Mjesečni horoskop Rak srpanj 2024

Rakovi će biti spremni uživati ​​u vrlo povoljnom mjesecu u ljubavi, prijateljstvu i prodaji. Do 24. srpnja trigon Marsa i Venere u znakovima Vatre obećava užitak za tople i senzualne Rakove. Oni domorodci koji su u paru razumjet će se samim pogledom; riječi i osjećaji će se poklopiti u ozračju mira. Oni koji još uvijek traže svoju srodnu dušu imat će priliku zaplesati ga. Na poslu će prijatelji igrati izuzetnu ulogu favorizirajući vaše projekte. Horoskop Rak srpanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Vremena za čekanje nemate. Jupiter će samo još ovaj mjesec i jedan dio narednog biti u vašem polju posla i zarada a obzirom na to da ste tijekom srpnja maksimalno podržani u smislu da možete promovirati sebe i izbiti u prvi plan – ne statirajte nego se aktivirajte. Iskoristite sve prilike za zaradu koje vam nudi konjukcija Venere i Jupitera u polju novca, a kada u posljednjem tjednu mjeseca ta ista Venera krene retrogradno a Sunce uđe u ovo polje – imate još jedan krug sretnih okolnosti i to od poslova koje ste ranije pokrenuli. U prvoj dekadi mjeseca i Merkur ulazi u vaš znak tako da je savjet za sve Rakove da ne oklijevaju saopšte svoje ideje, zamisli, nova rješenja – komunikacija i sposobnost da delate u pravom trenutku postaje jako naglašena. Ako se neke poslovne suradnje tijekom ovog razdoblja prekinu – sigurno je da ovdje više nije bilo prostora za vas i da ćete biti u mogućnosti da se aktivirati na drugoj strani. Za početak nešto što valja, prvo se moraju prekinuti stare relacije koje vam ne donose ništa sem nerviranja. Horoskop Rak srpanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Dobri ekonomski rezultati ohrabrit će oborenog Raka. Ovaj pozitivni trend će tekuće projekte učiniti sigurnijima. Bit će to posebno razdoblje za domoroce Raka u promicanju njihovih najdubljih želja; dobro će prokockati cijelu. Prema zadnjim danima srpnja pojavit će se prilike za kratka putovanja u gradove nedaleko gdje će ovi domorodci pokazati samopouzdanje i sposobnost učinkovitog djelovanja, šireći svoju klijentelu i rušeći prepreke koje ograničavaju njihovu kreativnost. Horoskop Rak srpanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter je naklonjen vašoj mašti, ali nemojte iskorištavati svoju trenutnu popularnost da biste nametnuli svoje ideje i metode, suptilno promicali svoje pijune i vješto branili svoje interese. Težite ciljevima koji će promijeniti vašu sudbinu i dati joj novi smjer. Ako vam ne nedostaje domišljatosti ili odvažnosti u osmišljavanju i promicanju vaših planova, vršite pritisak na one koji financiraju vaše projekte. Možda biste radije intervenirali s više nijansi kako biste okrenuli stvari u svoju korist. Suprotno tome, ako inzistirate na tome da ostanete tu gdje jeste, velike su šanse da nećete napredovati.

Novac

Jupiter potiče vaše inicijative i projekte. Znate kako mobilizirati one koji brane vaše interese, ali ne iskorištavaju ovu potporu da troše više od očekivanog. Ovakav stav vam donosi kritike. Vaši će argumenti biti mnogo uvjerljiviji 23. i 31. jer vaša sposobnost da djelujete kao dobar strateg čini čuda. Izmjerite učinak svojih riječi na kraju mjeseca. Mogući propusti mijenjaju vaš kredibilitet. Radije istaknite svoje talente i potencijale umjesto da se igrate svojim šarmom i izbjegavajte direktno suprotstavljanje s nekim jačim od vas.

Financije

Ovaj mjesec se nećete suočiti s novčanim problemima. Međutim, morate pronaći nove načine da povećate svoj prihod. Uložite u poslove koji vas neće propasti na kraju dana. Financijski horoskop za 2024. želi da naučite trikove koji će vam omogućiti da uživate u financijskoj slobodi i stabilnosti.

Odnosi

Rak: Vaše želje su promijenile ton i vaš partner je mislio da je to samo moda. Ovaj mjesec su za vaše naknade. Romantično biće koje jeste postaje zahtjevno. Očekujete dokaz ljubavi i to ne bilo koga. Da bi vas zaveli moraju biti briljantni i uzvišeni.

