Mjesečni horoskop Ribe ožujak 2024

U životu Riba postojat će dvije savršeno definirane faze. Prvi će se proširiti na prva tri tjedna, a tada će započeti drugi. Tijekom najdužeg razdoblja, domorodci Riba uživat će u nebrojenim prednostima na osobnom i društvenom polju. Vaše psihofizičko stanje bit će izuzetno dobro, au odnosu s okolinom relevantni ljudi pružit će vam svoju velikodušnu podršku: Od 2. horizont će biti prekriven gustim oblacima i bit će bitno da se s njima rukuje najveći mogući oprez. Horoskop Ribe ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Sunce je u vašem znaku gotovo čitavog ovog mjeseca (do 21.marta). Dobre pozicije za uspjeh, bolja organizacija, bolji koncept za napredak … Pored toga Jupiter iz polja polja posla, kao i Saturn koji se nalazi u polju karijere podržavaju vatrenim trigonom polje novca u kome se nalaze mnoge planeta (Venera, Mars, Uran) pa će oživjeti ovo polje na pravi način, mada će i troškovi biti prisutni (Južni Mjesečev čvor je također prisutan u polju novca za Ribe). U svakom slučaju polja karijere, posla i novca će podržati jedna drugu pa možete imati uspjeha tijekom ovog mjeseca. Ipak, ne žurite s odlukama. Riziku nije mjesto sada. Horoskop Ribe ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Sa Suncem u njihovom znaku, Ribe će vidjeti da njihova kreativnost raste i tako će pronaći nove odgovore na stare probleme. Na radnom će mjestu klima biti ugodna do 21. ožujka, datuma na koji će započeti razdoblje domaćih turbulencija koje će promijeniti raspoloženje Riba i posljedično ometati njihov učinak na poslu. Intelektualni napor bit će maksimalan, dolazak i odlazak iscrpljujući, a posao… vrlo isplativ. Zbog toga će se Ribe pod svaku cijenu morati oduprijeti razaranju Marsa. Horoskop Ribe ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Odvojite vrijeme potrebno za pročišćavanje svojih planova i strategija, obuzdajte svoje impulse i kontrolirajte svoje emocije kako biste poduzeli nešto i dali sve od sebe s punim posjedom svojih sredstava. Počevši od 20., razvit ćete svoj puni potencijal da zatražite pravednu nagradu. Ako Jupiter favorizira promicanje vaših talenata i vaše karizmatične osobnosti, izbjegavajte bilo kakav oblik intervencije koji bi se mogao protumačiti kao suprotan kolektivnom interesu. U potrazi za budućnošću koja želi biti drugačija, rezultat dugog i zahtjevnog puta prema životu koji sada želite voditi. Više od novog posla, to je životni projekt koji vas opsjeda i koji počinje poprimati oblik.

Novac

Uzmite si vremena za pročišćavanje svojih planova i strategija, obuzdajte svoje impulse, kontrolirajte svoje emocije kako biste nešto poduzeli i krenite u to s punim posjedom svojih sredstava. Od 20. nadalje, iskoristit ćete sav svoj potencijal kako biste zatražili pravednu nagradu. Ako Jupiter favorizira promicanje vaših talenata i vaše karizmatične osobnosti, izbjegavajte bilo kakav oblik intervencije koji bi se mogao protumačiti kao suprotan kolektivnom interesu. U potrazi za budućnošću za koju želite da bude drugačija, rezultat dugog i zahtjevnog putovanja prema životu kakav sada želite voditi. Više od novog posla, to je životni projekt koji vas opsjeda i počinje dobivati ​​oblik.

Financije

Kada je riječ o vašim financijama, znajte da morate štedjeti više nego što trošite. Vaši najmiliji pomoći će vam da smislite načine koji će vam omogućiti da uštedite mnogo novca. Financijski horoskop otkriva da se uvijek trebate nadati da ćete jednom u životu postići financijsku sigurnost i stabilnost.

Odnosi

Ribe: Zahvaljujući podršci planeta u prijateljskim znakovima, ovim sektorom upravljate pragmatično. Prilagođavate se događajima i ljudima dok se suptilno odvajate od onoga što vam ne odgovara. Počevši od 17., Venera vas povezuje s onima koji dijele iste vrijednosti kao i vi.

