Mjesečni horoskop Ovan veljača 2024

Bit će dobro za ove energične urođenike da potraže vanjsku podršku tijekom prvog dijela mjeseca kako bi se suočili s poteškoćama koje će se pojaviti u druga dva tjedna nakon pomaka Merkura i njihovog ulaska u XII Kuću Arijanaca. Ako ne nalazite smisao u onome što radite na materijalnoj razini, nema ništa bolje od traženja vodstva. Zanimljivo, i suprotno njihovoj prirodi, rođeni Ovnovi postat će introvertirani i povući se iza beskonačnih nagađanja. U takvim okolnostima bit će u vašem najboljem interesu da razvijete svoje uvide i upotrijebite ih za razumijevanje svojih snaga i slabosti. Horoskop Ovan veljača 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ovnovi čiji su poslovi vezani za inozemstvo, strance, znanstveni rad, stručne seminare, visoko obrazovanje mogu biti aktivniji tijekom ovog mjeseca. Vladar polja posla, Merkur je većim dijelom veljače u svom retrogradnom hodu. Problemi iz prošlosti izbijaju na površinu. Nespokojstvo u radnom okruženju sve do početka treće dekade mjeseca. Napor pri rješavanju svakodnevnih obveza mogu biti učestala u tom razdoblju. Ništa ne zavisi od vas. Vi ste samo marioneta koja će opet imati više sreće nego neke kolege i suradnici iz okruženja. Pojedini će imati stalna premišljanja kojim putem da idu. Vraćanje na stari posao STOJĄCA kao mogućnost, ali nije preporučljivo kao rješenje svih do 20.februara, a za kasnije razmislite posebno ako pripadate Ovnovima druge dekade. Treća dekada Ovna imaće tijekom ovog mjeseca više sreće s financijama od ostalih predstavnika ovog vatrenog znaka. Horoskop Ovan veljača 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Mnoge će vam pogodnosti biti dostupne od drugog tjedna veljače, zahvaljujući raznim planetarnim tranzitima. Takav je slučaj Merkura u Vodenjaku, koji će Ovna dovesti u kontakt s ljudima spremnim otvoriti sva vrata koja su im potrebna da ih dovedu bliže ciljevima koje su odabrali. S druge strane, Mars će ih više nego ikada potaknuti da udvostruče svoje napore u potrazi za povećanjem svojih prihoda, a Venera će im donijeti onaj dio sreće koji će im postati najbolji poticaj uspjehu. Horoskop Ovan veljača 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Računajte da će Mars prednjačiti. Priopćavate svoje planove, ali se onda povlačite i ponašate se razborito, uzimajući u obzir prošla iskustva. Ulažete puno vremena i truda u svoj rad kako biste ostavili trag u javnoj areni i napravili razliku. Računajte na diskretnu podršku i svoj talent koji će zablistati. Rasprave i pregovori započeti prošli mjesec nastavit će se 4. Krajem mjeseca računajte da će Mars podržati vaše prijedloge i nametnuti se na visokim mjestima.

Novac

Računajte da će Mars prednjačiti. Priopćavate svoje planove, ali onda se povučete i postupite mudro, s obzirom na prošla iskustva. Ulažete puno vremena i truda u svoj rad kako biste ostavili svoj trag u javnoj areni i napravili razliku. Računajte na diskretnu podršku i na to da će vaši talenti zablistati. Rasprave i pregovori koji su započeli prošlog mjeseca nastavit će se od 4. Krajem mjeseca računajte da će Mars podržati vaše prijedloge i nametnuti se na visokim mjestima.

Financije

Astrologija veljače 2024. potiče vas da postane rutina stavljanja na papir svega što kupite tijekom kupovine. Vaš rukopis više zaokuplja vaš um i čini vas svjesnima onoga što kupujete. Financijski horoskop za 2024. govori vam da instalirate proračunsku aplikaciju na svoj telefon ako vam je teško pisati. Možete pokušati ostvariti svoje novčane ciljeve na temelju osobnosti vašeg rođendana Ovna dok kupujete.

Odnosi

Ovan: Do 20. nije sve radost. Venera vas suptilno tjera na introspekciju. Umjesto forsiranja stvari, odvojite vrijeme za meditaciju o svojim osjećajima i onome što vas čini sretnima. Od 21. prijelaz s Venere u vaš znak daje vam povjerenje u sebe.

