Mjesečni horoskop Škorpion ožujak 2024

Prisutnost Venere i Merkura u Ribama, u njihovoj V kući, istaknut će magnetizam ovih domorodaca, što će višestruko povećati njihove mogućnosti. Škorpioni će otvorenije komunicirati i uspostaviti dalekosežne ljubavne kontakte. S druge strane, parkiranje Marsa u Jarcu do 20. će ih potaknuti na naporan zajednički rad ili njihovu najbližu okolinu. Nakon toga, opasnost će vrebati obiteljskim okruženjem, a pritužbe između njezinih članova stvorit će atmosferu nepogodnu za suživot. Horoskop Škorpion ožujak 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Jedan od vaših vladara (Mars) ima tranzit kroz polje posla tijekom ovog mjeseca. Dani puni inicijative, akcije. Imat ćete mnogo šansi za napredak na poslovnoj ljestvici. Možete napraviti dobru osnovu za vašu karijeru. Konjunkcija Marsa i Urana ipak donosi oscilacije, krize, sukobe, mogućnost promjena, incidente pa budite obazrivi na polju posla. Venera uz Marsa i Urana donijet će vam kreativnost i mogućnost da pokažete svoje talente. Horoskop Škorpion ožujak 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Napetosti koje se generiraju na romantičnom polju s njihovim partnerima dovest će domoroce Škorpiona u loše raspoloženje i naškoditi njihovim drugim područjima života. Isto tako, Mars u Biku će dati svoj utjecaj, stvarajući ozbiljne nesuglasice između partnera. Jedino što Škorpionima preostaje jest istražiti razloge koji dovode do ove trajne konfrontacije i kada se razjasni pravi razlog ovih svađa, mogli bi pokušati odgovarajuće ispraviti ili stati na kraj društvu koje iz nekog razloga nije dulje korisno za bilo koji od dijelova. Horoskop Škorpion ožujak 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Više ste fokusirani na svoj osobni život nego na posao. Ipak, od 20. vodite računa o svom poslu i preuzimate odgovornosti. Svaki dan od vas zahtijeva da budete prisutni i ne radi se o odstupanju od vaših zahtjeva. Briljantni, talentirani i cijenjeni, ne manjka vam potencijala i šarma da transformirate svoje sugovornike i obožavatelje. Iskoristite svoj sjaj kako biste proširili svoj utjecaj i ojačali svoja nedavna savezništva ili obveze. Zavodite svoje sugovornike, vaši talenti fasciniraju onoliko koliko djeluje vaš očaravajući šarm. Uhvatite ga.

Novac

Više ste fokusirani na svoj privatni život nego na posao. Od 20. pa nadalje vi se ipak bavite svojim poslom i preuzimate odgovornost. Dnevni napor zahtijeva da budete prisutni i nema govora o odstupanju od njegovih zahtjeva. Briljantni, talentirani i cijenjeni, ne manjka vam potencijala i šarma da transformirate svoje sugovornike i obožavatelje. Iskoristite svoj sjaj kako biste proširili svoj utjecaj i ojačali svoja nedavna savezništva ili obveze. Zavodite svoje sugovornike. Vaši talenti fasciniraju onoliko koliko djeluje vaš očaravajući šarm. Iskoristite to.

Financije

Financijski horoskop za 2024. otkriva da trebate potražiti financijski savjet od profesionalca. Novac vam pritječe u život, ali ne znate što učiniti u vezi s tim. Mogli biste na kraju loše iskoristiti novac, pa vam je potrebna pomoć da njime upravljate.

Odnosi

Škorpion: Energije koje izviru iz Riba brinu se o ovom sektoru koji vam zadaje teškoće. Otklonite razlike povezivanjem s ljudima koji dijele vaše vrijednosti. Ovaj mjesec te volimo i to ti pokazujemo. Zauzvrat i ne vidi vas svugdje loše.

