Mjesečni horoskop Ribe svibanj 2024

Puno više energije nego inače karakterizirat će Ribe ovog mjeseca svibnja. Mars u vašem znaku potaknut će intenzivnu seksualnu aktivnost i probuditi želje za osvajanjem i zavođenjem koje neće proći nezapaženo. Putovanja će općenito biti zadovoljavajuća, bilo da se radi o poslu ili iz zadovoljstva posjeta voljenoj osobi. Do 7. svibnja prihodi će biti veći od očekivanih, a osim toga moći će započeti aktivnosti koje im omogućuju poboljšanje budućih ekonomskih prihoda. Na domaćem planu agresivnost će se pojačati od 10. svibnja. Horoskop Ribe svibanj 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Iako sve djeluje komplicirano, nedkučivo ipak sve što se sada dešava na poslovnom planu imaće dugotrajniji temelj. Šansu vam daje Jupiter u sektoru poslovanja, a Saturn kroz polje statusa, karijere pridonijet osjećaju tereta, ali donosit određene prepreke koje ne možete izbjeći. Ipak njihova potpora je Uran koji im donosi novine i time otvara nove mogućnosti kojih ni sami niste svjesni. Mjesec koji donosi bitne informacije. Komunikacija s bitni ljudima već na početku mjeseca. Horoskop Ribe svibanj 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Posao i profesionalni život domorodaca Riba bit će uvelike favoriziran tijekom ove faze. Vaša će zarada biti zadovoljavajuća, a prilike za sklapanje dobrih poslova trajat će do 16. svibnja. Nakon tog datuma, putovanja unutar granica zemlje dovest će ih u kontakt s novim mogućnostima zaposlenja. Oni domorodci čiji je rad izravno povezan s kreativnošću istražit će nova polja i postići rezultate značajne vrijednosti, kako ekonomski tako i profesionalno priznate. Horoskop Ribe svibanj 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter vas poziva da se mobilizirate kako biste razvili svoje vještine i zaradili više, iskazali nove potencijale i bili nagrađeni za svoj trud, ništa i nitko vas ne zaustavlja. Želite obilježiti svoj teritorij i pokazati tko ste, vrijeme je da se oslobodite navika koje su vam smetale. Usredotočite se na prvu polovicu godine kako biste prenijeli svoju poruku, jer izgledi imaju mnogo toga za razveseliti: ljubav, novi posao ili novi život, prepuni ste žara da postignete svoje ciljeve. Proljeće je naklonjeno vašoj realizaciji.

Novac

Jupiter vas poziva da se mobilizirate kako biste razvili svoje vještine, zaradili više, iskazali nove potencijale i dobili nagradu za svoj trud. Ništa i nitko vas ne sputava. Želite obilježiti svoj teritorij i pokazati tko ste. Ovo je vrijeme za raskid s navikama koje su imale svoje. Usredotočite se na prvu polovicu godine kako biste prenijeli svoju poruku. Imate se čemu radovati: ljubavi, novom poslu ili novom životu. Prštite od elana da postignete svoje ciljeve. Proljeće je naklonjeno vašem ispunjenju.

Financije

Ovaj mjesec morat ćete tražiti posao koji će vam donijeti dodatni novac. Vaša plaća nije dovoljna da podmirite sve svoje troškove. Morate pronaći nešto što će osigurati da se financijski tok nastavi.

Odnosi

Ribe: Do 7. Venera u Blizancima sije pomutnju. Srećom, energije Bika i Raka vas inspiriraju da odaberete mir i sigurnost. Od 22. ovu odluku dovodi u pitanje Sunce u Blizancima osim ako više ne slušate što vam govore.

