Mjesečni horoskop Škorpion prosinac 2024

Dugo iščekivani kozmičkim utjecajima, Škorpioni će uživati ​​u ugodnijoj novogodišnjoj noći. Neki starosjedioci prvog dekana bit će donekle povučeni zbog Saturnovog kvadrata, ali će, osim nekih poteškoća, uživati ​​iste privilegije kao i ostali njihovi vršnjaci. Jupiter i Merkur, pozicionirani u vašem znaku, olakšat će vam međuljudske odnose, a uz to će izazvati i zabune na radnom mjestu koje će se od 12. prosinca pretočiti u značajno povećanje vaših prihoda. Horoskop Škorpion prosinac 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Mjesec u isto vrijeme poticajan, ali i težak. Izgleda kao da su se sve zvijezde urotile da vam ne daju ni trenutka predaha. Ono što je lijepo je da se otvaraju jače mogućnosti za financijske priljeve i da će vas ovaj trend pratiti sigurno u prvoj i drugoj dekadi prosinca. Nakon toga, priljevi idu ka smanjenju, a troškovi ka povećanju, što je sve posljedica nastupajućih praznika. Ono što nije lijepo jeste da ćete kroz svoje poslovne odnose uglavnom prolaziti na najkompliciraniji mogući način. Neke suradnje će u ovom mjesecu pući i to vjerojatno nepovratno. Ako se nešto tog tipa dogodi, kažite sami sebi da je to najbolje. Jer, sada možete okrenuti nekim drugim stvarima i poslovima koje ste nepotrebno zanemarivali. Nemojte zaboraviti još jednu stvar – početkom siječnja vaš vladar Mars ulazi u vaš znak. A od tada vas, dragi moji i drage moje – nitko ne zaustavi. Još jedno vrijeme funkcioniraju na ovaj način, pokušavajte koliko možete se izborite s gomilom obveza, a kada dođe pravi trenutak – idemo na bolje. Horoskop Škorpion prosinac 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Domoroci Škorpiona imat će sretan kraj godine. U svim slučajevima, oni će postići sporazume koji će ih pozicionirati na povlaštene razine i omogućiti im da riješe svoju ekonomsku situaciju, vraćajući svoje blagostanje. Imat će ogromnu i srdačnu osobnost koja će potaknuti postizanje novih veza. Druženjem će krenuti prema novim lukama i proširiti svoj krug. S druge strane, morat će pobjeći od situacija koje im ne pomažu u rastu, budući da im blagostanje kuca na vrata. Horoskop Škorpion prosinac 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Jupiter se vraća (kao između 10. svibnja i 28. listopada) kako bi povećao vaše šanse da poboljšate svoj svakodnevni život. Prilike da se izdvojite iz gomile i ostavite svoj trag. Morate biti pažljivi na ponude u prosincu. Dajte sve od sebe da impresionirate publiku (i svog šefa) 22.

Novac

Jupiter se vraća (kao što je bio između 10. svibnja i 28. listopada) kako bi povećao vaše šanse da poboljšate svoj svakodnevni život. Prilike da se izdvojite iz gomile i ostavite svoj trag. Budite u potrazi za ponudama u prosincu. Dajte sve od sebe da impresionirate javnost (i svog šefa) 22.

Financije

Dok riskirate u poslu, nemojte testirati dubinu bazena s obje noge. Rasporedite svoj rizik u različitim projektima ili poslovima. Prosinačka astrologija 2024. potiče da naučite ulagati u različite sektore gospodarstva. Retrogradni Merkur 2024. želi da se držite svojih financijskih odluka dok ih ne ostvarite.

Odnosi

Škorpion: Iako ste komercijalniji nego inače, rezultati nisu konačni. Nemojte misliti da je to slučaj sudbine, jer nije riječ o tome. Od 21. posao se vraća na pravi put! Stoga iskoristite ovo mirno razdoblje da odvojite malo vremena za sebe. Ili da se usavršite novom metodom. Nakon toga, bit ćete savršeno spremni nositi se s priljevom posla koji će se pojaviti bez upozorenja. Financijski, ovaj sektor prilično dobro stoji. Novac pritječe, a zaostali plaćaju ono što vam duguju.

