Mjesečni horoskop Ribe siječnja 2024

Osjetljive Ribe započet će mjesec siječanj uznemirene mikro stelijem Marsa, Venere i Merkura. Iako je istina da su ove energije stvarno agresivne, mnogi domorodci Riba će imati koristi od njih jer će moći stati na kraj toj pasivnosti koja ih karakterizira i izaći će u borbu u obrani svojih interesa. Bit će drugih Riba koje će spustiti ruke i osjećati se napadnutima od strane svog profesionalnog okruženja. Počevši od 9., Venera i Merkur će promijeniti mjesta i početi vam koristiti. Rodit će se novi projekti i kontaktirat će ljude koji će im pružiti podršku. Horoskop Ribe siječnja 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Na poslu se od vas traži nešto što niste u stanju ispuniti. Počnite tražite prave informacije na pravom mjestu da biste znali kako reagirati. Postavite realnije svoje ciljeve i sve će doći na svoje mjesto. Strah može samo vas paralizira i automatski vam donijeti probleme bez problema. Nakon 14.januara je vrlo vjerojatno da ćete iznaći mnogo bolje rješenje nego što se sada nadate. U period koji je pred vama neophodno je držati pravu stranu. Horoskop Ribe siječnja 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Teškoće će ih vrebati, loši poslovi, nepovoljni ugovori bit će neke od ne baš ohrabrujućih mogućnosti s kojima će se morati nositi; Ovi nepovoljni uvjeti bit će povoljni za Ribe da ojačaju svoj karakter. Nakon što se ova olujna fronta povuče s dolaskom Merkura u Jarcu i prolaskom Venere u Ribama, siječanj će postati plodan mjesec u smislu novca i poslova. Tek tada će biti u dobroj poziciji za mudra ulaganja i jačanje partnerskih sporazuma. Horoskop Ribe siječnja 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter vas obdaruje velikim poduzetničkim duhom i željom da nadiđete sebe, da idete naprijed. Kad je projekt u pitanju, vrijeme je da krenete u akciju i konačno otkrijete svoje planove. Ali neka vas to ne spriječi da se odmaknete od događaja, pokazujete veliku borbenost. Odvažni i poduzetni, bez poteškoća otkrivate svoje planove, a vaš izvorni ton je zavodljiv. Ali nemojte govoriti dok jasno ne definirate svoje namjere i put naprijed. Nemojte zastrašivati ​​svoje nadređene, jer dok im se sviđaju vaše kvalitete i vaš nadahnuti svjetonazor, ne cijene vaše pokušaje nametanja vašeg zakona. Na putu ste da ostvarite dobro osmišljen životni projekt.

Novac

Jupiter vas obdaruje ogromnim poduzetničkim duhom i željom da nadiđete sebe, da krenete naprijed. Kada je riječ o projektu, vrijeme je da krenete u akciju i konačno otkrijete svoje planove. Ali ne dopustite da vas ovo spriječi da se odmaknete od događaja. Pokazujete veliku borbenost. Odvažni i poduzetni, bez poteškoća iznosite svoje planove, a vaš izvorni ton je zavodljiv. Ali nemojte govoriti dok jasno ne definirate svoje namjere i put naprijed. Ne maltretirajte nadređene. Sviđaju im se vaše kvalitete i vaša nadahnuta vizija svijeta neko vrijeme. Ne cijene to što pokušavate nametnuti svoj zakon. Na putu ste da ostvarite dobro osmišljen životni projekt.

Financije

Siječanjska astrologija 2024. obeshrabruje vas da se ne upuštate u ilegalne aktivnosti kao način zarađivanja novca. Postoji mnogo čistih načina zarađivanja novca. Morate biti kreativni. Financijski horoskop za 2024. obećava vam bolje povrate u vašem poslu ovog mjeseca. Usredotočite se na to kako možete proširiti svoje poslovanje na nova tržišta kao način povećanja svojih financija.

