Mjesečni horoskop Ribe rujan 2024

Ovo će biti razdoblje u kojem će se pojačati problemi vezivanja i intimni odnosi. Osim toga, Merkur u VII kući će naglasiti važnost dijaloga. Moguće je da osjećaju da ih partneri pokušavaju staviti između čekića i nakovnja, ali važno je da se to dogodi, jer moraju zauzeti definicije kako bi materijalizirali svoje vitalne projekte. Postojanost Venere, Jupitera i Merkura u VIII kući otkrit će intenzivnu erotičnost ovih domorodaca. Od parkiranja Venere u Škorpionu 12. rujna, dobrobiti svih vrsta će se izliti na osjetljive Ribe. Horoskop Ribe rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

U prvom dijelu mjeseca više dobrih prilika se postavlja pred vas. Ne samo da se neki novi poslovi mogu pokrenuti preko noći, već bi i financijski mogli dobro da se okoristite od svega ovoga. Ne odbijajte ponuđeno, isplatit će vam se, pa čak i ako je to neka vrsta dodatnog poslovnog angažmana. Privatnicima je prvi dio rujna također bolji, mada ćete iu drugom uspijevati plivati ​​solidno, samo ćete morati čekati što se naplate potraživanja tiče. Kažu da Ribama nisu strani mutni poslovi i muljaže i ja ne mogu ne primijetiti da i toga može biti, naročito na početku i pred kraj ovog mjeseca. Jedan savjet – stoji da od ovoga možete zaraditi ali dobro pazite da na kraju vi ne ispadnete prevareni. Saturn u drugom dijelu rujna ulazi u vaš polje karijere i od tog trenutka će bacati kvadrat na vaš znak. Ne zaboravite da neke stvari više nećete moći ostvarujete na brzinu, prilagodite se poslovnim okolnostima i ne očekujte previše. Od tog razdoblja mogu postati aktualni i problemi s papirologijom i ugovorima. Ako nekom posuđivati ​​novac, tražite garancije za to. Horoskop Ribe rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Tijekom rujna posao će postati izvor zadovoljstva za rođene Ribe. Vaše izvrsno raspoloženje olakšat će odnose s kolegama i nadređenima. Venera će dobar dio mjeseca podržavati ovo polje iskustava, što će Ribama osigurati srdačan tretman i veću uspješnost. Samo ona Neptunova djeca koja svoje aktivnosti obavljaju zajedno sa svojim partnerima morat će dobro odmjeriti svoje riječi kako bi izbjegla trvenja koja bi mogla uzrokovati raspad društva. Ako imate partnera Lava ili Ovna, trebali biste biti oprezni. Horoskop Ribe rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Bilo da su vam potrebna sredstva za financiranje ulaganja, podršku obiteljskom poslu ili privatnoj ordinaciji, nećete se bojati prijeći u stvar kako biste ih dobili. Međutim, očekujte kašnjenja u pregovorima koji su u tijeku od 10., kada su razmjene manje fluidne. Barem kod svog bankara. Morat ćete pričekati do listopada da ih ponovno pokrenete.

Novac

Trebate li sredstva za financiranje investicija ili potporu obiteljskom poslu ili privatnoj ordinaciji, nećete se bojati ići do otirača po njih. Međutim, očekujte kašnjenja u pregovorima koji su u tijeku od 10. nadalje kada su razmjene manje fluidne. Barem kod svog bankara. Morat ćete pričekati do listopada da ih ponovno pokrenete.

Financije

Ovog mjeseca u rujnu 2024. potrošit ćete mnogo novca na putovanja. Već neko vrijeme štedite kako biste posjetili nova mjesta, a to je ono što će vaše financije biti iskorištene ovaj mjesec. Moći ćete provoditi više vremena sa svojim voljenima i upoznati nove ljude.

Odnosi

Ribe: Vaša sposobnost da se posvetite potiče vaše misli i misli drugih. Vaši obožavatelji mogu se umoriti od čekanja na vas. Vaša gesta ili nježne riječi bile bi dobrodošle! Možda mislite da je sve ovo beskorisno, ali za prosječnu osobu je važno.

