Mjesečni horoskop Ribe kolovoz 2024

Mjesec kolovoz donijet će nemir duhu Riba, budući da će patiti od ljubomore i zavisti drugih, a istovremeno će sami domoroci biti ti koji gaje te negativne osjećaje prema partneru ili vezi. Međutim, neće svi biti nezgodni; Njihovi će ljubavnici predložiti vrlo vrijedne projekte i ideje koje će im pomoći da se istaknu u različitim područjima, od posla do duhovnog. U drugom poretku stvari, komercijalne veze s inozemstvom imat će pozitivan poticaj zahvaljujući prednostima koje će im pružiti trigon Marsa i Venere. Horoskop Ribe kolovoz 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U prvom dijelu mjeseca više dobrih prilika se postavlja pred vas. Ne samo da se neki novi poslovi mogu pokrenuti preko noći, već bi i financijski mogli dobro da se okoristite od svega ovoga. Ne odbijajte ponuđeno, isplatit će vam se, pa čak i ako je to neka vrsta dodatnog poslovnog angažmana. Privatnicima je prvi dio rujna također bolji, mada ćete iu drugom uspijevati plivati ​​solidno, samo ćete morati čekati što se naplate potraživanja tiče. Kažu da Ribama nisu strani mutni poslovi i muljaže i ja ne mogu ne primijetiti da i toga može biti, naročito na početku i pred kraj ovog mjeseca. Jedan savjet – stoji da od ovoga možete zaraditi ali dobro pazite da na kraju vi ne ispadnete prevareni. Saturn u drugom dijelu rujna ulazi u vaš polje karijere i od tog trenutka će bacati kvadrat na vaš znak. Ne zaboravite da neke stvari više nećete moći ostvarujete na brzinu, prilagodite se poslovnim okolnostima i ne očekujte previše. Od tog razdoblja mogu postati aktualni i problemi s papirologijom i ugovorima. Ako nekom posuđivati ​​novac, tražite garancije za to. Horoskop Ribe kolovoz 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Nedostatak komunikacije izazvat će ozbiljne probleme na radnom mjestu. Ova se situacija može kompenzirati ako Ribe, umjesto da daju na volju svojoj agresivnosti ili postanu žrtve agresije svojih suradnika, svu svoju energiju usmjere na postizanje boljeg povrata uloženog truda. Također će postojati latentna prijetnja nesreća; stoga, kako bi minimizirali rizike, morat će poduzeti najveće mjere opreza. One Ribe koje su dio društava također će morati biti odmjerene i izbjegavati sukobe. Horoskop Ribe kolovoz 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Dok Jupiter nastavlja uzdizati vaš potencijal i vaše talente i favorizira vašu financijsku ili profesionalnu ekspanziju, vi ste više fokusirani na svoj obiteljski ili privatni život nego na svoje radne zadatke. A ako radite, pobrinite se da sve radi kako treba. Ako se usudite nametnuti svoje neobične ideje i metode, potaknite dijalog i nemojte nikome ništa nametati. Zaradit ćete bodove ako se uspijete istaknuti od ostalih bez previše ometanja timskog rada.

Novac

Dok Jupiter nastavlja uzdizati vaše potencijale i talente i promovirati vašu financijsku ili profesionalnu ekspanziju, vi ste više usredotočeni na svoj obiteljski ili privatni život nego na svoje radne zadatke. A ako radite, osiguravate da sve teče glatko. Ako su vaše ideje i metode neobične, dajte prednost dijalogu i nemojte nikome ništa nametati. Osvojit ćete bodove ako se uspijete izdvojiti iz mase bez previše ometanja timskog rada.

Financije

Puno ćete gubiti san ovog mjeseca jer su vam financije u rasulu. Prethodnih mjeseci ste uzalud rasipali novac, a sada se ne možete pobrinuti ni za svoje osnovne potrebe. Astrološka prognoza za Ribe otkriva da morate biti sigurni da počnete ispravljati stvari prije nego što se pogoršaju. Naučite se kako imati i postići zdrave financije.

Odnosi

Ribe: Vaš stav suzdržanosti sugerira da se ne želite obvezati. To može izazvati iznenađujuće reakcije i žestoke razgovore. Međutim, možete ih izbjeći. Kao da vidite pozitivne aspekte zajedničkog života umjesto da se fokusirate na svoja ograničenja.

