Mjesečni horoskop Ovan prosinac 2024

Kraj 2024. godine Ovnovima izgleda vrlo povoljno, s izuzetkom prve polovice mjeseca, u kojoj Venera u kvadratu stvara neugodnosti na romantičnom planu, a Merkur i Mars u retrogradnom hodu odugovlače papirologiju, poslove i oduzimaju ponešto fizičkog vitalnost i um. Već u drugom dijelu razdoblja ti će blokovi nestati i domorodci neće povratiti jasnoću svojih ideja i ciljeva. Kako Mars ide izravno, Ovan će povratiti svoj entuzijazam I moći će se uhvatiti u koštac s velikim projektima. Prirodna euforija ovih domorodaca bit će pojačana dobrim napretkom njihovih romansa i odnosa s prijateljima. Horoskop Ovan prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Prvo, podržani ste za sve ono što je vezano za inozemstvo i to u velikoj mjeri, ali ne mogu osporim da će oni Ovnovi koji su napravili dobre planove i jasno zacrtali ono što žele imati dosta dobar vjetar u leđa tijekom ovog razdoblja. Ono što je dobro jeste vaša velika inicijativa, sposobnost za individualan rad i za samopromociju. Ono što je loše su partnerski odnosi i suradnje, gdje neke stvari moraju biti postavljene na drugačiji način i reformirane, ili će odnosi prestati postojati. Ovdje ćete vi opet biti najveći inicijator promjena ili ćete prosto rečeno – reći što imate, pa kome se sviđa i to hoće da prihvati – ok. Ako ne možete dogovoriti – svatko na svoju stranu. Sve vezano za fnansije može krenuti da se poboljšava. Doduše, ne očekujte brda i doline, jer ih neće biti, ali ćete ipak vidjeti korist od svog nerviranja kojem ste u ovom periodu izloženi. Ako iole budete promućurni i taktični, ovo može biti mjesec koji će donijeti pozitivan saldo na računu i dosta dobru predispoziciju za narednu godinu. Horoskop Ovan prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Oni rođeni u znaku Ovna koji svoje profesionalne aktivnosti dijele s partnerima morat će držati strogu kontrolu nad novcem tvrtke kako bi izbjegli sumnje ili zahtjeve bilo koje strane. Drugi Ovnovi bit će zaduženi za obradu naplate nekog osiguranja ili će biti zauzeti potpisivanjem dokumenata za nasljedstvo ili donaciju. Od 17., poslovi u inozemstvu će dobiti značajan zamah i, kao izravna posljedica ove situacije, mnogi domoroci će putovati kako bi to učinili. Horoskop Ovan prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ono što ste poduzeli između 10. svibnja i 28. listopada se isplaćuje i bit će ispunjeno 20. Jupiter ima čarobni štapić i njegova moć napada raste. Nemojte ga zlorabiti 22. ako želite steći saveznike umjesto da izazivate zavist svojih konkurenata.

Novac

Ono što ste poduzeli između 10. svibnja i 28. listopada dolazi na naplatu i bit će ostvareno do 20. listopada. Jupiter ima čarobni štapić, a vaša moć udaranja raste. Nemojte ga zlorabiti 22. ako želite steći saveznike, a ne izazivati ​​ljubomoru svojih konkurenata.

Financije

Shvaćate li koliko vaš posao vrijedi na tržištu? Prosinačka astrologija 2024. potiče vas da procijenite svoje vještine, radne zadatke, produktivnost i ono što radite za tvrtku. Financijski horoskop za 2024. želi da znate da vas potrošnja veća od onoga što zaradite vraća u vaš život karijere.

Odnosi

Ovan: Ovaj mjesec se stvari ne odvijaju tako brzo kako biste željeli. Ali to nije razlog da idemo dalje. Ovan! Ovo čekanje je samo privremeno. Krajem mjeseca situacija se rješava u vašu korist. Stoga iskoristite ovu pauzu da proširite svoj raspon djelovanja. Usavršite svoje ideje ili projekte. Donesite im ono što im nedostaje da budu savršeni. Čineći to, bit ćete u napadu kada se Jupiter vrati u vaš znak. S financijskog aspekta, ako vam manevarski prostor nije ono što ste očekivali, spustite svijeću i sve će biti u redu.