Ljubav

Pa drage moje Ribe, mislim da je došlo vrijeme da se opako zaljubite. Pomrčina Sunca se događa tijekom ovog mjeseca baš u vašem polju ozbiljnih partnerstava i to od strane Mladog Mjeseca koji je vladar vašeg polja ljubavi. Jednostavno rečeno – kada se pojavi ona prava osoba, razum se sklanja u stranu i ustupa mjesto čistim emocijama. Ne brinite se i druga strana će reagirati isto tako i kod Riba generalno, bile one u emotivnoj vezi ili slobodne nastupa jedno vrijeme kada će sve ono vezano za ljubav biti na prvom mjestu. A je li moguće da nešto pokvari ove novoformirane idile ili da se umiješa u vezu s voljenom osobom koja kao da je tek sada krenula na pravi način? Pa, žao mi je što ću to reći – ali moguće je. Nesporazumi, pogrešno protumačene riječi i postupci, sumnja, posesivnost, ljubomora – sve ovo se postavlja pred vašu sreću. Ne dozvolite da nešto stane između vas dvoje jer ćete bilo kakvo odvajanje doživjeti kao tragediju i smak svijeta. Na svu sreću, aspekti nisu toliko drastični tako da je više nego vjerojatno da ćete ipak u “hodu” uspjeti riješiti sve. Ipak, drugi dio mjeseca će vam povremeno pokidati svaki živac i zabosti nož sumnje u vaš ustreptalo srdašce. Čuvajte ono što imate. Što se bračnih odnosa tiče, tu možda i neće biti baš toliko idilično, ali daleko od toga da će biti loše. Posljednja nedjelja vam je malo problematična jer ste tada i vi i bračni partner nervozniji i vrlo lako možete doći u konfrontaciju i sukob.

Zdravlje

Ne zaboravite ćete jedan duži vremenski period prvenstveno imati aktualnu problematiku sa stomačnim dijelom. Ovdje je potrebno i obratiti se liječniku a iu potpunosti promijeniti navike kada je prehrana u pitanju. Također – vrijeme vam je da počnete više se kretati, mnogo ste se usedeli.

Obitelj

Ovaj sektor uvijek ima koristi od blagotvornih i ugodnih upliva Jupitera u Biku. Sve je u redu. No, morat ćete se pozabaviti disonancama Merkura u Djevici koji, kao bonus, ide unatrag do 15. Riba! Izbirljivi umovi protive se vašoj metodi. U najgorim danima, kritičari su divlji. Ako sve ovo uzmete u obzir, donijet ćete lošu odluku, pogotovo oko 15. Umjesto toga, izdržite do kraja mjeseca. S financijske strane, ako želite nešto kupiti, nemojte se obazirati na ukuse drugih.

Zaključke

Ovaj mjesec imate Jupitera u svojoj 7. kući, idealno vrijeme za jačanje vašeg braka, ali isto tako nije dobro vrijeme za započinjanje novog projekta od velike važnosti. Nemojte se previše oslanjati na savjete ljudi koji vam nisu bliski, zapamtite da uvijek moramo biti odgovorni i razboriti. Vaša unutrašnjost vaš je najbolji učitelj, tako utvrđuje mjesečni horoskop za rujan Ribe.Najutjecajniji planeti još uvijek ratuju i teško da će sukobi između njih na neki način ne utjecati na vas. Možda je došlo vrijeme da promijenite vrijednosti i date veći značaj stvarima koje ga do sada nisu imale i obrnuto, da neki aspekti, ukusi ili hobiji nazaduju u vašim prioritetima. Uran mobilizira Plutona i ujedinjenje ova dva kolosa uvijek implicira neki oblik promjene. Ne možete se više držati starog i nemate izbora nego prepoznati što treba promijeniti u nekim područjima vašeg života. Ove dvije ujedinjene planete uvijek pronađu način da vas prisile na te promjene. Ako te energije ne utječu mnogo na vas osobno, određena društvena, ekonomska ili politička strujanja hoće. Uran će vam dati potrebno osvjetljenje kako biste u svoj njegovoj stvarnosti mogli vidjeti prepreke koje vas sprječavaju u rastu i razvoju. Sada možete postati svjesni određenih duboko ukorijenjenih crta ličnosti i intimnih kompleksa koji su vas zarobili u negativnim obrascima ponašanja. Energije Plutona i Saturna su također prisutne i ova dva planeta na kocki još više kompliciraju stvari jer jasno pokazuju vaše nedostatke i slabosti. Vaša obrana od vaših ranjivih točaka može se srušiti. Energije Plutona i Saturna su također prisutne i ova dva planeta na kocki još više kompliciraju stvari jer jasno pokazuju vaše nedostatke i slabosti. Vaša obrana od vaših ranjivih točaka može se srušiti. Energije Plutona i Saturna su također prisutne i ova dva planeta na kocki još više kompliciraju stvari jer jasno pokazuju vaše nedostatke i slabosti. Vaša obrana od vaših ranjivih točaka može se srušiti.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ribe veljača 2024

U veljači će prisutnost Venere i Merkura, koja će trajati do 17., utjecati na područje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)