Odnosi

Ribe: Vaše ljubavi su zaustavljene. Imate problema s izražavanjem osjećaja. Ili su ostali ti koji su ostali. Zahvaljujući Veneri koja prolazi kroz vaš znak 28., znate gdje ste. Vaša ljubav počinje na pravoj nozi i u pravom smjeru.

Ljubav

Prijalo bi vam društvo starih provjerenih prijatelja. Pa u to ime, organizirajte brzo viđenje. Slobodnim Ribama će se dešavati da prijatelji svojim idejama pokušavaju usmjere njihov ljubavni život.Nije naodmet slušati, ali ipak učiniti onako kako nalaže vaš srce.Ovog puta je potrebno držati se svog mišljenja i svog puta. Možda vaš partner nije u pravu, ali mu ipak prepustite inicijativu.Obostrano pridikovanja je štetilo vašem odnosu.

Zdravlje

Potrebno je obratiti posebnu pozornost na cirkulaciju u nogama. Mogu se jave manji problemi kao i otežano hodanje. Uzimajte potrebne lijekove i radite vježbe.

Obitelj

Vaše poslovanje je na dobrom putu. Samo se morate brinuti o tome svaki dan jer znate kako to učiniti tako dobro. Međutim, nemojte spavati na lovorikama. Ostanite na oprezu i ne vjerujte onima koji vam obećavaju. Riba! Ovog mjeseca uzmite hrabrost u obje ruke i usudite se reći ne. I budite uvjereni, to vas neće učiniti tiranom, već osobom koja ima razboritost. S financijske strane, ovaj sektor je pod zaštitom Jupitera. Iako su primici neredoviti, vaše financije dobro stoje iu usponu.

Zaključke

Morate se usredotočiti na odijevanje s uspjehom i pobjedom, imate zvijezde na svojoj strani, vaše financijsko bogatstvo će vam dati najbolju ravnotežu koja vam je potrebna u vašem životu. Što se tiče novih ulaganja, vrijeme je da se dotjerate i izgledate kao kralj. Prvih tjedana ovog mjeseca siječnja zvijezde su malo uznemirene i to će vas potaknuti na ekscese, morate imati hladne glave jer biste kasnije mogli požaliti. Nepotrebni troškovi i puno raspršenosti, odmah se bacite na posao, prošli uspjeh ne nagovještava budući uspjeh. Prijatelji će vam ovih dana dati najbolje savjete, prepustite se njima i otkrit ćete da je sve lakše.Ovog mjeseca dolazi do gomilanja planeta u vašoj 11. kući, čime se aktivira sve što Pluton ukazuje u tom sektoru. Jedan od manje poznatih aspekata 11. kuće je onaj koji govori o ciljevima u životu i idealima koje želite vidjeti ostvarene u budućnosti. Pa, Pluton će značajno promijeniti vaš smjer i vaše svrhe, a ovog mjeseca, zbog nekog osobnog događaja ili okolnosti, to ćete vrlo jasno primijetiti. Moguće je da vam se ciljevi koje ste dosad smatrali važnima ili poželjnima više ne čine takvima. Također je dobro vrijeme da ispitate način na koji možete pristupiti svojim ciljevima, jer ako ostanete u nejasnim željama i ne učinite ništa da ih ostvarite, oni neće otići od snova, a važno je da vam je sada jasno što ćete biti moći modificirati te obrasce ponašanja. Također pokušajte ne posezati za ekstremnim mjerama ili agresivno slijediti svoje ciljeve, jer ako to učinite vjerojatno će vam Pluton sve dodatno otežati. Jupiter će za koji dan izaći iz vaše 12. kuće, ući će u vaš znak i vi ćete biti zvjezdani znak, ali još uvijek možete riješiti sve što vam je ovaj planet ukazivao godinu dana u tom sektoru, što je ništa više od njegovanja svoje duhovnosti tako da ona raste i da pronađete istinu u sebi.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ribe listopad 2024

Zanimljiva kombinacija dogodit će se ovog mjeseca: retrogradni Mars u III kući i Venera, Merkur …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)