Mjesečni horoskop Ovan studeni 2024

Retrogradni Mars i to što je, uz to, vladar znaka, značajno će smanjiti energiju Ovna i, posljedično, domoroci će usvojiti manje ratoborno i mnogo ležernije ponašanje. U stvarnosti, to će biti nepovoljno razdoblje za inovacije. Bit će im zgodno da nastave s onim što već imaju i da promjene ostave za kasnije. Tijekom prva dva tjedna imat će veliku mentalnu agilnost jer će se studenti i nastavnici moći istaknuti na ispitima, nastavi i konferencijama. U ljubavi će se najbolje prilike pojaviti u prvim danima mjeseca. Horoskop Ovan studeni 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Vaše polje svakodnevnih poslovnih obveza ostaje podržano Jupiterom a vladar vašeg znaka, Mars, prijeći će polovicom mjeseca u znak Vage i polje poslovno partnerskih odnosa. Suradnje i dogovori doći će na dnevni red u mnogo većoj mjeri a tijekom ovog razdoblja možete očekivati ​​i pokretanje novih poslovnih priča. Financijski momenat će biti dosta stabilniji i biće bolje regulirati neka zaduženja i obveze koje ćete morati izmirite da ne bi došlo do pokreatanja zakonske procedure. Treća dekada mjeseca je poslovno napetija po vas, tada vodite računa o komunikaciji i kontaktu sa šefovima. Zbog nekih vaših poteza, povučenih u nerazmisljanja ili brzini, možete u tom razdoblju imati materijalne gubitke ili može doći do prekida poslovnih suradnji. Shvatit da se nekim okolnostima morate prilagoditi i prihvatiti uvjete i tempo koji vam je nametnut od strane drugih. Teško je da ćete bilo što moći postići na brzinu i na olakšan način, pa nemojte ni računati na tako nešto. Rezultati će doći, ali ne preko noći. Horoskop Ovan studeni 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Ovnovi će morati pažljivo razgovarati o financijskim poslovima svojih partnerstava. Pritom će ova Marsova djeca morati paziti na detalje jer će o njima ovisiti njihova ekonomska budućnost. Također će imati povjerljive informacije koje će im pomoći u dobrom poslovanju; dok će, s druge strane, imati izvrsne uvjete za pristup zajmovima i kreditima. Putovanja u inozemstvo ili uvoz i izvoz donijet će zadovoljavajuće rezultate. Horoskop Ovan studeni 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter je napustio vaš perimetar u listopadu i neće se vratiti da podrži vaš nedavni napredak i zamah do 20. prosinca. Možda biste trebali iskoristiti ovo razdoblje manje učinkovitosti da razmislite što dalje učiniti. Bit ćete spremni završiti projekt ili čak novi životni ciklus koji je u tijeku od sredine svibnja.

Novac

Jupiter je napustio vaš perimetar u listopadu i neće se vratiti da podrži vaš nedavni napredak i zamah do 20. prosinca. Možda biste trebali iskoristiti ovo razdoblje smanjene učinkovitosti kako biste razmislili što dalje učiniti. Bit ćete spremni finalizirati projekt ili čak novi životni ciklus na kojem se radi od sredine svibnja!

Financije

Financijska astrološka predviđanja za 2024. otkrivaju da ćete ovaj mjesec uživati ​​u zdravim financijama. Ništa neće biti izvan vas kada je u pitanju pronalaženje načina da zaradite novac. Dovoljno ste mudri da znate koja ulaganja napraviti, a koja ne.

Odnosi

Ovan: Lijepi impuls koji vas je animirao pada poput suflea. U najgorim danima možete pomisliti da vas je sreća kukavički napustila. Ovan! Ne radi se o tome! Dakle, umjesto da žalite za svojom sudbinom, iskoristite ovu trenutnu stanku da provjerite svoj napredak. Kad ste već kod toga, razmislite o inovativnim načinima na koje biste mogli napraviti veliki korak naprijed! S financijskog aspekta, realizacija projekta može biti podređena vašim financijskim mogućnostima. Ako ciljate previsoko, bit ćete odbijeni. Stoga smanjite očekivanja i bit ćete zadovoljni.

Ljubav

Za one u dužim emotivnim vezama i brakovima, ovaj mjesec obećava prilično dobre odnose. Ne mogu garantirati da ćete baš prolaziti po putu posutom ružama, ali će situacija biti dosta stabilna. Ono što će se nametati, naročito u drugom dijelu studenog jesu situacije s ljubomorom i sumnjama. Tu ne znam što bih vam rekla – ako ne dajete prave razloge partneru za tako nešto, onda ćete vjerojatno bolje proći kroz dešavanja. Mene više brine vaša osobna ljubomora, jer primijetit ćete da se voljena osoba prolepšala, da odiše nekom čudnom energijom, čudnim medijem, da se drugačije oblači, da je postala ljepša i zavodljivija. Vidjet ćete da je drugi promatraju na “onaj” način a da ona ne zaobilazi lako flertovanje čak ni kada je u vašem društvu. Osobe koje su dovoljno jake i emotivno stabilne, na sve ovo će gledati sa zadovoljstvom, jer ne zaboravite – voljena osoba je privlačna drugima, ali je vaša ….. Međutim, obzirom da ćete se vi osjećati malo nesigurno, možda ćete u nekom trenutku morati napadnete. Drugi dio mjeseca može donijeti prebacivanja tipa – ja sam sve uložio / la u ovu vezu, a ti tamo očijukaš s drugima! Jedini savjet koji vam mogu dati je da sjednete i razgovarate, da na neki argumentiran način pokažete partneru da vam se baš i ne dopadaju njegova ponašanja i da biste željeli da se to promijeni …. Usamljeni imaju dobru priliku da se vežu u jačem emotivnom odnosu. Privući ćete partnera koji je ozbiljan i stabilan, zainteresiran graditi vašu vezu. Moguće je da će postojati određena razlika u godinama, ali to nije najbitnije. Važno je da ste se konačno pronašli ….

