Mjesečni horoskop Ovan lipanj 2024

Tijekom ovog mjeseca, Arijci će biti prisiljeni pokazati stupanj tolerancije koji imaju, jer će imati nekoliko planetarnih položaja koji će im biti naklonjeni i drugi koji će, naprotiv, ometati njihov put. Na početku razdoblja bit će smanjene vitalnosti, budući da će vladar njihovog znaka biti zadržan u njihovoj 12. kući. Od 2. lipnja crveni planet će ući u znak Ovna, dajući im pojačanu energiju. Venera će se parkirati u IV Kući gospodara, što će generirati nesporazum i netrpeljivost unutar obitelji nekih domorodaca, dok će kod drugih potaknuti interes za uređenje ružnog prostora u kojem žive. Horoskop Ovan lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Osnovna poslovna poruka za ovaj mjesec bi glasila – iako se vidi da ćete u događajima biti inicijator i da nećete propuštati prilike, već naprotiv – ići u korak s događanjima, i na konto toga znatno unaprijediti vaše financijsko stanje i pozicije, ipak ne možemo osporiti da je i tijekom ovog razdoblja jako veliki fokus na polju vraćanja dugova. Saturn će se polovicom mjeseca u svom retrogradnom hodu vratiti baš u ovo polje, i potencirati pokrenuti priče koje vas ovdje vode ka izlasku iz problema. Možda će to biti malo teže izvesti do posljednjeg tjedna lipnja, ali tada se Ovnovima otvaraju mogućnosti jakih novih suradnji. Najviše su potencirane strane tvrtke i ulagači. Mars, vladar vašeg znaka tada prelazi u znak Raka, polje korijena, stabilnosti i obiteljskih, privatnih poslova i to u duetu sa Suncem, tako da ćete imati jaku podršku autoriteta i moćnih osoba. Financijski oporavak će biti osjetan, iskoristite zatvoriti neke novčane priče koje su vam predstavljale teškoću. U ovom periodu ne uzimajte kredite. Horoskop Ovan lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

U prva tri tjedna ovog razdoblja, Marsova djeca će kontaktirati jedni s drugima u želji da promoviraju svoje poslove. Sastanci, poslovna putovanja i sastanci bit će na dnevnom redu aktivnog Ovna. Neće svi pregovori postići cilj postavljen ovog mjeseca. Isto tako, neće biti potrebno pažljivo čitati ugovore koje potpisuju jer bi mogli biti žrtve prijevare ili prevareni. Od 21. lipnja uvjeti će se pogoršati i Ovnovi će morati biti strpljivi dok čekaju da se stvari promijene. Horoskop Ovan lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Mars pojačava vašu žeđ za osvajanjem i možete računati na nastavak pregovora od 3., rasprave postaju produktivne. Kako biste ulagali, nemojte prekoračiti svoje mogućnosti i sudjelovati u razmjenama koje otkrivaju prednosti praćenja vas. Potencijal neočekivano izlazi na vidjelo, nudi vam se prilika da izrazite novi aspekt svojih talenata i iskoristite financijske prednosti koje niste očekivali. Također možete govoriti o financiranju projekta ako svoje intervencije temeljite na umirujućim osnovama, izbjegavajući meke iluzije. Koristite svoju intuiciju da vodite svoje inicijative i ostvarite svoj put.

Novac

Mars pojačava vašu žeđ za osvajanjem, a od 3. možete računati na nastavak pregovora, rasprave postaju produktivne. Kako biste investirali, nemojte prekoračiti svoje mogućnosti i umjesto toga uključite se u razmjene koje otkrivaju prednosti praćenja vas. Potencijal neočekivano izlazi na vidjelo. Nudi vam se prilika da izrazite novi aspekt svojih talenata i iskoristite financijske prednosti koje niste očekivali. Također možete razgovarati o financiranju projekta ako svoje intervencije temeljite na umirujućim osnovama, a izbjegavate meke zablude. Koristite svoju intuiciju da vodite svoje inicijative i ostvarite svoj put.

Financije

Novac nije sve, ali upamtite da je za većinu stvari potreban novac. Lipanjska astrologija 2024. potiče vas da tražite novac. Nije pogrešno imati novca. Financijski horoskop za 2024. želi da izbjegavate ljude koji misle da je novac zlo. Tražite više novca i budite dobar planer.

Odnosi

Ovan: Posebno ste u formi i još više pažnje posvećujete svom izgledu. Vaša karizma privlači pozornost. Budiš zavist. Bilo da ste slobodni ili u vezi, čak se i svađajte! Vraćate kontrolu nad svojim ljubavima tako da one pronađu taj impuls koji vas fascinira.