Ljubav

Venera ulazi u vaš ljubavni sektor ovog mjeseca pa ćete uživati ​​u romantičnim i nježnim odnosima. Oni koji su već u odnosu imaće zabavno, veselo i posvećeno vrijeme zajedno. Oni usamljeni će naići na osobu koja ih razumije na svim razinama. Sve je lijepo, ali ipak ima jedna kvaka. Nekako kao da ne možete prođete bez izvjesnih komplikacija. Naime, Merkur vladar vašeg polja partnerstva će se tijekom svibnja naći u retro hodu od 18.maja pa će donijeti konfuziju i zbunjenost. Mnogima će biti fokus na obiteljske probleme, možda probleme s imovinom, smještajem, stanom. Bit će problema s nekim članom obitelji, možda roditeljima. Pazite se pogrešnih odluka.

Zdravlje

Moguće je da ćete brinuti oko drugih, a vama osobno je loš period nakon 18.maja do kraja mjeseca.

Obitelj

Ako je vaša motivacija pretrpjela udarac u krilo, trebala bi se ponovno osmjehnuti! Ovaj mjesec, rasprave su usredotočene na vaše iskustvo i vaš profesionalni razvoj. Neki hvale vaše talente. Drugi traže vaše vještine. Ako osjećate da se stvari nisu ostvarile, pričekajte. Kako dani budu prolazili, vaši će partneri biti konkretniji. Riba! Ako vam netko ponudi zanimljivu ponudu, ne skrećite pogled. Ozbiljno razmislite i napravite pravi izbor. S financijske strane, ovaj sektor ide posebno dobro, jer odražava sve napore koje ste uložili da to postignete.

Zaključke

U ljubavi budite oprezni s riječima, mogu se pogrešno protumačiti, stoga budite jasni u svom jeziku… Pazite na svoj jezik! Ono što kažete može biti krivo protumačeno, stoga pazite kako izražavate svoje ideje. Pokušajte svom partneru jasno objasniti stvari kako biste izbjegli nesporazume. . Dajte svom partneru sva objašnjenja koja su potrebna kako bi problemi bili potpuno jasni i precizni u vašem svakodnevnom životu. Mogući su problemi, najbolje je smireno odlučiti. Potražite savjet od starijih ili bliskih osoba, koji će vam znati dati dobar savjet da preusmjerite stvari koje se u početku mogu činiti kompliciranima. Ako nemate partnera, loše je vrijeme za upoznavanje drugih ljudi. Uživaj u drugim ljudima kao u prijateljstvu. Krajem mjeseca bit će pun mjesec,Vaša 3. kuća je vrlo aktivna ovog mjeseca, pa ćete biti više zainteresirani za razumijevanje stvarnosti koja vas okružuje, iznutra i izvana. Dobro vrijeme da upotrijebite svoj um i intelekt te istražite i uđete što dublje u sve probleme koji vas zanimaju. Možda ćete otkriti neku misteriju ili tajnu od koje možete imati koristi. Vaše komunikacijske vještine sada su također bolje, stoga pazite što govorite jer vaše riječi mogu imati veliku snagu. Možete čak utjecati na druge ljude onim što kažete ili napišete. Također možete pronaći odgovore na svoje brige u knjizi koju ste slučajno pročitali ili nečemu što ste vidjeli na TV-u. Bit ćete vrlo intuitivni, ali morate spriječiti da sumnje, strahovi i zbunjenost preuzmu vaš um i ometaju vašu sposobnost da djelujete konstruktivno. Ne dopustite da vaša percepcija stvarnosti bude promijenjena vašim osjećajima i nesvjesnim projekcijama. Bit ćete vrlo osjetljivi na sve oko sebe, ali nemojte zamišljati stvari koje nisu ili krivo tumačiti ono što čujete. Ponekad se vaša sklonost da budete u oblacima može pogoršati, čineći vas zaboravnim i stvarajući vam osjećaj nedostatka pamćenja. Bilo bi zgodno da zapišete ono bitno kako vam male smetnje ne bi stvarale veće probleme.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Ribe listopad 2024

Zanimljiva kombinacija dogodit će se ovog mjeseca: retrogradni Mars u III kući i Venera, Merkur …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)