Mjesečni horoskop Škorpion rujan 2024

Škorpioni će započeti mjesec s mogućnošću ostvarivanja novih prijateljstava i drugih načina upravljanja postojećim vezama. Um ovih domorodaca bit će uronjen u proces promjene, jer će se morati prilagoditi tim novim vezama. U ljubavi će biti nejasnih situacija. Zlonamjerna raspoloženja mogu generirati agresivno ponašanje prema vašem partneru ili njegovom držanju, situacija koja bi naštetila stabilnosti veze. Od 12. rujna, ulaskom Venere u znak Škorpiona, ti će rizici biti svedeni na minimum. Horoskop Škorpion rujan 2024 – zanimljiva predviđanja astrologa sljedeće.

Sreća

Saturn iz polja ličnosti prelazi u polje posla i novca tijekom ovog mjeseca. I sada se vi pitate – za Boga miloga kako to može biti dobro? Pa u prethodnim godinama već nismo mogli da se Opasulji od njegovog utjecaja, a sada će još da nam pritisne materijalnu stranu života? Razloga za brigu nemate – u protekle dvije i pol godine vrlo dobro ste se suočili s nekim od najtežih momenata u svom životu, mislili da ćete biti u potpunosti uništeni, ali preživjeli i izašli “iz bunara” neusporedivo jači nego ranije. Saturnov utjecaj u tranzitu kroz znak Strijelca mnogo je lakši po vas i samo vam donijeti da gradite ovaj životni segment polako, s puno strpljenja, ali na čvrstim osnovama – baš onako kao što vas je veliki učitelj / mučitelj i naučio. Tijekom ovog mjeseca, koji je generalno dosta dobar samo nastavite funkcionirate onako kako ste to činili i do sada – i nadajte se najboljem. Računajte na financijske zastoje s vremena na vrijeme – vaš su zarade solidne, ali su i troškovi dosta veliki, a imate i obveze koje nikako da u potpunosti izmirite. Posljednja nedjelja mjeseca je turbulentna – polje svakodnevnih poslovnih obveza može biti mjesto nervoze, stresa i problema u odnosima s kolegama. Horoskop Škorpion rujan 2024 – sljedeća besplatna, točna i istinita predviđanja.

Karijera

Rujan će započeti problemima u komunikaciji. Škorpioni neće jasno prenijeti svoje ideje, što će generirati razne vrste nesporazuma, posebno na profesionalnom planu. S druge strane, oni će dobiti važne koristi od pregovora koje razvijaju na vanjskom tržištu. Od drugog tjedna, posao će biti izvor nelagode za neke domorodce Škorpiona. U nekim će slučajevima nadređeni odbiti priznati njihove zasluge ili im dati povećanje plaće, au drugima će zavist kolega spriječiti njihov rast. Horoskop Škorpion rujan 2024 – saznajte što vas očekuje prema astrološkoj prognozi.

Raditi

Do 7. imate istinsku volju da pomaknete redove, da se vaša aktivnost razvije? Prava prilika za skok u kolo mogla bi se ukazati početkom mjeseca. Međutim, odvojite vrijeme za razmišljanje, meditiranje o problemu kako biste donijeli ispravne odluke i tako se savjesno posvetili sigurnosti.

Novac

Razviti svoju aktivnost do 7., apsolutna odlučnost da pomaknete redove? Prava prilika za skok u kolo mogla bi se ukazati početkom mjeseca. Međutim, odvojite vrijeme za razmišljanje o tome, meditirajte o pitanju kako biste napravili ispravan izbor i time se sigurno savjesno posvetite.

Financije

Ovog mjeseca trebali biste izbjegavati financijske rizike. Čuvajte svoje financije dok ne nađete dobru investiciju koja će vam osigurati veliku zaradu. U rujnu ćete dobiti parcelu zemlje koja će biti dobra investicija.

Odnosi

Škorpion: Neskladi koji dolaze s Venere siju probleme i zbrku u vašim ljubavnim odnosima. Vaše reakcije su intenzivne i odjednom se vaši odnosi kompliciraju. Ako ne želite biti sami sa sobom, razmislite prije nego što donesete odluku ili napravite korak unatrag.

Ljubav

U bračnim odnosima situacija kreće dosta dobro, što će biti još primjetnije kada Saturn iz vašeg prijeđe u znak Strijelca polovinom ovog mjeseca. I vi i bračni Artner ćete se vješto truditi izbjegavati teme koje bi eventualno mogle donijeti probleme. Oboma vam je više dosta situacija koje su unosile tenziju u vaš odnos, već ćete se prije truditi da i na eventualnu provokaciju druge strane prije odgovorite šalom, nego da zaista zamjerite. U emotivnim vezama postoji nesigurnost, naročito ukoliko vi i voljena osoba imate kratak staž trajanja. Kod vas će to možda još i više biti izraženo, možete sumnjati, možete preispitivati ​​svaku riječ ili potez od strane dragog bića i na taj način vrlo uspješno sebe mučiti i ne dozvoljavati da se opustite i prepustite. Povremeni bljeskovi potpune i totalne razdraganosti i puštanja emocija samo će vas kasnije natjerati na dodatno povlačenje i pravljenje obrambenog zida oko sebe. Kada vaš vladar prijeđe u znak Djevice u posljednjem tjednu rujna, možete postati potpuno opsesivni pokušavajući pronaći skrivene mane voljene osobe. Što se slobodnih Škorpion tiče provod vam je zagarantiran i tu zbora nema. Vidi se da ćete imati par jako dobrih prilika za pokretanje nečega novog i to doslovno preko oći, samo od vas zavisi da li ćete se ovom impulsu prepustiti ili ćete i dalje ustrajati u tome da vam je najbolje (čitaj – da je vaše srce najsigurnije) kada ste sami. Ukoliko se upustite – nećete zažaliti. Pa vi vidite …

