kanalizirate. Ako to radite pozitivno, vrijeme je da započnete nešto novo, prihvatite izazov koji smatrate poticajnim, postignete veću autonomiju, neovisnost ili vodstvo. Možete se suočiti s izazovima koji vas uzbuđuju ili započeti zanimljivu novu fazu. S druge strane, ako to ne kanalizirate dobro, možete proći kroz, i nastaviti prolaziti kroz fazu sukoba, padalina i zastoja svih vrsta jer je ovaj planet obično pomalo neravan. U svakom slučaju, trebali biste se baviti nekim sportom kako biste kanalizirali višak adrenalina. Dobro iskoristite fizičku i mentalnu energiju koju imate, ali bez izlaganja nepotrebnim rizicima. Vodite računa o krvnom tlaku i vratu maternice. Nemojte se zanositi ponosom ili taštinom. Želja da uvijek držite glavu gore i iznad drugih je ono što vam na kraju uzrokuje te bolove u vratu i leđima.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Lav studeni 2024

Rasprave na profesionalnom polju uzrujat će Lavove i mogu utjecati na njih psihički. Kako biste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)