Ljubav

Jedan čudan mjesec na emotivnom planu za Škorpiona. Istina je da će Venera prijeći u vaš znak i da će prilika za ljubav biti mnogo više, jer ćete vi osobno dobiti i na šarmu i na intenzitetu i na magnetičnosti i privlačiti pripadnike suprotnog spola. No, ne treba zaboraviti da je vaš vladar u znaku Vage u dosta lošim aspektima i još na sve to – u polju tajni i podsvijesti. Neke će se Škorpioni upustiti u toliko intenzivne avanture i odnose tijekom ovog mjeseca da će ih vjerojatno zapamtiti za cijeli život. Drugi će pak imati velike muke da naprave odabir i opterećivati ​​sami sebe odlukama na koju se stranu okrenuti. Ne bi me ništa čudilo da sjedite na dvije stolice istovremeno. Oni u emotivnim vezama i brakovima će biti u jednom strasnom razdoblju, koji će, isto tako strasno, biti Presecan svađama i raspravama svakih vrsta. I pitanje veronosti može biti potegnuto, jer će se neke Škorpioni suočiti s ozbiljnim optužbama od strane voljene osobe. A možda čak i biti otkrivene u svojim “sumnjivim” radnjama. Mislim da ste do sada shvatili ono što pokušavam reći – tijekom cijelog ovog prosinca svega će biti, samo neće biti mira. Doduše, vi podsvjesno uvijek i tražite da se nešto događa, biti burno, ali nisam sigurna koliko će vam sva ova bura zaista i prijati. Jer, u pojedinim trenucima će prijetiti da se pretvori u tornado koji ruši sve pred sobom. Vama će osobno biti najteže jer nećete moći kontrolirati i obuzdati svoje strasti, a te iste strasti će vas voditi u situacije koje su turbulentne, ali i nezaboravne.

Zdravlje

Najrealnije gledano – zdravstvene prilike nisu dobre po vas. Problemi s psihom, nervoza, stres, padovi u depresiju. Pored ovoga – problemi s upalama, infekcijama, virusima. Idemo dalje – kičma, glava, sinusi. Nekako kao da ste se rašrafio u potpunosti, što nije ni čudo, obzirom na to kroz kakav period godinama prolazite. Koliko god bilo u vašoj moći – vodite računa o sebi.

Obitelj

Iako ste komercijalniji nego inače, rezultati nisu uvjerljivi. Iznad svega, nemojte misliti da je sudbina neumoljiva, jer nije o tome riječ. Od 21. posao se nastavlja! Stoga iskoristite ovo razdoblje zatišja da odvojite vrijeme za sebe. Ili da se usavršite novom metodom. Nakon toga, bit ćete savršeno spremni suočiti se s priljevom posla koji će se pojaviti bez upozorenja. S financijske strane, ovaj sektor prilično dobro stoji. Novac dolazi i zakašnjeli podmiruju ono što vam duguju.

Zaključke

Važno je da iskoristite prvih četrnaest dana ovog mjeseca, jer će biti idealno da ostvarite sve započete projekte. Ne zaboravite da sve svoje sposobnosti morate primijeniti u praksi, jer su one zaista važne za postizanje uspjeha. Vezano uz vaše poslovanje, važno je da napravite poslovnu analizu koja vam omogućuje donošenje najboljih odluka, kako bi vaša tvrtka ostvarila velike povrate. Planiranje je idealno za vaš poslovni uspjeh. Ako želite ostvariti sve željene ciljeve, važno je sklopiti dobre saveze vezane uz odnose s javnošću.Mars će proći kroz vašu kuću III i sve što Pluton kaže u tom sektoru će biti aktivirano. Sve vezano uz komunikaciju i znanje ponovno je aktualno. Vrijeme je da naučite druge načine komuniciranja s drugima. Pazite što govorite jer sada je vaša riječ toliko moćna da možete reći nešto nepopravljivo. Energija kojom zračite u svom okruženju može biti prejaka, a vaše rasprave preagresivne. Biti asertivan i siguran u svoje stavove nije negativno, pod uvjetom da u njihovoj obrani ne napadate bližnjega pozadinom ili načinom izricanja. Morate kontrolirati verbalnu agresivnost. Također možete biti sumnjičaviji nego inače i vidjeti druge namjere u riječima vašeg susjeda ili u onome što žele od vas. Možete imati određeni nedostatak jasnoće, blokirati se i vidjeti duhove tamo gdje ih nema. Također se može dogoditi da postanete nestrpljiviji nego inače u malim razgovorima i poželite odmah prijeći na srž stvari i dublje razgovarati o stvarima koje vas se tiču. Naravno, ova vas nestrpljivost može učiniti i oštrim i naglim. Nakon što se sve to kontrolira, niz može biti pozitivan budući da vam je još uvijek sreća naklonjena i možete unijeti vrlo zanimljive promjene i poboljšanja u svoj život.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion veljača 2024

Suprotno svojoj prirodi, domoroci Škorpioni bit će vrlo komunikativni i otvoreni. Sudjelovali su na sastancima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)