Mjesečni horoskop Ribe lipanj 2024

Ribama bi bilo dobro da započnu mjesec riskirajući i krenuvši u akciju. Imat će mnogo toga za dobiti, budući da imaju dovoljno atributa za postizanje svojih najambicioznijih ciljeva. Važno je da iskoriste prvih jedanaest dana u mjesecu jer će u tom periodu Mars iz znaka Riba doći u trigon s Venerom, otvarajući im put kako u profesionalnom životu tako iu polju naklonosti. Od 12. lipnja spomenuti planeti će se usklađivati ​​i ometati planove te stvarati trvenja. Opreznim postupanjem smanjit će rizike. Horoskop Ribe lipanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Ribe koje žele baviti obiteljskim ili privatnim biznisom, neka sačekaju drugi dio mjeseca i pogodne okolnosti koje će im ići na ruku. Mlad Mjesec u ovom polju otvorit prilike zainteresiranima i usmjeriti ih na pravac kojim su odavno trebali da krenu. Generalno, vladar vašeg znaka, Jupiter, nalazi se u polju svakodnevnih poslovnih obveza, odgovornosti u dosta jakoj poziciji, ali neke pokrete nećete moći na pravi način da ostvarite prije direktnog kretanja Merkura sredinom lipnja. Ova planeta, koja vlada poljem poslovnih partnerstava kočiće dogovore i vraćati vas u nekim stvarima na početak. No, drugi dio mjeseca je za vas izuzetno poticajan, jer planeta koja vlada novcem drugih, ali i suradnjama – Venera, hita ka spajanju sa vašim vladarom, Jupiterom. Bolje novčane prilike, ali i dobri kontakti koji vam donose napredak. I od strane retrogradnog Saturna ćete doživjeti olakšanje, jer će iz vašeg polja karijere, nadređenih, prijeći u znak Škorpiona i polje planova. Neke stvari vezane za vašu ekspanziju, napredovanje ponovo dolaze na dnevni red. Napetosti s autoritetima će popustiti. Horoskop Ribe lipanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Bori se za novac koji domorodac dijeli s drugima, na primjer za raspodjelu baštinske imovine, za profit poduzeća ili za novac koji dobiva od svojih poslodavaca. Posla će biti dosta, čak i ako novca bude malo. Ali nakon drugih petnaest dana sve će biti dugovi, obveze, predujmovi, nepredviđeni troškovi i trajno stanje razočaranja. Ovo će biti dobro vrijeme za donošenje odluka o financijskim pitanjima. Ako Ribe vjeruju svojoj intuiciji i ne budu zavedene mišljenjima onih oko sebe, bit će bolje nego ako sumnjaju. Horoskop Ribe lipanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Branit ćete svoje interese i braniti svoju stvar sa snagom. Jupiter favorizira vaš pristup prosperitetu, ali potiče veliku potrošnju, stoga nemojte previše preuveličavati svoje moći. Imat ćete koristi od otvaranja koja će vam omogućiti da vizualizirate budućnost na drugačiji način, bit će tražena vaša kreativnost ili ćete prekinuti proces kako biste se posvetili nekom isplativijem. Možete računati na veliku borbenu energiju da pregovarate o većim plaćama. Imate li na umu i projekt novog života? Saturn i Neptun vas pozivaju da sazrijete svoje planove i izgradite ih na čvrstim temeljima. Tražite li financijsku potporu, iznesite svoj slučaj odlučno, ali bez prisiljavanja na bilo koga.

Novac

Branit ćete svoje interese i snažno se zalagati za svoju stvar. Jupiter favorizira vaš pristup prosperitetu, ali potiče veliku potrošnju, stoga nemojte previše preuveličavati svoje moći. Imat ćete koristi od otvaranja koja vam omogućuju da drugačije zamislite budućnost. Vaša će kreativnost biti tražena ili ćete prekinuti proces da biste se uključili u onaj koji više donosi zadovoljstvo. Možete računati na veliku borbenu energiju da pregovarate o većim primanjima. Imate li u planu novi životni projekt? Saturn i Neptun vas pozivaju da sazrijete svoje planove i izgradite ih na čvrstim temeljima. Ako tražite financijsku potporu, zastupajte svoj slučaj odlučno, ali bez prisiljavanja na bilo koga.

Financije

Imajte financijsku samoučinkovitost. Lipanjska astrologija 2024. potiče vas da vjerujete u svoje sposobnosti da izvršite financijski zadatak ili cilj. Jeste li sigurni u svoje financije? Financijski horoskop za 2024. želi da razumijete svoj financijski status i izbjegavate stvari koje vas mogu učiniti bankrotiranim.

Odnosi

Ribe: Ovaj mjesec Venera ima malo utjecaja na vas. S druge strane, ima nad drugima. Odjednom, uloge su zamijenjene. Drugi su ti koji će pokazati bogatstvo domišljatosti kako bi vas zaveli ili zadovoljili. Dakle, nemate što učiniti osim prihvatiti izjave ljubavi i darove koji su vama namijenjeni.

