Mjesečni horoskop Ovan srpanj 2024

Osim nekih neprimjetnih zastoja u obiteljskom životu, Ovnovi će uživati ​​u potpuno povoljnom mjesecu. Fizički će imati zavidnu energiju koju će primjenjivati ​​na svim terenima. Sve do 23. srpnja, oni koji su sami imat će bezbroj prilika započeti vrlo zadovoljavajuće romanse koje bi mogle potrajati dugo. Oni urođenici koji su već u vezi mogli bi primiti radosnu vijest o skorom dolasku bebe. Što se tiče aspekta rada, to će biti kanalizirano od 24., kada će se Venera uspostaviti u Stvari VI Ovna i generirati priznanje i poboljšanja plaća. Horoskop Ovan srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Oni koji rade sa strancima i državnim i javnim institucijama dobivaju potpuno otvoren put za pokretanje priče koja će imati jaku financijsku stabilnost. Generalno – zarađujete preko onoga što volite, preko talenata, kreativnosti, ideja. Venera, koja vlada vašim poljem posla i zarada, ali i poljem poslovnih partnerstava daje vam dobre prilike da sve ono što radite rezultira na pravi način. No, ne treba smetnuti s uma da će jednim dobrim dijelom mjeseca biti u kvadratu sa tranzitnim Saturnom iz polja kriza, promjena, kredita. Prva manifestacija je da će vaš zarade biti ograničene onim što dugujete. Druga – koliko god imali želju da stvari radite na svoj način – morat ćete se prilagođavate tuđim planovima, osobito ako nadređeni smatraju da stvari treba raditi drugačije. Treća – sa sigurnošću računajte na kašnjenja, probijanja rokova i sve moguće prepreke koje vam se pojavljuju na putu. U posljednjem tjednu mjeseca dobro obratite pažnju na sve ono što je vezano za novac i priljeve – mogući su gubici! Horoskop Ovan srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Ovan će imati svoju urođenu sposobnost da odmah odgovori na sva pitanja vezana uz posao i učenje. Visok stupanj akutne lucidnosti omogućit će im postizanje povoljnih rezultata u rekordnom vremenu. Osim toga, pojavit će se ljudi voljni podržati njihove projekte. Općenito, poslovni svijet će se predati pod noge ovih domorodaca, prepoznajući ih kao prave zvijezde. U ovom razdoblju, Ovan će dobiti zaslužene nagrade za svoj naporan rad i održivu odanost čak iu teškim vremenima. Horoskop Ovan srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Mars vam daje energiju da branite svoje interese. Da biste dobili povišicu, priznanje svojih talenata i zasluga, računajte na to da će vam Jupiter ojačati auru i na Sunce (od 22.) da će ojačati vašu kreativnost i pridonijeti vašem uspjehu. Uran veliča vašu želju za iskorištavanjem potencijala koji su ostali u sjeni ili su čak pali na stranu. Računajte da će Mars od 19. prenijeti vaše težnje i pretpostaviti ih, ali izbjegavajte tražiti previše na kraju mjeseca, uz rizik da neke iritirate. Izbjegavajte nervozu jer se suočavate sa silama koje su izvan vaše kontrole. Dugoročno planirajte svoje inicijative. A ako vaša trenutna situacija stvara napetosti u vašoj obitelji, vjerujte svojoj intuiciji da ćete ih riješiti na najbolji mogući način umjesto da se ponašate bez razbora.

Novac

Mars vam daje energiju da branite svoje interese. Da biste dobili povišicu, prepoznajte svoje talente i zasluge. Računajte na Jupiter koji će ojačati vašu auru i na Sunce (od 22.) da će ojačati vašu kreativnost i pridonijeti vašem uspjehu. Uran veliča vašu želju za iskorištavanjem potencijala koji su ostali u sjeni ili čak nestali. Računajte da će Mars od 19. prenijeti vaše težnje i pretpostaviti ih, ali izbjegavajte tražiti previše na kraju mjeseca. U suprotnom, riskirate da neke iritirate. Izbjegavajte upasti u vrtoglavicu jer se suprotstavljate silama koje su izvan vaše kontrole. Dugoročno planirajte svoje inicijative. A ako vaša trenutna situacija stvara napetosti u vašoj obitelji, oslonite se na svoju intuiciju da ih riješite na najbolji mogući način umjesto da se ponašate bez razbora.

Financije

Srpanjski horoskop za 2024. poziva vas da budete mudri pri trošenju novca. Proteklih mjeseci mnogo ste bacali novac i to treba promijeniti. Imenujte financijskog savjetnika koji će vam pomoći da svoje financije dovedete u red.

Odnosi

Ovan: Krize ili komplikacije prethodnih tjedana se povlače. S druge strane, možda ste izvukli neke zaključke. Ovog ste mjeseca odlučni da vaša ljubav ispuni vaše ambicije. S Venerom u Lavu sigurno ćete ostvariti svoje ciljeve.

