Mjesečni horoskop Škorpion kolovoz 2024

Sunce će u svom tranzitu obasjati područja vezana uz profesionalne aktivnosti, projekte i prijateljstva. Na prvom polju bit će problema ako se ne budu ponašali odgovorno. U protivnom bi moglo doći do sukoba s partnerima i radnim odnosima. Umjereno ponašanje i samokontrola bit će ključ da se to ne dogodi. U ljubavi ćete do 17. kolovoza uživati ​​u maksimalnim blagodatima. Kasnije će živjeti romanse koje će skrivati ​​jer će to biti paralelne veze. Horoskop Škorpion kolovoz 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Dobro je, dobro je – bolje nego što ste očekivali. Još uvijek ne shvaćate da okovi polako počinju se skidaju, ali kako bude tekao ovaj mjesec to će vam postajati sve jasnije. Saturn je još uvijek u vašem znaku, ali u direktnom hodu i kada tijekom narednog mjeseca konačno izađe i vidite mu leđa – za jedan duži vremenski period dobivate oslobođenje od karmičkih stega. Jupiter (vladar vašeg polja posla i zarada) je ušao u polje šansi, prilika, prijatelja, veza, kontakata, ostvarenja želja – pa zar vam je potrebna jača podrška od ove? I vaš vladar ulazi u polje karijere, pozicije, koje je već krcato stelijum planeta. Vjerovali vi meni ili ne – ovaj mjesec označava preokret. Da se razumijemo – nema magičnih poteza tipa – danas na dnu, sutra na vrhu. Ima samo zasluženog na konto svog truda koji ste u prethodnim godinama uložili. A vjerujem da jest. Kako stoje financije ovaj mjesec? Pa …. negdje mora i da škripi. Izgleda da će baš ovdje škripati. Ne vrijedi, ovdje još uvijek morate izlazite iz bunara lagano. Ne brinite, izlaz je blizu …. Horoskop Škorpion kolovoz 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Neizvjesnost će deset dana vladati domorocima Škorpiona. U nekim će slučajevima osjećati pretjeranu ljubomoru zbog postignuća pojedinih kolega; u drugima, oni će biti ti koji će trpjeti zavist drugih. Da bismo neutralizirali ovu situaciju, jedina održiva stvar bit će držati se podalje od onih koji stvaraju taj osjećaj i od onih koji im zavide. Nakon ovog kratkog razdoblja, Škorpioni će napraviti velike skokove. Njihov veliki kapacitet dovest će ih do pokušaja zanimljivih i konkretnih projekata. Horoskop Škorpion kolovoz 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Od 10. svibnja Jupiter vas poziva da napredujete i skupljate bodove, sve dok služite interesima zajednice i svojima. Sjajiš, ali ne pokušavaš se na silu probiti. Napadački, odvažni, pokazujete nezaustavljivu snagu kada je potrebno uvjeriti svoje suigrače da vam daju više prostora ili autonomije. Težite proširiti svoje horizonte i slobodnije se izražavati, ali nemojte prekoračiti granice, riskirajući slabljenje partnerstva. Nemojte se zaokupiti obiteljskim obavezama koje vas vuku prema dolje.

Novac

Od 10. svibnja Jupiter vas poziva da idete naprijed i osvajate bodove, pod uvjetom da služite interesima zajednice i svojima. Vi blistate, ali ne pokušavajte se probiti na silu. Napadački, odvažni, pokazujete nezaustavljivu snagu kada je potrebno uvjeriti svoje partnere da vam daju više prostora ili autonomije. Težite proširiti svoje horizonte i slobodnije se izražavati. Ipak, ne prelazite ograničenja u opasnosti da oslabite asocijaciju. Ne dopustite da vas progutaju obiteljske obveze koje vas vuku prema dolje.

Financije

Naučite upravljati financijama koje su vam na raspolaganju. Bez odgovarajućeg upravljanja, na kraju ćete koristiti novac za stvari koje nemaju smisla. Pobrinite se da većinu svog novca potrošite na svoje osnovne potrebe. Također, važno je da štedite za crne dane. Ovaj mjesec ćete se prepustiti aktivnostima kao što je poljoprivreda što će vam osigurati dodatni novac koji će vas održati na površini.

Odnosi

Škorpion: Venera je i dalje u Lavu, a osim toga je retrogradna! Ako želite izbjeći nepotrebnu situaciju i kasnije požaliti, nemojte oklijevanje ili nesreću tumačiti kao rani znak izdaje. Ostati smiren i objektivan bit će isplativiji.