Zdravlje

Iako vi niste znak koji lako ulazi u melankolična stanja, zbog određenih tranzita postoji opterećenje podsvijesti, pa računajte na povremene padove raspoloženja i blagu depresiju. Na fizičkom planu, trebalo bi malo više voditi računa o kolesterolu, masnoćama u krvi. Drugi dio mjeseca može donijeti variranje tlaka, glavobolje, probleme s prehladama i virusima.

Obitelj

Prekrasan zamah koji vas je animirao pada poput suflea. U najgorim danima možete pomisliti da vas je sreća kukavički iznevjerila. Radna memorija ! Ne radi se o tome! Dakle, umjesto da žalite za svojom sudbinom, iskoristite ovu trenutnu stanku da procijenite svoj napredak. Kad ste već kod toga, razmislite o inovativnim načinima koje biste mogli koristiti i koji bi vas odveli u veliki korak naprijed! S financijske strane, realizacija projekta može biti podređena vašim financijskim mogućnostima. Ako ciljate previsoko, bit ćete odbijeni. Zato smanjite svoje želje i dobit ćete zadovoljstvo.

Zaključke

U ljubavi je dobro vrijeme da sve meso bacimo na ražanj i izrazimo se s voljenom osobom. Ne skrivajte svoje osjećaje i dajte na volju onome što vam srce nalaže. Isto tako, ako postoji netko tko vas zanima, ne gubite vrijeme i otvoreno recite koliko vas ta osoba privlači. Ovaj mjesec je vrlo povoljan za sve što ima veze s ljubavlju, u svim njenim aspektima, bilo da ste već s partnerom ili sami. Potičite dijalog i iznad svega ostavite svoj ego po strani i budite iskreni. . Veze koje su ojačane ili rođene u ovom mjesecu za one rođene u znaku Ovna, imaju dobre šanse da budu trajni parovi za cijeli život.Osim toga, ujedinjeni sa Znakovima, možete osloboditi svu svoju strast. Ovaj mjesec je vrlo dobar za Ovnove na seksualnom planu. Samo morate paziti da se određene situacije ne upliću u vaš odnos. Ostavite posao ili prijatelje na miru, ovaj mjesec je za vezu.Na poslu su također dobri izgledi, posebno za profesije koje zahtijevaju puno kreativnosti, kao što je neki umjetnički rad. Tu je i sreća za Ovnove koji rade posao s visokom fizičkom komponentom, na primjer profesionalizacija i bavljenje nekim sportom.Ako razmišljate o pokretanju posla ili projekta, ovaj mjesec je dobar za Ovnove, također možete dobiti važnu pomoć i savjeti iskusnih ljudi na poslovnom polju.Ovaj je mjesec dosta dobar za vikend bijeg, pogotovo ako bježimo s partnerom. Dobro je što je uzeo nekoliko slobodnih dana kako bi se suočio s posljednjim dijelom godine. Prijatelji će zahtijevati vašu pažnju tijekom ovog mjeseca, ali kao što smo već spomenuli, pametna oklada tijekom ovog mjeseca je par. Obiteljske i društvene događaje pokušajte odgoditi za sljedeće mjesece.Vrijeme je za jačanje ili susret s nekom posebnom osobom.Još uvijek ste u procesu dubokih promjena i osobnih preobrazbi koje provodite zaranjajući u svoje emocionalne i duhovne korijene i otvarajući se novim koncepcijama života. Vrlo zanimljivo vrijeme u kojem je zgodno izbjeći nepromišljenost i nepotrebne rizike. S druge strane, Mars će ovog mjeseca biti u vašoj 9. kući, odakle vam pravi povoljne aspekte. Zapamtite da je ovaj planet vaš prirodni vladar i kada vam je naklonjen, može iz vas izvući najbolje. Sve marsovske osobine poput hrabrosti, borbenosti, inicijative i sl., puno će vam pomoći da se suočite i prevladate okolnosti kroz koje prolazite. Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali potišteno, bez energije ili pomalo depresivno, zaboravite na to jer ćete se sada ponovno osjećati snažno za sve. Ako ste imali bilo kakvu bolest, možete se brže oporaviti. Općenito, osjetit ćete dobar fizički i mentalni napredak. Mars, iz vaše 9. kuće, puni vas energijom i potiče vaše ideje. Dobro vrijeme da preispitate svoja mišljenja o životu i svijetu. Mogli biste se upustiti u žestoke rasprave o temama koje vas zanimaju. Unutar ciklusa u kojima živite, ovaj mjesec će vam dati nadu, ideje i projekte za rješavanje stvari.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ovan srpanj 2024

Osim nekih neprimjetnih zastoja u obiteljskom životu, Ovnovi će uživati ​​u potpuno povoljnom mjesecu. Fizički …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)