Zdravlje

Zbog Pomrčina Mjeseca u polju koje vlada zdravljem – Škorpioni trebaju obratiti pozornost na glavu i krvne žile glave. Od treće dekade rujna ulazite u nešto slabiji period kada je zdravlje u pitanju i definitivno ćete morati više povesti računa o sebi. Sav napor iz prethodnih godina i stres mogu uzeti svoj danak.

Obitelj

Ovaj je mjesec ovaj sektor osjetljiva tema. Sumnjičavo gledate na ono što vam se predlaže. U najgorim danima izgledate nezainteresirano. Škorpion! Ne odbijajte prijedlog. Svejedno pogledajte. Ne fokusirajte se na ono što nije u redu. Umjesto toga, budite pozitivni i vidite sve prednosti koje možete dobiti. Kad ste već kod toga, nemojte antagonizirati ljude koji vam se čine previše površnima. S financijske strane, svakodnevni život je osiguran. S druge strane, budžet za slobodno vrijeme sveden je na minimum osim ako ne donesete pravu profesionalnu odluku.

Zaključke

Kada je riječ o poslu, mudrost i intuicija ići će ruku pod ruku za obavljanje briljantnih komercijalnih operacija. Neće biti preporučljivo ulagati u nekretnine. Usredotočite se na svoje vještine za izvođenje svojih projekata, bez sumnje, to će vam donijeti važne prednosti. Ne radi se o premještanju novca, već o napornom radu na onome što stvarno znate dobro raditi. Što se tiče vašeg zdravlja, osjećat ćete se snažno i željeti povesti svijet naprijed. Ipak, bit ćete pomalo razdražljivi, pogotovo ako ne možete zadovoljiti svoju seksualnost na način na koji ste navikli, što je važna činjenica mjesečnog horoskopa za Škorpion za rujan.Kako se konjunkcija Marsa i Saturna poništava, što je zauzvrat stvaralo teške aspekte drugim sporim planetima, neke napetosti će postupno nestati, ali još uvijek postoje vrlo napeti astrološki aspekti koji će nastaviti utjecati na vaš život. Teški aspekt između Saturna i Plutona stavlja u pogon silu koja napada ograničenja i inhibicije koje ste sami sebi nametnuli i moguće je da ćete biti prisiljeni osloboditi se restriktivnih samodefinicija kojima ste ograničili svoj život. Granice između svjesnog i nesvjesnog, između onoga što je dopušteno i onoga što nije, između onoga što jest i onoga što nije možda su među preprekama koje ćete sada morati rušiti ili ispravljati. Čak i ako ti tranziti na neki način poremete život, oni vam također nude priliku za rast i promjene prema kojima vas drugi planeti guraju, ali ih ne dovršavaju. Nemojte se opirati ovim promjenama, već ih prihvatite kao izazov. Ako uspijete pronaći smisao u onome što proživljavate, moći ćete konstruktivno iskoristiti ovo razdoblje. Čuvajte svoje emocije i svoje tijelo. Ponekad je fizička bolest zadnje utočište koje psiha ima da vas natjera da shvatite potrebu da promijenite stvari. Mars kroz vašu 12. kuću brine da vaše nesvjesno bude još više poremećeno i da vaš život iz snova bude aktivniji i vrlo otkrivajući. Čuvajte svoje emocije i svoje tijelo. Ponekad je fizička bolest zadnje utočište koje psiha ima da vas natjera da shvatite potrebu da promijenite stvari. Mars kroz vašu 12. kuću brine da vaše nesvjesno bude još više poremećeno i da vaš život iz snova bude aktivniji i vrlo otkrivajući. Čuvajte svoje emocije i svoje tijelo. Ponekad je fizička bolest zadnje utočište koje psiha ima da vas natjera da shvatite potrebu da promijenite stvari. Mars kroz vašu 12. kuću brine da vaše nesvjesno bude još više poremećeno i da vaš život iz snova bude aktivniji i vrlo otkrivajući.

Također provjerite

Post Image

Mjesečni horoskop Škorpion veljača 2024

Suprotno svojoj prirodi, domoroci Škorpioni bit će vrlo komunikativni i otvoreni. Sudjelovali su na sastancima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)