Mjesečni horoskop Ovan rujan 2024

Dobar utjecaj Merkura pozicioniranog u VI kući, onom posla, osigurava Arijancima dobar odnos sa svojim suradnicima. Također, Sunce dodaje svoj pozitivan utjecaj pogodujući međuljudskim odnosima na ovom području. Do 12. rujna Venera i Jupiter, iz Vage, djelovat će zajednički i natjerat će domorodce u mjesecu da uspostave čvrste odnose kao par, nakon tog datuma Venera će ući u Škorpiona i strast će preuzeti život Arijanaca. Mars stacioniran u Biku stvorit će određenu opsjednutost novcem i natjerat će ih da se energično bore kako bi povećali svoje prihode. Horoskop Ovan rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Prvi dio mjeseca je neusporedivo bolji pa savjet Ovnovima da sve ono što su planirali pokrenu baš tada. Izravno kretanje Venere koja vlada vašim poslovima i priljevima donijet će jednu lakšu situaciju i konačno ćete moći realizirati nešto što je bilo u zastoju u prethodnom razdoblju. Tada možete sklopiti i neke povoljne dogovore, ali odmah vas upozoravam da do detalja razradite svih, da se ne bi vrlo brzo pokajali i shvatili da je ovo nepovoljno po vas. U drugom dijelu rujna već dolazi opterećenje. Mnogo posla, mnogo sitnica koje vas koče i koje morate raditi po više puta, a nekako će se i oni pravi kolegijalni i suradnički odnosi poremetiti i teško ćete dobivati ​​podršku drugih. Od vas će se očekivati ​​možda više nego što to u ovom trenutku možete pružite. Toplo vam preporučujem da se ne uplićete ni u kakve makinacije, nedozvoljene radnje, ni u što što nije u skladu sa zakonom, jer možete snositi posljedice svega ovoga. Što se financija tiče, ne razbacujte se nepotrebno. Priljevi će manje-više funkcionirati normalno, ali je neophodno podmiriti troškove i ne zaduživati ​​se dodatno. Horoskop Ovan rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Ovan će imati svoj vladajući planet, Mars, u Kući VI, onom posla. Slijedom toga, svu će svoju energiju koncentrirati u ovom području kako bi postigli provedbu svojih projekata, kao i ostvarili nenadmašne rezultate iz onih planova koji su već u tijeku. Unutar radnog polja, timski rad će biti od koristi jer će Ovnovi moći uspostaviti učinkovitu komunikaciju sa svojim kolegama. Problemi koji se pojave bit će riješeni u najkraćem mogućem roku. Horoskop Ovan rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ako vam ne nedostaje energije, glatkog razgovora ili utjecaja na one oko vas, očekujte da ćete se nositi s nekim odgodama trgovine počevši od 10. Budući da se rasprave neće slobodno nastaviti do sljedećeg mjeseca, iskoristite ovo vrijeme da ispitate poantu. pogled na svoje sugovornike i ispitivanje ih u pozadini.

Novac

Ako vam ne nedostaje energije, spretnosti ili utjecaja na one oko vas, očekujte da ćete se nositi s nekim kašnjenjima u razmjenama od 10. nadalje. Budući da se rasprave neće slobodno nastaviti do sljedećeg mjeseca, iskoristite ovo vrijeme da ispitate gledište svojih sugovornika i ispitate ih o suštini.

Financije

Horoskopska predviđanja za 2024. žele da dobro vodite računa o svojim financijama. Poznato je da rasipate svoje financije na stvari koje nisu važne. Morate početi s promjenama, inače nikada nećete uživati ​​u financijskoj stabilnosti i slobodi.

Odnosi

Ovan: Situacija se malo po malo deblokira, ali je i dalje komplicirana. Do 16. možete razmisliti o svojim namjerama. Dakle, budite oprezni, jer suprotno od izgleda, vaše ljubavne veze mogu poprimiti konfliktniji smjer. Povezano s Marsom, lijepo evocira vašu sposobnost kompromisa. Ovaj mjesec pokušajte se pomiriti sa životom udvoje, umjesto da ga odbacujete.