Ljubav

Čitava godina je obilježena pričom Mjesečevim Sjevernim čvorom u polju partnerstva, pa ćete se uglavnom osjećati izgubljeni na tom polju.Tokom veljače će takvu energiju najviše osjećati Ovnovi rođeni između 1. i 8.aprila. Generalno svi Ovnovi imaju sudbinsku lekciju koja vas navodi da shvatite značaj osobe koja sjedi preko puta vas, kao i da shvatite značaj sebe u postojećem partnerstvu ili u odnosu koji tek treba da se formira. U ljubavi ovaj mjesec ne donosi lakoću. Lakša je druga polovica mjeseca, posebno nakon 20.februrara. U tom razdoblju ste i seksualno aktivniji, pa kontakti obiluju strašću. Prva i druga dekada će uglavnom tražiti sebe, imaće potrebu za samoćom i sklanjanjem od drugih. Čak ni tu nema mira od misli koje vas veći dio mjeseca opsjedaju. Planeta čulnosti, strasti Mars ulazi u vaš sazviježđe nakon 20.februara pa za vas nastupa razdoblje pun čulnosti, erotskog naboja. Venera će također pridružiti Marsu pa će tako udruženi donosit veze pune čulnog uživanja bez ograničenja. Neki od vas će biti nestrpljivi. Pojedini će tražiti nevolju nadmetajući se s voljenom osobom.

Zdravlje

Jaka i dinamična energija ima svojih padova. Tijekom veljače ćete imati svoje “žute” minute kada će vam energija biti oslabljena. Vladar polja bolesti za Ovnove, je retrogradan i kao takav donijet će neke stare boljke u prvi plan. Takav položaj ukazuje na opreznost kada je zdravlje u pitanju. Imunološki sustav je u padu. Stres donosi iscrpljenost.

Obitelj

Na svim ste frontama. Upoznaš puno ljudi. Svake tri sekunde imate ideje. Jao, do 11. nisu jednoglasni. Zato nemojte biti nestrpljivi, jer oni tada osvoje sve glasove. Zašto? Jer imate pravu vezu u pravo vrijeme. U takvim okolnostima, ovaj mjesec veljača vam dobro stoji, ali pod uvjetom da pokažete mudrost kada je to potrebno. S financijske strane, vaš bankar može vas potaknuti da štedite novac. Slušajte njegovu poruku umjesto da je osporavate pod izlikom da vam ne odgovara.

Zaključke

Možda je došlo vrijeme da pustimo iz života prijatelje, partnera ili članove obitelji, koji nam ionako malo doprinose… Mudrost će nam pomoći da se smirimo i prikupimo dovoljno energije, pogotovo će druga polovica mjeseca biti pomalo povučena lik . Ovan je uvijek znak s puno istaknutosti, njegov magnetizam čini da sjaji prema van i nikada ne prolazi nezapaženo, iako ovaj mjesec druga strana medalje.Imate Marsa u svojoj V kući do mjeseca lipnja, što je posebno pozitivna okolnost za vas jer vam čini prekrasne aspekte. Mars je vaš vladajući planet i njegova energija je vrlo u skladu s vašom prirodom i, kao da to nije dovoljno, pomaže u suzbijanju negativnih učinaka Saturna, posebno u pogledu vaše energije i vitalnosti. Mars, iz vaše V kuće, daje vam entuzijazam za stvari i ljude. Daje vam radost življenja i želju za dijeljenjem aktivnosti i zabave s drugima. Posebno ćete biti raspoloženi za razigrani život. Poželjet ćete izaći i vidjeti nova mjesta i započeti beskrajne razgovore sa svojim prijateljima o svemu božanskom i ljudskom. To je poticajno razdoblje, puno aktivnosti i posvećenosti stvarima koje volite. Mars će vam pomoći da se oslobodite bilo kakvog pritiska. Vaše zanimanje za vaš unutarnji razvoj i širenje također će se povećati. Vaša će kreativnost biti u porastu i bit ćete skloni razvijanju razigranih aktivnosti koje će vas uzbuđivati ​​i činiti da živite intenzivno. Energija i entuzijazam pratit će vas u svemu što radite i to će vam pomoći da prevladate svaku prepreku ili izazov koji vam Saturn postavi na put. Iskoristite ovu dodatnu energiju za pokretanje ili aktiviranje projekata. Lako ćete se izliječiti od svakog zdravstvenog problema ako ga imate. Iskoristite ovu dodatnu energiju za pokretanje ili aktiviranje projekata. Lako ćete se izliječiti od svakog zdravstvenog problema ako ga imate. Iskoristite ovu dodatnu energiju za pokretanje ili aktiviranje projekata. Lako ćete se izliječiti od svakog zdravstvenog problema ako ga imate.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ovan ožujak 2024

Ovan će započeti mjesec ožujak prisutnošću Merkura i Venere u njihovoj XII kući. Zbog toga …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)