Ljubav

Opa …. izgleda da su neke stvari počele lagano da dolaze na svoje mjesto. Saturn u vašem znaku u prvim danima kolovoza kreće direktno, što će generalno donijeti da se vi bolje i rasterećenije osjećate. Potom Mars, vladar polja ličnosti, prelazi u znak Lava, što znači da će vaša energija postati mnogo jača, da ćete biti puni samopouzdanja i optimizma. Kao šlag na tortu – Jupiter koji vlada vašim ljubavima ulazi u znak Djevice odakle će bacati jako dobar aspekt na vaš znak. Jedino što vam ne odgovara je što Venera ide retrogradnim hodom …. ovo svakako donosi miješanje prošlosti u vaš život … pa dobro, ne može baš sve biti savršeno …. Da pokušamo složimo cijelu priču – u emotivnim vezama i brakovima sigurno je da situacija kreće na bolje. Vi i partner se sve više približavate jedno drugom, spremniji ste na kompromis i voljni se potrudite da održite vaš odnos. Doduše, moguće je da ste postavili neke zahtjeve partneru i pokazali da dalje nećete trpjeti neka njegova ponašanja. Porast strasti, što će svakako dobro utjecati da se vaš dogovor “zapečati” kako treba. Ne bih rekla da će slobodni baš biti spremni da se nešto jače obvežu tijekom kolovoza. Suviše se prilika otvara ispred vas pa je moguće da ćete malo lutati i samo uživati. No, i to je dobro poslije suše koja vas je pratila u prethodnom razdoblju. Ne treba smetnuti s uma i tu pustu prošlost koja nekako iznikne sama od sebe čim uspijete je zaboravite i potisnete. Očito je da je netko još uvijek suviše duboko ukorijenjen u vama. Pitanje je da li vrijedi truda, ali sigurno je da na poziv nećete moći ne odgovorite …..

Zdravlje

Dobili ste jednu mnogo potentna i jaču energiju ulaskom vašeg vladara u znak Lava. No, ne treba zaboraviti da ovaj znak vlada i srcem i kralježnicom. Da li može biti problema na ovom polju? Svakako da može, zato i na dalje morate biti oprezni i ako osjetite neke tegobe – obratiti se liječniku.

Obitelj

Ovaj je mjesec ovaj sektor osjetljiva tema. Sumnjičavo gledate na ono što vam se predlaže. U najgorim danima izgledate nezainteresirano. Škorpion! Ne odbijajte prijedlog. Svejedno pogledajte. Ne fokusirajte se na ono što nije u redu. Umjesto toga, budite pozitivni i vidite sve prednosti koje možete dobiti. Kad ste već kod toga, nemojte antagonizirati ljude koji vam se čine previše površnima. S financijske strane, svakodnevni život je osiguran. S druge strane, budžet za slobodno vrijeme sveden je na minimum osim ako ne donesete pravu profesionalnu odluku.

Zaključke

U ovom mjesecu bit ćete izuzetno aktivni, ne biste se trebali previše stresirati, već se trebali opustiti kako biste pronašli ravnotežu koju smo gore spomenuli. Škorpion je uvijek vrlo strastven i ponekad se mogu pojaviti nekontrolirani impulsi, upravljajte njima kako treba i bit ćete uspješni, zahvaljujući mjesečnom horoskopu Škorpion za kolovoz.Tijekom mjeseca ljudi će biti pod utjecajem prilično konfliktne situacije koja se odvija na nebu. Ovisno o znaku i osobnom horoskopu svakog pojedinca, učinci će biti više ili manje veliki. Škorpion će vjerojatno biti jedan od najmanje pogođenih, ali ipak i sve će osjetiti svoje posljedice. Pluton, Uran, Jupiter, Saturn i Mars su u sukobu i aspekti koje prave jedni prema drugima nisu pozitivni ni za koga. U vašem slučaju pogođeni sektori vašeg života nisu toliko važni kao oni drugih znakova, ali to vas ne sprječava da uočite njihove negativne utjecaje u nekom području vašeg života. Kada se sudare Uran i Saturn, dolazi do susreta novog i starog, ali pomalo problematičnog susreta. Moguće je da se osjećate nemirno i pomalo zasićeno onim što se događa u nekoj sferi vašeg života i želite unijeti promjene u to, ali vas odgovornosti i strahovi koče. Vaša će se odanost pomaknuti s novog na staro, i dok je vaša želja za istraživanjem novih mogućnosti jaka, teško ćete raskinuti s ustaljenim. Kako biste izbjegli potpuni kolaps, morate pokušati zadržati najbolje od starog, a pritom napraviti mjesta za novo. Također, budući da je Mars također u igri, trebali biste izbjegavati previše impulzivnost i nepromišljenost. Ne žurite ni s čim. Uzmite si vremena da preispitate svoje odluke i osjećaje koji vas tjeraju da ih donesete. koštat će vas raskid s ustaljenim. Kako biste izbjegli potpuni kolaps, morate pokušati zadržati najbolje od starog, a pritom napraviti mjesta za novo. Također, budući da je Mars također u igri, trebali biste izbjegavati previše impulzivnost i nepromišljenost. Ne žurite ni s čim. Uzmite si vremena da preispitate svoje odluke i osjećaje koji vas tjeraju da ih donesete. koštat će vas raskid s ustaljenim. Kako biste izbjegli potpuni kolaps, morate pokušati zadržati najbolje od starog, a pritom napraviti mjesta za novo. Također, budući da je Mars također u igri, trebali biste izbjegavati previše impulzivnost i nepromišljenost. Ne žurite ni s čim. Uzmite si vremena da preispitate svoje odluke i osjećaje koji vas tjeraju da ih donesete.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion veljača 2024

Suprotno svojoj prirodi, domoroci Škorpioni bit će vrlo komunikativni i otvoreni. Sudjelovali su na sastancima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)