Ljubav

Polje ljubavi vam je obavijeno lijepim željama, snovima koji se mogu ostvarivati. Sve će dolaziti u valovima. Igre povjerenja i nepovjerenja će i dalje biti aktualne. Na vama je što će prevagnuti. Neptun vas boji u vašem ljubavnom životu. Erotizovan magnetičnost je prisutna. Snažne veze, ali ipak doza konfuzije i nestabilnosti je tu. Mnoge ljubavne priče biće nemoguće. Neke ljubavi će prije da se završe nego što započnu. Kako je vladar polja partnerstva Venera u polju posla i svakodnevice i tu ima susrete s Marsom i Uranom možemo zaključiti da će se ljubavni događaji uglavnom miješati s poslovnim. To je ujedno i polje bolesti pa ne bi bilo čudno da vam netko u “bijelom mantilu” izjavljuje ljubav iliti da se vi iznenada zaljubite u nekog tko je u ambulantu došao zbog istog ili sličnog zdravstvenog problema.

Zdravlje

Oprez u ovom mjesecu. Akutne bolesti, psihosomatske krize, kirurške intervencije, razne vrste ozljeda … Budite oprezni u prometu, u rukovanju oštrim predmetima, zapaljivim tvarima …

Obitelj

Dolazak Saturna u Ribe djeluje kao umirujući melem. Osjećate se lakše iskoristiti svoje talente koji su tako brojni. Horizont se razbistri. Osjećate da možete ići prema svom cilju, a da vas nitko ne ometa. Ako vam na kraju mjeseca netko ponudi neočekivanu ponudu, prihvatite je bez razmišljanja. Nećete požaliti jer će vam to povećati financijske prihode. S financijske strane, iako ovaj sektor ne predstavlja poseban problem, dobro bi došlo njihovo poboljšanje. Pa ako sreća prođe i krene u ovom smjeru, nemojte si postavljati egzistencijalna pitanja.

Zaključke

Refleksija posebno u drugoj polovici mjeseca, Mjesec će vas pratiti jer je došlo vrijeme za donošenje odluka. Vi ste stručnjak za davanje savjeta i podrške drugima, vrijeme je da prepustite sebi pomoć i učinite svoj savjet svojim. Zadnjih dana u mjesecu osjetit ćete svoje sposobnosti u punom kapacitetu, stoga morate planirati budućnost, o tome će ovisiti dio vašeg uspjeha.Sve što je rečeno za prethodni mjesec i dalje vrijedi i još jače jer će uz Jupiter i Uran kroz vašu kuću V proći Merkur, Venera i Sunce. Pojačat će se vaše želje za slobodom i osobnom ekspanzijom. Vaša intuicija će biti moćna, ali pokušajte nakon toga detaljno analizirati intuicije koje imate. Vaš će um biti vrtlog ideja i teško ćete ostati mirni. Bit ćete vrlo spremni za sve ideje na koje naiđete i prilično otvoreni za njihovo prihvaćanje i transformaciju nekih svojih. Sada možete pronaći nadahnuta i kreativna rješenja za probleme ili poteškoće koje vas progone. Odgovori i odluke mogu izroniti neočekivano u najneobičnijim trenucima. Pokušajte maksimalno iskoristiti ove vrlo povoljne energije ne rasipajući se i kontrolirajući svoj um. Također biste trebali obratiti pozornost na Jupiterovu konjunkciju jer možete biti previše optimistični u pogledu prilika koje vam sudbina sprema. Imate dobre šanse da će se neke ostvariti, ali druge će biti previše utopijske. Otuda potreba da rigorozno analizirate svoje intuicije i odluke. Način na koji pristupate svom životu znatno će se promijeniti. Proživljavate fazu rasta i ekspanzije koja će vas potaknuti na napredak u svim područjima vašeg života. Način na koji pristupate svom životu znatno će se promijeniti. Proživljavate fazu rasta i ekspanzije koja će vas potaknuti na napredak u svim područjima vašeg života. Način na koji pristupate svom životu znatno će se promijeniti. Proživljavate fazu rasta i ekspanzije koja će vas potaknuti na napredak u svim područjima vašeg života.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion veljača 2024

Suprotno svojoj prirodi, domoroci Škorpioni bit će vrlo komunikativni i otvoreni. Sudjelovali su na sastancima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)