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, tijekom cijelog srpnja će boraviti u znaku Raka uz tranzitno Sunce koje će u istom znaku biti prisutno u prve dvije trećine mjeseca. Pošto je ovo polje doma, obitelji, imate jednu fenomenalnu priliku da svoje bračne odnose dovedete u ravnotežu i harmoniju, zbog prisutnosti Sunca u njemu. U isto vrijeme, zbog tranzita Marsa, koji je ovdje sklon da lako ispoljava svoje negativne osobine i ratobornost, morat ćete vodite računa da vi ne budete faktor problema, ai naučiti da se naglim reakcijama, stresom i nervozom ništa ne rješava – bar ne na pozitivan način. Prisutnost sretne konjukcije Venere i Jupitera u polju ljubavi otvorit slobodnima mogućnost za nove početke. Scenarija su razna – i preko posla i preko kraćih putovanja, čak i kroz poznanstvo sa osobama sa drugih prostora, na godišnjem odmoru … u svakom slučaju, ovo je osoba značajna za vaš emotivni život, mada se sve može odigravati prilično brzo (ne zaboravite da postoji i aspekt s Uranom). Neki će Ovnovi pomisliti da su konačno pronašli osobu koja ih u potpunosti razumije, podržava, koja ih osjeća “kako dišu”. Emocije će planuti lako, ali zapamtite da se neki od ovih požara mogu brzo i ugasiti ukoliko budete previše igrali na kartu strasti. U dužim vezama mogućnost zaruka ili bračne ponude. Tijekom cijelog mjeseca i emotivna prošlost je aktualna i to na prilično bolan način …

Zdravlje

Koliko god vi mislili da krećite brda i doline i “pucali” od energije – sve ovo može biti vrlo kratkotrajno i prije mi liči na adrenalinske “inekcije” nego na realan osjećaj. Pozicija Marsa u znaku Raka je slaba i donosit vam brzo iscrpljivanje, zamaranje, a samim tim i laku podložnost bolestima.

Obitelj

Iako imate druge uzbudljivije planove, niz događaja tjera vas da pomno pripazite na svoje trenutne poslove. Radna memorija ! Vaš um je negdje drugdje! Kao rezultat toga, propuštate ove detalje koji vas mogu skupo koštati! Dakle, ako se ne želite naći u slijepoj ulici, uzmite ovo u obzir. Radeći to, projekti koje pokrećete razvijat će se u vašu korist. S financijske strane, ovaj sektor vas dovodi do razuma. Jao, možda vam neće odgovarati. S druge strane, ako ste realni, vrlo brzo ćete se oporaviti.

Zaključke

Što se tiče ekonomskog pitanja, nakon mjeseci određenih komplikacija, nalazite se u mirnom trenutku, imat ćete i višak novca koji možete potrošiti sa svojim rođacima, bilo da su prijatelji ili obitelj, nešto što možete provjeriti u našim dnevnim horoskopima. Astrološka situacija za ovaj horoskop za srpanj 2024. za Ovna ukazuje nam da se na poslovnom ili profesionalnom planu odvijaju rješavanja mnogih projekata. Zatvaranje dobrog posla ili ekonomski plod rada prethodnih mjeseci počinje se očitovati u ovom mjesecu. Uspjeh je obilježen u vašem znaku, posebno krajem srpnja.Ako izuzmemo Mars, koji je prošao iz vaše V kuće u vašu VI kuću, spori planeti nastavljaju na istim pozicijama, tada će osobne struje ili protok energije u nekim područjima vašeg života koji već djeluju i dalje biti jaki ovog mjesec. Mars će napraviti konjunkciju sa Saturnom u 6. kući, tako da će sve vezano za zdravlje postati aktualnije. Po tom pitanju morate biti još oprezniji i oprezniji s ekscesima, pogotovo ako ste na godišnjem odmoru. U ovom trenutku vaš najosjetljiviji dio mogu biti želudac i crijeva, pa ako pretjerate s hranom i pićem, ne bi čudilo da se na tim područjima pojavi problem. Ne zaboravite da će ovo biti posljednji mjesec u kojem Saturn ostaje u vašoj 6. kući kako bi ukazao da morate ispraviti neke navike i običaje koji vam štete. Pogodnost pravilne prehrane i vođenja urednog i metodičnog života sada postaje sve izraženija, stoga dobro organizirajte svoj svakodnevni život i pokušajte u njega unijeti malo reda i discipline. Također mislite da će vaš učinak u bilo kojoj aktivnosti koju razvijete ovisiti o tome. Ako, dok je Saturn u vašoj 6. kući, ne posvetite dužnu pažnju svom tijelu, ono će vam se za kratko vrijeme početi osvetljavati.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ovan ožujak 2024

Ovan će započeti mjesec ožujak prisutnošću Merkura i Venere u njihovoj XII kući. Zbog toga …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)