Ljubav

Ovaj mjesec započinjete Punim Mjesecom, vladarom polja doma i obitelji, u znaku Strijelca, znaku planova i ekspanzije. Istodobno Venera, vladarica srca, ali i vladar vaših ozbiljnih partnerstava je baš u polju doma, što će Ovnovima nagovijestiti jedan period kada mogu prvenstveno mnogo uraditi na očuvanju odnosa koji su im važni. Bliskost i sklad s obitelji i bračnim partnerom postaju prioritet. Venera od 6.-og lipnja ulazi u vaš polje ljubavi i znak Lava, što će slobodnima otvoriti priču o novitetima. Pojedini će ipak osjetiti i trigon Venere s retrogradnim Saturnom koji se sprema ući u znak Škorpiona i biti povučeni nekim prošlim emotivnim dešavanjima. U prvom dijelu mjeseca je naglašena i vaša mogućnost sjedenja na dvije stolice, tako da se neki pripadnici ovog znaka neće libiti da pored stalnog emotivnog partnera, okuse i ponovno probuđenu strast s bivšom ljubavi. Razdoblje od 13.-15.-og lipnja je jako bitan jer tada Venera aktivira Mjesečeve čvorove i budi osu Vi – Vaš partner, pa tada može doći do sudbinskih početaka novih ljubavnih priča, au postojećim se mogu dogoditi veliki pozitivni pomaci. Posljednja nedjelja lipnja zaista je rezervirana za izvanredno dobre situacije, sve se vrti oko stabilnosti emotivnog odnosa u kome ste, mogući dogovori o početku zajedničkog života, zaruka, sklapanja braka.

Zdravlje

Neki nedefinirani problemi još uvijek vam mogu tokog ovog mjeseca predstavljati problem. Moguće je da malo i vi pretjerujete “tražeći” simptome i osluškujući svoj organizam svaki čas, ali ako određene tegobe ne nestaju, potražite pomoć liječnika. Ovaj mjesec je pogodan za rješavanje takve problematike.

Obitelj

Osim činjenice da vas energije Blizanaca energiziraju, Mars u Lavu uvelike pogoduje vašem napretku! Daje vam karizmu koja privlači te ljude koji će podržati vaša nastojanja. Neki će pasti pod vašu čaroliju, koju ćete koristiti bez umjerenosti. U euforiji ne zaboravite ove male detalje koji će učiniti razliku. koji ? Financije! S ove strane, stvari su manje glamurozne, jer ozbiljni planeti traže od vas da istražite to pitanje. Dakle, ako osjetite otpor, spustite jedra i pokažite svoju ozbiljnost. Na taj ćete način dobiti sve što želite.

Zaključke

Uživajte u ovom mjesecu i iskoristite prilike koje vam se pružaju u ljubavi, bez obaveza i uživanju u trenutku. OVAN horoskop ako ste sami nije vrijeme za traženje ljubavi ili veze. Ljubav zahtijeva mjesece hladnoće i smirenosti kako bi on rastao i napredovao. Ako ste dovoljno sretni da imate osobu koja vas privlači, krenite polako i lagano kako biste mogli upoznati tu osobu. U ovom mjesecu morate donositi odluke u obiteljskom okruženju, to će vas učiniti sretnijim tijekom ovog mjeseca lipnja 2024. Možda će doći vrijeme za uspostavljanje pravila ponašanja i suživota među članovima obitelji, bez sumnje nemojte se prestati dogovarati i uspostavljati dobra etika u vašem suživotu Budite velikodušni i svemir će vam vratiti u potpunosti. Ako živite sami, dobro je da se povezujete s prijateljima i obitelji, ako ste daleko od njih, Možete tražiti aktivnosti za slobodno vrijeme kako biste upoznali nove ljude. Kao što smo već rekli, nije dobar mjesec za upoznavanje važnih ljudi koji ulaze u vaš život i koji pomažu vašem blagostanju unutar mjesečnog horoskopa.Ovaj mjesec imate sreće jer je Jupiter ušao u vaš znak i do listopada ćete postati znak godine. Tijekom ovog vremena, život će vam se smiješiti bez prestanka, budući da ovaj ekspanzivni planet uvijek sa sobom donosi optimizam, radost života i viziju budućnosti punu nade. Ali ne zaboravite da s Jupiterom uvijek morate biti oprezni, pogotovo vi, koji ste vrlo skloni optimizmu i živite u sadašnjosti bez čvrstih planova za budućnost. Može vam ponuditi zlatne prilike svih vrsta, ali pažljivo ih analizirajte kako ne bi bile obični dvorci od pijeska. Među stvarima koje vam nude pokušajte odabrati najsigurnije i sa što čvršćom podlogom, čak i ako su manje sjajne od drugih koje su jako sjajne, ali nejasne. Zdravlje će vam se znatno poboljšati, posebno zbog optimizma i vitalnog impulsa koji će vam dati Jupiter, da će vam svojom energijom obnoviti snagu, nadu i raspoloženje, ali će zauzvrat povećati vašu ljubav prema dobroj hrani i boljim vinima i lagodnom životu s pokojim kilogramom viška. Srećom, još uvijek imate Saturna koji će disciplinirati vaše navike i ako budete slijedili njegove savjete, moći ćete održati svoju težinu. Osim toga, koncentracija planeta u vašoj kući III će olakšati komunikaciju. Imat ćete nova gledišta o mnogim pitanjima koja će vam pomoći u rastu. koncentracija planeta u vašoj kući III će olakšati komunikaciju. Imat ćete nova gledišta o mnogim pitanjima koja će vam pomoći u rastu. koncentracija planeta u vašoj kući III će olakšati komunikaciju. Imat ćete nova gledišta o mnogim pitanjima koja će vam pomoći u rastu.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ovan ožujak 2024

Ovan će započeti mjesec ožujak prisutnošću Merkura i Venere u njihovoj XII kući. Zbog toga …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)