Ljubav

Krenimo od onih slobodnih … vladar polja ljubavi je na ulasku u ovaj mjesec tako postavljen da je sigurno da će vas netko tijekom ovog razdoblja zanijeti. No, ne treba zaboraviti da su aspekti “zanošenja” u isto vrijeme i aspekti obmanjivanja i nesigurnosti, pa je prosto potrebna velika količina opreza u svim novim odnosima u koje se upuštate. A da će ih biti, bit će. Doduše, budite sigurni da će se najvećim dijelom bazirati na strasti (nije to toliko loše, jel da?) Ali ako ste netko kome je potrebna sigurnost i prava ljubav, dobro razmislite prije nego što uletite u neku fatalnu kombinaciju sa osobom koja će poslije toga jednostavno iščeznuti. Ili se praviti da ne postojite. Ne mogu poreći da neće baš svi proći na ovaj način, neki odnosi započeti u ovom periodu biće obilježeni strašću i fatalnošću, ali će isto tako imati predispoziciju da traju. Jedino što je potrebno je da ne utrčavaju preko noći u nešto, ako niste spremni na pad na isti način kao što ste spremni za polijetanje na oblake ljubavi. Drame ima kod slobodnih Ovnova, ali ni oni u emotivnim vezama i brakovima neće nam proći baš fino kroz ovaj period. Doduše, tu istu strast koju sam spominjala bih toplo preporučila kao način za razrješavanje situacija sa voljenom osobom. Bolje je da se volite nego da se svađate, zar ne? Ali, pošto ne možemo baš sve riješiti kroz spavaću sobu, spremite se dragi Ovnovi na malo truckanja, i puno pucanja. Ne, ne novogodišnjeg pucanja, već pričam o mogućnosti da neki odnosi zaista u ovom razdoblju prestanu postojati. Nekih stvari je zaista preko glave i više se neće moći izdržati funkcioniranje na ovaj način.

Zdravlje

Sve dok je vaš vladar u tranzitu kroz znak Vage, baš i ne možete se pohvalite nekom fenomenalnom energijom. Na sve ovo će se nakačiti jedna fina doza stresa koja sigurno neće pomoći da se osjećate bolje. Osim psihičkog stanja i opće iscrpljenosti organizma, ono na što bi najviše trealo obratiti pažnju jeste sve ono što je vezano za kožu, bubrege, limfni sustav.

Obitelj

Ovog mjeseca stvari se ne odvijaju tako brzo kako biste željeli. Ali to nije razlog da idemo dalje. Radna memorija ! Ovo očekivanje je samo trenutno. Krajem mjeseca situacija se posloži u vašu korist. Stoga iskoristite ovu stanku da proširite svoj opseg djelovanja. Usavršite svoje ideje ili projekte. Donesite im ono što im nedostaje kako bi bili savršeni. Čineći to, bit ćete u napadu kada se Jupiter vrati u vaš znak. S financijske strane, ako vam manevarski prostor nije u skladu s vašim očekivanjima, spustite jedra i sve će biti u redu.

Zaključke

Prva polovica prosinca je vrijeme koje treba iskoristiti jer je to pravo vrijeme za proizvodnju, investicije i poslove. U ovom ćete razdoblju pokazati veliku sposobnost koja će vam omogućiti da ostvarite sve planove koje ste predložili. Mnogi ljudi su mislili da se vaš posao neće razvijati, ali će se iznenaditi kada vide kako se vaši projekti izvode i koliko su isplativi.2024. završavate svojevrsnom vatrom planeta u sukobu, Marsa, Plutona i Saturna, a čini se da se sve opet komplicira. Morat ćete puno naučiti o svojim agresivnim instinktima, svojim porivima za moći i prirodi svojih želja. Vaše želje da izrazite svoju individualnost djelovanjem i samopotvrđivanjem postat će još snažnije i teže kontrolirati. Sada morate naučiti kanalizirati svoju ljutnju i ljutnju u korisnije i konstruktivnije kanale. Umjesto da se suočite i napadate, poput camera vašeg znaka, morat ćete pronaći alternativni način da izrazite svoju agresivnost ili, možda, pronaći uzrok svojih frustracija kako biste ih iskorijenili. Ako ne kanalizirate dobro sve ove planetarne energije, sve vaše negativne emocije će se vjerojatno okrenuti prema unutra, manifestirajući se u samodestruktivnim željama i ponašanjima, pa čak i u teškim bolestima. Prepoznavanje da se osjećate agresivno i nasilno ne znači da to morate negativno izraziti, već da morate raditi na tome. Ako se razbolite, najbolji način za oporavak je da shvatite da je potrebno unijeti određene promjene u svoj život. Posljednji način na koji vas psiha mora natjerati da shvatite potrebu da se promijenite i transformirate je bolest. Naoružajte se strpljenjem, jer pred vama je još dug put. Ako se razbolite, najbolji način za oporavak je da shvatite da je potrebno unijeti određene promjene u svoj život. Posljednji način na koji vas psiha mora natjerati da shvatite potrebu da se promijenite i transformirate je bolest. Naoružajte se strpljenjem, jer pred vama je još dug put. Ako se razbolite, najbolji način za oporavak je da shvatite da je potrebno unijeti određene promjene u svoj život. Posljednji način na koji vas psiha mora natjerati da shvatite potrebu da se promijenite i transformirate je bolest. Naoružajte se strpljenjem, jer pred vama je još dug put.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ovan veljača 2024

Bit će dobro za ove energične urođenike da potraže vanjsku podršku tijekom prvog dijela mjeseca …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)