Mjesečni horoskop Rak siječnja 2024

Urođenici u znaku Raka bezrezervno cijene dobrobiti koje nude veze. Zagriženi neprijatelji usamljenosti, skloni su se držati nepovoljnih veza iz jednostavnog razloga što se ne mogu odvojiti od onih za koje su u nekom trenutku bili vezani. U ovom razdoblju. Venera i Mars u opoziciji sa Suncem izazvat će nesuglasice koje bi se mogle preokrenuti dijalogom. Iskrenost i afektivna dimenzija bit će stupovi na koje će se Rakovi oslanjati kako bi održali one veze koje su najvažnije. Horoskop Rak siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Netko od suradnika očekuje da vi preuzmete potpuno odgovornost. Ne biste trebali ni da se premišljate, ali u ovom trenutku vi to ipak činite. Mala greška, pogrešan potez i vi možete u toj priči izvući deblji kraj. Financije su uglavnom u redu, ali će oko Nove Godine i blagdana partner napraviti veće troškove. Horoskop Rak siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Radni odnosi bit će složeni u nekim slučajevima zbog profesionalne ljubomore ili nelojalnosti koja će ih uhvatiti nespremne.Rakovi obično nerado vjeruju da zavist ili zlo mogu zavladati muškarcima. Bilo bi dobro da budu razboriti i izbjegavaju impulzivne odluke. U drugoj polovici mjeseca siječnja počet će povoljni planetarni utjecaji. Tečna komunikacija sa suradnicima i beneficije od poslova u inozemstvu bit će neke od dobrih prilika koje će se ukazati Rakovima. Horoskop Rak siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Ciljate visoko i daleko i ne želite se ograničavati. Iskoristite ovu energiju da potvrdite svoje ambicije i uvjerite svoje nadređene da vjeruju u vas i slijede vas; imate sredstva za to. Nemojte zanemariti nijednu priliku da se istaknete, da označite duhove, vaši će se sugovornici osjećati saslušanima. Ali nemojte zlorabiti svoju popularnost da tražite više nego što vam daju. Jupiter je pogodovao važnim transformacijama, vi sa svojim suradnicima slijedite ideal. Jedini rizik kojem se izlažete u siječnju je da pretjerano griješite, jer tjerajući sami sebe, na kraju ćete iritirati sve. Njegujte umjetnost dijaloga kako biste se riješili svakog apscesa.

Novac

Jupiter favorizira vašu profesionalnu i društvenu ekspanziju. Ako ciljate na promaknuće, povišicu ili poboljšanje statusa, možete to učiniti jer je put čist, a oblaci se razilaze. Ako vas Saturn i dalje tjera da čekate, još uvijek imate dovoljno prostora za manevriranje, ali ostanite na oprezu i čuvajte se onih koji bi htjeli sabotirati vaš napredak. Iznijet ćete izvanredne argumente kako biste druge osvijestili o svom cilju bez nametanja svojih ideja onima oko vas. A ako krajem mjeseca tempo uspori, nemojte se uzrujavati. Pregovori će započeti u veljači.

Financije

Prestanite trošiti svoje financije na stvari koje vam ne trebaju. Astrologija za siječanj 2024. predviđa da biste trebali razlikovati želje od potreba kako biste izbjegli trošenje na nepotrebne stvari. Izbjegavajte kupnju automobila samo zato što većina u vašem krugu prijatelja već ima automobile. Financijski horoskop za 2024. potiče vas da odredite prioritet svojih potreba u proračunu.

Odnosi

Rak: Između 4. i 27. Venera u Vodenjaku ne pridaje važnost osjećajima. S druge strane, intelektualno suučesništvo vas jako zavodi. U ovom okruženju bez nježnosti osjećat ćete se sami. Od 28. Venera u Ribama sustiže vašu velikodušnost i nježnost.

Ljubav

Nečija naklonost će vam imponirati. Niste se nadali. Ma šta nadali, ni u snu niste sanjali da će baš ta osoba pokazati svoje zanimanje za vas. Niste svjesni da ste u centru pažnje, jer ste više za onu varijantu da se tiho i izvan pogleda ljudi događa udvarenja, ljubav … Bračnima se događa flert. Mogu se pravdaju i kažu da nisu mogli izbjeći, ali … Hmm … ma uživajte, ionako neće dugo trajati. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, bit ćete na ispitu svom partneru. Neke stare greške su ponovno dobile zeleno svjetlo kroz priču nekih ljudi. Tenzija i svađa su mogući oko 12.januara kada je takva situacija u pitanju.