Ljubav

Pa drage moje Ribe, mislim da je došlo vrijeme da se opako zaljubite. Pomrčina Sunca se događa tijekom ovog mjeseca baš u vašem polju ozbiljnih partnerstava i to od strane Mladog Mjeseca koji je vladar vašeg polja ljubavi. Jednostavno rečeno – kada se pojavi ona prava osoba, razum se sklanja u stranu i ustupa mjesto čistim emocijama. Ne brinite se i druga strana će reagirati isto tako i kod Riba generalno, bile one u emotivnoj vezi ili slobodne nastupa jedno vrijeme kada će sve ono vezano za ljubav biti na prvom mjestu. A je li moguće da nešto pokvari ove novoformirane idile ili da se umiješa u vezu s voljenom osobom koja kao da je tek sada krenula na pravi način? Pa, žao mi je što ću to reći – ali moguće je. Nesporazumi, pogrešno protumačene riječi i postupci, sumnja, posesivnost, ljubomora – sve ovo se postavlja pred vašu sreću. Ne dozvolite da nešto stane između vas dvoje jer ćete bilo kakvo odvajanje doživjeti kao tragediju i smak svijeta. Na svu sreću, aspekti nisu toliko drastični tako da je više nego vjerojatno da ćete ipak u “hodu” uspjeti riješiti sve. Ipak, drugi dio mjeseca će vam povremeno pokidati svaki živac i zabosti nož sumnje u vaš ustreptalo srdašce. Čuvajte ono što imate. Što se bračnih odnosa tiče, tu možda i neće biti baš toliko idilično, ali daleko od toga da će biti loše. Posljednja nedjelja vam je malo problematična jer ste tada i vi i bračni partner nervozniji i vrlo lako možete doći u konfrontaciju i sukob.

Zdravlje

Ne zaboravite ćete jedan duži vremenski period prvenstveno imati aktualnu problematiku sa stomačnim dijelom. Ovdje je potrebno i obratiti se liječniku a iu potpunosti promijeniti navike kada je prehrana u pitanju. Također – vrijeme vam je da počnete više se kretati, mnogo ste se usedeli.

Obitelj

Vaš napredak leži u vašoj sposobnosti da redovito vodite računa i da se ne zanosite. Blizanci! Iako vam to nije u prirodi, uzmite si vremena i razmislite prije nego bilo što učinite. Prije slanja datoteke provjerite da niste ništa zaboravili. Uzmite bilježnicu i zapišite sve što trebate učiniti. Kad osjetite da ste zapeli, ne nastavljajte dalje misleći da će se sve riješiti samo od sebe. Pronađite rješenje. S financijske strane ista borba s dodatnim detaljem. Zabranite skupe troškove, jer će vam oni dovesti u minus.

Zaključke

Zdravlje će vam dati veliku energiju, uživajte u životu, vožnja bicikla bit će dobra opcija za vas. Pokušajte se baviti sportom kao tim, tako ćete se zbližiti s istomišljenicima, a lakše ćete se baviti tjelesnom aktivnošću jer će vam biti manje teško nego da se bavite sami. U društvu je sve puno ugodnije.Spori planeti su i dalje u ratu, ali čini se da se bojno polje udaljava od vašeg znaka, a iako ćete čuti i osjetiti borbu, na osobnoj razini to vas neće toliko utjecati. Ovog mjeseca Mars i Saturn su napustili vašu 7. kuću i više vam se ne suprotstavljaju. Osobito ćete primijetiti odsutnost Saturna, koji vas već dvije godine tjera na “prisilni rad”. Sve će krenuti teći bez toliko blokada ili ćete snositi toliko odgovornosti, iako još uvijek ne možete slaviti pobjedu. Mars je prešao u vašu 8. kuću i čini težak aspekt s Plutonom. Možda je pravo vrijeme da naučite mnogo o svojim agresivnim impulsima, svojim porivima za moći, prirodi svojih želja i svojoj seksualnosti. Povoljni dani da uronite u svoju dušu. Suočite se sa svojom ljutnjom i bijesom i tako će se smanjiti rizik da ih privučete izvana i izbjeći ćete opasnost da ih nastavite inkubirati u sebi. Saturn je ušao u vašu kuću VIII, na dvije godine ili tako nešto, i to velikom snagom jer ga prati Mars. Došlo je vrijeme da uvedete red u svoju psihu, svoju dušu i svoje emocije. Sada možete biti svjesniji svega što vam može pomoći u postizanju unutarnje ravnoteže. Odlučujuća faza za zdravlje i terapije u najširem smislu.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ribe veljača 2024

U veljači će prisutnost Venere i Merkura, koja će trajati do 17., utjecati na područje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)