Ljubav

Oni koji imaju emotivne veze ili su u braku neka budu na posebnom oprezu tijekom ovog razdoblja. Ono što je najsimptomatičnije je mogućnost vođenja dvostrukog života, velika šansa da u prvom dijelu mjeseca u potpunosti “posandrco” za nekim i ulete u vezu s osobom iz svog poslovnog okruženja ili svakodnevice. Ovo se može dogoditi doslovno preko noći a vi u nekim trenucima nećete znati gdje se nalazite, obzirom da će vas strast toliko prodrmati da je zaista pitanje da li ćete svemu ovome moći odoljeti. Da rashladim malo vaše usijane glave – jako su, jako velike šanse da sve ovo nećete moći dugo krijete i da vam cijela ova igranka može donijeti neopisive probleme u odnosima koji su vam važni. Smatrajte se upozorenim, pa vi dobro razmislite da li hoćete da se upuštate u sve ovo ili ne. Što se slobodnih tiče, tu je već potpuno drugačija priča. U prve dvije dekade mjeseca imate više nego dobre šanse za sve ono što želite – da li za flertovanje, avanturu ili za pokretanje pravog emotivnog odnosa. Čak i sa nekim bivšim partnerom možete ponovno uspostaviti kontakt i zajednički odlučiti da li vrijedi još jednom davati šansu vama kao paru. Zadnja dekada mjeseca nije dobra za emotivne kontakte, tada ćete više biti okrenuti nekim drugim stvarima i vjerojatno postojećeg partnera ili simpatiju zanemariti.

Zdravlje

Kao i za ostale životne segmente i ovdje vrijedi isto – nakupite se energije i riješite neke zdravstvene probleme u prvom dijelu mjeseca, jer će od drugog krenuti nepovoljnija situacija po vas. Više ćete se trošiti, a manje obraćati pažnju na sebe, pa je eskalacija nekih zanemarenih problema moguća. Nemojte zaboraviti – bolje je spriječiti nego liječiti!

Obitelj

O, tamo Ovan! Ako se nastavite ljutiti na prvo kašnjenje, poludjet ćete i kao bonus, okaljati ćete imidž svoje marke. Iako vam ne odgovara, usporite tempo. Nemojte biti nestrpljivi s ljudima kojima treba vremena da obave stvari. Kad ste već kod toga, nemojte se ponašati iz hira. Razmislite prije nego što nešto učinite i kakve bi bile posljedice kršenja ugovora. S financijske strane, oprez je na mjestu ovog mjeseca. Zato se uključite i prijeđite na stvar. Na taj ćete način izbjeći loš izbor.

Zaključke

Ovan će biti vrlo motiviran tijekom cijelog mjeseca. Vaši šefovi u vama vide osobu od povjerenja i imat će puno razloga vidjeti da ste nezamjenjivi. Razmislite o opuštanju i ponudite si male trenutke tijekom cijelog mjeseca da napunite baterije. Ovaj višak aktivnosti unutar mjesečnog horoskopa za rujan 2024. Ovan može postati vrlo vulkansko razdoblje. Morat ćete uzeti vremena za razmišljanje i pronalaženje odgovora koji rješava postojeće probleme, kao i pravilno korištenje metoda ili mogućnosti koje postoje da biste ih iskoristili u svoju korist. Zapamtite: uvijek postoje alternative. Što se tiče ljubavi, to je prije period u kojem biste se više trebali brinuti o svojim problemima nego u ovom aspektu.Planetarna situacija ostaje delikatna za domorodce u znaku Ovna, barem tijekom prvih dana mjeseca. Tada će razina napetosti pasti, ali općenito trendovi ostaju isti, stoga prevladavaju razboritost i zdrav razum. Također, ovog mjeseca Uran napušta vaš znak do kraja godine i vraća se u vašu 12. kuću. Ova promjena će vam malo pomoći u ovoj fazi, jer vaša želja za slobodom, neovisnošću i novinom neće biti toliko uvjerljiva. Uran će vam pomoći da riješite sve neriješene probleme i kada se vrati u vaš znak, bit ćete bolje pripremljeni da se suočite sa zahtjevima ovog planeta. I dalje možete u sebi otkriti pozitivne i korisne dijelove koji vam pomažu da se suočite sa svime što vam se nađe na putu. Nesvjesno nije samo skladište negativnih obrazaca ili osjećaja, također je i spremnik pozitivnih potencijala koji još nisu istraženi i nekultivirani. Dobro je vrijeme za psihološko istraživanje, traženje u svojim dubinama, za neku terapiju. I dalje ćete željeti unijeti promjene u svoj život, ali vjerojatno još nije vrijeme ili ih iz bilo kojeg razloga nećete moći provesti u djelo. Promjene su u pripremi, ali ćete morati imati još malo strpljenja. Kontrolirajte agresiju. Promjene su u pripremi, ali ćete morati imati još malo strpljenja. Kontrolirajte agresiju. Promjene su u pripremi, ali ćete morati imati još malo strpljenja. Kontrolirajte agresiju.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ovan srpanj 2024

Osim nekih neprimjetnih zastoja u obiteljskom životu, Ovnovi će uživati ​​u potpuno povoljnom mjesecu. Fizički …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)