Zdravlje

Izbjegavajte alkohol i prekomjerno pušenje. Jedna od čestih problema koji se javljaju kod vas tijekom ovog mjeseca je problem s debelim crijevom.

Obitelj

Svaki dan se morate truditi da postignete svoje ciljeve. Svako jutro morate se prisiliti da idete na posao. S disonancama koje proizlaze iz Jarca, možete se osjećati kao da je s ljudima stvarno teško nositi se, posebno oko 6. kada se puni Mjesec formira u vašem znaku. Dakle, ako se osjećate iscrpljeno, nemojte se boriti. Odmori se. S financijske strane smiruje kupnja stvari u dva ili tri primjerka i u četiri različite boje. Pazite da ova antistresna terapija ne napravi revoluciju na vašim računima.

Zaključke

Rakovi u mjesecu siječnju morate pokazati fleksibilnost, morate znati da se život mijenja i važno je da ste uvijek spremni suočiti se s raznim situacijama koje se pojave. Vrlo važan mjesec u odnosima, ljubavnim, prijateljskim i poslovnim, jer će vam donijeti vrlo zanimljive projekte i istomišljenike. Važno je da u ovom razdoblju možete meditirati i opustiti se, uvijek trebate razmisliti prije nego što nešto učinite učiniti ono što je stvarno ispravno. Jedan od glavnih savjeta za ovaj mjesec je da biste trebali učiniti sve što možete da platite svoje nepodmirene dugove, mjesec dana da kontrolirate troškove i počnete se pripremati za mjesece uspjeha koji dolaze.Prolazak Sunca, Merkura i Venere kroz vašu VII kuću čini Plutona još moćnijim. Proces regeneracije i transformacije koji morate živjeti bit će učinjen kroz vaše intimne i osobne odnose. Vaš stari način života možda vam trenutno više ne služi. Nećete imati izbora nego da se riješite svega lažnog i zastarjelog u svojoj osobnosti i najvažnijim područjima svog života. S druge strane, Saturn vam pokazuje vaše najslabije točke, sfere vašeg života u kojima ste najranjiviji i najnesigurniji. Moguće je da ste do sada uspjeli sakriti svoje slabosti i da vaši nedostaci nisu bili uočeni, ali sada je Pluton na putu i skrivanje će biti teško. Pluton će srušiti vaše barijere. Najbolje što možete učiniti u ovoj fazi je suočiti se sa stvarnošću i pokušati riješiti ili transformirati stvari u skladu s njom. Ograničenja koja ste sami sebi nametnuli bit će uništena. U ovom trenutku to može izgledati strašno, ali na kraju ćete biti oslobođeni ograničenja koja su ograničavala vaš život. Pad barijera može se dogoditi motiviran vanjskim događajima, ali koje ste vjerojatno, čak i nesvjesno, privukli u svoj život. Nekako ćete moći vidjeti da se osjećaj sigurnosti ili čak identiteta koji ste izgradili za sebe raspada. Nemojte vapiti u nebo ili se opirati promjenama, suočite se s izazovom. Pad barijera može se dogoditi motiviran vanjskim događajima, ali koje ste vjerojatno, čak i nesvjesno, privukli u svoj život. Nekako ćete moći vidjeti da se osjećaj sigurnosti ili čak identiteta koji ste izgradili za sebe raspada. Nemojte vapiti u nebo ili se opirati promjenama, suočite se s izazovom. Pad barijera može se dogoditi motiviran vanjskim događajima, ali koje ste vjerojatno, čak i nesvjesno, privukli u svoj život. Nekako ćete moći vidjeti da se osjećaj sigurnosti ili čak identiteta koji ste izgradili za sebe raspada. Nemojte vapiti u nebo ili se opirati promjenama, suočite se s izazovom.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Rak studeni 2024

Tijekom prvih dana mjeseca, Rakovi će dovršiti proces fizičke revitalizacije generiran dobrobitima Venere. Od 5. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)