Mjesečni horoskop Rak travanj 2024

Rakovi će tijekom prvog dijela travnja biti uključeni u vrlo neugodne situacije na profesionalnom planu. Ova atmosfera nabijena napetošću izazvat će izrazitu nervozu kod ove Mjesečeve djece, koja će dobro potražiti emocionalnu podršku svoje obitelji. Njihovi domovi postat će najbolje utočište za oporavak. Mars, stacioniran u VIII kući, probudit će nezdravu ljubomoru kod onih Rakova s ​​niskim samopoštovanjem. Od 15. puhat će povoljni vjetrovi zahvaljujući prijateljima. Horoskop Rak travanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ovo je dobar i temeljit mjesec za profesionalni život. Imate podršku planeta za planove koje imate kao i za trenutne projekte na kojima radite. Možda ćete se osjećati sputano. Možda je posao naporan i iziskuje veliku pažnju. Možda se osjećate napeti zbog šefa. Sve te opcije stoje pojedinačno ili skupa, ali vam je sav taj trud isplativ. Imate podršku Sunca koji će većim dijelom mesecaa biti smješten u polju statusa i karijere što će vam donijeti nagrade, podršku, sjaj. Ambicija vam se vraća kroz Marsa koji smješten u polju planova i lijepo gleda na vas dajući vam potrebu da svoje projekte izgurate na vrh. Horoskop Rak travanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Mjesec travanj će započeti favoriziranjem domorodaca u znaku Raka u razvoju njihovih projekata, ali ubrzo nakon toga, osobna situacija poremetit će njihov horizont. U nekim će slučajevima patiti od određenog depresivnog stanja koje će im otežati ispunjenje obveza koje su preuzeli. Još jedan značajan rizik bit će sklonost usvajanju neodgovornog ponašanja koje bi izazvalo bijes i natjeralo ih da izgube povjerenje koje su im poklanjali mnogi prijatelji i poznanici. Rakovi će teško prijeći s misli na djelo. Horoskop Rak travanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Bacit ćete se na svoje aktivnosti kako biste ostavili svoj trag. Mars vas obdaruje voljom za napredovanjem i snagom da se usavršavate. Razmjene vas mobiliziraju na profesionalnoj razini, namjeravate učiniti da se za vas čuje. Dugo ste težili proširivanju svojih perspektiva, čak i ako to znači upuštanje u riskantan projekt. Ovaj vas izazov ne plaši i ponovno pokreće pregovore koji su zapeli kako bi se konačno pronašao dogovor koji će zadovoljiti sve. Računajte na ovu nadahnjujuću situaciju da biste slijedili ideal i prikupili glasove oko svoje potrage.

Novac

Odlučni ste dobiti ono što želite i učvrstiti svoju poziciju. Od 20. ćete fino usklađivati ​​svoje planove prije nego poduzmete nešto u svibnju. Projekt zahtijeva opsežne rasprave i bliske razgovore s vašim kolegama, nadređenim ili poslovnim partnerima. Oslonite se na svoj sjaj da zavedete koga god želite, primijenite svoje strategije i napravite razliku. Sada je vrijeme da služite cilju koji vas nadilazi, ispunite misiju koja vas nadahnjuje. Nebo otvara prazninu u vašem životu u koju bi bilo bolje da uskočite jer obećava da će vam donijeti postignuća do kraja mjeseca.

Financije

Trebate paziti gdje ulažete novac. Postoje mnoge tvrtke vani koje žele zavarati ljude. Predviđanja horoskopa za 2024. potiču vas da potražite vodstvo od profesionalaca i tada ćete biti spremni.

Odnosi

Rak: Energije koje izviru iz Bika i Marsa savjetuju vam da ne iskušavate vraga ako želite imati mir. Čak i ako vam se čini da je teško, nemojte biti toliko nestrpljivi i nemojte forsirati. Za sada uživajte u sadašnjosti bez postavljanja tisuću pitanja.