Ljubav

Onima koji su u braku nikako ne pogoduje tranzit retrogradnog Merkura kroz polje doma i obitelji jer može intenzivno na ovom polju donositi konfliktne situacije. Čak i kada prijeđe u direktno kretanje, biće u napetom aspektu s Neptunom iz vašeg znaka, pa su u bračnim odnosima mogući sukobi, nejasna ponašanja, konfuzija, nepromišljene i ishitrene odluke temeljene na trenutnom maglovitom raspoloženju. Ovog utjecaja ćete početi se oslobađate tek u drugom dijelu mjeseca. Do tada – vodite računa. U tom razdoblju se događa Mlad Mjesec baš u ovom polju, pa je moguće uspostaviti sklad i vratiti poljuljane odnose u normalu. Budite strpljiviji. Venera je u vašem polju ljubavi samo u prvim danima mjeseca, a onda prelazi u polje svakodnevice i poslovnih obveza, što će pojedinim Ribama donijeti ljubavne kontakte kroz posao i kraća putovanja. No, moguće je da sve ovo ostane samo na razini prolaznosti i neobaveznosti. Neki od ovih odnosa imaju šansu da se pretvore u nešto ozbiljnije, ali će o tome odlučiti tek razdoblje pred kraj ovog mjeseca kada odvajate bitno od nebitnog u ljubavi. Stabilnost nekih Riba može biti poljuljana tijekom lipnja i vraćanjem komunikacije s bivšim emotivnim partnerom. Još jedan karmički krug koji pojedinci moraju proći prije konačnog oslobođenja ….

Zdravlje

Stres i pritisak mogu, kod nekih Riba, uzeti svoj danak. Srce i kralježnicu su vam dosta opterećeni. Iako sebe uvijek stavljate na posljednje mjesto, sada se morate okrenuti očuvanju svog zdravlja. Zaista postaje neophodno da se više odmarate.

Obitelj

Vaš profesionalni svakodnevni život se poboljšava. Dobiva se na udobnosti i lakoći. Možda ćete dobiti više odgovornosti. U tom trenutku možete osjetiti da nećete biti dorasli ili da su preteški za vaša mala ramena. Riba! Sada nije vrijeme za ocrnjivanje vaših talenata i kvaliteta! Umjesto toga, recite sebi da pripadate i da je sve u redu. S financijske strane, ne dopustite da ovaj sektor upravlja bez vas. Pomno ga nadzirite umjesto da ovaj zadatak povjerite trećoj osobi.

Zaključke

Strastveni trenutak se približava vašem životu i morate ga iskoristiti, tražiti odmjerenu i dobru strast kako biste zadovoljili svog partnera. Zvijezde vam savjetuju da budete sretni s partnerom i da tražite sjedinjenje i oprost s voljenima. Ne dopustite da otuđenje s vašim voljenima postane upitno. Budite proaktivni i pružite konstruktivna rješenja za njihovo rješavanje.Na osobnoj razini morate se osjećati prilično uzrujano jer živite struje vrlo kontradiktornih energija koje samo naglašavaju vašu unutarnju prirodu. Ribe obično daju osjećaj smirenosti i odmora, poput površine jezera, dok je u dubini prepuno turbulencija i emocionalnih oluja. To je kao dvije ribe u svom simbolu, koje plivaju u suprotnim smjerovima. Obično nije potrebno puno da se osjećate ovako, ali sada s Uranom u suprotnosti sa Saturnom morate biti prilično podijeljeni. Vodi se prava bitka između starog i novog. Konjunkcija Urana i Jupitera u vašem znaku može ukazivati ​​na to da imate mnogo novih mogućnosti da napravite promjene koje želite napraviti u svom životu i također imate radosnu percepciju o tome što vam budućnost može donijeti. Neke od ovih vizija mogu se ostvariti, ali druge se mogu pokazati previše utopističkima. I ne zaboravite da vam Saturn ukazuje da je da bi sve dobro završilo potrebno da ne izgubite osjećaj za realnost, red i odgovornost. Ipak, pružit će vam se dosta prilika za širenje i promjene čak i kada one donose probleme i poteškoće. Možda imate i veliku intelektualnu zabrinutost i želite se osloboditi svake filozofije koja vas ograničava i usporava vaš napredak. pružit će vam se dovoljno prilika za širenje i promjene čak i kada one donose probleme i poteškoće. Možda imate i veliku intelektualnu zabrinutost i želite se osloboditi svake filozofije koja vas ograničava i usporava vaš napredak. pružit će vam se dovoljno prilika za širenje i promjene čak i kada one donose probleme i poteškoće. Možda imate i veliku intelektualnu zabrinutost i želite se osloboditi svake filozofije koja vas ograničava i usporava vaš napredak.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ribe studeni 2024

Za Ribe će ovaj mjesec predstavljati dvojnost. U profesionalnom području pojavit će se sumnje koje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)