Ljubav

Pun Mjesec je početkom srpnja u znaku Jarca, vašem polju bračnih i ozbiljnih partnerstava, a polovicom ovog mjeseca Mlad Mjesec je u vašem znaku. Simbolika bi bila prilično prosta – Pun Mjesec donosi zaključke, završetke, naglašava da je vrijeme nekim odnosima isteklo i da je potrebno prekinuti ih ili ih u potpunosti reformirati, dati im jednu mnogo čvršću osnovu i bazu. Mlad Mjesec u polju ličnosti, ali i uz prisustvo Sunca i Marsa, a kasnije i Merkura “tjera” Rakove da stave sebe, svoje interese, ono što oni žele na prvo mjesto. Sigurno je da ste u neke odnose ulagali srce i dušu, davali svoj maksimum, bili posvećeni i pažljivi, dok vam druga strana nije adekvatno odgovarala na sve ovo. Sada imate dovoljno snage da preuzmete inicijativu i promijenite nešto. Ne zaboravite samo da Mars daje osjećaj da sve u vama ključa bijesa i nestrpljivosti pa je jedini savjet koji vam mogu dati taj da dobro razmislite vrijedi li nečemu dati još jednu šansu prije nego što presečete kao sjekirom. Za slobodne Rakove ovo jeste razdoblje novih poznanstava i velike inicijative suprotnog spola ali budite oprezni – retrogradni Saturn u polju ljubavi govori da ste skloni ulazite u veze koje su po mnogo čemu slične nekim prošlim iskustvima. Ako se do sada niste opametili – vrijeme je prepoznati slične obrasce i zaobiđete ovo u širokom luku ….

Zdravlje

Prisustvo Marsa u vašem znaku djeluje dvojako. Vama osobno daje dovoljno energije i poleta da biste se osjećali dobro, ali će “privlačiti” i povišenu temperaturu, virusne infekcije i probleme sa stomakom i probavom. Čuvajte se povreda.

Obitelj

Smirenost i samopouzdanje potpuno su se vratili u ovaj sektor. Ponovno otkrivate radost obavljanja svog posla. Sreća nikada ne dolazi sama, u kontaktu ste s ljudima koji su vam bliski. Kao rezultat toga, vaš svakodnevni život je olakšan. Ako slučajno naiđete na poteškoću, imate njeno rješenje bez muke na sve strane. Ako želite da stvari krenu naprijed, sada je vrijeme da to date do znanja. S financijske strane, ovaj sektor je u središtu pozornosti. Ako ste pametni u poslu, to je dobra vijest. Ako, s druge strane, imate iluzije veličine, ovaj znak će biti obrnut.

Zaključke

Ovaj horoskop za srpanj 2024. pogoduje vam da se oslobodite gomile papirologije, riješite sva pravna pitanja koja možete, a vezana uz određenu birokratsku papirologiju, ako to učinite tijekom ovog mjeseca, bit će u potpunosti riješena. Ovaj mjesec je idealan da se oslobodite određenih negativnih utjecaja koji su utjecali na vaše financije. Dobro je vrijeme za prodaju imovine ili udjela u tvrtkama kako biste prestali ovisiti o ljudima s kojima više nemate nikakvu afektivnu vezu. Da stanemo na kraj ovom znaku, mjesečni horoskop nam govori da, ako nemate partnera, ovaj mjesec je izvanredan da možete upoznati osobu koja ima dobre šanse da bude netko trajan, osobu koja će nedvojbeno obilježiti vaš život u narednim godinama. .Ovog mjeseca Mars napušta vašu kuću II i odlazi u kuću III, odakle će favorizirati i stimulirati kontakt s vašom okolinom. Morate staviti svojih pet osjetila u svoje komentare i svoja mišljenja. Sada cijeli ovaj sektor može dobiti veću važnost ili posebnu transcendenciju. U isto vrijeme, Sunce i Merkur prolaze kroz vašu 12. kuću, pogodujući kontroli i rješavanju problema. Kuća XII također ukazuje na povoljan period za razmišljanje, zaustavljanje i pregled onoga što je bila vaša prošla godina. Dani za meditaciju, odmor i unutarnji život. Obratite pozornost na svoje tijelo i svoj um ako u bilo kojem trenutku osjetite određeni nedostatak entuzijazma ili imate malo manje vitalnosti. Tijelo i psiha također povremeno trebaju popravke i introspekciju. To se događa svakodnevno u snu i godišnje je ovo najbolje vrijeme da se pripremite za svoj rođendan, dan kada počinje vaša kalendarska godina. Dan rođenja predstavlja ponovno rođenje, stoga je važno riješiti neriješena pitanja, ostaviti zastarjele stvari i postaviti nove ciljeve. Pogotovo Rak koji ulazi u snažan i dug ciklus koji će promijeniti najvažnija područja njegovog života, a prije svega njega samog. Zato je važno da provodite vrijeme razmišljajući i povezujući se sa svojim dubokim bićem. da ulazite u snažan i dug ciklus koji će promijeniti najvažnija područja vašeg života, a prije svega vas same. Zato je važno da provodite vrijeme razmišljajući i povezujući se sa svojim dubokim bićem. da ulazite u snažan i dug ciklus koji će promijeniti najvažnija područja vašeg života, a prije svega vas same. Zato je važno da provodite vrijeme razmišljajući i povezujući se sa svojim dubokim bićem.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Rak studeni 2024

Tijekom prvih dana mjeseca, Rakovi će dovršiti proces fizičke revitalizacije generiran dobrobitima Venere. Od 5. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)