Ljubav

Nemojte pomislite da činite pravi izbor tijekom ovog mjeseca. Vladar vašeg polja partnerstva i braka Saturn se vraća unatrag donoseći prepreke na ovom planu, ali i poziciju da dobro razmislite što vam je činiti. Radite ono što morate, a ne što volite govori vam položaj Saturna. Neki od vas će se ipak upuštati u emotivne afere. Moguće je da nećete odoljeti kolegi, a ni on / ona vama. U prvih desetak dana imat ćete podršku Venere planeta ljubavi i zadovoljstva, dok do kraja mjeseca je sve podložno velikom riziku. Ipak, izbor je na vama.

Zdravlje

Ovaj mjesec nije loše postavljen u zdravstvenom polju, ali nije naodmet opreznost zbog same činjenice da će Saturn do kraja 2024. ipak biti prisutan u vašoj kući bolesti. U ovom mjesecu obratite pažnju na jajnike, mjehur, kožu, krvnu sliku.

Obitelj

Već neko vrijeme vaše širenje nije bilo lako svaki dan jer je podložno izborima koji ne proizlaze nužno iz izvora. Ipak, uspijevate pronaći kompromise zahvaljujući svojoj legendarnoj pronicljivosti i iskustvu. S dolaskom Saturna trebali biste se osjećati ugodnije i manje pod pritiskom. U tim ćete okolnostima moći disati tijekom izvođenja, kao i obično. S financijske strane, ovaj sektor ide kao šarm. Međutim, sposobni ste se razbacivati ​​oko 7. Ako je tako, postavite si granicu i držite je se.

Zaključke

Ovaj mjesec ukazuje na to da se na ljubavnom polju može pojaviti nova osoba prema kojoj ćete osjećati veliku privlačnost.Ako imate partnera, morate biti oprezni jer ga možete uspoređivati ​​sa sadašnjim, što može dovesti do sukoba. Vrlo je moguće da idealizirate ovu novu osobu, pa morate biti na zemlji, imajte to na umu u svom mjesečnom horoskopu. Ako nemate partnera, idite polako s tom osobom i ne donosite previše odluka. Dobro je vrijeme da rastete kao osoba i odaberete osobu koja s vama dijeli budućnost. Ovo nije vrijeme za sporadične avanture.Dobra vijest mjeseca je da vam je Saturn za sada prestao davati neharmonične aspekte i iako učitelj, gdje god bio, uvijek daje lekcije, nije isto da je on u poštenom planu nego u neumoljivom i rigoroznom. plan. Iz vaše kuće III, gdje ga imate dvije godine, dovelo je do promjene mentaliteta. Morali ste promijeniti svoj mentalitet i način na koji komunicirate jer su vas okolnosti ili ljudi oko vas iznenadili i još vas mogu iznenaditi inovativnim pristupima koji su testirali i nastavljaju testirati ono što znate i vrijednosti za koje vjerujete da su uspostavljene. Naučite pregovarati, to može biti zanimljiv izazov. S druge strane, krut ili pretjerano kritičan stav prema onome što vas okružuje može vas dovesti do ogorčenosti ili osjećaja da ste u slijepoj ulici. Saturnova opozicija prema Uranu, između vaše kuće III i IX, uspostavite dihotomiju u svijetu ideja između onoga što ste naučili i asimilirali i onoga što učite. Ideje već zastarjele, a ideje još previše napredne i originalne. Na vama je da odaberete ono što je valjano od onoga što ste naučili i spojite to s novim. Odaberite dobro što morate zadržati i nemojte se dati zaslijepiti idejama ili uvjerenjima koja nisu čvrsta, već jednostavna moda. Čuvajte se lažnih gurua. Raspoloženje će vam se dosta popraviti, kao i vitalnost. Odaberite dobro što morate zadržati i nemojte se dati zaslijepiti idejama ili uvjerenjima koja nisu čvrsta, već jednostavna moda. Čuvajte se lažnih gurua. Raspoloženje će vam se dosta popraviti, kao i vitalnost. Odaberite dobro što morate zadržati i nemojte se dati zaslijepiti idejama ili uvjerenjima koja nisu čvrsta, već jednostavna moda. Čuvajte se lažnih gurua. Raspoloženje će vam se dosta popraviti, kao i vitalnost.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Rak studeni 2024

Tijekom prvih dana mjeseca, Rakovi će dovršiti proces fizičke revitalizacije generiran dobrobitima Venere. Od 5. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)