Ljubav

Merkur, vladar vašeg polja partnerstva se nalazi u vašem 12.polju u prvom dijelu mjeseca i tim prisustvom će vam donijeti blokade, frustracije, strahove. Tijekom tog razdoblja neće vam se ništa bitno dešavati u emotivnim odnosima, a možete biti totalno zapostavljeni od strane partnera. Imat ćete osjećaj da vas voljeno biće ne razumije i da vas namjerno stavlja u neku vrstu izolirane pozicije u odnosu na njega / nju. U mislima će vas opsjedati razočarenja i degradiranost. Venera, planeta ljubavi će biti zainteresirana za rješavanje praktičnih problema, a ljubav ćete ostaviti po strani na neko vrijeme. Ona (Venera) će više kod vas sada potencirati realna pitanja, a sentimente će pokušati stavi unutar logičnog. Merkur je i vladar četvrtog polja za znak Riba, au drugoj polovici mjeseca ulazi upravo u vaš znak. Ovo je mnogo bolja energija koja vam donosi mogućnost da se stabilizujete na obiteljskom planu, kao i da emotivna pitanja rješavate na jedan jasniji način. U drugom dijelu mjeseca Venera s ulaskom u znaku Bika vam donosi zadovoljstva na putovanjima, kontaktima sa ljudima iz nekih drugih mjesta, država. Razgovori mogu biti obojeni sentimentima.

Zdravlje

Sunce u vašem znaku daje energiju, vitalnost pa ćete većim dijelom ovog mjeseca biti stabilni na ovom polju. Ako nekim slučajem imate nekih zdravstvenih problema, pravo je vrijeme da ih rješavate.

Obitelj

Dolazak Saturna u vaš znak otkriva vaše iskustvo i daje vam zrelost. Zvijezda mudrosti potiče vas da se odmaknete od onoga što je bilo važno. Vaše se težnje mijenjaju. Prelaze odmah na stvar. Međutim, ovaj transfer može utjecati na vašu motivaciju. Dakle, ako se ovaj mjesec osjećate tromo, ne brinite previše. Nemojte forsirati više nego što je potrebno, jer to ni na koji način ne ugrožava razvoj vaše karijere. Što se tiče financija, ovaj sektor još uvijek vodi Jupiter. Novac dolazi neredovito. U takvim okolnostima, precizno upravljajte svojim proračunom, osobito oko 7.

Zaključke

Baš kao što ste ovih dana referenca za mnoge, osjećat ćete da biste trebali potražiti tog posebnog učitelja ili učitelja za predmet koji vas se tiče. Početak mjeseca u kojem ćete osjetiti da su stvari konačno došle do one točke koja vam je bila toliko potrebna. Većina će poteškoća nestati sama od sebe kada otkrijete da su manje nego što ste zamišljali.Divan mjesec za vas, jer osim Jupitera i Urana, Sunce, Merkur i Venera posjećuju vaš znak. Puno energije koju možete iskoristiti i pozitivno usmjeriti na sva područja gdje vam je najpotrebnija. Osjećat ćete da događaji i okolnosti vašeg života nisu diktirani izvana, već da ste vi ti koji kontrolirate svoju sudbinu i usmjeravate te energije u željenom smjeru. Godinama ste buntovnički raspoloženi, spremni djelovati sami bez ičijih smjernica, otkrivati ​​vlastitu osobnost i skrenuti s utabanih staza i dosada, no moguće je da ste nailazili na kočnice i prepreke. Ove godine Jupiter će vam puno pomoći i ovaj mjesec može biti vrlo poseban za vas. Na vaš rođendan počinje nova natalna godina i vrijeme je da sve počnete s novom snagom i iluzijama. Donesite odluke za svoju blisku budućnost. Vrlo povoljno vrijeme za preuzimanje inicijative i probijanje puta u stvarima koje vas najviše zanimaju. Osjećat ćete se vrlo vitalno, moći ćete zablistati jer će sve vaše najbolje osobine biti znatno poboljšane. Želite se otvoriti svijetu, istraživati ​​život i eksperimentirati s njim. Oni strahovi i neodlučnosti koji ponekad prate Ribe su ostavljeni i na život gledate s optimizmom i nadom te prije svega s povjerenjem u svoje sposobnosti. istraživati ​​život i eksperimentirati s njim. Oni strahovi i neodlučnosti koji ponekad prate Ribe su ostavljeni i na život gledate s optimizmom i nadom te prije svega s povjerenjem u svoje sposobnosti. istraživati ​​život i eksperimentirati s njim. Oni strahovi i neodlučnosti koji ponekad prate Ribe su ostavljeni i na život gledate s optimizmom i nadom te prije svega s povjerenjem u svoje sposobnosti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ribe veljača 2024

U veljači će prisutnost Venere i Merkura, koja će trajati do 17., utjecati na područje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)